Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(egyébként mióta megjelent a bf3, mintha teljesen meghülyültek volna a play4free-ben is, olyan pénzekért lehet olyan boostereket, meg anyámkínját kapni, hogy csak lesel. kifejezetten mintha csak az úgymond "normális" játékosokat akarná bosszantani ezekkel)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Alaplapi videókártyát rá lehet venni BF3-ban, hogy az is használja a compute shaderes számításokat (pl. deffered lighting)? Valaki olvasott már ilyet kûfõdrõ?
az atlag sztem lv20 folott
anti hero
Next PC upgrade: 2022
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Meg lehetett venni 7900 forintért.. a limitedet, vagy a CDglaxisból 9900-éert ingyen postával..
Ez drága? 14k-s MW3 akkor mi?
Physical Warfare Pack-ban van benne
Physical Warfare Pack: 3k huf:PPPPP
Dogtag pack: 1.5k huf
Ruhákat nem tudom:)
Karkand 4.5k huf
Hmm ez 9k jó forint ruhákat nem tudom de akkor 7900-ért jó volt a limited:D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
amugy nekem a rush mod sokkal jobban bejon, mint a conquest, de van egy feltetel. rush az max 12v12 nel elvezheto, az felett egyre szarabb elmeny. legjobb az olyan server ahol valtogatva van a cq meg a rush mod maponkent (1 map cq, 1 map rush attack aztan rush defense).
:)
Én pl nem találom a fonalat BF2-höz képest.
chris: nem fogalmazok cukormázasan, amit gondolok kimondom, tény hogy néha még durvítva rajta, hogy üssön
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Azért a brutális lagon javítottak valamelyest. Alig találkozok visszadobáló szerverrel.:)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Szerintem alapvetõen jó a hitbox, jól néz ki, nagy térképek is vannak conquest rajongóknak, kis térképek + rush mód cod jellegû játékért rajongóknak, jármûvek, jó hangok, konfigolható szerverek a késõbbõ versenyjátékért, stb.
Nekem bejön, fõleg a legutóbbi játékokhoz képest, mint a BC2, és a cod5-7 (a mostaniról nem tudok nyilatkozni, ez az elsõ amit nem veszek meg).
Bugok vannak, de ha javítják õket, én ezzel a játékkal elleszek jó darabig.
Az utolsó patch-nem összeolvadtak dlcék, és megszûnt a DVD berakósdi védelem is. Én nem tudok rosszat elmondani a DICE-ról, max annyit, hogy mikor kiadják a játékokat, bugosak. Lehet õket utálni, de egyelõre még õket a legkevésbé szvsz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"