Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az alkohol nálam is valami legalább 30%-osnál kezdõdik 😄
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Viszont a szendvics+alkohol jó párosítás, csodálom hogy ez se volt a szavazásban! <#hawaii>#hawaii>
De itt sok a szemellenzõs,szal nem osztanám meg ezt itt veled 😊.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sztem ha vki alkoholizal jatek kozben akkor eloszor kurvalaza lesz, aztan leszarok mindent lesz de onnantol a statja zuhanorepulesbe fog. :d
sajat tapasztalat. (utos palesszel tesztelve)
anti hero
[IRAM] leader
max kiserovel<#eplus2>#eplus2> ha elfogyott a komoly szesz
anti hero
[IRAM] leader
Lelõttem vagy 20 repülõt, de ebbõl csak 5-nél számolta hozzá a killt is. Szal a végére lett 5/0 statom, valami 4-5 ezer ponttal, és így a felsõ harmadban végeztem 😊
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
A sok önjelölt erkölcscsõsznek mielõtt hoznák a formájukat /mert tele van velük a topic /: minden olyan tárgy,személy,anyag a drog kategóriába sorolandó ami akármien kis mértékben megváltoztatja az agyad kémiáját,tehát : tv, rádió,kávé,tea,cigi,fû, kokain, szegfûszeg,rimotril ,pina /hogy a buzik se maradjanak ki, a fasz is/
Amúgy meg úgy kellet volna, hogy Egyéb...egy üres mezõ, és beleírni amit te saját magad akartál, de ez valahogy kimaradt.
Volt olyan köröm, hogy a zászlók többségét az ellenfél uralta többnyire, killek alapján mégis az Õ ticketük fogyott el hamarabb.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Fontos, hogy viszonylag nagy területet beláss vele, mert a fák, épületek, kis szirszarok csak nehezítik a dolgodat a használatában.
Minden lock után kapsz 10 pontot.
(Protip #2: Ha leraktad a földmérõd, akkor nem kell ott gubbasztani mellette. Kiszállhatsz és odébb cammoghatsz egy védettebb helyre, ahonnan a tájváni kistévével újra belenézhetsz a buliba.)
Ez nagyoooon de nagyooooon jóóóóóóóó kérdés, sírjak vagy nevessek? <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Más: mivel lehet elérni, hogy a mini map-en ne látszódjon valaki? Van, hogy folyamatosan nyomják a mortart a kezdõre, gondoltam visszalövök, de kiszednek amint lepakolok pedig még nem is lõttem vele. Fedezékben vagyok, úgyhogy spottolni sem tudnak. Én viszon semmit nem látok belõlük a térképen. Hogy van ez?
Köszi
[IRAM] leader
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
[IRAM] leader
-.-
anti hero