Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó értem én, de ha már bele rakták és hc.. de én nem vagyok egy camp matyi, nem bírok megülni a valagomon, de sniperkedni meg szeretek. Szóval tényleg gáz, hogy azért halok meg mert közelrõl nem képes egybe halni..
Ha valaki szeretne csapatban játszani akkor írjon privátban, már vagyunk néhányan.

huzogatom ide-oda ezzel a MSI Afterbetegséggel....de ezt meg a gép nem szereti mert ha kikapcsolás elött nem állitom vissza eredetire akkor lefagy a windows -.-

lac coo
Hogy ne legyen annyi sniper kemper! Hála istennek nem sok vizet zavarnak a sniperek, elhasalgatnak valahol, a többiek meg játszanak 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tatyla
bannolva vagy alapból a szerverrõl 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kigyi
1 a fejbe az a hatásos 😊 Az mondjuk baj, ha nem lesz belõle fejes 😞

Mondjuk tényleg poén, hogy nem tudsz vele lõni, mert mindig "fel kell húzni" 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali!
Áruljátok már el nekem, hogy HC-n az Sv98 (így hívják asszem) miért nem öl egy lövéssel, mikor még ráadásul a sebzésnövelõ is be van téve mellé...Kiábrándító nagyon, sokszor múlott a gyõzelem rushon, hogy ezért szedték le a bombát mert nem hal egybe. Ha ilyen gyenge a puska, akkor már ne kelljen még felhúzkodni is...
[HUN]Crassus
ez jobb,mert nem kell nyitogatni😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ezt hiányolom a játékból😛 ,mert néha elég a grip de kell a kitámasztó is😛

kigyi
Ebbõl egy este kb 5-10 is van amíg játszok és sztem több is, csak már fel sem tûnik, hogy jééé még 1.....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Hát a faxom ki van hogy ennyi a cheater....ez most volt magyar szerón:

Fpocok
Ja. És Soon™

Fpocok
Addig húzd vissza.

nincs még valami patch a huzott videokarisoknak ?

Blacksheep333
AN-94, AK-74M

Az operációs rendszeren is túl...

ugyertem hogy a taskra. mar ha egyrol beszelunk. battlelog ugye a webes felulet abbol indul, de nem valt at kapasbol a jatekra magara csak irja a dolgait balra lent. bar van opcioja hogy valtson be a jatekba ha kesz, de nekem nem akart eddig mukodni opera alol, szoval en manualisan szoktam a bf3 taskra valtani.

antgecc
úgy érted parancsikonra? 2 perce kattintottam rá, a dvd-t is megpörgette már, most kuss van és várok...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

klikk a battlefield tabra a windowsnal😄

antgecc
Az normális, hogy már 3 perce joining server feliratot lesem a battlelogon? (lesõ indítás)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én végig vinném valakivel.
Ismeretlenekkel is végiglehet tolni a Coop-ot? Mármint van társ"keresõ"?

Fpocok
lol

punkbuster manual update?

Köszönöm a választ..gondolom most meg belépett a köcsög buzi .... engem meg rögtön ki is dobott..de mikor van vagy 9000 pontod akkor nagyon gáz:
kép

adam46
Live chat linkjét megadná valaki mert sehol sem találom? 😊
Elõször is, az ugrás és tank elakadás volt bf2-ben is, és szerintem megszoktad, elfogadtad.
A vízhang meg $$$ jeleket szül, úgyhogy nagyon is érdekli õket.
Ezt a negatív hozzáállást nem tudom minek kell folyton erõsíteni. Ez egy ilyen világ ahol olyan játékokat csinálnak, és vesztek meg, amiben van hiba.
Ha ezt még nem fogadtátok el, ideje lenne...
Ez a hõzöngés totál felesleges minden kommentben.
Valszeg fenntartott slot.No para.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ezt miért dobja ki még be sem léptem a játékba és gyakran ilyet dob:

Fpocok
Szvsz leszarják, hogy milyen a visszhang. Csak a $$$ érdekli õket.

Jah és igen, a mai játék "újságírók" vagy le vannak fizetve, vagy a codos vonalhoz tartoznak, és a hibákról nem tesznek említést, illetve akármien szar is csak magasztalják.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nem fognak rossz visszhangot kapni.Mert elég codos lett a játék ahhoz, hogy onnan sokakat átcsábítson,a hardcore bfesek,akik a bf'42bõl vagy a bf2bõl vannak, azok túl kevesen vannak ahhoz, hogy bármi változzon,ezért egyre egyszerûbb, faékebb lesz az egész.Lásd a 70 tonnás tank elakad egy bokorban, vagy a csóka elakad minden lépcsõben, küszöbben, illetve a driftelõ vadászgép esetét.Mert ha nem konzol a fõ platform, hanem a pc ahogy állítják,akkor lett volna normális fizika, és ilyen baromságok nem fordulnak elõ.

adam46
valaki megadná a live chat linkjét?
Cris99
vótmá -.-
amugy grat 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Nem hiszem, hogy így lenne. Szerintem meg mindenki dolgozik min állat, mert az nekik sem jó, ha rossz vízhangot kap a game, és természetesen az sok pénzt jelent nekik is.
Anélkül, hogy ne tudnád, hogy mi megy a háttérbe, szerintem ne idegesítsd fel feleslegesen magad. Azért ne felejtsük el, hogy BF2 majd 3 (vagy 4-5?) év után is kapott update-et.
Végre megjött a gamma itt az idõ támadásba lendülni 😄

Cris99
BTK ingyéé lesz a többit meg nem mondom hogy megveszem, ennyi, a hibákat meg javítják... én nem találkozom velük, ennyi.
Az acti supportja biztos fényévekkel jobb!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Mért nincs igazam?A dice már most leszar mindenkit, eladták a trágya programjukat, hegesztik a dlc-ket, hogy még több pénz húzzanak olyanért,aminek alapból benne kéne lennie,de egy olyan hibát csesznek kijavítani hogy a ne legyenek fix bill. beállítások /1 sor a codeban, és kész lenne/,és ráadásul már most ködösítenek,mikor lesz javítás.

@False te most vagy tényleg ilyen vagy, vagy csak megjátszod, de marha idegesítõ a hozzáállásod mindenhez.
Na a dice ezt hívja supportnak.Odaraknak egy tõzsgyökeres barmot,azt hadováljon a népnek faszságokat.SZÁ-NA-LOM.

igen gyorsabb, minél kisebb a nagyítás, annál gyorsabban "nézel" bele

assoultosok milyen puskát használtok?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hát nemtom ki hogy van vele de egyes mapokon jobb a 32-es vagy 16-os szeró...pl.GrandB. map 64 szerón nem egyszer fordul elö...hogy ha valami jó helyre bejátszom magam..akkor tömegesen respawnolnal rám és a végén már nem férünk a kis "szobába" kitörök és én halok...mondjuk nagyon szeretem a csapatomat mert általában mindig kapokegy defibet..de az ellen öket is kinyirja.....Nagyon jó ez a BF3..nem bánom hogy megvettem...pont az én stílusomhoz illik..sokkal..de sokkal jobb mint a COD....más stílus..nem csak a hent a fontos platform...köszönöm azoknak akik ajánlották az Isten áldja öket..nekem nagyon bejön és jól is megy....
<#worship><#worship><#worship>

[HUN]Crassus
magát a tooltipet értettem csak nem gondoltam,hogy játéktechnikailag is számít

Belton

Megtörtént , és mostmár játékba se enged be a Connect feliratnál áll percekig 😄D
Ha jol olvastam akkor valami 30 perc volt irva remélem azt arra értik hogy név váltás után 30 perc kell az át állásra , ha nem akkor marhajó <#zavart1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

MeoH
Ja, az ugy jo, a palya vegen arra az 1percre gondoltam 😊

fuck mmo's..i.,

Cris99
ha only szeróra megyek akkor gyors mert u.a. tölti be de amúgy kurvalassú

Cris99
nem az, az pont jó mert addig megnézem miket kaptam stb, hanem amíg betölti a mapot

Khabbas
A tippek között néha ki is írja.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
hülye kérdés: a red dotos fegyót hamarabb célra tudod emelni mint a távcsövest?😛 nekem úgy tûnik mintha gyorsabban tudnék a dottal zoomolni