Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja meg persze ezek az animált dolgok, mint késelés, mortar lerakás, stb. amiket vagy bead vagy nem.
Én még 1x mondom, hogy nem sok játékot ismerek, ahol 3 év után is javítást adtak ki a játékhoz.
eugabesz: ment válasz!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ugyanez volt velem is az elején a szemtõl szembeni találkozásokkor. Az assaultok a karabélyaikkal simán ledurrantottak mikor én elõbb kezdtem õket lõni a support lmg-vel. Aztán játszottam párat assaulttal és a supporthoz jobban hozzászokva egyértelmûvé vált, hogy mennyivel kevésbé szórnak és gyorsabban tüzelnek azok a fegyverek, onnantól kezdve fõleg én jöttem ki gyõztesként azokból a találkozásokból.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A másik szerelvényre még át tudok ugrani, de onnan semerre, majd jön a halál. Elsõ pályán nem volt gond vele, felmásztam a tetõre, de most valami nem jó.
nincs megfelelõ animáció vagy a lag a hibás?
engem is naponta rengetegszer lõnek le úgy,hogy én már azt látom kurva messze vagyok😛 vagy pl hasra vetem magam a lépcsõ alján,de még mindig jönnek a skulók....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Volt mondjuk olyan, hogy a földön fekvõre ráállva az istennek se akarta beadni harmadikra-negyedikre se a késelés animációt, aminek aztán jutalma egy komótos arconlövés lett, de ilyen szituáció is teliholdanként csak egyszer fordul elõ.
Single missiókban az elsõ és az utolsóval szenvedtem a legtöbbet.
Elsõ missió beugrok a metró ablakán, pisztolyt felveszem, lõ egyett, majd sehol semmi, hiábba klikkelgetek nem sül el ismét. Próbálom elolvani az utasításokat jobb oldalt... LMB - lövés... de nem megy +10 halál, R - töltés, semmi +10-20 halál, sikerült elbújnom klikkelgetés, options gombokat nézegetem sehol semmi. Akkor látom hogy joytick lista is van, joystikot lerántom az usb-röl és lehet lõvöldözni 😞
Utolsó missió a helyszín ugyanaz és a történet is kb... most ablakon ki és nem be, villog a
Apró hibák de elég idegesítõek <#wow3>#wow3>
anti hero
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem ez az elsõ BF, viszont hallottam hírét a Dice-nak, hogy kb szarik a nép fejére. Kérdeztem is vásárlás elõtt már pár héttel, hogy milyen a support, figyelnek-e a bugreportra, stb. Bf topicban elfogultan válaszolnak, cod topicban meg.... szintén, csak reverse. Kinek hihettem? Megvettem, lesz, ami lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nekem az X2 7550, 3 giga ram, és egy 512-es 4850 elég a high-very high-hoz ugyanebben a felbontásban. Persze nagyobb mapokon azért leesik a framerate, de meg sem közelíti a játszhatatlanság szintjét.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Because 24 players over 5 flags was boring to players in feedback sessions."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tudtok olyan oldalt mondani, ahol magyarul le vannak irva, hogy mi mit jelent, amiket kapsz szintrol szintre!?
Koszi
Probald ki, nekem mukodik a Cyborgom!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
neked nem tûnt fel,hogy nem egyformán viselkedik a fegyvered?
pár napja sniperkedtem az olajfinomítós pályán,általában ugyanoda szoktam feküdni a hegyoldalra a RU erõkhöz közel,hogy jól lássam az US snipereket a másik hegyoldalon.Namármost két játék alatt ugyanolyan távolságra teljesen más értéket kellett néznem az optikán! Míg az egyik meccsen a szálkereszt aljára kellett tennem a targetet addig a következõ meccsen ugyanilyen távolságra elég volt a 2. vízszintes szál alá tennem a sikeres lövéshez.....ja és az elsõ pályán a lövedékem egyszerûen eltûnt.....a hegyoldalban még csattant ,de mikor belõttem a távot atöbbi lövésnek már nem volt nyoma....furcsa