Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ha rajt van a kupon akkor az van, a simára úgy tudom nem rakták rá a feliratot, persze lehet tévedek 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Annyi hogy itt van ez a kupon ab2K os rajta van felül az hogy winter 2011 ...
de hol a kód?? 😄
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Jelentkezhetne önként,mert ha én keresem meg...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Igen én is elõszoktam venni a Snipert nagy ritkán, mert ha kill cam-be be tudom lõni az arcot, hogy honnan szedett le másodszor, akkor én is a geciop sniper jelmezbe öltözök és megpróbálom ellõni az agyát.
Ha megölnek egy zászlónál egy tankkal, akkor nem sniperrel megyek vissza, hogy a késemmel belekarcoljam a páncéljába a nevemet, hanem egy gocop endzsivel, hogy tudjak valamit ellene kezdeni.Ha szûkhelyte megyek akkor assault meg DAO, hogy mert az befordulok az op sarkon lelövöm és feltámasztom az atom-op defibbel a haveromat. és ha op védeni kell valamit, akkor a még op-ébb LMG-el megyek bipddal meg op scoppal, mert azzal op-n lehet darálni midnent, addig ameddig az Op sniper leszed.... és akkor én is op sniperral megyek...
Adott feladathoz adott kaszt. és hogy egy assaultal nem tudsz semmit kezdeni a helivel... hát ez sajnos valahogy így van. akkor picit lemegy a K/D ratiód.
ha már adva vannak a kasztok, akkor miért nem lehet kihasználni õket.
jah hogy a sniper a menõ mert csak feküdni kell valahol és távolról leszedni az ellent, én az ilyenekt hiába halok meg 3x, akkor is megpróbálom a kést a hátába tenni...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Mivel szinte mindent, beleértve már a tompa vajazókés erõsségét is érintettük ezzel, valószínûleg kis túlzással ki lehetne jelenteni, hogy nagy vonalakban rendben van a balance.
bf 2142, bf bc tudtommal csak konzolra jelent meg, a bf1943 meg meg se jelent soha, illetve a dlc pakkok
vki írna egy nagyon rövid összefoglalót a bf sorozatról, és nem offos vita nyitásaként, hanem ellenkezõleg egy összehasonlítást a cod sorozattal ?
sztem sokan lennének kíváncsiak rajtam kívül hogy hogy fejlõdött egymás mellett a két játék, mik a legfõbb eltérések, volt e a kiadók között esetleges üzleti mocskolódás vagy koppintás egyes részeknél, stb...
De egy valamit elfelejtett sok-sok játékos az hogy ez még annak ellenére hogy tiszta COD akkor is egy csapatalapú fps és összetartással semmi sem op.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
Ezért utálják a csapatjátékosok a te általad képviselt "hagyjatok békén játszani" stílust. Menj conquest helyett TDM-ezni, ne csessz ki másokkal.
Kösz!
anti hero
Egyszóval ebben a játékban minden op minden ellen... Várjunk csak, nem lehet, hogy a probléma az Ön készülékében van?
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
(lehetne gyengébb is messzire)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én meg szeretnék csapatban játszani így 32 évesen furcsálom hogy a support b@szik adni lõszert hiába születek rá a rajban és nyomom a Q hogy már lila az újjam, mert éppen a bokorból lövi a folyosót !
Most akkor kinek is csorbul a játékélménye??!!
Kellene külön magányos hero squadokat csinálni, a sok kis rambonak!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun