Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mobile AA beadja! like

anti hero

na akkor leirom mar engem mi zavar. az a kocsog mobil AA, ha helizek. nem eleg hogy jon a sok stinger, hogy kilehet loni a pilotat a fulkebol, hogy nem egyszeru a sok kiallo lampaoszlop meg lofasz kozt manoverezni, de akkor itt ez a kibaszott OP szar mobilAA ami es/vagy ledaral ill lovi a dupla raketait, kb csak meglepetesbol lehet leolni, ha meg mar kiszemelt teged maganak, akkro eleg nehez letezni tole 😞 persze azert haladok szepen az attack meg scout helicopter szintezessel is, de azert eleg lehangolo, hogy egy no skill szar ilyen tap.

lassan már kezdek könnyeket hullatni szegény tankosokért<#vigyor2>

paulik
csipem ezt a bujkáló geci meg hasonló szövegeket - szted mit csináljon a sniper ??? lassan olyan lessz ez is mint a cod ahol mindenki azzal van elfoglalva hogy ki kempel és ki nem.miért kell mindenre ráugatni? mindenki ugy játszik ahogy akar - ha megvette a gamet legalább ennyit megérdemel,engem is kicsinált már nem 1x sniper RPG stb még sem orditom le a fejét,, 100 pont oda és akkor mi van ... CSAK JÁTÉK...

Igazi noskill fegyver,ez kell a sok hülye nyomoréknak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ha te nem is, sokan eszre sem veszik a jol bejaratott utvonalak arnyekos helyekein, kanyarokba, elagazasba, nomeg egyaltalan a spawnolo tankok elotti utra <3

anti hero

paulik
hát nem tudom - én még 1 aknára sem mentem rá simán ki lehet szurni - de a jó dolog az hogy minden második akna után kitüntetést kapsz ha felrobbantod <#wink> rakjátok csak jól jön a pont <#nevetes1>

Kilépni én sem szoktam kör vége elõtt,Max 1 kört játszom csak aznap,ha nagyon felkúr.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

en is infraval es tompitoval szaladgalok :d
jo az a kis bujkalo geciek ellen, es neha en is bujkalok.

mas: imadok aknazni <3 mindig akkor jon a pont amikor nem szamitok ra <3

anti hero

uristen ilyen kell!

anti hero

[HUN]Crassus
menstégükre legyen mondva még egy kiálló faágban is elakad a tank bazze!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

A tankok ellen lenne jó a csapatmunka,egy jó rajban 2engi* pillanat alatt felváltva vadásztuk a tankokat és lõttük ki õket!
Sajnos én pont az ellenkezõjét tapasztaltam,majdnem mindenki infrával szaladgál,
Van aki mert nem látja az enemyt a többiek meg kényszerûségbõl,mert nem akarnak hátrányba kerülni!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

darki81
elmebeteg egy fegyver ez 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

antgecc
Hát én eldobom az agyam a sok nyomitól <#idiota> Nem hiszem el, hogy a játékosok több, mint fele képtelen normálisan irányítani egy terepjárót vagy tankot! Össze vissza forog a tank lövege, elakad, faltól falig pattog a terepjáró. Könyörgöm, soha nem játszottam még olyan autós játékkal, ahol néha féket is nyomni kellett? Pedig ez aztán tök messze van a szimulátortól, de hogy még ez is kifog az embereken, hát az vicc. Összehozzák a 28-4-es statot, de egy kanyar kifog rajtuk. Mekkora vicc <#mf2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Az aknakat ugyesen kell elhelyezni, infrat nem mindenki hasznal. Ha ram hallgatsz, az aknakat foleg az emelkedok tetejen, a perem utan teszed le. Csak a nagyon esszel kozlekedo juzer veszi eszre.

Atya! En pont ellenetek szoktam leggyakrabban ilyenforman szopni. <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boron Power
Engem sajnos nagyon zavar 😊

Megyek, esek kelek, ennek ellenére pl. szerdán az IRAM szerveren az ellenség elfoglalt 5 zászlót, a tankjaink, meg úgy általban a csapat a legközelebbi (A) ponttól jó messze nézegettek (pedig volt jónéhány tank / operation firestorm).

Ilyenkor az agyam elborul, elkezdek irogatni, hogy mozduljanak már (sajnos ha látom, hogy csesznek rá, akkor már nem irodalmi stílusban). Kaptam is a figyelmeztetést, mert az egyik ilyen távoli tankban pont egy szerveradmin ült.

A csapatból elvbõl nem léptem ki, és összehoztam velük egy 5 mapon átívelõ vereségsorozatot...

Pontosan emiatt kerülsz hátrányba a tankokkal szemben például!
Átlagban 3rakéta kell hozzá hogy elintézz egy tankot,meg azt hiszem azokhoz is van infra akkor meg látja az aknáidat is szóval bakhatod!!

koschwarz
na, akkor mégiscsak zavar és egyrõl beszélünk. nem kicsit frusztráló, hogy próbálkozol, de a túlerõ így is úgy is lenyom...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

datango
squad ban annyi igaz, hogy van rajtam kívûl még 2 barátom akivel egyszerre szeretnék játszani. (Tudom van party join de nálunk vmiért nem mûxik!) Felmegyünk egy szeróra, egymásra joinolgatunk és lead 3 különbözõ squadba! omfg, de még csak egy új squadot sem lehet csínálni... 😞 es mind kb ilyen 3/4 es ...

Archie2048
G4 Karkand review

Egy a bajom vele, hogy "sniper frindly" "high crane for very nice sniping point"

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Engem nem zavar kulonosebben. Megyek, lovok, foglalok, vedek. Ha a tobbiek leszarjak, es emiatt bukjuk a kort, nem nagyon izgat. En megtettem, amit lehetett. Az inkabb zavar, ha ekozben folyton 4 vs 1 felallasban kell harcolnom, az idetlen csapatom miatt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
nagyjából pont emiatt ábrándultam ki a multiplayer FPS-ekbõl. bf2 még úgy-ahogy jó volt, mert mégiscsak lehetett találni egy jó squadot, ha akartad, a bc2-nél már nagyon rezgett a léc, de az 100 óra után nálam kifújt, a play4free-ben már nem is voltak ilyen levárásaim, de ettõl függetlenül már nagyon unom, és látom, nem kell megbánnom, hogy nem játszom a bf3-mal, mert én is csak agyvérzést kapnék ettõl a mentalitástól...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem érted.Vesztettünk, a gyökér stathuszárok miatt,akik itt a forumon azt hazudják hogy csapatjáték fontos meg ilyenek, de valójában lefekszenek egy ellenséges pont mellett, infraval, és aki leszületik megölik,de a zászlót nem húznák be istenért se.És így van 40 felettei rangja, meg 44/6-os kdje, és kibaszott büszke magára hogy õ mekkora pro.A barom.Tegnap direkt figyeltem az ilyen mûmájereket.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

[HUN]Crassus
engem minél kezdõbb valaki annál lehetetlenebb kemper helyrõl szednek le😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tiltakozom! A tankkal igenis lehessen bemenni a zaszlok tovebe! Oda szoktam elhinteni az aknaimat. <#eplus2>

Személy szerint szeretem az infrat, mivel a sok szikla tövében/bozótosban hasaló, bipodos el nem mozdulok a helyemrõl játékost legalább ki lehet szúrni. Sajnos sokszor van, hogy 2zászló között a semmi közepén a leg lehetetlenebb helyeken hasal valaki, aztán ha kilövöd,1perc múlva látod, hogy megint fut vissza a "tuti" kemper sziklához/bozóthoz. Infrával legalább esélyed is van ezekkel szemben, mert nem tud elbújni.
Na egyre több az infrás kis b..i a szervereken!
Meg a " malaccal" kempelõ emberke infra+hangtompító OMG !!!
Mikor szüntetik már meg azt a szart?!
30 óra játék után talán ha 10-szer sikerült normális rajt kifognom!
A többi csak rambózás nekem meg maradt az aknatelepítés meg zászlófoglalás egyedül persze!
Ötletszinten jó lenne ha tankkal nem lehetne bemenni egészen a zászlókig!

uHs Gerzson
csak ha hátulról késeled.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

grebber
Mire másra menjen gyõzelem az csak 300ponttal ér többet mint a verség statra gyúrva a többszörösét lehet gyûjteni szóval nem értem a felháborodást.

Next PC upgrade: 2022

De azért õ is a gyári wh-t használja.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

V43 1105
Megkapod ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ha lekéselsz valakit nem ugy volt h megkapod a dögcéduláját??

Megint a gyökér munkanélküli segélybõl élõ, kocka retardáltakkal van tele a szerver,akik arra verik a kis pöcsüket, hogy 40/6-os a statjuk,meg 45 feletti a rangjuk,de a csapatra basznak,csak a stat legyen jó,és simán bukjuk.SZÁNALOM!

Omlás
<#eljen><#taps><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

V43 1105

<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hahaha hatalmas _o_

anti hero

antgecc
free heli mindent visz <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd
Cris99
ez beteg... XDD

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
tudom, ism giga 560TI OC-t is vissza kellett húznia

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Nem mondjátok, hogy BC2 óta nem javították a C4 bugot. Agyam eldobom.
Amúgy itt egy vicces videó:

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Nekem is, de van akinél ez a gebasz ..

Cris99
Nekem a 6950esem 70-re van moddolva SÕT, jelenleg is 920, 1420-on jár.

Akkor te csinálsz valamit rosszul. Most SV98-al lövöldözgetek, és igen szépen jönnek a headshotok. A legutolsó 272 méterrõl. Egész egyszerûen feljebb emeled a scope-ot, aztán hadd szóljon. Nyilván közelrõl nem is kell emelned, csak célozz és tûz. Kicsit meg kell szokni a COD meg CS után, de majd belejössz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Beers
ennyi idiótát, mint most sikerült kifognom 10 perc alatt.....<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

V43 1105
Milliószor elmondtuk hogy OC-s kártya órajelébõl ha kicsit visszaveszel a fagyás megszûnik 😉

anyit ér mint szarnak a pofon az én GTX 560 oc még mindig nem viseli el a játék 10 percnél tovább !!!