Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ez van, kár fanyalogni.. nem fog történni semmi sem, jelen pillanatban értelmes alternatíva sincs..
"According to the big Battlefield 3 survey we will follow your opinion and ban the weapon attachments: IRNV and flahslight!"
Úgyhogy, FUCKYEA!!!
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Játszik valaki GTX 460 SE videókártyával? Mi a tapasztalata, elég a játékhoz?
Köszönöm.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ilyen se volt még. <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Mikor bevágják a többiek a flashbang-et, hiába lövök, kiírja, hogy failed.
Köszi szépen!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sziasztok!!
Ez a kis robot mire is jó??Hogyan kell használni?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
-Na mit szólnál hozzá,ha kistestvéred születne?
-Mondhatom anyuci,te is jókor kérdezel már...
Ilyen kérdést feltenni egy bf3 topikban,mégis milyen választ vársz?<#idiota>#idiota>
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
1. Senki nem fizet a pb-nek, hogy túl sok energiát fektessen bele a dologba, mikor egy játékgyártó kér tölle játékra építést, azt megcsinálják, néha frissítenek mert a szerzõdésben kitétel a legalább egy éves update.
És kb ennyi.
Aztán:
Mi használtunk DMW anticheat-ot, 2002-ben kezdtük az online gémet ezidõ alatt elég komoly helyeken közel kerültünk a tûzhöz, "benyaltuk" magunkat ha úgy tetszik ilyen helyekre, mint dmw, clanbase, UAC, stb, éshát vannak ám érdekes dolgok, pl dmw esetében az anticheat gyártó készít szándékosan csalást, vagy kiskaput, amit majd szépen 2 hónap mulva észlel de persze ha xy dolcsiért frissíted a scannered!!
Tehát szép meg jó lenne, de a gémer világban is megy a szarkeverés ugyan úgy mint nagyban, csak itt csalásokkal megy a hunbug.
Tényleg azt hisszük, hogy egy komoly DICE, vagy PB fejlesztõ csapata nem tehetné meg kb 20 perc alatt azt, hogy leszedjen egy csalást és 24 órán belûl már lássa is a PB?😄DDD
N.E.M É.R.D.E.K.Ü.K!
Mercedes-Benz®
Egyébként a játék pályától és módtól függ. Rush-ban van némi taktika, de publikon max haverokkal lesz benne igazi taktikai mélység. Sima Conquestben pedig tankkal darálós, hentelõs, jihad jeepes, helis gyilkolós, sniper bénázós.
Ámbár ez a BF3 igazából codosoknak való agyatlan lövöldére jobban hasonlít.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem is akadt a hang,de aztán megjavult!:-))
Vegyél fel haverba!!
Ott a nevem az aláírásban!!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Parasite Eve 2, best game EVER!
vagy nincs e esetleg az, hogy a nagy pályákon elvesznek az emberek és kóborolva lövöldöznek tankokkal vagy gyalogosan. várom a válaszokat
Szóval - de lehet csak én tudom rosszul - a PB lényege elvileg nem az, hogy végig-szkenneli a játékot, hogy nincs-e benne valami programmódosítás, illetve fut-e mellette olyan (cheater)program ami náluk tiltólistán van?
Mert ebben az esetben nem az lenne a megoldás, hogy a PB készítõi megvásárolnák a neten árult cheat-programokat és azok így egybõl felkerül(het)nének a tiltólistára?
Foxxi sztem még ma kezd el összeszedni a cuccot,illetve foglalni helyet valami jobb étteremben,mert míg ez meg nem történik,nem állok szóba veled 😄