Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én attól szinte mindig vezetem a porcelán buszt 😄
Mondjuk az alkohol nálam is valami legalább 30%-osnál kezdõdik 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Szendvics nyomába sem ér az alkoholnak.
Viszont a szendvics+alkohol jó párosítás, csodálom hogy ez se volt a szavazásban! <#hawaii>
Haverom sok szendvics után, 10-15 perc kellett neki mire rájött hogy az a saját kapuja amit folyamatosan támad, Fifa-ban😄DDDD

Tudnám 😄
De itt sok a szemellenzõs,szal nem osztanám meg ezt itt veled 😊.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

A magam részérõl a "szendvics" megnyugtat, és nem idegeskedek a hibákon,meg a barmokon, és tudok olyan prón játszani,amit elvárok magamtól.

Ha tolsz egy "szendvicset"😄DDD akkor legalább azt hiszed hogy kurva jó vagy😄DDDDDDDDDD

antgecc
übereljétek a beicázva cs-zést <#mf2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ennek a felmeresnek koszonhetoen tudatosult, hogy allandoan energy drinkeket tolok BF3 kozben (nem azert mert kaffein<#idiota>, hanem az ize miatt).
sztem ha vki alkoholizal jatek kozben akkor eloszor kurvalaza lesz, aztan leszarok mindent lesz de onnantol a statja zuhanorepulesbe fog. :d
sajat tapasztalat. (utos palesszel tesztelve)

anti hero

Attól függ mit akarsz,a wc-re járkálni vagy az asztal alá kerülni...

[IRAM] leader

Szerintem te a 95 forintos sörre gondoltál, én viszont a 240 forintosra. 😄
Ja, hát a sör is csak 7% fölött kezdõdik, az alatt felõlem vissza is tölthetik a lóba.

sört sikeres ember nem iszik.
max kiserovel<#eplus2> ha elfogyott a komoly szesz

anti hero

A képet/logot itt találod, az oldal címe pedig ez lesz.Köszi!

[IRAM] leader

Wat? Gondoltál rám most is, hisz szerepel a ser. :-D
Én tegnap evés közben végigültem egy Firestorm 64 player 1000 ticketest a fõbázis légvédelmében 😊
Lelõttem vagy 20 repülõt, de ebbõl csak 5-nél számolta hozzá a killt is. Szal a végére lett 5/0 statom, valami 4-5 ezer ponttal, és így a felsõ harmadban végeztem 😊
Archie2048
Elnézést, a következõ surveyben majd gondolok rád. 😊

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Naja,nem is kellett volna több.Nembaj nekünk jó ez így is.

A sok önjelölt erkölcscsõsznek mielõtt hoznák a formájukat /mert tele van velük a topic /: minden olyan tárgy,személy,anyag a drog kategóriába sorolandó ami akármien kis mértékben megváltoztatja az agyad kémiáját,tehát : tv, rádió,kávé,tea,cigi,fû, kokain, szegfûszeg,rimotril ,pina /hogy a buzik se maradjanak ki, a fasz is/

Én már annak is örültem, hogy szerepelt a sör. MÉGHOZZÁ ELSÕKÉNT! FUCK YEAH!
Amúgy meg úgy kellet volna, hogy Egyéb...egy üres mezõ, és beleírni amit te saját magad akartál, de ez valahogy kimaradt.
Proview
<#eljen>Ahogy a MAV-os spottolás, a SOFLAM-os jelölgetés is eldönthet egy meccset.0 kill-el nagyon hasznos tagja lehetsz a csapatodnak, ha jelölöd elõttük az ellent-õk már úgy támadhatnak, hogy tudják hova lõjenek.
Volt olyan köröm, hogy a zászlók többségét az ellenfél uralta többnyire, killek alapján mégis az Õ ticketük fogyott el hamarabb.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Én ezt a rossz társadalmi beidegzõdést nem értem,vagy csak szimplán tudatlanság, hogy mint tudatmódosító csak az alkohol szerepel,mikor sok más is van mellette.

SOFLAM-ot lepakolod, majd ha elég közel van a jármû, akkor szépen elkezdi lockolni azt. (Protip: Ha helit fogsz be vele és kidobja a hõcsapdát, nem szûnik meg a lock.)
Fontos, hogy viszonylag nagy területet beláss vele, mert a fák, épületek, kis szirszarok csak nehezítik a dolgodat a használatában.
Minden lock után kapsz 10 pontot.
(Protip #2: Ha leraktad a földmérõd, akkor nem kell ott gubbasztani mellette. Kiszállhatsz és odébb cammoghatsz egy védettebb helyre, ahonnan a tájváni kistévével újra belenézhetsz a buliba.)
"10) Mit szoktál inni Játék közben?"

Ez nagyoooon de nagyooooon jóóóóóóóó kérdés, sírjak vagy nevessek? <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Hello! A SOFLAMot hogy kell használni? Elég a célkeresztet rajta tartani a jármûvön vagy nyomni is kell valamit hozzá? Tegnap sehogy sem sikerült megjelölni a helit (HC-n). Lehet, hogy csak türelmetlen voltam?

Más: mivel lehet elérni, hogy a mini map-en ne látszódjon valaki? Van, hogy folyamatosan nyomják a mortart a kezdõre, gondoltam visszalövök, de kiszednek amint lepakolok pedig még nem is lõttem vele. Fedezékben vagyok, úgyhogy spottolni sem tudnak. Én viszon semmit nem látok belõlük a térképen. Hogy van ez?

Köszi
Running
Running
Bannerben frissítve - BF3 közösségi felmérés - tõccsétek!! Archie kérésére...

Running
Ha kûdesz egy bannert hozzá, kiteszem clanwarra partnerekhez.

[IRAM] leader

Lelövöd azt, akinek van és felveszed, tiéd lehet akár a kör végéig is 😉

Legyél DICE alkalmazott😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fegyvereknél a DICE távcsöveket hogy lehet megszerezni?
Tört problémákkal kéretik a másikba fáradni.Amúgy a felrakott könyvtár végérõl szedd le a TM logót,és menni fog.

Áh, visszaszívom egyiknél se lehet

antgecc
<#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Running
Ja télleg, 14.99 euróra árazták be.<#hehe>

elvileg 15 euró, jelenlegi árfolyamon 4500, de cd galaxisban 4k-ért lehet venni

camponaban az 576 shopban vettem meg. nemreklam :G

anti hero

Belton
Itt még volt tegnap :

http://www.onlinekeystore.com/

BF:2-3-4(oORedstarOo)

?
Running
Volt már róla szó aszem, de pusztuljak meg ha emlékszem, pár ezer körül lesz kb az tuti...

Ezzel kapcsolatban, lehet már tudni, mennyi lesz a DLC?

Nem ....az õ szemét mindjárt én nyomom ki...baszki,inkább kreál egy hozzászólást,sem mint átnézi ma lehetõségeket...és ez még csak a kezdet.

[IRAM] leader

Running
Tudtok még olyan helyet, ahonnan a BF3-ból a limited-et meg lehet rendelni, vásárolni?

kinyomja a szemedet az a kibebasz**t piros betû.....
sziasztok letöltöttema bf hármat és ki irja hogy a battlefield 3 müködése le állt. egy srác ezt irta nekem :Just delete the TM after Battlefield 3 in the folder name. Then it'll work... ezt valaki letudná írni nekem magyarul pontosan mit tegyek ? elöre is köszönöm
azert egy hangyafasznyit varialhattak volna tovabb a fegyok sebzeseit
-.-

anti hero

Looserke
akit érdekelne, a TESCOban 7890 Ft a normál kiadása a Battlefield 3nak

Archie2048
Ki kezeli a bannert?

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Dolgozom, otthon kipróbálom, köszönöm a segítséget!!!

Running