Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Menõ a ts, akkó lehet felmászok rá ma.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintetek melyik a jo valasztas Intel Core i5 2500K vagy AMD x6 1100T mert szeretnek veni egyet >>bf3 -hoz thx a valaszokat !!
antgecc
De unom már, hogy állandóan láthatóvá kell tennem a hozzászólásaitokat. Ki az a majom, aki állandóan lepontoz? Mekkora egy szarkazal ez a rendszer....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem vagyok statvadász,de amit ölök,azt számolja már el.Meg így ha nem adja hozzá,nem kapsz érte csillagot sem,amikkel gyorsabban lehet fejlõdni, mert 2K-10K pontot érnek.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ezzel kapcsolatban eugabeszt kérdezd, õ a fõnök,de ha tagfelvétel nincs is,sokan feljárnak a tsünkre,hogy ne egyedül kelljen kommandózniuk,egyéb infok www.iramclan.hu

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

kigyi
Jogos 😄
Ha rajt van a kupon akkor az van, a simára úgy tudom nem rakták rá a feliratot, persze lehet tévedek 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Azt nem mondta, hogy limited van neki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Milyen kód??? A limited tartalmazza, nem kell külön kód. Örülj neki, hogy a gyártók rájöttek egybe gyúrják és akkor nem lehet külön értékesíteni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

palinho96
na megjött a bf3 :d végre! 😄
Annyi hogy itt van ez a kupon ab2K os rajta van felül az hogy winter 2011 ...
de hol a kód?? 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

még-már... wtb edit bttn
Reggel még volt már Bf5 topic is, sajnos be lett zárva az is, pedig biztos sok info lett volna benne.
nandorb
Nyisd,meg ujbol.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Am....ki merészelte bezárni a vaci új bf4 totyikomat??<#mf2><#nemtudom><#fejvakaras><#ejnye1>
Jelentkezhetne önként,mert ha én keresem meg...

[IRAM] leader

Aha...és mindig öngyi leszel ha kell valami??<#hehe>...de hányan hányszor leírták,hogy már hányok ....ez egy csapatjáték...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Alien69
Jaja. Ez nem olyan, mint pl BF4FREE, vagy a BFH, ahol kiválasztasz egy karakteredet, amely kötve van, mondjuk kommando (snipa), és azzal kell szenvedned egész pályán. Ésszel lazán lehet haladni. Persze, bele lehet futni a hentelésbe, de azért ez ellen lehet tenni. Még jó, hogy egy tank ellen nem lehet bármely kaszttal csatázni. Akkor minek kellene a tank? Így is, 2 kaszt shimán kicsinálja, legkönnyebben a C4. <#vigyor>

Archie2048
Nem tudom miért sírtok?
Igen én is elõszoktam venni a Snipert nagy ritkán, mert ha kill cam-be be tudom lõni az arcot, hogy honnan szedett le másodszor, akkor én is a geciop sniper jelmezbe öltözök és megpróbálom ellõni az agyát.
Ha megölnek egy zászlónál egy tankkal, akkor nem sniperrel megyek vissza, hogy a késemmel belekarcoljam a páncéljába a nevemet, hanem egy gocop endzsivel, hogy tudjak valamit ellene kezdeni.Ha szûkhelyte megyek akkor assault meg DAO, hogy mert az befordulok az op sarkon lelövöm és feltámasztom az atom-op defibbel a haveromat. és ha op védeni kell valamit, akkor a még op-ébb LMG-el megyek bipddal meg op scoppal, mert azzal op-n lehet darálni midnent, addig ameddig az Op sniper leszed.... és akkor én is op sniperral megyek...
Adott feladathoz adott kaszt. és hogy egy assaultal nem tudsz semmit kezdeni a helivel... hát ez sajnos valahogy így van. akkor picit lemegy a K/D ratiód.
ha már adva vannak a kasztok, akkor miért nem lehet kihasználni õket.
jah hogy a sniper a menõ mert csak feküdni kell valahol és távolról leszedni az ellent, én az ilyenekt hiába halok meg 3x, akkor is megpróbálom a kést a hátába tenni...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Félreérted, hogy mit akartam ezzel sugalmazni. Szinte véletlenszerûen, vagy frontok, esetleg az erõsödõ/gyengülõ napfolttevékenység hatására kerül elõ egy-egy téma, ami ezt vagy azt op-nak kiáltja ki.
Mivel szinte mindent, beleértve már a tompa vajazókés erõsségét is érintettük ezzel, valószínûleg kis túlzással ki lehetne jelenteni, hogy nagy vonalakban rendben van a balance.

Alien69
BF2142 van PC-re is, és azon belül van egy Titan mód, mely az egyik leg összetettebb játékot eredményezte a BF történetében, mert ott mindenképpen rá kényszeríti a játékosokat a csapat munkára. Persze, több-kevesebb sikerrel, mert ott is van snipa kaszt, meg lámák, akik mégsem tudnak csapatban gondolkodni. <#vigyor>

én kicsit kiestem a játékból a bf1942 óta. na azért a cod sorozatot végigjátszogattam, de egyáltalán volt azóta jó battlefield játék a modern warfare 2-t kivéve ?

bf 2142, bf bc tudtommal csak konzolra jelent meg, a bf1943 meg meg se jelent soha, illetve a dlc pakkok

vki írna egy nagyon rövid összefoglalót a bf sorozatról, és nem offos vita nyitásaként, hanem ellenkezõleg egy összehasonlítást a cod sorozattal ?

sztem sokan lennének kíváncsiak rajtam kívül hogy hogy fejlõdött egymás mellett a két játék, mik a legfõbb eltérések, volt e a kiadók között esetleges üzleti mocskolódás vagy koppintás egyes részeknél, stb...

Erre írnék valamit,azt állította a dice hogy a kõ,papír,olló elvét használják a kiegyensúlyozásnál.De ha elgondolkodsz ki ki ellen pro akkor már bukott az elméleted.Példa az engineer op a repcsi ellen de egy assi nem tud mit kezdeni vele kész itt már meg is dölt amit írtál mert egy assi mondhatja hogy ellene op a repülõ vagy a heli.
De egy valamit elfelejtett sok-sok játékos az hogy ez még annak ellenére hogy tiszta COD akkor is egy csapatalapú fps és összetartással semmi sem op.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Alien69
Nem is beszélve arról, hogy a snipának sem KELL snipáskodni, SÕT! Vannak ugye olyan fegyverei, melyeket a többi karakter old fel, és azokkal simán lehet jókat alkotni! <#nevetes2>

Én erre azt szoktam mondani, hogy mindenre van ideológia, legfeljebb nem stimmel. 😄

en is ugy vagyok vele, h leszarom a statot, csak jo legyen ;d

anti hero

van erre egy osi angol mondas: "doublestandards rox"

anti hero

Ööö, mit is nyilatkoztál alább a statvadászokról?

elsult a mutatoujjad, sokat codoztal az utobbi idoben! ;d

anti hero

tenyleg, ? ;d

anti hero

antgecc
<#nevetes1><#eljen>

Boron Power
Ennek a játéknak az volna a lényege, hogy a CSAPATOD nyerjen. Ha egy csapatban több ilyen van mint te, aki cseszik a célra, valahol elfekszik és ilyen faszságok járnak a fejében, hogy mennyi pontot fog kapni, akkor kurvára ki fognak kapni!!!

Ezért utálják a csapatjátékosok a te általad képviselt "hagyjatok békén játszani" stílust. Menj conquest helyett TDM-ezni, ne csessz ki másokkal.

Kösz!

antgecc
Ez miért ment el kétszer? <#wow3>

antgecc
tagfelvétel?

Csak azért használom keveset,mert nem adja hozzá a killeket.

Alien69
Érdekes, ezzel nekem semmi bajom. Természetesen, engem is le-le lõnek élesztés körül, de nem ez a jellemzõ. Vagy fedezékbõl nyomom a naftát, fekvõ helyzetbe, vagy véletlenül arra jártam, és nyomom neki, nehogy felfázzon. <#ravasz1> Bár igaz, van amikor rusholok egy hullához, de fõleg csak akkor, ha van mellette valami fedezék, ahova be tudok (talán) ugrani. Kockáztasson a fene. Annyira nem érdekes 1-1 kredit vesztése a csapatnak, de az már igen, ha én is vele halok, mert akkor már -2. Viszont, ha megfontolt az ember, akkor az a körönkénti 3-5-xx élesztés sokat számíthat. <#idiota><#vigyor5>

support claymore kimaradt!!!! az geciop! (cska nem sokan hasznaljak - en is lusta vagoyk supporttal lenni es unlockolni) de lelottem a multkor egyet, es felvettem a gearjet es telepitgettemoket, hat vmi befosas poen 😄😄😄😄!!! minden op, ez alap!

anti hero

Amúgy a legtöbbször azt figyeltem meg, ami már bc2ben is volt, ugye mi IRAMosok ált egy oldalra kerülünk/állunk, és ilyenkor ha squad szinten leállunk ökörködni pl helivezetés, vadászgépelés,vagy mobil AA vadászat,akkor bukjuk a kört,mert más oda nem menne foglalni,pedig ezek is fontos dolgok,ezekkel is kéne valakinek foglalkozni,de nekünk kéne mindent csinálni a mapon,de ahhoz egyszerûen nem vagyunk elegen.Mert úgy pl alapból esélytelen helizni, ha a pilóta és a lövész között nincs kommunikáció, vagy a légijármûveseknek nem segít be egy support a c4ével vagy pár engineer, hogy az AA-nak, meg a tankoknak ne legyen ideje azokkal foglalkozni.De egyszerre mindent mi sem tudunk.

Na de most mit tegyünk ha így van??? És a tunguszka is op ám...
Összefoglalnám amúgy az elmúlt egy-két hét sirálmait random spawnoló emberkéktõl. Az engineer op, mert tud rakétázni, aknát rakni, légi jármûvet kilõni hõkövetõ rakétával és még karabélya is van. Az assault op, mert egy az egyben bárkit lelõ, felszed és gyógyít, hõérzékelõt vagy lámpát rak a csúzlira és mégjobban lelõ. A support op, mert van neki mortarja meg lmg-je. A recon op, mert kempel és lesznájpol. A tankok op-ok, mert nem lehet õket egybõl kilõni. De egyes fegyverek is op-ok, mert vki beszúrt róluk egy-egy összevágott multikilles videót.

Egyszóval ebben a játékban minden op minden ellen... Várjunk csak, nem lehet, hogy a probléma az Ön készülékében van?

Alien69
De pl medic kezébe bõven elég, mert az ugye elvileg bujkál. Párizsban, a lépcsõház megtisztításánál pl shimán mehet elõre is, ha nincsen sok ellenfél. Már, elvileg. <#hehe>

antgecc
Nem feltétlen van rá idõ. Míg odafutok, míg megkeresem, addig újra is spawnol. Nem mondom, hogy ez így rossz, nyilván jobb, mint a semmi, csak ritkán lehet kihasználni.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Igen, ezt minden medicnek el kell mondani,elõször csókát kell lelõni,és utána agyalni az élesztésen.

Lõdd le a gecibe, aztán éleszd a sérültet. Több pont<#wink>
antgecc
Én nagyon szeretek supportolni, valahogy kielégít <#idiota>, viszont ez a defibrillátorozás elég reménytelennek tûnik. Ha valakit lelõnek, és odamegyek éleszteni, hétszentés, hogy még ott van aki lelõtte és engem is lelõ, vagy velem együtt még egyszer lelövi, akit már lelõtt. Ha kicsit várok, hog esetleg arréb menjen John Rambo, addigra már késõ az élesztéssel. Így sajnos keveset medicálhatok, pedig szeretnék én...

Ez csak egy automata shotgun, ami lehet, hogy hatékony szûk, kis helyeken, a sokat emlegetett Bazaar sikátorban, de egy normális Caspianon, Firestormon, stb. nettó szívás.

paulik
ha sniper vagyok akkor soha nem vagyok squadba.. ez alap.. mivel nem nagyon csipem ha egy rambo mellém respawnol és a fejem felett elkezd utolsó akcióhöst játszani a darállójával... mert volt már rá példa....

darki81
szinte még célozni is alig kell 😄
(lehetne gyengébb is messzire)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Abban igazad van hogy aki kifizette a játék árát úgy játszik ahogy akar!
Én meg szeretnék csapatban játszani így 32 évesen furcsálom hogy a support b@szik adni lõszert hiába születek rá a rajban és nyomom a Q hogy már lila az újjam, mert éppen a bokorból lövi a folyosót !
Most akkor kinek is csorbul a játékélménye??!!
Kellene külön magányos hero squadokat csinálni, a sok kis rambonak!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Shep
Izgalmas lehet így a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ezt köszönd a kis méretû ködhatár nélküli pályáknak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Abba kevés ember gondol bele, hogy a játékosok miért mennek a statra és nem a pontra. Ha nyersz kapsz egy 500as ribbont, ha veszítesz egy 200asat. Most komolyan, csak józan ésszel, nem éri meg minél több pontot összeszedni? Kapsz érte fegyvert, dogtageket meg minden fejleszthetõséget. Ha nyersz kapsz egy faja 500 pontos ribbont meg egy számot h 1el többször nyertél. Csak elvonatkoztatva a játék céljától, mindenkinek megéri a több pont! Miért? Mert a Dice/Ea így csinálta meg, ha azért kapnád a cuccokat mert nyersz, mindenki arra menne, mert az éri meg. De eddig nem vettem észre hogy megkapom a fegyver modifikációkat csak mert nyerek. Lehet hibáztatni a Dice-t. A másik, a zászlók, túl közel vannak egymáshoz, minden platformon, hogy a fenébe ne lõnéd már le az ellenfelet ha ott futkos elõtted lol. Minden nagyobb pályán bõven van még hely kiszélesíteni a játékteret, konzolokon is. Az infra túl jól mûködik nappal is, tény, megkapja a nerfjét idõvel. Ha meg egy Recon 2x ugyanarról a helyrõl szed le akkor vmit rosszul csinálsz, úgy értem ha tudod hol van, miért mész megint arra? 😄 Nem tûnik logikusnak. 😄