Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
ez nemigaz valamit csináljanak már a guided rockettel repülõn, egy nagy rakás fos, senkit nem talál el... másnál is ilyen? belockolja és mellélövi, vagy úgy látszik hogy eltalálja de nem

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

A random kidobalason kivul nekem sincs bajom vele, koszonhetoen annak, hogy a billentyuzetet(Nostromo) konfigoltam a jatekhoz, nem forditva. Az egeren szinten billentyut emulaltam, azzal sincs nagy baj. A kartyammal es a regebbi driverrel nincs latvanyos baja, csak idonkent fagy vagy dob ki. A joystickomrol egyelore lemondtam, mert egyaltalan nem vesz rola tudomast. Az elofordulo bugokkal meg egyuttelek. Szoval, vegulis minden fasza.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Szerintem ha valaki eléri a legmagasabb szintet, az unlockol egy napszemcsit a karakternek 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

2 hónap múlva mindenki napszemcsibe fog járkálni....
Cseszheted,ha az egy vonat...

[IRAM] leader

Belton
Ha az alagút végén meg látod a fényt csak lõdddd 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

MeoH
Ilyen a taktikallajgt... Amugy szedtem le ellent igy, pumpaltam a fenyt 😊

fuck mmo's..i.,

Köszönöm a válaszokat Fapuma1977,nagydög,eugabesz.Meggyõzés sikerült😊A játékot hamarosan(pár napon belül)beszerzem.
antgecc
Nem volt warez verzió....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Már õ is ilyet használt...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Ne haragudj, de te mirõl beszélsz? Ki sírt? Van egy probléma, amire nem látom am egoldást. Elsõ kérdésem után a Prohardveres serverre beengedett, aztán elmentem edzeni, látod koma? ÉLEK! hazajöttem, joinolnék rá (van free slot) de nem történik semmi, közbe kimentem felvágtam a csirkemellet, befûszereztem, látod?? ÉLEK! és még mindig joining... de biztos én vagyok a balfasz, csak mert elvárom egy játéktól, hogy install után simán induljon, mint a régi szép idõkben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Belton
Amikor majd ki ég a retinánk <#wilting><#circling><#guluszem1>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Érdekes ez a stat. Úgy tûnik, hogy fagyi után a ribbont meg a killeket nem számolja fel (pedig megvannak, nyomuk van a szerver statnál), hanem csak az érte kapott pontokat. Meglett ugyanis egy unlockom tanknál, ami a lefagyáskor még nem volt.
Hát engem pl semelyik másik online játék nem dobál ki 😄

Amúgy most lett vége a mapnak a szerveren, és battlelogban meg is jött a report. Ott is van a multikillem tankkal. De ha a stat oldalamra megyek, oda meg nem számolta hozzá...
grebber
Ma nagyon nem megy 4/15 ,0/8 ,1/9ilyenek a statjaim.Igaz megvan foglalásokból az átlag 2k de kurva kevés a szintlépéshez 😞

Bár valami miatt olyan szinten elkezdett most akadni hogy az kész csoda ha valakit eltalálok. 😞
Kéne az a 4 mag rohadjon meg.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]Crassus
MIKOR szedik már ki ezt a SZART!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fpocok
Ha érdekel, most vedd meg. Pár hónap és már sehol nem lesz.

Nekem semmi bajom a játékkal,nem tudom,mirõl beszélsz...igaz néha random kidob,de melyik online játék nem??

[IRAM] leader

Frank99
annyit, mint a MW2-ben.
lófaszt sem.... a privát hack-el SEMNMIT nem tudnak kezdeni, a német kis taknyoknál gyakori volt, itt is náluk látom gyakran, hogy NAGY eséllyel cheat van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fapuma1977
Én amondó vagyok h nagyon is.Bár elfogult õsrégi BF-esként nyilatkozom.
MIndenki panaszkodik de (kopp-kopp)nálam sewmmi de semmi probléma nem lépett fel.Az egy hét alatt ha 3x kitett a game akkor sokat mondok.
Lehet kivételes az esetem?Nem hiszem mert azé vannak még itta olyanok akik gyönyörûen játszanak.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Lehet, hogy meg varnod kene egy kicsit. Vegigtolod a 11-en megjeleno Skyrim-et, haromszor, aztan az unnepek elmultaval szepen megveszed. Addig hasznalhatora patchelik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha COOPban tolná valaki vegyen fel:0yama0
Köszöntem

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Te képes vagy egész nap a monitort lesni?....mikor élsz?,
Ha felteszel egy teamviewer-t ,segítek,beállítom neked,hogy elinduljon és akko mindenki boldog lesz...mi megszabadulunk a sírásodtól,te meg lefoglalod magad végre.

[IRAM] leader

MeoH
vmi gond van nalad. Volt viragbolti verzio elotte a gepen? Ha igen, akkor azt uninstall, es pucolni a registryt is, es utana toltsd le megint originrol. Nalam ez okozott gondot.

fuck mmo's..i.,

Csak gondolkodj...mi pedig játszunk...

[IRAM] leader

Ugyan...szinte mindig minuszos a statom,tegnap jól jött ki a lépés,helire,repcsire vadászgattam,szerencsémre nem i nagyon ugráltak ki idõ elõtt,már 8-2-nél jártam,mikor mi jött???...úgy kidobott mint a pinty

[IRAM] leader

antgecc
Elsõ napom, de már most tököm ki van azzal, hogy csak lesem a joining server feliratot és semmi nem történik....

Udv mindenkinek.Mondjátok már meg ,érdemes beruházni a játékba?Nagyon gondolkodom rajta😊.
item
<#nevetes1><#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Hát ahogy nézzük, ja. Úgy lefagyott, mint... ahogy szokott.
Rahangolodok az osi tudas hullamhosszara...

Kivagott? <#nyes>

lac coo
Kick ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Volt 1 lövésbõl egy 8-as multikillem tankkal 😄
Na ki találja ki, mi jött rögtön ezután? ....
Attelee
Amikor rámész h join game akkor figyeled a tálcát,és ahogy megjelenik a játék ablaka a tálcán kattints rá egybõl,és akkor hamarabb betölti a játékot,mint hogy végigvárod amig õ beléptet.Nem tudom érthetõ-e?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

?? csináltál profilt? megcsinálod a be állítást amit akarsz elmented , és berakod hogy ezt használja 3D-ben de ha nem vagy játékban gyárin megy.. ha nem tudtad volna ha igen sorry, ha így is fagy sorry😄DD

Attelee
Mit bénázol?<#crazya>
Belépsz.Majd a my Account alatt Manage my gravatars utánna Select image (below) to use for the selected email (above) or add a new image.Itt katt a add a new imagera.
Utánna bejön egy ablak Choose where you'd like to get the image from Itt kiválasztod hogy honnan akarod a képet Mycomputers pl. és innen elég egyértelmû.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

adam46
Na köszöntem, hogy valaki megadta a live chat linkjét, mindegy...

Azért, utána kérdeztem supporton, hogy mi a teendõ új pálya töltésnél lévõ fekete képernyõre. Azt tanácsolta, hogy az origin.exe-t feladatkezelõbe állítsam át csak az 1. processzor magra, és bevált. Szépen váltja a pályát, és még jobban is fut a játék.
pisztácia
Na jó ennyi..lemondtam errõl a gravatarról. 3 napi szenvedés után hagyom. Marad a régi kép.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

hmm, eddig csak engineer voltam, a földrõl se vettem fel fegyvert, erre az elõbb kaptam assault pontokat o.0

trident
Nézz körbe itt és máshol is faq-okban, egy pb frissítést megérhet. Úgy emlékszem régi pb is okozhatja ezt az üzenetet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A szánalmas hülyéje meg is érdemli ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

3 perc olyan nincs...😞(

Ne basszá fel nekem max 20 mp kell és már tolhatom!!

shaddam
Nincs többé ea live chat?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Engem az borit ki hogy mire a join gametõl eljutok oda hogy már nyomhatom kb 3 perc telik el 😞

Néha még lowon is mocskos mod akad a game de 10-15 fps-el is néha megszerzek 2-3ezer pontot 😄

Next PC upgrade: 2022

Egy "kis" hadjárat összefoglaló:
Fpocok
Emjust1 Emjust
@zh1nt0 What your team think about adding some test servers where will be tested some map changes, or interesting gameplay ideas ?
1 hour ago

in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@Emjust1 Good idea! We should discuss this at a later time.

<#nemtudom>

antgecc
Ezen csak akkor fognak változtatni, ha nem vesszük meg az ilyen "félkész" játékokat...

Na látod ez a különbség kettõnk közül, te ezt sírásnak látod, én meg annak hogy mi a minimum követelmény 2011ben.Mert nem ez a szint,amit a dice csinál.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
Az szar :S