Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit se tehetsz, mint ahogy eggyel lejjebb írtam nincs megoldás, se infó, se patch még.
Az nvidia még november folyamán kiad új drivert bf3 fixekkel, a DICE meg.. majd lesz valami.
Sziasztok!

Megvettem a játékot, de borzasztó eddig a játékélmény.
Egész jó hardverem van, c2d E6850, gtx 550ti, 3G ram, és mégis sokszor szaggat, 5 percenként kifagy.
Nagyon lehangoló, hogy az ember ennyi pénzt kifizet, és egy használhatatlan vackot kap. 😞
Friss driver van fent, végigpróbálgattam mindent, amit a fenti GYIK linken találtam.
Ez a web alapú szervercsatlakozás meg egyenesen horror, hogy f*szba találhattak ki ekkora sületlenséget? :S
Valakinek van tippje, hogy mit tehetnék? Várjak patchre? :/
Alakul a lóf.szt... megjavítottak egy bugot ami szinte senkinek sem volt gond, cserébe amihez 2500nál is több egyedi bejelentés van már, ahhoz semmi infó.
[HUN]Crassus
"- crash fixes in end of round "

well alakul ez😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kabel15
HOLO <#eplus2> Csak azt használok.

BattleTag: kabel15#2672

aricsi
Sztem egyáltalán nem erõs,legalábbis nekem nem adja annyira. Csak 1x zoom,szal olyan mintha egy vödröt raknál a fejedre és abból nézel ki. Meg ha kijövök zoom-ból nehéz tájékozódni mert annyira máshogy néz ki minden. De el tom képzelni a bamba majmoknak ez adja,mer enélkül nem veszik észre az ellent. Én több hasznot látok a 3,4 és 4x scope-okban.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Cris99
már a második olyan feloldható cuccot szerzem ami vagy bugos és eltûnik vagy nemtudom, pl a below radar repülõknél és heliknél, és most helinél a guided rocket berakva és semmi, eltûnik?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

kabel15
Nehogy azt hidd hogy az olyan jó. Nekem meg van 3 fegyveremre is de ha 10 percet használtam összesen sokat mondok.

[HUN]Crassus
a hõlátó ELBASZOTTUL ERÕS!igazad van....valószínûleg kiveszik,mert kb wallhack szintttel ér fel

Piszkos  Fred
igen?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Batistuta007
érdekes hogy mindenki rpg-t meg a vakító lámpát emlegeti.engem hc-en eddig egyszer rpg-ztek le elvakítani pedig csak a metron szoktak néha de egyszerû bemérni kb a középpontot és oda lõni.viszont már mindenki irnv scope-al jártál.az egy dolog hogy én voltam a több millió játékosból az egyetlen aki semmilyen scope-t nem használt,ezt még tudtam is némi rutinnal ellensúlyozni de ezzel a hõérzékelõs valamivel már nem tudom felvenni a versenyt😞igaz nincs is idõm annyit játszani lehet hogy ha tudnék minden nap játszani pár órát így is meg fognám õket de így hogy max fél órát tudok játszani naponta nincs benne annyira a kezembe az érzés.számomra így egyenlõre pihenõ pályára került a játék mert ennek így semmi értelme sajnos:Sbár õk biztos jól elvannak .remélem a cod megjelenés elviszi innen a sok tudatlant.sajnálom hogy a bf lesüllyedt oda hogy úgy érzi a coddal kell versenyeznie bármilyen téres is.abban voltak ilyen hülyeségek.meg a kis mapok stb.

segitene valaki hogy mit kell csinálni akkor mikor az elsõ pályán van egy olyan rész hogy a szellözöbõl leugrok kihuzok egy zsinort az adapterbõl és egy arab megõl állandoan pedig nyomom a e billentyüt utána meg a jobb egeret. segitene valaki,,???Elöre is köszi
SZELLÖZÕ
Arma?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kabel15
Jönne valaki TDM re vagy squad DM re? TS3 kötelezõ. MOST csinálnánk.

Alien69
Ja, van ez így, bekevertem az assaultal. De recon mióta megy foglalni? <#gonosz2> Persze nem kizárt, de semmi esetre se snipa puskával. <#vigyor>

V43 1105
Recon mióta éleszt? Õszintén ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Alien69
Igen, csak Te. <#hehe> Nem arra való, hogy mint egy tank, menjen elõre. Arra való, hogy a gyíkokat feléleszd, és hagyd megdegleni újból. Dõl a pont értük. Metró pályán ha pl a mozgó lépcsõn felfele támadtok, Neked NEM az elsõ sorban a helyed, hanem a lépcsõ alján, mert oda jönnek a hullák, mint a sült galamb a szájba. Kell ennél jobb? <#vigyor5><#idiota>

lac coo
Nem beszégetni akar róla, csak jelezte hogy szerinte is szar 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fegyverlámpa és ki lett tárgyalva már vagy 80 hsz.-en keresztül,ha van kedved,olvass vissza...<#falbav><#dumcsi>

[IRAM] leader

lac coo
"Zseblámpa" ...! <#taps><#eljen>

A zseblámpa 500 méterrõl a szemembe világít. Ez is bosszantó és kihagytam.

Valaki tanítsa már meg az embereket spotolni, rettenetesen utálom, mikor a seggembe kerül egy tank, miközben 6 ember elõtt ment el. A másik amit utálok, Rushban senki nem megy hatástalanítani, csak áll és vár. Kempel atomból.

Csak én látom így, vagy Reconnal tényleg nehéz rendesen érvényesülni Conquest-ben? Pontokat foglalni, miközben szerezz pár kill-t és rendes eredményt érj is el közben... Gondolok itt arra h Engineerrel simán összejön 4000-6000 pont egy pályán minden gond nélkül, Reconnal viszont 3000 is elég nehézkesen... :S

lac coo
Nem öl egy lövésel a sniper, nem robbanja fel egy lövéssel az RPG a páncélost, nem szedi szét egy rakéta a repülõt... ezek megint milyen új dolgok ? 😊))
Úgy tûnik már ehhez is öreg vagyok 😊)))Most ez lenne a menõ, hogy egy kattintás és (lehetõleg minél távolabbról, minél biztonságosabb helyrõl ..) döglik az ellenség ?😊)))<#fejvakaras>

Az talán túlzás hogy ne legyen respawn ekkora méretû pályákon, de a respawn idõt lehetne növelni néhány szerveren. És akkor nem állna elõ az ami most sokszor hogy egy pont támadása alatt lelövök valakit, de visszaéled ugyanarra a pontra még mielõtt behúznánk a zászlót.
Persze fordítva is igaz nem tagadom, ha lelõnek ilyen esetben már azt nézem vissza tudok-e éledni még ugyanarra a pontra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]Crassus
azért mondom hogy OPCIÓ-ként lehetne választani!! szerintem lenne rá jelentkezõ épp elég!

sajnos Americas Army-t a 3.0 val elbaszták...

akarom mondani Americas army, bocs. 😊

Morphin
Ha ezekre vágysz akkor, ahogy írtad ott az AmericasArmy...én játszottam vele viszonylag sokat és teljesen más mentalitás kell hozzá ez tény.Viszont ott el kell fogadni, hogy egy menet tegyük fel 10perc akkor ha nem olyan pro az ember akkor 8perc tuti csak mozi lesz belõle.Ezt meg aki ki tudja várni vagy izgalmasnak tartja annak grat.Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor vittem be egyedül...nem egyszerû játék.
Mondjuk a mai napom egy SeineCrossing elsõ helyen kívül egy rakás szar...vannak map-ok amiket gyûlölök (pl a TehrainHighway fujj) és azokon vmiért nem megy a game...nemtommivan.<#vigyor2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Szép és jó ez, ha szimulátorral akarsz játszani,de ez nem az. Ez Battlefield,kész.
Ha olyat akarsz mint az Arma, akkor mi tart vissza? 😛

És hidd el sokaknak tele lenne vele a hócipõje, van 1-2órájuk játszani, és annak a felét azzal töltsék,hogy várjanak a következõ spawnig? :/

Jó ez így ahogy van, BF2ben is így volt, szerintem nincs baj ezzel.

kabel15
Gyógyítani az 1Hp-s embert? HMM merész elképzelés.

[HUN]Crassus
btw lõttem az elõbb egy tripla headshot/kill-t egy rövid sorozattal😄 rossz irányba pásztáztak a srácok😄

Czdano
Pont ezért álltam át cs-re bf1942 után :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

[HUN]Crassus
megint "hülye " példa ,de szerintem lehetne csinálni pályákat amin EGY!!! életed van nincs Respawn....ala Americas Army

Totál átértékelõdnének és újragondolandók lennének az egyes fegyverek/squadok/setupok....nem lenne ez az észveszejtõ levágottcsírkefejû rohangáaszás....

bizonyos dolgok totál hasztalanok a jelenlegi játékformában: pl. hangtompítónak semmi értelme,ha egy életed lenne akkor viszont megválasztanád mikor lõsz,hova és mennyit ,mert ugye egybõl elárulnád a pozíciód.
Nem lenne összevissza lézerpásztázás,zseblámpázás, random 10 perces mortar vagy rakéta spammolás...az emberek megtanulnának célozni és csapatban játszani.A medik gyógyítana a supporter opedig pakolná a lõszert és nem basznának arra akit lelõnek hanem minden áron védenék még a sérültet is hiszen fel lehetne támasztani....

tudom szar álom meg minden,de már írtam EA-nak is hátha van még rajtam kívül olyan állat akinek ez is bejönne!
btw nem lenne ez kötelezõ,de lehetne rá opció! " NO RESPAWN" vagy ilyesmi néven futna és simán kiválasztanád a start menübõl mint a rush-t avgy conquestet...😛

uff😛

lac coo
Mondjuk a grip ugyanúgy railra meg,viccesek ezek a megoldások 😊))

V43 1105
Álmodj királylány :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]Crassus
így tetszene a legjobban😄

Köszi. Jöhetnél játszani ...

Kary vagy Karykeksz

[HUN]Crassus
megtaláltam a fegyóm IAR27....no komment bestof😛

kabel15
December.

a karkand mapokat mikor kapják meg a limited editionnal rendelkezök ???

adam46
jól leírtad a mondandóm lényegét...
originel mi a franc van nem indul el ....

F2000 es az undorító szerintem azzal úgy lehet aratni mint az állat....

Jelenleg nincs, de örülnék ha nem is lenne, mert akkor mindenki "az OP" fegyverrel menne, így meg egy tucattá válna ez a játék.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Többször lett már hangoztatva, hogy ez egy blog, nem közösségi oldal. Ennélfogva mindenki a saját oldalán azt írhat, amit akar. Ha nem tetszik, nem muszáj odajárni vagy csinálhatsz magadnak egy saját blogot és oda azt írhatsz, amit akarsz.

Bogdogege
BSZN Kary <#wave><#pias>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Milyen igaz😄😄

[UNQL]Echo
A hozzaszolas nem a baserapet hivatott erkolcsileg elfogadhatova tenni hanem az erre az esetre reszemrol torteno reakciot szerettem volna kifejteni.Mivel nem te mondod meg az ellennek mit csinalhat es mit nem igy max reagalsz ra a jatekoddal vagy a kilepessel.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.