Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz képest mekkora arcod van a szerveren, meg mekkora pofád itt, elég gyenge agyad lehet ha ezt nem tudtad abszolválni,pedig diploma nem kell hozzá, és nem is egy agysebészet.Vagy a szerveren csak a cheat, a wallhack és az aim beszél belõled.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
Ezek szerint sikerült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
boldogságosjáúisten<#hehe>

Fpocok
OFF:
Elõször a magic részen ki kell jelölni favoritba a skillt, de lehet potival is meg fegyverrel is. Ez alapból az F, de ha virágbolti, akkor lehet másik gomb, C vagy nekem a X.
Ez után játék közben Q betû, és a listán kiválasztod a spellt, és akkor megnyomsz egy számot a billen és odabindeli. De simán ki is lehet onnan választani bal kéz jobb klikk, jobb kéz bal klikk.

Running
Off - A varászlatokat hogy tudom gyorsan váltogatni, mert nem jöttem rá...

Fpocok
Az. Az ui borzalmas. Le van butítva. Annyira nem nagy baj, mert nekem tetszik. Pl a ME1->ME2 butítás is jó volt.
De van egy nagy különbség a kettõ között... a srácok a bányában már ezerrel dolgoznak a modokon.

Running
Skyrim - jó lenne de olyan mint a bf3. Szép és jók a hangok, de a játékmechanika az konzolra butított hányadék.

Fpocok
Ehh. Le vagyok maradva. Már nem vagyok naprakész...
FFFUUUUUUUUU Skyim.

Running
vótmá 4x!

Fpocok
Akit érdekel, itt egy baromi részletes lista, hogy melyik fegyó, mennyit sebez. Ezek mind a játék file-jaiból van kivéve. Itt a hozzá tartozó topik.

A lényeg hogy a busz közepén van a 2 tuszejtö. Mikor bedobják a flash gránátot várj addig amig ujra láthatóak lesznek és akkor lödd le mind a 2 t. A többit ne mert azok tuszok.
[UNQL]Echo
Ja ha annyira lama hogy nem szall ki hatosugarbol vagy nem megy le annyira alacsonyra hogy bezavar egy tereptargy a lockolasba.Tovabba 1 raksitol max disabled lesz (egy gyoker volt aki azt is kitalalta).

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

adam46
valaki segítene, hogy a Drop 'Em Like Liquid coop küldetésbe mire kell figyelni, mindig azt írja, hogy vége mert meghalt a host.
Erre vannak a klánok... Az meg, hogy az ellenség magányos rambók gyülekezete, az legyen az õ bajuk. 😛

lolSL
várható volt, nekik akarták eladni

antgecc
A játékkal nekem sincs bajom. Csak a játékosokkal. Olyan cod-os magányos rambo mindenki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

datango
nekem sem.

Legalább a kasztokat rendbe rakták, meg vannak pályák, ahol háromnál több zászló van. Egyébként komolyabb problémám nekem (még?) nincs vele.

Valamivel igen.De azért ne is verd a segged a földhöz örömödben.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Még mindig jobb, mint az a fos BC2...

Én szeretnék hõs lenni,de ezzel a szarral nem érdemes.

Tudod mit vártak a Lengyel gyerekek 39' telén??
A télapót....és mi jött??....a gestapó.

Mi battlefield-et vártunk,s ezt kaptuk helyette.
Eljátszunk vele egy darabig,de szerintem aki ezzel a játékkal még versenyszerûen is foglalkozik,az egy hõs.

[IRAM] leader

lac coo
Írni kell nekik, hogy adjanak más címet a játéknak és akkor már tetszeni fog ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

frango
Az a VGA nagyon kilóg a konfigból😊
Elmegy alacsony felbontáson és ha ki van kapcsolva minden + effekt, de illene bele rakni egy jobb kártyát.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

El fog meni BF3 ezen a gepen :Intel core i5 2500k 8Gb ram 9600gt ! ?? thx a valaszokat !
Majd én....Battlefield = nagy és még nagyobb pályák,használható jármûvek,normális commo rose,csapatjátékra alkalmas squad-rendszer,érezhetõ játék élmény,amolyan battlefield-es.

Amit most kaptunk battlefield néven,ebbõl még csak nyomokban sincs,semmi ilyesmi.

[IRAM] leader

w126
Kifejtenéd bõvebben miért szar?

Mercedes-Benz&#174;

darki81
nekem is volt már ilyesmi statom, csak nekem 10 perces körben volt 39-0, simán lehetséges tankkal! Ha 1000 ticket lett volna akkor sima ügy, csak egy jó csapattárs kell meg láma enemy!
Legalább a tankot nem baszták el úgy mint a helit meg a repülõt..

A gyerek K/D-ja mondjuk elég érdekes, még ha csak tankozott akkor is, mert nem mindég mennek ilyen simán a dolgok 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

frango
Jah. Engem is ölt már meg 0%-os emberke. Nekem is volt már 0% életem és mégis futkostam tovább...Sõt multkor olyan volt, hogy INVR zoom közbe haltam meg és utána a következõ halálig olyan volt zoom nélkül a kép, mint az INVR-ben. Majdnem wh...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Bogdogege
Ja

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Dettó...:s. A hiányzó lanról nem is beszélve..az mégis hol van benne amúgy? A nagy multira épült játékból kimaradt vagy mi?
SLICK
Én most az egyik szerveren egy nyomorult helikopter buzit fogtam ki. Sose szállt volna ki abbó la fosból, hiába szedtük le azután megint azzal ment...

shaddam
RT?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cs1rk3
Keresd a képen a hibát!

Am ez vamlai bug vagy mi lenne? 😊

Üdv Mindenkinek!

Lenne egy kérdésem hozzátok!

Xbox 360on játszok és Multiba nem tudok lõni.
Nektek sikerül és ha igen hogy?
Elõre is köszönöm a választ.
Bogdogege
Az egy szar szemét semmitérõ fos az egész , most töröltem le ez sem lesz hosszabb életû mint a bc2 ,3 hónap azt megy a pöcegödörbe <#levele>

Több Battlefield nevezetû EA DICE terméket nem veszek . Szánalom mennyire leépítették a sok gyökérnek kapják be.<#szomoru2>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

1.Vagy írd le normálisan,hogy IRAM szerver,vagy sehogy.
2.Azért,mert jól játszol,vagy jó a statod,nem fog egyetlen IRAM admin sem kidobni,(erre én garanciát vállalok) aki az ellenkezõjét állítja,az pedig egy hazug.

De tényleg...tegnap valamelyik nagy tudású IRAM csapattag be mert írni a közös chatbe egy illetõnek,hogy ugyan már,ne kempelj baszki...na halljátok...minden volt az IRAM,csak faszagyerek nem.
El sem tudom képzelni,honnan veszik a bátorságot egyesek,hogy olyan hazugságokat fogjanak rá a másik emberre,ami még a nyomdafestéket sem tûrné,eszem meg áll.Vagy már ennyire divat az "úgy sem ismerem,beszólhatok neki bátran",vagy mi a tököm.Nagyon el vannak egyes emberek szállva maguktól.Látszik,még kevés pofont kaptak az élettõl....de ami késik,nem múlik,jön még a kutyára kamion.

Még egyszer leírom,de a szerver szabályzatban is benne van,nagyon rosszul tolerálja bármelyik admin a trágár,ocsmány beszédet a szerveren.Egyszerûen nem értem mit nem lehet ezen felfogni,hogy EZ CSAK EGY JÁTÉK!

[IRAM] leader

Nem assault hanem general, vagyis bármelyik kasztnál használhatod. 45-ös szinttõl.

[HUN]Crassus
bazz ez nem is öl kézifegyverrel😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zzeN
Had mutassam meg ezt a kölköt: damavand-on alagútba tankkal, 1000 ticket-es szerón ha jól emlékszek. Neve Anti-Spinner, 12 000 kill-bõl 10 000(!!) a tank kill.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

[HUN]Crassus
és ebbõl 5000 fejlövés....anyád!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ha a szerver fagy le, akkor megmarad a stat valahogy? Vagy csak a pontok? Vagy semmi se...

Természetesen 35/5 killem volt repülõvel (1000 ticketes khargon), meg vagy 4 unlock...
Béla9248
megvan! assault!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
AS VALL fegyó melyik kaszt?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

w126
MSN javítva: [email protected]

Mercedes-Benz&#174;

w126
Továbbra is keresünk aktív játékosokat BF3-ra.
Konkrét feltétel nincs, esténként játszanánk aktívabban, és szeretnénk CB-én is játszani "versenyszerûen" klánban.

Elérhetõségek:

MSN: [email protected]
Origin: Smafu78
Mail: [email protected]

Teamspeak3 szerverünk címe: mohapi.hu (password nincsen, free)

Ha lesz rá igény szervert is lesz.

Mercedes-Benz&#174;

Archie2048
Egy kis bugfix esetleg:

Akinek "laggol" a hangja az próbálja meg esetleg kikapcsolni a grafkártyán található hangkártyákat a Device managerben. (ha van)
Ha tévén játszof. akkor meg esetleg "rendes" hangkártyádat.

Nekem segített egyenlõre.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

ez a kis vörhenyõs csíter ....

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Cris99
másnál nem?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||