Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami viszont tényleg szar a játékban, az a töredék-másodpercnyi lag, mikor csapattárshoz érsz, meg a gép-gyalogos ütközések elég össze-vissza vannak (néha a tolató tank eltol, mikor pakolom rá a c4-et, néha millimétert mozdulva is kilapít).
Ja meg persze ezek az animált dolgok, mint késelés, mortar lerakás, stb. amiket vagy bead vagy nem.

[HUN]Crassus
gyerünk-gyerünk 770 fölé😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az egyedi kérdésekre nem tudom válaszolnak e, de ha elég sokan morognak, abból szokott javítás kijönni.
Én még 1x mondom, hogy nem sok játékot ismerek, ahol 3 év után is javítást adtak ki a játékhoz.
Használok,de nekem se számolja.Annyit mondok,dice.....

eugabesz: ment válasz!

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

frango
Szerintem a szinkronizációval van gond. Ugye különbözõ késésekkel játszanak a játékosok. Ezeket a játék megpróbálja minél jobban összehozni, hogy kb. mindenki ugyan abban az "idõben" legyen. Megtörténnek rendesen a dolgok csak valakinél elõbb valakinél utóbb. Vagy kivár a szinkron és utána összetorlódik az info, utána meg bezúdul az egész. Sokszor van olyan, hogy kilövöd a rakétát, de közben meghalsz. A rakéta elvész a térben... Késik a cucc és Te már meghaltál akkor az enemy, hogy kapjon hitet? Jó, hogy az élet nem így mûködik😊 lennének sz...ások<#whatever>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nem tudom, lehet benne vmi, én ezt betudtam annak, hogy simán átüthetõek a falak a legtöbb fegyverrel, én is sok olyat durrantok le akik lehasalnak, befutnak a fedezék mögé és még azt lõve is jelzi a találatot, adja a killeket.
Ugyanez volt velem is az elején a szemtõl szembeni találkozásokkor. Az assaultok a karabélyaikkal simán ledurrantottak mikor én elõbb kezdtem õket lõni a support lmg-vel. Aztán játszottam párat assaulttal és a supporthoz jobban hozzászokva egyértelmûvé vált, hogy mennyivel kevésbé szórnak és gyorsabban tüzelnek azok a fegyverek, onnantól kezdve fõleg én jöttem ki gyõztesként azokból a találkozásokból.

kigyi
M18-at használ valaki? Csak azért kérdem, mert tegnap szórakoztam vele és a statban 0 kill van mellette. Nem mint, ha számítana, de azért megjelenhetne benne...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

paulik

Én is ott akadtam el.
A másik szerelvényre még át tudok ugrani, de onnan semerre, majd jön a halál. Elsõ pályán nem volt gond vele, felmásztam a tetõre, de most valami nem jó.

[HUN]Crassus
jó ezeket olvasni! ilyenkor megnyugszom nem én vagyok a hüye😄
nincs megfelelõ animáció vagy a lag a hibás?
engem is naponta rengetegszer lõnek le úgy,hogy én már azt látom kurva messze vagyok😛 vagy pl hasra vetem magam a lépcsõ alján,de még mindig jönnek a skulók....

paulik
20 méter ide vagy oda 😄 de durva már az olyan messzi cél az biztos 😄

Általában elõbb azt csinálom végig utána megyek multira, Raven Shield-ben kicsit tovább tartott, nyaggattak is érte a többiek 😄

frango
Hitbox-szal nincs semmi probléma. Az a probléma, hogy nem "aggya". Ha lõnek rád fedezékbe húzódni kb. nem tudsz mert ugye akkora a késés, hogy a fal mögött is kapod a hitet. Meg hiába hiszed azt, hogy Te látod meg elõször az enemyt az nem úgy van. Õ már rég lõ csak késve jut el az info hozzád. Nekem jók a felexeim, de f2f 90%ban halok. Komoly versenyzésre ez alkalmatlan így. Pubra persze jó(egy darabig). Egyszerûen nem fer...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Belton
Single ? 😄

Ki az aki a singli miatt veszi meg 😮 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

antgecc
Hát gyerekek, ez az infra távcsõ ez mekkora csalás, még csak lvl6 vagyok, de mikor felszedek egy ilyen kukkerral rendelkezõ masinát, hát ez eszméletlen. Szerintem ezt nerfelni kéne, mert ez így... túl könnyû. Majdnem wallhack!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kicsit olyan mintha teljesen más játékkal játszanánk, nekem se hitbox probléma, se a nihilbe veszõ sniper lövés nem volt eddig, pedig szinte mindent próbáltam már.
Volt mondjuk olyan, hogy a földön fekvõre ráállva az istennek se akarta beadni harmadikra-negyedikre se a késelés animációt, aminek aztán jutalma egy komótos arconlövés lett, de ilyen szituáció is teliholdanként csak egyszer fordul elõ.

Single tapasztalatok/nehézségek.

Single missiókban az elsõ és az utolsóval szenvedtem a legtöbbet.
Elsõ missió beugrok a metró ablakán, pisztolyt felveszem, lõ egyett, majd sehol semmi, hiábba klikkelgetek nem sül el ismét. Próbálom elolvani az utasításokat jobb oldalt... LMB - lövés... de nem megy +10 halál, R - töltés, semmi +10-20 halál, sikerült elbújnom klikkelgetés, options gombokat nézegetem sehol semmi. Akkor látom hogy joytick lista is van, joystikot lerántom az usb-röl és lehet lõvöldözni 😞

Utolsó missió a helyszín ugyanaz és a történet is kb... most ablakon ki és nem be, villog a nyomom, ugrok-robban-halál na ez ment vagy 40-50x, már sajnáltam azt a fickót akit elõtte kilökök az ablakon. Szégyenszemre megnéztem a neten mi a gond... aki átlállítja az ugrás gombot a space-rõl másra az így jár (nálam jobb egérgomb). Egyszerre kell nyomni a spece-t és az új ugrást gombot.

Apró hibák de elég idegesítõek <#wow3>

sztem nem olyan rossz az a hitbox

anti hero

darki81
én a gyereket 5 méterrõl daráltam scarh-val, és csak a 8-ik és 9-ik golyó talált be, pedig az összesnek kellett volna, mert nem lõttem mellé

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

antgecc
Hát, nagyon remélem gyorsan javítják, mert ez így megöli a versenyjátékot, de még az élvezetes játékot is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Higher
Normal mod pedig itt a stathuszarok es idiotak jateka 3d spot, regen health es a tobbi hulyeseggel.

Hullámzik...így lehetne a legjobban jellemezni.Majd figyeld meg,a csata is,-van mikor az egyik szív,a másiknak minden bejön,aztán kis idõ múltán fordul az egész,a ticket-ben látszik,-meg a játékosoknál is....van mikor tényleg bármit bead,van mikor egy tárral is alig tudsz valakit lelõni 220 méterrõl...fogalmam sincs mitõl van,de már számtalanszor megfigyeltem.

[IRAM] leader

antgecc
Mondjuk a BF3 hitbox sem egy áldás. Tegnap pl asszem SVD-vel lõttem egy nem is messze lévõ srácra, aki fal mögül lépegetett ki-be, szintén vmi sniper fegyóval. Kb 6-7 lövést lõttem rá, eleinte úgy, mikor elõugrott telibe, mellbe, de nem láttam a kis megjelenõ sebzésjelzõ célkeresztet, gondoltam kis ping hiba, kicsit elõbb lövök. Végére már akkor lõttem, mikor épp kilépett, tehát elõre számoltam azzal, hogy kilép és kicsit elõbb lõttem. Aztán meghaltam, õ ment tovább 100 hp-val. Szóval na... <#nemtudom>

Igazad van....mellesleg ment egy privi<#integet2>

[IRAM] leader

Cris99
ezt mereven remélem

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

A cod mindig is az idiótáknak készült.Ami nem is baj,de mos tmár a bf is nekik készül.Ami viszont nagy baj.Annyi elõnye remélem lesz annak a codos könnyített játékmenetnek, hogy a bfbõl áthúznak oda a seggfejek, mert ott könnyebb stathuszár majomnak lenni.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Cris99
ez elég finom megfogalmazás...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Running
Belenéztem pár mw3 videóba. Semmi visszarúgása a fegyvereknek, és a katonák is egy ház méretû hitbox-al rendelkezhetnek, mert a srác 2 centikel lõtt mellé folyamatosan, mégis adta neki. Elég hülyebarát program lett.

JethroHUN
Vedd meg a BF2-t 990 Ft 😄 ez pedig majd 1 fél év múlva vedd elõ, ha már lesz rajta pár javítás és a pistikék is ki koptak már 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mert a szemellenzõs,struccpolitikát folytató, ostobákat kérdezted, és nem az realistákat,mint pl én.

antgecc
Hmmm... azt írj a battlelog, hogy van egy M39 EMR-em, de sehol nem találom ingame. <#nemtudom>

antgecc
Akkor mi vagyunk a hülyék, hogy így is megvesszük. Addig nem fognak minõséget gyártani, míg a szart is el tudják adni.

Nekem ez az elsõ BF, viszont hallottam hírét a Dice-nak, hogy kb szarik a nép fejére. Kérdeztem is vásárlás elõtt már pár héttel, hogy milyen a support, figyelnek-e a bugreportra, stb. Bf topicban elfogultan válaszolnak, cod topicban meg.... szintén, csak reverse. Kinek hihettem? Megvettem, lesz, ami lesz.

Pretorian
Én azt írtam, hogy szívesen végignézném, ahogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
partyba vágja egy csapat vad néger.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Tudom, én is csak hülyültem. Core 2 nem az igazi, nálam is az X2 a szûk keresztmetszet sajnos. Mondjuk alacsonyabb felbontásokhoz még elég azért.

Gyereket jelentettem én is, reportba meg ezt írtam : This is a cheater!look the stats! Ban this guy right now,if you don't ,i have to think, all dice employee is a fucking retard spineless cheater fuckface,who suck cock and ruining gameplay for fun.

Erre annyit mondok, hogy DICE... BC2-ben ugyan így megvolt a realtekes hangkártya fagyás, nem csináltak vele semmit, BF3 ban szintén elõfordul. Ugyan ilyen fos volt a netkód, fedezék mögött nagyon sokszor halok meg. Tegnap lehet ez mind hatványozottan jelentkezett, de nagyon nem jött össze semmi. Mindegy majd ma meglátom, hogy fáradtság/net vagy csak én voltam a hiba forrása..
Blekk Síp
Köszi a választ! Egyébként tényleg nem nagyzásból írtam, csak most sztem 8eFt-ért megéri az a 8Gb ram. Végülis csak attól félek, hogy a core i3 2db magja nem lesz elég. <#confused>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Én alapból reportolok minden stathuszárt és kicsit is gyanús egyént,legyen az magyar vagy egyéb nemzetiségû.ha kell le alt+tab-ozok azért,ha le mert lõni egy ilyen.

Pretorian
Szoszi. Áh, szerintem legalább egy CrossFire 6990-et tegyél bele, meg még 8 giga ram-ot. <#vigyor>
Nekem az X2 7550, 3 giga ram, és egy 512-es 4850 elég a high-very high-hoz ugyanebben a felbontásban. Persze nagyobb mapokon azért leesik a framerate, de meg sem közelíti a játszhatatlanság szintjét.

antgecc
Az ilyen eseteket reportolni kéne mindenkinek, úgy talán van esély a hibajavításra.

Szánalom az egész,ezt hozza a statrendszer minél részletesebb,no ranked szervereken soha nem találkoztam kiemelkedõen jó játékossal érdekes.Átírhatod mert már egy ideje BF for cheaters.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Zsenialis.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szánalmas, belenéztem az utolsó 3-4 reportba, és az a kérdés merült fel bennem, hogy ennek most igazán mi értelme van?
Zs0lt1
A leaderboadr 1. helyezettje egyik battle reportja.

Remélem bannolják a picsába az ilyeneket.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

[HUN]Crassus
a legkomolyabb ilyen szituációm az volt mikor egy hasaló csóka felé álltam átkapcsoltam a fegyót egyes lövésre fej becéloz BUMM majd felállt lelõtt és 100% on elfutott😛😄 wtf?

Fpocok
So why does the map Gulf of Oman on consoles include 3 flags? Demize answers.

Twitter

"Because 24 players over 5 flags was boring to players in feedback sessions."

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Tudtok olyan oldalt mondani, ahol magyarul le vannak irva, hogy mi mit jelent, amiket kapsz szintrol szintre!?

Koszi
El tudom képzelni, hogy néhány lövedék elveszik az éterben.. Tegnap caspianon mentem egy jonn kört délután, azután kis szünet, majd este folytattam de csak estem keltem. Az összes 1v1es szituációt albuktam, képtelen voltam lelõni az ellenfelet. Nem vagyok pro, de azért ha elõbb meglátok valakit rendszerint le tudom lõni, nos ez tegnap nem nagyon ment.. Kínomban már néztem a netem, de nem volt csomagvesztésem, jó volt a ping, tehát a hiba bennem vagy esetleg a netkódban volt. Azt viszont észrevettem, hogy pl az egyik szituációban jelezte a találatot az ellenfél fején, én összecsuklottam az pedig 100%hp-vel ment tovább. A másik fasza dolog, mikor szintén alulmaradtam 1v1-ben, az ellenfél meg 0%hp val túlélte... Lehet öregszem.
Probald ki, nekem mukodik a Cyborgom!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]Crassus
770 gyakorolj még😄 amúgy gratu az már durva!
neked nem tûnt fel,hogy nem egyformán viselkedik a fegyvered?
pár napja sniperkedtem az olajfinomítós pályán,általában ugyanoda szoktam feküdni a hegyoldalra a RU erõkhöz közel,hogy jól lássam az US snipereket a másik hegyoldalon.Namármost két játék alatt ugyanolyan távolságra teljesen más értéket kellett néznem az optikán! Míg az egyik meccsen a szálkereszt aljára kellett tennem a targetet addig a következõ meccsen ugyanilyen távolságra elég volt a 2. vízszintes szál alá tennem a sikeres lövéshez.....ja és az elsõ pályán a lövedékem egyszerûen eltûnt.....a hegyoldalban még csattant ,de mikor belõttem a távot atöbbi lövésnek már nem volt nyoma....furcsa