Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fapuma1977
Na szóval.Végig játszottam a CoD:MW3-at.Nem vettem meg mert olyan játék még nem született aminek a singlijéért pénzt adnék.Semmi rossz szándék és gyûlölet nincs bennem a CoD iránt de én magamat BF Fannak tartom és a Cod-okat csakis az egyszemélyes küldetéséért játszom végig.Anno megvettem az azóta is nagy durranásnak vallott MW2 de se többet és olvasom a külföldi fórumokat és nagyon igaz az a mondás "hogy ha az MW2-vel játszottál akkor az összes az utáni CoD-dal játszottál már!"Ez a megállapítás nagyon helyénvaló mert az égadta semmi különbség nincs,semmi pluszt nem kapsz 14k-ért.Ugyanaz a grafika,a darálós játékmenetek multiban és nagyon remélem h ez volt az utolsó bõr ezen a pénzes lovon

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Waczkor
Nehogy azt hidd hogy mindig így tolja,csak szépen a sok videóanyagból összevágott egy fasza videót.Szerintem sokan innen a fórumból is lõttek már hasonlókat.Persze attól még jó a videó.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ez teljesen igaz, elsõ blikkre ellenõriztem minden drivert hátha valami gebasz van, utána egy reinstall de ugyanúgy megmaradt a sûrû leállás, fõleg map-ok végén. Frusztráló és remélem kijavítják mert jó kis játék ez.
A party rendszer mûködik, bár lehetne rajta javítani.
Ha nem akar menni, akkor elég csak elhagyni a partyt és újra csatlakozni. Nekünk ez mindig megoldotta a problémát.
Sok emberrel találkoztam már, akik telepítettek W7-et és problémájuk volt programokkal, játékokkal. Legtöbb esetben kiderült, hogy nem telepítették fel normálisan a drivereket. Nem foglalkoztak az alaplapi driverekkel, mert a W7 felismerte. Sajnos sokszor rossz/régi drivert rak fel automatikusan. Célszerû minden drivert kézzel telepíteni.

Na és ha valaki küklopsz?
antgecc
Egyébként 1, ami jobban tetszett nekem CoD-ban (nem offense), az a vállról célzás. Abban vhogy szebben volt megcsinálva. Pl itteni AK-74-en az Acog, hát valami röhejesen néz ki azzal a batár testével, kb semmit nem látni, csak a scope-ot. Dice-ék elfelejtették, hogy az embernek két szeme van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Meg egyebek egy kis makró,meg itt aztán az is látszik hogy az alapjátéknak hogy csúszik a hitboxa.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

V43 1105
Party rendszer megy ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ja megy is a cheat a no recoil.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De akkor meg tulajdonképpen teljesen felesleges ez a party rendszer a játékba. Ez most olyan mint MW2-ben a kick opció amit sehol nem lehetett használni.
A party rendszert felejtsd el. Inkább direktbe joinolj rá a barátodra. Az fixre mûködik és ha van hely a squadjában akkor mellé rak be egybõl.
Egyszerûen nem tudom felfogni miért kell erõltetni ezt a böngészõs megoldást, mert hol mûködik, hol nem. Egyik nap vígan mûködik (megkapom a party invite-ot) másik nap meg semmi sem mûködik. A másik gyakori hiba nállam hogy a játék mûködése hiba miatt le áll még mielõtt becsatlakoztam volna egy serverre vagy minden egyes map végé. Egy szóval nem értem egyesek (Skynet) mit istenít ezen a játékon, mert jelenleg számomra ez egy bughalmaz. Félreértés ne essék szép, jó játszani vele ha éppen mûködik ez egy így szenvedés.
nekünk is volt ilyen ! Meg kell probálni kilépni ujbol vissza... játaszani kell kicsit vele mire összejön 😊

Coop-nál miért van az, hogy ha elküldi a meghívót havernak, viszont haver nem látja, ergo nem tudja elfogadni. Ha õ küld nekem, akkor meg én nem látom. Így nem jön össze a coop.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

MeoH
Ezert nem ebbol kell megitelni a codot, mert ez eleg extrem.

fuck mmo's..i.,

jó az uj nvidia drives hang beszaggat , kép megáll majd ,,hibát észlet ezért leállt,, lol

Na és ilyenkor mi van?
Rámegyek a szerverre, és connectingel 5percig,semmi más...
??

#33775-re 😊

köszi, remélem jobb lesz mint az elõdje.😊

frango
Ebben az az idegesítõ, hogy nem tudom neki mért jó a célzás... Én nem tudok normálisan lõni mert akad a mozgás és az egérnek is ilyen fos gyorsulása van a játékban. Szeretem a snipert, de ebben a játékban egyszerûen nem lehet pontosan lõni.Q3,cod4,et ezekben mindig oda lövök ahova akarok. Olyan mint a bot. De BF3-ban meg szenvedés...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

darki81
ez komoly 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

akkro mashol <#bohoc>

anti hero

Renjike
steam? fent sincs a BF3.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

mér nem veszed meg a neten ? sztím és tsai ?

anti hero

Renjike
most hétvégén szerettem volna venni egy limitedet . de elfogyott mindenhonnan ahol láttam eddig (gameshop , 576) lehetséges hogy van még valahol? :SS hardverapron sem látok már 1 et sem :SS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Archie2048
voltak ilyenek BF2-be is 😊

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Ugyan ott ahol a játékot (origin).
Hi ALL!!!
Valaki tudna nekem segiteni?
Limited verziot vettem meg és vannak hozzá ezek a DLC kodok!
Hogyan tudom ezeket aktiválni?
Elõre is dánke!
ÜDV!
Ha nem tudnám hogy ez Bf akkor azt mondanám hogy ez egy COD gameplay.
Ennyit a BF széria folytatásáról,darálás az egész.Miért kell minden játékból agyatlan CODmásolatot készíteni,hisz szinte már mindenki azt másolja.

antgecc
Szintén.... régen, q3ban, cs-ben ment, ma már nem 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
lõszer javítás és gyógyítás sosincs pedig HC tolom /mert azthittem ott értelmesebb pípölök vannak/ és szórom a lõszert ha kell ah nem /legtöbbször support vagyok/ ,de ha assault vagyok /élesztek-gyógyítok / vagy engineer könyörögnöm kell lõszerért....éleszteni az elmult héten egy kezem megszámolom hányszor élesztettek.....

KILL KILL KILL és mondtam már ,hogy KILL???? ez a lényeg a játékosok 90% nak

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

antgecc
<#eljen>

Ezektõl a reflex játékosoktól kivagyok, én 23 évesen tudtam csak ezt 😄
Cris99
egyik haverom aki legjobban fikázta mw3-at meg így bf úgy bf erre megvette...
vannak még ATOMFAILOK<#wilting>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TDC Geronimo
dx11es karikon próbálta valaki az új nvidia drivereket?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
hát még ezis lófasz a játékbeli fegyólámpához képest😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

OMG .! Ez meg mi a rák ? szánalmas ... Hányingerem lett tõle kb 10 másodperc alatt bakker .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nem tudom ki milyen srven jatszik, de azert valljuk be ez igen ritka.

en legalabbis leginkabb olyat tapasztalok hogy 75% assa+engi 20%recon es 5%support van a csapatban. loszer pl sosincs .d

anti hero

De már írta, hogy mortar. Hullanak mint a legyek. Csak annyi kell, hogy valaki vagy valami spotolja õket.
Tény, hogy néha sokan vannak, de szvsz nem ez probléma.
Nem azzal van baj hogy valaki sniper, hanem azzal hogy a fél csapat a domb oldalon van, a csapat másik fele meg egy repcsi spawnál van. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

anti hero

Aki fikázza a snipert az csak azért teszi, mert bassza a csõrüket, hogy az über okos taktikás játékukat lazán elcseszi.
De hát a snipernek ez a lényege.
Nem is láthattál,mert a jelenlegi játékosbázis 90% codmajom, itt is és a bc2ben is.Így meg persze hogy nincs csapatjáték.Ha ezek eltirhulnának,akkor volna ez jó igazán.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Úgy látom egyes embereknek minden kaszt szar vagy autista vagy egyéb... A Recon mert csak frag-re megy, valszeg a 2 lövéses sniperrel majd futkozni fog neked h jól telibe kaphassa vmi Assault. Az Engineer meg szét rakétázik mindent... kerülj a hátába, (ekkora mapokon nem nehéz ám) és késeld le bazze... Aztán a Mortar, az is nooboknak való me célozni se kell vele. Ezek után nem értem h miért játszanak ezek az emberek pub szerveren vagy olyan helyeken ahol ezek megeshetnek. Mindenki lenézi a Codot h csak sima lövölde, több éves cod és mellette bf tapasztalattal elmondhatom, h CODban is lehet és kell is taktikázni, nem csak a TDM meg DM van. Kisebb a mapok, ezért korlátoltabbak a taktikai lehetõségek, tény, lépj túl a COD-on ha nem jön be. Reconként toltam, service star 1 megvan belõle, és nem csak feküdtem és frageltem jobbra balra, tény h nem futkoztam annyit mint egy assault vagy support, mert a recon nem erre való. Ahogy én elnéztem, sima szervereken legalább annyi hülye ember van mint COD-ban, nem láttam én itt hogy a BF olyan kurva taktikai játék lenne CODhoz képest. (még mindig sima szerver) Ha taktikára vágysz menj HC szerverre és mindenki boldog lesz.

Köszönöm szépen,megoldódott.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Probald az angolt, az bejon. Be kell jelentkezned az Originbe, csak akkor mukodik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub