Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
render.drawfps 1
Gyuszopapa : oks,simán lehetséges,csak azért mertem ezt mondani, mert nekem még infraval is sikerült aknára futnom 1xer 😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A megjelenés óta megvan a Limited.De a hozzá járó fegyvereket azt késõbb kapom meg?(tudom a gun kluba kellet volna regelenem de ugytudom ott csak egy fegyvert adtak ami azóta már megvan.)
A másik pedig hogy sehogy sem tudom aktiválni a játékban lévõ fps számlálot kérlek írjátok már le pontosan hogy mit hogy kéne csinálni én már kipróbáltam mindenhogy beírni de eddig még nem sikerült.
Köszi.
"a tank infrajanal már annyira nem kivehetõ"
Az akna? Úgy világít mint a Reichstag '33-ban.
A termo amúgy a sniperek ellen a legjobb. Már 2 km-rõl ki lehet szúrni õket.
██
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Az MW3 as történet jobban tetszett és kifejezetten jó volt a visszautalás az elözö részekre és ahogy elvarták a szálakat és ott képben volt az ember még akkor is ha mindig mást irányitott.
False: Köszönöm hogy megnyugtattál, hogy vannak még azért normális gondolkodásu emberek akik jol látják a dolgokat.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Frango : a zözi rám is ilyen hatással van, plusz nyugtat,és csak a sokadik után kezd el zsibbasztani.
Zero 7th : igen nézek ilyeneket is, meg nagyon sok minden mást is,sokkal sokkal jobbak mint pl barátok közt, vagy akármeik trashreality, mert legalább poénokon röhögsz /tény hogy hol jobbak,hol rosszabbak/,nem az agyatlan majmok ketreces szenvedésén.Mondjuk én nem nézek tv-t,csak letöltöm azt ami megérdemli.Mert a tv egy kulturális szeméttelep, tele irreális metaforákkal, és hamis életábrázolással.
A végén meg majd annyira leegyszerüsitik a játékokat , hogy annyibol áll majd a játék, hogy lenyomod a szokozt amikor megjelenik aztán ez lesz a jo szorakozás
Ha meg senki nem hajlandó veled együtt játszani, az megint csak nem a játék hibája.
Valaki legyen olyan jó hozzám és adjon linket a legújjabb C++-hoz, meg DirextX-hez, mert haldoklik a csöves netem...:S WIN XP 32 bit-em van most, ahoz kellene. Köszönöm elõre is
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Multiról ne is beszélj, ha ilyen hülye vagy hozzá. LOL.
A történet is a szokásos és még a black ops-os feelinget is lehet rajta érezni ezzel a visszaemlékezéssel, de valahogy meg lett kavarva a végére a metros rész amit nem tudom hogyan jöt elö mégegyszer.Semmit nem lehetett tudni hogy most mi miért és mikor történik .
A játékmenetet teljesen tönkretette a rossz helyeken és idöben valo mentés és hogy 1 tizedmásodpercet hagynak a akciogombok leutéséhez és már kezdheted is elöröl a pályát.Volt olyan hogy már a pályavégi animácio is megvolt és a következö betöltésénél megfagyott és ujra inditás után az elözö pálya mentésétöl kellett ujrajátszani.Mondanom sem kell, hogy a játékkedvem erösen csökkent miatta.
A multirol nem beszélek, mert nem is érdekel ,mert amit láttam belöle az a szokásos agyatlan rohangálós lövök mindenre egymagamba stilus .
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Peccs vajon várható valamikor?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A laza zöld a koncentrációnak jót is tesz(legalábbis nálam). Sokkal jobban figyelek mint alapból. Csak az a baj vele, hogy hamar lefáraszt. Készen még biztonságosabban is vezetek.
Viszont, ha pörgés és élénkítés kell akkor jóféle thai kratom+2 löket 40-50%-os pálesz.
(Amúgy meg a narkó rossz!)
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200