Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
jaja a sima ölés kevés....szerintem még pár hét és megvilágosodik a többség...vannak kifejezetten jó meccsek ne húzzuk le mindig a játékot ugye!😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

paulik
???

antgecc
Spotolni hogy lehet egyébként? Minden classal lehet? Én nyomkodom a Q-t égbe-világba, ajánlom a healt, az ammot, stb... de soha nem hallok semmit (pl kiabálás, hogy nálam van heal) vagy ilyesmit, szal nem vágom, hogy mûködik-e.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
ez a halálom nekem is....a legbosszantóbb ez akkor ha egy nyert állásból mennek át KILLING-be a tieid ( mert milyen jól megy ugye) ekkor az ellenfél kapcsol és elkezd foglalni és mire a K/D fan brigád észbe kap már nincs is bázisa 😛

antgecc
Szted a pontok mibõl jönnek? Nem csak killbõl, hanem élesztésbõl, zászlóból és sorolhatjuk. Persze tudod te ezt. Viszont akkor tudhatnád azt is, hogy a sok pont egyenlõ sok melóval, ami a meccs megnyerésért történik. Legközelebb nézd meg jobban a scoreboardot, az a csapat nyer, amelyikben több score-os emberkék figyelnek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Engem nem szokott érdekelni nyerünk vagy nem, ha jó a party és szoros a meccs végig akkor olyan mind1. Viszont amikor "K/D" huszárokkal kerülsz össze a "" klánból és 5 perc után minden pont az ellenfélé, de egyik se mozdulna rá a visszafoglalásra az "picit" zavaró tud lenni :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Sok kicsi sokra megy :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

frango
Na pont ez a felfogás a probléma. A ki...ott pontok. A meccs megnyerése kéne hogy izgassa az embereket nem a k/d meg a szaros pontok...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

[HUN]Crassus
bazdmeg te komolyan ennyire értetlen vagy vagy segít valaki? további beszélgetést mellõzöm veled /ignore

[HUN]Crassus
20 pontokért gondolom nem bíbelõdnek😛

frango
Az rohadtul hasznos. Fõleg caspianon. Ott reconnal én csak azt csinálom.

Omlás
? =. <#idiota>

paulik
sztem irj a Dice felé 1 emailt hogy vegyék ki a snipert 😄 mert neked nem tetszik - azután majd jön a tank -heli stb és kapunk 1 jól elbaszott COD stilusú darállós játékot,bár igy is már nagyon hasonlit a cod ra - az hogy elvesszited a csatát nem a sniper hibája ,hamarább fognám a sok kisgyerekre aki sztem azt sem tudja hogy mit kell csinálnia csak lödöz össze vissza mert apuci - anyuci hozzávágta a játékot ...

Archie2048
Én késsel szoktam ugyanezt.... többször is ha lehet...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Omlás
Én azt nem értem, hogy egyeseknek miért esik nehezére spotolni... Nem hülyeségbõl van bent a játékban. Mégis csak jobban felfigyel az ember a "megjelölt" célpontra ? Meg ugye néha nem látja az ember a "fától az erdõt" ilyenkor hasznos az "Ide lõj b+" megjelölés :]

frango
Hát nem tudom... Én felderítõnek használom. TDM-en néha rusholok vele már csak a cod4 only sniper feeling miatt.<#zavart2>

[HUN]Crassus
volt olyan ,hogy végigspotoltam egy 500 tickettes meccset a kis helivel,de nemtudom a társaknak mennyire volt hasznos😛

[HUN]Crassus
nem jaja van még az is aki szalad a többivel és csípõbõl tüzel a tankokra....

[HUN]Crassus
ennyi.....

frango
Nagyon is sok haszna van a Reconnak ám...Csak tudni kéne használni. Nem csak a sniper létezik aki befekszik valahova azt durrogtat...

Omlás
Játékostól függ, hogy hasznos e az adott kaszt vagy nem. Akit csak a K/D arány érdekel meg a "kempingezés" az tök mindegy milyen kaszttal játszik. A Recon igen is lehet ugyanúgy hasznos mint egy Engi vagy Assault vagy akármelyik. Az már az érem másik oldala, hogy kevés játékos van aki tényleg úgy játszik a Reconnal ahogy kellene...

[HUN]Crassus
szerencsére olyan meccsen még nem voltam,hogy a recoon class lett volna többségben😊 én sem fekszem be 5. snipernek a hegyoldalra ha "fullon" van...a 64 óra játékom alatt van összesen 200 killem sniperral.....mivel unalmasnak és jelentéktelennek érzem ezért csak ritkán játszom és akkor sem sokáig😛 Szerintem is nagyobb haszna van egy supportnak vagy assaultnak

Boron Power
Igen, zéró jelentõséggel bírnak, viszont meglétükkel más, hasznos kaszt fog hiányozni, ami már eldöntheti a csatát.

[HUN]Crassus
kérlek olvasd már el még 2x3x mit írtam.......elemezd és értelmezd és ne kérdezz vissza abszolute faszságokat...vagy csak egyszerûen ne írj semmit ,köszönöm

[HUN]Crassus
dehogy elég...egy akkora map-en abszolute zéró jelentõséggel bírnak a sniperek...

Boron Power
Ha többször lelõ valami kemp helyrõl, én is megkeresem a snipert az tuti. Gondolj bele, hogy belõled ezzel a felfogással (befekszek valahova és az éppen a zászlóért harcoló kiszolgáltatott emberek közé durrogtatok és mellesleg kurva jó vagyok) akár 10 is lehet egy csapatban. És ez már bõven elég, hogy kikapjatok.

BiG G
nem bannolják õket, mert nem csalnak, csak a játék hibáját használják ki. viszont azt tudatosan, szóval szépen lenullázzák a statjukat, azt' kezdhetik elõrõl.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Cris99
Csak a nyomorult sniper class kétezik a világon?
te mondod hogy aki felkeres az nem foglalkozik az objective-vel mert te tuti a hegytetõrõl segíted õket... húzod a zászlókat, dobod a medic/lõszerpackokat na neee
mi ez a 10enéves hallucinációd? nézzél meg b.logon, szinte csak engi vagyok, most kacsingatok másik classok felé és sosem campelek, egyszerûen a semmittevés frusztrál, de te csak élvezd a "saját" játékod.

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Valószinüleg a robot egy lövéstöl százalékban sokat sebzõdik viszont gyorsan javitható és ezt használja ki.
A patch ig benne van a játékban viszont instant ban jár érte.
Ha volt már akkor bocs viszont nekem uj volt.
Nem ajánlott igy csalni mert ban lesz de akit érdekel hogyan lehet 100.000 xp kapni 1 körben az nézze meg.
http://www.youtube.com/watch?v=JYh8KAel798&feature=player_embedded#!
AnarchoiD
Magyarul talan zarotuz , amikor te losz valakire mondjuk LMG -vel es "odaszegezed" valahova (a kepernyoje az illetonek elhomalyosodik , elvesznek a szinek) de szvsz 18 on adja ezt nem ? 😊
ennek az ellentet specializacioja a COVER ami meggatolja csokkenti ezta hatast

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

datango
még 1 kérdés! <#idiota>

SPECIALIZATIONS:

SUPR (lvl 17 esen adja)
mire jó az pontosan?

datango
köszönöm, erre voltam kíváncsi! mert nemtudtam hogy tanke vagy jet ellen jóe. thx.

trident
Légi célpontok ellen jó, kell egy bizonyos távolságon belül lenned és rajta tartanod. Ha folyamatosan fütyül és kiírja, hogy befogta, akkor lehet küldeni az áldást a bal gombbal.

De vannak más fejlesztések is, de nekem bevált másodlagosnak a levegõ-levegõ rakettya.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

V43 1105
Heat Seekers ? :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

datango
beülsz a helibe "sofõr" ként. benyomod a "2" es gombot. és how can??<#conf>

V43 1105
Melyik fegyóra gondolsz ? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

datango

AH-1Z VIPER

V43 1105
Nincs is Apache :|

datango
apacs helinek a pilota ülésben a másodlagos fegyvere mire jó? vagy hogy kell azt használni?

[HUN]Crassus
mellesleg nemkéne látnod ki szedett le....csak nem vágom miért él a killcam...

[HUN]Crassus
GZ! közben meg kikapott a csapatod....vagy megmenthettél volna 10 tickettet esetleg lett volna lõszer vagy megjavítassz 2 t90-est.....

kabel15
Én akár 10percig is megyek utána ha tetszik a dögcédulája <#idiota> Volt hogy 5x ölt meg de csak meglett az a rohadt fémdarabka <#idiota><#eplus2>

BattleTag: kabel15#2672

Valaki megtalálta már a játékban eldugott homok várat.
Elég érdekes a rohadt kemper+sniper..... szerintem rohadtul össze függ😊

[HUN]Crassus
szerinted egy nyócszázeszerhektáros mapen miakisbúbánatosrákfenét kéne csinálnom egy kitámasztós-hangtompítós Dragunovval? ahol hemzsegnek a tankok,helikopterek,jetek??? menjek és "kommandózzak" 10-15 méterekre? vagy a majd 160 cm hosszú fegyómmal lavírozzak a csövek közt? a Snipernek egyetlen dolga van hátulmaradni,jól elrejtõzködve és megjelölni a célpontotak illetve leszedegetni a gyalogságra leselkedõ ellenséges snipereket illetve "beásott" ellent.....

máshogy fogom fel a játékot mint egy nyáladzó tizenéves ha nem haragszol....ezért pl. engem egy CQB mapen nem fogsz egy 30 méter hosszu sikátor legvégében hasalni mesterlövészpuskával a dobozok alatt és várni a tuti kill-t,mert az NEM sniperkedés az balfaszkodás....

és mivel nem értetted meg miért is tartom nevetségesnek,hogy ha valakit leszedek 1 kilóméterrõl és utánna percekig keres és csak annak él,hogy levendettázzon( szarik bele a csapatba ha épp bázisuk sincs vagy elsasszézik egy feltámasztható katona vagy egy lõszerért sóvárgó pajtársa vagy egy kigyúlladt tank mellett) akkor nincs is mirõl beszélnünk egymással....

te játszod a te játékod én játszom az enyémet....

Õ nem fog bannolni az biztos.Gyere nyugodtan játszani.
trident
Elég nehézkes. Gyakori hiba (én is sokszor belefutok), hogy futok éleszteni, de nincs biztosítva a környék és csak lelõnek. Amúgy is, nem egy sikerszakma a bf3-ban...😄
A csapattal/squaddal maradva érdemes menni.

Gyakori az esetlen csapattárs is, tankkal/helivel haladva az elsõ karcnál ugrik, rohan, menekül, még akkor is, ha õ is engi és javíthatna.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."