Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
már meg sem érdemes lepõdni ezeken. ott van a play4free. mindenfélével xp-t szerzel, és ha szintet lépsz, kapsz egy training pontot, amit fel tudsz használni egy fejlõdési fán (vagy skill fán), amivel újabb kis gyilkolóeszközöket szerezhetsz a katonádnak. magasabb szinteken már kurva sok xp-t kell gyûjteni a következõ szinthez és egy újabb training pointhoz. namost, EA legutóbbi akciója, hogy ilyen training pointot lehet battlefund-ért venni (persze ez meg igazi lóvéért), tehát véröcsi, ha van elég pénze, nagyjából szarhatja le, hogy esetleg zászlót foglaljon, medkitet dobjon, tehát úgy kitartóan, sokáig játszon, stb. stb., nem is kell szintet lépnie, megveszi pénzért a training pointot. de a legjobb csak most jön: lehet venni egyet, 5-öt, 10-et. 10 training point kijön úgy 70 eurónyi (kb. 20000 Ft) battlefund-ból...NORMÁLISAK EZEK? eleve az EA egy erkölcstelen féreg, hogy ez így ilyen formában eszébe jut, a másik oldal, a játékos, aki meg képes ennyi pénzt kiadni erre, meg a legnagyobb lúzer, és még csak nem is tud róla.

(egyébként mióta megjelent a bf3, mintha teljesen meghülyültek volna a play4free-ben is, olyan pénzekért lehet olyan boostereket, meg anyámkínját kapni, hogy csak lesel. kifejezetten mintha csak az úgymond "normális" játékosokat akarná bosszantani ezekkel)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Látok is a szememmel,nem csak nézek.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Számodra, mert nyilván ismered a céget.
De ha egyszer igaz :D

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Na, már majdnem megdícsértelek, de aztán odaértem az utolsó félmondathoz. :D

antgecc
Ezekrõl nem feltétlen a Dice tehet, sokkal inkább az EA!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Megnyugodtam, akkor tényleg csak a barátnõm szerint vagyok kocka a rank 17-el 16 óra alatt. :D

Félreértesz.A szar reklámszövegüktõl hányok.Úgy hirdetik a B2K-t, hogy 10 új fegyver,4 map,és sokkal jobb rombolhatóság,mint amit eddig valaha láttál.Namost szvsz a rombolhatóság gyengébb a bf3ban mint a bc2ben, tehát úgy nem nehéz jobbat hozni, hogy eddig le volt tiltva egy csomó feature,amit abban engedélyeznek,egyszerûen gerinctelen féreg húzás.A fegyveres történet oké,a T88 nem ehhez jár,de nem fogok meglepõdni, ha kiderül, ha olyan lesz a 10 új fegyver amit eddig is volt,csak más a neve /pl lesz benne olyan stukker amin egyszerre lesz lámpa és silnecer,és ezt még 9xer el fogják lõni/,a mapokról meg nem is beszélve,ezek olyan mapok,amiknek alapból benne kellene lenniük, nem csökkentett méretben,nem herélve, hanem 1-1ben.Dehát ez a dice, aki az elvágott torkú anyját eladná egy muffinért.

Kérdeznék expertet.

Alaplapi videókártyát rá lehet venni BF3-ban, hogy az is használja a compute shaderes számításokat (pl. deffered lighting)? Valaki olvasott már ilyet kûfõdrõ?
asszem lvl14 v15 vagyok tizeniksz jatekora, szted?
az atlag sztem lv20 folott

anti hero

grebber
De ha mákja van az embernek 2 rakétával lehet olyan csoportos killeket elérni ,hogy annyi pontot egy 1 órás caspianon nem szed össze az ember :D

Next PC upgrade: 2022

De most majd nem is tudsz visszamenni. :)
Steamen 60euro, és van aki ott veszi.
14k????<#wilting>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az a felkészítés a Karkandra:D

Fpocok
Nem mintha eddig nem lett volna olyan, hogy mapváltáskor kidobja az embert :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom mért hányikolsz:)

Meg lehetett venni 7900 forintért.. a limitedet, vagy a CDglaxisból 9900-éert ingyen postával..

Ez drága? 14k-s MW3 akkor mi?

Biztos van olyan retardált:D

+ egyben lesznek a mapok!! tehát ha Karkandos map jön akkor akinek nincs az repül...

Fpocok
A PWP-t MINDENKI MEG FOGJA KAPNI! AKI pénzt ad érte, az hülye.

Ez nem Karkandos...

Physical Warfare Pack-ban van benne

De utólag ki a facom veszi meg?:) árak a G2playrõl

Physical Warfare Pack: 3k huf:PPPPP
Dogtag pack: 1.5k huf
Ruhákat nem tudom:)
Karkand 4.5k huf

Hmm ez 9k jó forint ruhákat nem tudom de akkor 7900-ért jó volt a limited:D

Tehát,akinek most nincs még Karklandja,az majd akkor használhatja,ha azt a dlc-t megveszi?Mert ha igen,ez is legalább akkora átbaszás a 10 új fegyverével, mint a még nagyobb robbanások, és még realisztikusabb rombolhatóság.Már hányok a dice-tól.Sugárban.

Jah DLC, megvehetõ:) a Limitedhez járt.

Az DLC-s azt hiszem:)

Hamed
T88 lmg-t hogy a banatba lehet kilockolni? Nincs is fent battlelogon sehol, megis egy csomo ember azzal rohangal..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az a gaz, hogy a Metro egy annyira elbaszarintott palya, hogy semmi mast nem is nagyon lehet csinalni. Ha nem a Vakok es Gyengenlatok Szervezetenek tagjai adjak valamelyik csapat gerincet, akkor keptelenseg barmerre elmozdulni onnan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

enis mindig ezen karomkodok, szegeny unokatesom meg hallgatja skypeon:D hogy a sok elmeroggyant rush attacknal, beall a kezdo spawn utani elso sarokra fedezekbe kempelni es varjak a csodat. miert felti mindenki azt a kurva K/D szar aranyat? meg nem CS ez, ha meghalsz respawn aztan gogo rush tovabb.

amugy nekem a rush mod sokkal jobban bejon, mint a conquest, de van egy feltetel. rush az max 12v12 nel elvezheto, az felett egyre szarabb elmeny. legjobb az olyan server ahol valtogatva van a cq meg a rush mod maponkent (1 map cq, 1 map rush attack aztan rush defense).

Fpocok
http://www.youtube.com/v/F_-e1cDh9A8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Na ennyivel biztosan nem.Amúgy meg nem a pontra értettem a 3x-4xer annyit,hanem a belefeccölt idõre.Annak meg semmi köze a skillhez,csak ahhoz hogy mennyire nolife-er.

Vagy csak simán jobban játszik mint te.
:)
Én pl nem találom a fonalat BF2-höz képest.
kimaradt : megjelenés után 10 nappal

chris: nem fogalmazok cukormázasan, amit gondolok kimondom, tény hogy néha még durvítva rajta, hogy üssön

Én a 30 órámmal überkockának érzem magam amit eddig a bf3ba tettem /pedig anno cs-s korszakban elõfordult a napi 18 is/, és akinek a megjelenés után 3xor-4xer annyija van mint nekem, arról valahogy nehezen hiszem el, hogy dolgozik, illetve lehet bejár "dolgozni", dehogy onnan is játszik az fix,ezért írtam, hogy nem csinál semmi produktívat.Mert a bejár és dolgozik,nem ugyanaz.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

JCSR-bõl az Odin srác megvan még?
Pedig nekem sokszor az örökzöld angry german kid videó jut az eszembe a hsz-eid olvasása után. :D

MeoH
HAt lehet, hogy munka kozben is gep elott ul, csak nem a BF3t tolja :)

fuck mmo's..i.,

Boron Power
Rosszul lövöd be sztem ennek a játéknak a rajongó táborát. Aki értelmesen bír játszani pl. a magyar szervereken, azoknak nagy része már régóta dolgozik és nem csak a gép elõtt ül.

Fpocok
lol

http://www.youtube.com/v/tIOA08ZW0ms&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hidd el teljesen jóban vagyok magammal.Csak a képmutatást meg a mûmájerkedést nem tolerálom jól.

Neked elõször magaddal kellene megbarátkozni, és aztán jöhetne a többi dolog. :)
Az egyetlen bajom ami van, az ezzel a fórummal van, mert az a baszott nagy katona bal oldalt arra jó, hogy ne tudjak egész nap melóból fórumozni, mert azonnal lebukok ha bejön valaki. :D
Akik képesek voltak 1 hét alatt 80-90 órákat kockulni, majd verni az e-penist erre, annak jöjjön is be.Ha már amúgy sem csinál semmi produktívat életében.

Nekem semmi bajom a játékkal. Vannak érdekességek, hibák. Nekem is soxor csak másodikra indul el, játékbeli faszságok is vannak benne. Más a játékélmény mint bf2-ben volt, de ennek ellenére tetszik nagyon is. Jobban tetszene, ha kicsit is hasonlítana a BF2-re, de elfogadom, hogy azzal, hogy minden helyere el lehet bújni, mindenki inkább kempkirály, megváltozik a játékmenet is.
frango
De ez csak a legnagyobb probléma. Van egy csomó kisebb-nagyobb javításra szoruló dolog. Remélem a DLC megjelenéséig a nagy részét javítják, mert azok a mapok faszák.
Azért a brutális lagon javítottak valamelyest. Alig találkozok visszadobáló szerverrel.:)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Inkább visszafogom magam.Kivételesen.

Boron Power
Azért ez ennyire nem szar játék, mint ahogy leírjátok. Nagyjából az lehet a helyzet, hogy csak az ír ide aki szív vele, a többi meg játszik.
Szerintem alapvetõen jó a hitbox, jól néz ki, nagy térképek is vannak conquest rajongóknak, kis térképek + rush mód cod jellegû játékért rajongóknak, jármûvek, jó hangok, konfigolható szerverek a késõbbõ versenyjátékért, stb.

Nekem bejön, fõleg a legutóbbi játékokhoz képest, mint a BC2, és a cod5-7 (a mostaniról nem tudok nyilatkozni, ez az elsõ amit nem veszek meg).

Bugok vannak, de ha javítják õket, én ezzel a játékkal elleszek jó darabig.

Hmm lehet, de én elég sokat toltam bf2-vel, és a 2-3. patch után már csak a módosítások voltak benne, nem igazán hibák javítása.
Az utolsó patch-nem összeolvadtak dlcék, és megszûnt a DVD berakósdi védelem is. Én nem tudok rosszat elmondani a DICE-ról, max annyit, hogy mikor kiadják a játékokat, bugosak. Lehet õket utálni, de egyelõre még õket a legkevésbé szvsz.
Nem sok játékot ismerek,ami a kiadás után, 3 évvel is javításra szorul, mert annyira szarul rakták össze a tisztelt fejlesztõk kezdetben.

[HUN]Crassus
ohh szóval nem csak a mesterlögvész puskagolyó tûnik el a téridõben:P:D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"