Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
fuck mmo's..i.,
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Másik pedig, mi lehet az a grafikai beállítás, amit csökkentve sokat dobhatok az fps-en de mégis alig van látszatja? És fordítva: mi az amit felhúzhatok, és nem igazán eszi a teljesítményt?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
inkább egy-két haverral összeállva szüretelték a pontokat, mittomén megöl-éleszt, stb. rengeteg kreatív módon tudják a playerek kihasználni a játékban rejlõ lehetõségeket, mert milyen fasza már, hogy lvl 50-es vagyok 3 napon belül...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nekem is csinalja neha, es csak igy tudom korigalni.
Válaszotokat elõre is köszönöm
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ui.: A BF3 hamarosan meglesz, és fõleg a csapatjátékra utaznék rá Conquest mapokon, nem frag hajhász vagyok. Imádtam BF2-ben kommandózni a társakkal. Bárkivel szívesen játszok majd szakaszban. 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Emlékszem, hogy a fél osztályt odacsõdítettem magunkhoz és felváltva nyomtuk😄
!Forza Ferrari!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A segítségeteket kérném, Campaign módban az elején vagyok még, Guiottine küldetés, fel kell másznom a létrán a társ után, átugrani egy párkányra, majd az épületben a mosdóba érkezünk.
Amikor kilépek bevágódik az ajtó, a társamat elkapják, nekem meg villog a görgõ, meg az E betû.
Mivel nem tudom pontosan mit kell csinálnom, ellök a támadó és hasba szúr.
Esetleg tudjátok pontosan mit kell csinálni? Látom hogy írja a képernyõ, de nem sikerül valamiért.
Elõre is köszönöm.
Üdv.
Sz'al a vezerlopultban le kell tiltani a HID device-ok kozul azt, amelyiknel a Location: Virtual HID Device. Mostmar csak kene egy szerver, ahol nyugodtan beleallhatok a foldbe anelkul, hogy az oruletbe kergetnem a tobbieket.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyébként melyikkel könnyebb ölni? M16 vagy M4A1? Bárkire rálövök elöbb halok. Bár most lettem lvl 4.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Márcsak kéne pár ember akikkel együtt tudnék játszani 😄
Nem oplyanokat keresek, akik az ölásszûmra vagy a score-ra mennek, hanem olyanokat, akiknek a küldetés a cél 😊