Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
nappali kéne :S

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lac coo
OFF:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cris99

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lac coo
Hát ha látsz egy normális fegyverlámpát ami 300 méterre is elvilágít, majd meglepõdsz 😊))
De mindenkinek a saját becsületére van bízva mit használ. Én nem lámpázok nem lézerezek, nem lövök emberre rpg-vel még ha soha egy pontom nem lesz akkor sem 😊
Mi idõnkben így ment ez .

Eselyes. Probald ki, hogy az egy vacak leddel hasito lampaba belenezel! Ezek a fegyver lampak odavernek am.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Skynet
A napfénynél erõsebb? Nemhinném..😊
10méterrõl pont a szemedbe kéne világítanija és napfény szintûnek vagy méginkább erõsebbnek kéne lennie...
A metrós pályán jópofa,kb tényleg ennyit lát az ember ha este belevilágítanak vmi tápos lámpával az arcába...De fényes nappal rendesen azt hittem elsõre hogy "jelenés" van...😄D
Se azt, se lezer nem haszanltam meg fegyveren. Szerintem inkabb art, hogy mindenki latja, amint kaszalsz vele futas kozben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
10 méterrõl nappal is behunyod tõle a szemed, de mindegy, nekem sem tetszik itt a játékban .

lac coo
Ahogy jövök bele kissé a játékba, rá kell jöjjek nagyon jól megtervezték a pályákat, kempereket agyba-fõbe lehet szívatni 😊))

Skynet
Persze vakít ha 1 méterrõl a fejedbetolják és pont belenézel ja...
De nem így ahogy a játékban elõ van vezetve,itt 10 méterrõl rádvilágít fényes nappal és olyan látványvilág fogad mintha éjnek idején egy xenonos reflektorba bámulnál bele az autópálya közepén...
Cris99
Alapból jó az 5let de hogy kb mindenki ezzel rohangál meg amit már mondtam 100x hogy nappali pályákon vakít az kicsit durva.

írtam Runningnak, majd meglátjuk hogy dönt.. 😊

#32090: a tiéd így nézne ki

(úgytûnik a szintjelzõ izék méretezése még nem tökéletes, de szerencsére nem macerás azt se állítgatni)

lac coo
Jóféle fegyverlámpa vakít még sivatagban is délben, közelebbrõl, ettõl függetlenül szerintem is gagyiság .

a registry-t pontosan hol találom a játék könyvtárában ?
mert nekem kifagy állandóan.

Alapból nekem sem ismeri fel az egér (MS intelli explorer 3.0) plusz gombjait, csak ha driverben back meg forward(browser) funkciókat rendelek hozzá. Persze ez csak BFBC2-ben és BF3-ban van, minden más program lekezeli rendesen az egeret.

jimbo5
Sziasztok, szeretnék multizni vele, de ahogy rányomok a szerverkeresõben a join-ra, belöki h indítsam a game managert.. az meg felugrik persze ha rányomok, és azt írja update elérhetõ, de bejön az Origin és azt írja naprakész a játék.. Ez a körforgás..

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Franc! Fagyas mar megint.

Cris99
<#eljen>

Skynet
Azért ezt a taktikai lámpát nyugodt szívvel kivehetnék a francba...Sötétben,metróalagútban elismerem bevállhat az ellenfél elvakítása,egy mezei zseblámpával is elérhetõ. De az hogy utcán,sivatagban verõfényes napsütésben vagy akár kivilágított szobában vagy napsütés nélkül FÉNYES NAPPAL egy nagy fényvoltot látunk ha ránkvilágítanak na az nevetséges, és egyben baromi idegesítõ,fõleg amikor a saját csapattársainknál is fel van szerelve és az ember inkább messze elkerüli õket mert forgolódás közben rendszeresen bevakítanak minket is...
Cris99
kee nekemis

nyomasd
Cris99
baszasd

Hello, játék közben lehet valahogy állítani a nehézséget? mert brutálon kezdtem és egy részt nem tudok meg csinálni.
Nah ma nagy örömömre ma megjött a játék, hála égnek azon kívül ,hogy minden elsõ indulás elõtt kifagy a játék , hibátlanul megy 😄

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

[HUN]Crassus
épületharcra😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tutituti
biztos vótmá,de azért megkockáztatom hátha valaki örül neki.

http://www.demonicplayer.hu/?post=akarsz-egy-battlefield-3-dogcedulat-ingyen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

userképeknek ? 😊

(szint, kedvenc kaszt, név , kedvenc fegyver, kedvenc jármû, legutolsó ribbon... rengeteg mindent kilehetne íratni, de szerintem ezek az érdekesebbek, egy egyszerû szövegfájlban össze kell gyûjteni az sg-s neveket és a játékban használt neveket és már ki is írja.. naponta egyszer minimum frissül automatikusan, de akár manuálisan is frissíthetõk a profiladatok)

Akinek ilyen problémája volt fél nap után is, az újrarakta a játékot és ment neki.
Bronx South
A repülõs rész kegyetlen jó. <#eljen>

Fpocok
22:45 keleti idõ az mennyi nálunk?

Parasite Eve 2, best game EVER!

[HUN]Crassus
BINGO😊

nem találom hova teszi a screenshotjaim a játék😛

RatBaG
ez nem szar... STAR! ne nézz bele! <#hawaii>

Per Aspera Ad Inferi.

Cris99
de igaza van, verõfényes napsütésben caspianon firestormon VAKKÍÍT

Fpocok
😄

Szerintem ha magyarul írná,többet értenénk belõle...amit értettem,többször hal mint kellene...

[IRAM] leader

Fpocok
Szerintem csak lusta volt és keresett egy képet 😄

Cris99
te a bétát tolod? xD

[HUN]Crassus
átnyergeltem a 7.62-es támógató géppuskára,de nemnagyon veszem észre a különbséget az 5.56-al szemben...ma is egy rakatszor kezdtem a tüzelést abszolute FORE-ból legtöbbször bezoomolva és elég rövid távolságokból,de hiába eresztettem el egy közepes sorozatot 6-8 skulóval /mellkas-fej irányába én erre célzok/ egy rakatszor simán lelõttek.....és ha volt kill cam az ellenfél ilyen 50-70% on volt csak....

vannak elég fúrcsa sebzések.Az egyik ilyen alkalomkor összefutottam egy hangtompító pisztolyos/hangtompító ugye alapban kevesebb sebzés/ fazonnal egy kanyarban...én kezdtem el a tüzelést 7.62-vel ,de õ szaladt el én kinyúvadtam...közben RL már ilyen 6-8 kg-os cafatoknak kellett volna kiszakadnia a csókából😄

antgecc
Nem is értem mit vártam az ilyen kõkemény katonáktól...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

thx for your post
Errefele senki sem fogja a buksidat simogatni, legfeljebb Kabu, de akkor meg jobb, ha menekulsz. <#hehe>

antgecc
Már ne haragudj, de elég tuskó hangnemben kínáltad azt a segítõ jobbot....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus

NEKEM IS CSAK jOINOL MOST, ÉS NEM MEGY TOVÁBB
Pedig 5 perce ,ég játszottam.
Nem elég,hogy benne van...ugyan már,nagyra vágyó vagy ha még használni is akarod valamire.Nyugi,nem ez az elsõ és sejtem nem is az utolsó használhatatlan semmire sem jó dolog ...

[IRAM] leader

[HUN]Crassus
a fene a jó egeretekbe! én hiába emuláltam a gombokat csak windowsban meg az öszes többi játékomban mûködik a kibaxott BF3 ban meg nem....pedig 5 kurvafontos dologra kéne az a fránya egér....így lassabb vagyok:S😞

Már nem azé,de én segítõ jobb-ot kínáltam,ha nem vetted volna észre,amúgy meg egy ilyen fórum beírásnál te elsõre mire gondolnál?

Elsõ napom, de már most tököm ki van azzal, hogy csak lesem a joining server feliratot és semmi nem történik....

[IRAM] leader