Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Elõször a magic részen ki kell jelölni favoritba a skillt, de lehet potival is meg fegyverrel is. Ez alapból az F, de ha virágbolti, akkor lehet másik gomb, C vagy nekem a X.
Ez után játék közben Q betû, és a listán kiválasztod a spellt, és akkor megnyomsz egy számot a billen és odabindeli. De simán ki is lehet onnan választani bal kéz jobb klikk, jobb kéz bal klikk.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De van egy nagy különbség a kettõ között... a srácok a bányában már ezerrel dolgoznak a modokon.
FFFUUUUUUUUU Skyim.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A télapót....és mi jött??....a gestapó.
Mi battlefield-et vártunk,s ezt kaptuk helyette.
Eljátszunk vele egy darabig,de szerintem aki ezzel a játékkal még versenyszerûen is foglalkozik,az egy hõs.
[IRAM] leader
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elmegy alacsony felbontáson és ha ki van kapcsolva minden + effekt, de illene bele rakni egy jobb kártyát.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Amit most kaptunk battlefield néven,ebbõl még csak nyomokban sincs,semmi ilyesmi.
[IRAM] leader
Legalább a tankot nem baszták el úgy mint a helit meg a repülõt..
A gyerek K/D-ja mondjuk elég érdekes, még ha csak tankozott akkor is, mert nem mindég mennek ilyen simán a dolgok 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Xbox 360on játszok és Multiba nem tudok lõni.
Nektek sikerül és ha igen hogy?
Elõre is köszönöm a választ.
Több Battlefield nevezetû EA DICE terméket nem veszek . Szánalom mennyire leépítették a sok gyökérnek kapják be.<#szomoru2>#szomoru2>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
2.Azért,mert jól játszol,vagy jó a statod,nem fog egyetlen IRAM admin sem kidobni,(erre én garanciát vállalok) aki az ellenkezõjét állítja,az pedig egy hazug.
De tényleg...tegnap valamelyik nagy tudású IRAM csapattag be mert írni a közös chatbe egy illetõnek,hogy ugyan már,ne kempelj baszki...na halljátok...minden volt az IRAM,csak faszagyerek nem.
El sem tudom képzelni,honnan veszik a bátorságot egyesek,hogy olyan hazugságokat fogjanak rá a másik emberre,ami még a nyomdafestéket sem tûrné,eszem meg áll.Vagy már ennyire divat az "úgy sem ismerem,beszólhatok neki bátran",vagy mi a tököm.Nagyon el vannak egyes emberek szállva maguktól.Látszik,még kevés pofont kaptak az élettõl....de ami késik,nem múlik,jön még a kutyára kamion.
Még egyszer leírom,de a szerver szabályzatban is benne van,nagyon rosszul tolerálja bármelyik admin a trágár,ocsmány beszédet a szerveren.Egyszerûen nem értem mit nem lehet ezen felfogni,hogy EZ CSAK EGY JÁTÉK!
[IRAM] leader

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Természetesen 35/5 killem volt repülõvel (1000 ticketes khargon), meg vagy 4 unlock...
Mercedes-Benz®
Konkrét feltétel nincs, esténként játszanánk aktívabban, és szeretnénk CB-én is játszani "versenyszerûen" klánban.
Elérhetõségek:
MSN: [email protected]
Origin: Smafu78
Mail: [email protected]
Teamspeak3 szerverünk címe: mohapi.hu (password nincsen, free)
Ha lesz rá igény szervert is lesz.
Mercedes-Benz®
Akinek "laggol" a hangja az próbálja meg esetleg kikapcsolni a grafkártyán található hangkártyákat a Device managerben. (ha van)
Ha tévén játszof. akkor meg esetleg "rendes" hangkártyádat.
Nekem segített egyenlõre.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]