Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nvidia még november folyamán kiad új drivert bf3 fixekkel, a DICE meg.. majd lesz valami.
Megvettem a játékot, de borzasztó eddig a játékélmény.
Egész jó hardverem van, c2d E6850, gtx 550ti, 3G ram, és mégis sokszor szaggat, 5 percenként kifagy.
Nagyon lehangoló, hogy az ember ennyi pénzt kifizet, és egy használhatatlan vackot kap. 😞
Friss driver van fent, végigpróbálgattam mindent, amit a fenti GYIK linken találtam.
Ez a web alapú szervercsatlakozás meg egyenesen horror, hogy f*szba találhattak ki ekkora sületlenséget? :S
Valakinek van tippje, hogy mit tehetnék? Várjak patchre? :/
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
BattleTag: kabel15#2672
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[IRAM] leader
Úgy tûnik már ehhez is öreg vagyok 😊)))Most ez lenne a menõ, hogy egy kattintás és (lehetõleg minél távolabbról, minél biztonságosabb helyrõl ..) döglik az ellenség ?😊)))<#fejvakaras>#fejvakaras>
Persze fordítva is igaz nem tagadom, ha lelõnek ilyen esetben már azt nézem vissza tudok-e éledni még ugyanarra a pontra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
sajnos Americas Army-t a 3.0 val elbaszták...
Mondjuk a mai napom egy SeineCrossing elsõ helyen kívül egy rakás szar...vannak map-ok amiket gyûlölök (pl a TehrainHighway fujj) és azokon vmiért nem megy a game...nemtommivan.<#vigyor2>#vigyor2>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ha olyat akarsz mint az Arma, akkor mi tart vissza? 😛
És hidd el sokaknak tele lenne vele a hócipõje, van 1-2órájuk játszani, és annak a felét azzal töltsék,hogy várjanak a következõ spawnig? :/
Jó ez így ahogy van, BF2ben is így volt, szerintem nincs baj ezzel.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Totál átértékelõdnének és újragondolandók lennének az egyes fegyverek/squadok/setupok....nem lenne ez az észveszejtõ levágottcsírkefejû rohangáaszás....
bizonyos dolgok totál hasztalanok a jelenlegi játékformában: pl. hangtompítónak semmi értelme,ha egy életed lenne akkor viszont megválasztanád mikor lõsz,hova és mennyit ,mert ugye egybõl elárulnád a pozíciód.
Nem lenne összevissza lézerpásztázás,zseblámpázás, random 10 perces mortar vagy rakéta spammolás...az emberek megtanulnának célozni és csapatban játszani.A medik gyógyítana a supporter opedig pakolná a lõszert és nem basznának arra akit lelõnek hanem minden áron védenék még a sérültet is hiszen fel lehetne támasztani....
tudom szar álom meg minden,de már írtam EA-nak is hátha van még rajtam kívül olyan állat akinek ez is bejönne!
btw nem lenne ez kötelezõ,de lehetne rá opció! " NO RESPAWN" vagy ilyesmi néven futna és simán kiválasztanád a start menübõl mint a rush-t avgy conquestet...😛
uff😛
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kary vagy Karykeksz
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.