Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Most jó. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

erre ment vna.😊
az igaz , ezért is nagyobb élmény AA ellen zuhanóbombázósat játszani. <#nevetes1>
Mire észreveszed , hogy valami gebasz van már túl késõ.😄
mijki
Most másnak sincs meg az IRAM szerver, vagy csak engem bannoltak? Ha bannoltak volna, nem értem miért. Nem tettem semmit.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Waczkor
Kerestem olyat is,de még egyelõre nem találtam pedig engem is érdekelne😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ha van olyan videó is ahol lepattannak az rpg-k, szívesen látom. 😊
darki81
de szánalmasak XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fpocok
DICE balfasz.
Mondjuk nekem is Realtek van és semmi gondom nem volt egy DICE os játéknál sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A realtek hangkari kezeléséhez a dice suta /ezt most akárhogy akarjátok nem tudjátok a kiadóra fogni, egyértelmûen a dice-os seggarcúak inkompetenciáját bizonyítja/, megoldás rá hogy vagy veszel egy normálisabb hangkártyát /Sound blaster akármi/, vagy megszoksz 😊.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mijki
Realtek HD Audio-t, és hogy alaplapi-e azt nem tudom. Viszont ez csak a Single alatt van, ami igazából nem is tetszik :S

lol :|
nekem egyenlõre csak egy dlc-nek tûnik ez az mw3 .. meglepõdve tapasztaltam hogy a négy mag 25-30%on megy + 4,7gb ram

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Alaplapi hangkari?Játékban mien beállítást használsz?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

dr Kotász
Szûk, sziklás szurdokban játszol.
Mi másképp csináltuk.Én gyalog odalopakodtam hozzá és vagy c4 vagy javelin és miközben velem foglalkozott, közben jött oda a helink is megszórni.Így pikkpakk behalt, és nem is állt vissza köv életében a dombra.

Waczkor

Érdemes megnézni<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

mijki
Az mitõl lehet, hogy visszhangzik és akadozik a hang?

I see.

Fpocok

oneal1
vazzz!!! ilyet lehet????😄

!Forza Ferrari!

Azt meg is kell szerezni. Raadasul, ha egyenesen ram repulsz, valoszinuleg te huzod a rovidebbet, sz'al csak ugy van eselyed, ha meglepsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

frango
Mért egyszerûsödött? Már nem kell rálõni az enemyre?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Rocket podsal meg kell dolgozni az AAt , elmegy majd a kedve. 😄
Érdekes, hogy engem az RPG-ek nem bosszantanak már fel. A sniperesek viszont annál inkább.
Az is gáz, hogy AA légvédelembõl elég 1 találat, és zuhanok kusztóékhoz azonnal. Helivel befordul valamerre és irányíthatatlan lesz. Kicsit érzékenyek szerintem a jármûvek.
Nacional Geon on volt egy film tankokról, és Abrahams-rõl konkrétan lepattantak a 90-es évek rpg-i.
Grenade specialization. Azzal mar kettovel is rendelkezhetsz egyszerre! <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A legvedelmi pancelosokat pedig szeretem, de miota repultem egy keveset, rajottem, hogy tenyleg idegesito. De itt sem magaval az AA-val van gond, hanem a palyak meretevel, es azzal, hogy a Nyirsegben tobb domborzatot latni mint itt az osszes palyan egyutt. Ha felszalltal gyakorlatilag azonnal lotavolban vagy.

dr Kotász
Magasabb szintû játékosoktól kérdezném, hogy a kézigránátok száma növelhetõ lesz valahogy a késõbbiekben, vagy végig eggyel rohangászunk?
Boron Power
Egy frag megszerzése egyszerûsödött úgy értettem.

frango
Pont, hogy nem egyszerûsödnek....

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Van PC-re limited, igaz én elõrendelve kaptam meg.

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

Csapatjátékra: Volt egy videón voice is, de a PC-rõl ez vmiért kimaradt.
Marad a battlelog voice.
Boron Power
Ja, én már a cod2-nél is azt láttam, hogy egyszerûsödik az elõzõ részhez képest és a folyamat nem állt meg. Viszont a BF3 nekem eddig bejön.

Ami cseszi az agyamat:
- rpg-zés ész nélkül (talán itt is lesz admin program, amivel auto kickelni lehet
- mortar
- légvédelmi páncélosok

Gyakorlatilag azok, amikkel tudás nélkül lehet gyilkolni.

Amúgy nekem bejön a játék, elég jó a hitbox, végre az emberre kell lõni megint, hogy meghaljon, van valamekkora visszarúgás (fegyver függõ) és ami a lényeg, hogy lehet csapatban játszani.

Fpocok
Ofc hogy volt.

Boron Power
Keszonak van kirívóan magas játszott ideje meg rankja, de õk ketten tolják egy accounttal.

Hello, PC-re is volt Limited Edition?
Sehol sem találtam, vagy elkapkodták, vagy nem is volt.

De nem volt ez ilyen,csak mióta a konzol a fõ csapásirány, és a faék játékok, a faék embereknek.'91 óta játszom,98-99 óta komolyan.És a 2000-es évek elején még nem ez volt a jõvõkép,ami végül lett.És ez engem nagyon szíven ütött.

mijki
Nah, ahova mentem nem volt Limited 😞, de nem érdekelt megvettem a simát. Mert kellett már. 😊

Jah Wohl herr Oberst!

De nem is konkrétan rád értettem, van olyan klántársad, akinek 90 van.És ha jól emlékszem,olyan is akinek több.

Fpocok
Még egy James Bond:

Ez egy ipar.. el kell fogadni sajna😞 vége van már a garázsban hegesztett játékoknak.. én sem örülök de ez van😞

Viszont kaptam egy járékot 7900 forintért ami sok órára leköt , tetszik meg minden😊 túl sok problémám nincs vele😊

Fpocok
lol. Ennyiért pazarlás eladni.

hagyd mar abba

antgecc
Konkrétan mi a probléma? Amúgy ajánlottalak haveromnak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Slowhand
3000 Ft-ért eladó a Battlefield 3 Limited Edition
Nekem ennyi elég volt belõle.

Hívj ha kell: +36 20 532 2624
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/OneakRoller/

Boron Power
Te vagy LiarjerkDice a játékban? (Ha összehasonlítom a játékbeli és az itteni szöveget, akkor ez jön ki 😊 )

Megnézve a statot (ha te vagy az) 1 órával játszottam többet.

És bobby kotick még szóba se került, pedig õ aztán......

DICE az ördög mag. Ja meg az EA.
Biztos lesz is belõle film.
Sokat ismerek közülük és velük dolgozom,volt/van kitõl tanulni 😊

Még jó hogy nem kezdtem bele,mert a mikrótranzakciótól alapból ezt vártam.Oks, beismerem itt és most mindenkinek,valszeg a EA a fõ ludas ezekben a pontokban,de a dice is hibás, hogy eladta magát, és hagyja magát,ezért teljesen jogos a sav amit kapnak.A két kezüket mosták volna meg egy vödör sósavban mielõtt aláírtak nekik.

Ne viccelj már. Kb egy hangyafasznyit látsz az egészbõl. Ráadásul a te szûrõd igen merev és egyoldalú. Jó politikus lennél. 😊
Van életed.Nagyon helyes ez így.