Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Egyébként tudjátok mire jöttem rá. Nem mindenki születik "TROLL" nak. Ugyebár itt van nekünk ez a szép alagutas pályánk. Kezdésnél bevettük az egyik folyosót 3 support 1 assault 1 recon és én (Assault) Jött egy rakéta meghaltam és még 2-3 ember rajtam kívül. Éledünk a bázison. Mit látok? Azok az emberek akik eddig recon és support volt most RPG vel a vlán rohan az alagútba. Egy TROLL 100 at szül! Csak ennyit akartam. JOCCAKÁT<#integet2>

BattleTag: kabel15#2672

Minden oldalváltáskor összekeveri a szerver az embereket,közben meg nem nagyon lehet...vagy neked jól esne ,hogy éppen nyerõben vagy és hopp,máris a másik csapatban vagy....na ugye?Ez van.

[IRAM] leader

Sajnos új játéknál mindig ez van,s légy nyugodt/ideges,ezek mind valódi csalók...sajna.

[IRAM] leader

kabel15
Ami durva hogy felmegyek szerverre és minden 2. kiírás, hogy éppen kit bannoltak ki. Nem tudom mennyire megalapozottak ezek a bannolások. De ennek láttán eszembe se jutna az, hogy csaljak. Inkább legyen -os statom de jobb lelõni egy embert úgy hogy tiszta küzdelem volt mint 10 et úgy hogy esélyük nincs.

Az viszont nagyon tetszik ebben, hogy fel lehet jelenti a gyanús alakokat.Remélem tesznek is ellenük.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

kabel15
M416al toltam aztán kicsit AEK-971 de most lehet elkezdem az m16a3 at. Csak ugye van orosz versio is :S

MeoH
#33109 celoztam ra delutan en is. 7 vesztes kor utan meguntam a szopoagat. AMugy sem megy tul jol, de az meg jobban elcseszte a lelkesedesem.

fuck mmo's..i.,

V43 1105
Proci csere, ajánlom i5 2500k-t inteltõl, kell új lap, és ram is .. proci olyan 49k, lap 26k, memória 14k

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

paulik
naiv .... no kill - és 3 x halt meg és 15 k pont :/ mellesleg a szero kidob 3 teamkill után ....

antgecc
Volna két kérdésem: itt a gépem configja vid kártyát vagy procit lenne érdemesebb fejlesztenem elsõ körben? A gond az, hogy 1080p-ben nem tuti az fps, nem rossz, de jó célzáshoz kevés. 720p-ben viszont full grafon is hibátlan, csakhát mégiscsak 720p, nem adja. Tehát vid kari v proci lehet nálam a gyenge pont?

Másik pedig, mi lehet az a grafikai beállítás, amit csökkentve sokat dobhatok az fps-en de mégis alig van látszatja? És fordítva: mi az amit felhúzhatok, és nem igazán eszi a teljesítményt?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Drow köszi, de igazából semmi olyan mintha befagyna de mégse... aztán még is... na ezt jól leirtam. Idegebeteg vagyok a Battlefieldektõl szeretem meg minden De BC2-vel is volt problémám és stb.
koschwarz
biztos most estél le a holdról, kis naív 😄
inkább egy-két haverral összeállva szüretelték a pontokat, mittomén megöl-éleszt, stb. rengeteg kreatív módon tudják a playerek kihasználni a játékban rejlõ lehetõségeket, mert milyen fasza már, hogy lvl 50-es vagyok 3 napon belül...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

paulik
sztem valami más van ebben - de meglesem a gyereket és majd nyilatkozok 😄

V43 1105
"E" gombbal, vagy EOD robot akkor bal egér gomb :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

adam46
Miért ne lehetne, ha mondjuk csak zászlókat foglal? Vagy sok tankot felrobbant, de a benne üllõk kiugranak? Vagy sok mediketet dobál vagy ammot?
Olyan kérdésem lenne hogy a "RUSH" szervereken melyik gombbal kell aktivizálni ill. megbénitani a számítógépet?
Daell Drow
alt+tab ki nyomod es ujra csatlakozol, akkr valszeg jo lesz mar.
nekem is csinalja neha, es csak igy tudom korigalni.
paulik
na 1 valamit nem értek a kisgyereknek vaze 15k pontja van és no kill - azaz 1 embert nem lött le.. na ez hogy van ???? <#falbav> mellesleg 1000 ticketes szeron volt........

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy ma megvettem a játékot és feltettem, tökéletesen ment minden. (Kb. 5 óra körül) viszont most akartam játszani és valamiért semmit nem tölt be. Szóval: Loading ... Loading... és fekete monitor. És Szeva gép igény megvan.

Válaszotokat elõre is köszönöm
SLICK
FUCKYEAH!!

kigyi
Végre javították, hogy szerver fagyáskor is megkapd amit a kör közben összeszedtél...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ammo HP elég ha csak mellé/rá állsz, fegyverek R hosszan default

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

A mások által ledobált cuccokat hogy veszem fel? Ammo, HP, ilyesmik? Tudom, hogy láma kérdés, de hát ez van.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ráadásul ez a szar fos tetves bughalom program,most baszott megadni 10+K pontomat,legalábbis battlelogban nem látszik,de bezzeg a kurva halálokat hozzáadta,kösz szemét tetû dice.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Mégis mit vársz a nolife munkanélküli kockáktól,akiket apu-anyu eltart, és abban lelik örömüket hogy baserapeelnek,meg statpaddigolnak,hogy verhessék a kis puha pöcsüket a 40es vagy a feletti rangjukra.Mert kb ennyit tudnak.

mijki
Origin-en feltudtok venni nevem mijki ; email: [email protected]

Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és fõleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben kommandózni a társakkal. Bárkivel szívesen játszok majd szakaszban. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

frango
Nekem az a kedvencem mikor csatlakozok egy szerverre és mikor betölt egy szép LOSE felirat fogad<#eljen>. Csomószor van ilyen...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Frank99
mf..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

oneal1
köszi

!Forza Ferrari!

Köszönöm
[HUN]Crassus
hk416😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

oneal1
had kérdezzem meg akik assaultban nyomják, milyen fegyvert használtok?

!Forza Ferrari!

IRAM szerón jó volt az erõk elosztása... egy-két körben 500 - 64el vertek minket kb, a másikban meg 4 pont az övéké volt, 1 a mienk... 😊 elhiszem hogy a másik oldalnak kurvára élvezetes ez a pubstompolás, de ugye nem mindegy hogy szopás közben melyik oldalon v

DannyL
Sikerült, köszi! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

oneal1
codaname eagle!!!!!!! jézusom mekkora game volt!😄😄

Emlékszem, hogy a fél osztályt odacsõdítettem magunkhoz és felváltva nyomtuk😄

!Forza Ferrari!

adam46
Megnézed a csûrõlapokat hogy mûködnek e. Odafordítod az egeret bal és a jobb oldalra.
Sziasztok segitenétek hogy kell elindulni a vadászgéppel mert beülök és valami balt kellene nyomni nem tudok elindulni mit kell csinálni hog elinduljon??? 3.pálya???
Renjike
Sziasztok haveromnak kéne a segítség , PS3on hogy leeht a kódot beírni hova kell, mit kell?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

adam46
Jó kis összeállítás, azért durva honnan, hova fejlõdtek 😊
Ezt láttátok? http://index.hu/tech/hardver/2011/11/07/amikor_a_videojatek_tenyleg_visszalo/
Hacsak nem valami objektiv oka van(keves fps, magas ping, tehetsegtelenseg fps teren), akkor belerazodsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok,

A segítségeteket kérném, Campaign módban az elején vagyok még, Guiottine küldetés, fel kell másznom a létrán a társ után, átugrani egy párkányra, majd az épületben a mosdóba érkezünk.
Amikor kilépek bevágódik az ajtó, a társamat elkapják, nekem meg villog a görgõ, meg az E betû.
Mivel nem tudom pontosan mit kell csinálnom, ellök a támadó és hasba szúr.
Esetleg tudjátok pontosan mit kell csinálni? Látom hogy írja a képernyõ, de nem sikerül valamiért.

Elõre is köszönöm.

Üdv.
Ize... Lehet, hogy megtalaltam a megoldast a Saitek Cyborg problemara. Mar a BC2 idejen megtortent, csak kozben kiment a fejembol, hogy amikor a Nostromot feltettem, akkor veszett oda a joy.

Sz'al a vezerlopultban le kell tiltani a HID device-ok kozul azt, amelyiknel a Location: Virtual HID Device. Mostmar csak kene egy szerver, ahol nyugodtan beleallhatok a foldbe anelkul, hogy az oruletbe kergetnem a tobbieket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

antgecc
Jah, ennek én is örülnék. Nem menõ, hogy a véletlenen múlik, hogy épp AK vagy M skillt szerzek.

Egyébként melyikkel könnyebb ölni? M16 vagy M4A1? Bárkire rálövök elöbb halok. Bár most lettem lvl 4.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kifli
beat hogy tüntethetõ el origin-bõl? 😊
kabel15
Nem tudtok valami megoldást arra, hogy ne keljen az Ak-74M et és az M16A3 at külön külön fejlesztgetni. Vagyis nincs vele baj csak nincs kedvem 2 fegyvert húzni. Inkább csak az egyikkel érném el a 100 star rangot.

V43 1105
Halihó <#wave>

kifli
na kipróbáltam a multit végre, egészen tetszett 😊

Márcsak kéne pár ember akikkel együtt tudnék játszani 😄

Nem oplyanokat keresek, akik az ölásszûmra vagy a score-ra mennek, hanem olyanokat, akiknek a küldetés a cél 😊
MeoH
Hat en is, de ez van. Cel, hogy a k/d 0,5 feltt tartsam, ha lehet 😛
Az jobban felcsesz, mikor 6-7 kort vesztunk 150-200pont kulonbseggel, es a kedves admin annyit reagal, hogy a masodik korben atall a nyero teambe... NEha kis balance nem artana.

fuck mmo's..i.,