Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?? fuckolnak hogy hol az infra+retinaégetõ nerf😊 +hogy mért csak 8 squad van 64 fõs szerverre is.

Running
A hivatalos fórumon megindult az anyázás a flashlight, INVR, mortar, comma-rose, chatbox, UI, minimap és suadrendszer javításának, fejlesztésének hiánya miatt. Legalábbis a patch notes nem tartalmazza egyiket sem, pedig 2 hete ígérgették heti 2x.

Running
Úgy tûnik pont azt a 6 pontot nem javították, ami miatt a legnagyobb háborgás van a megjelenés óta.
Hihetetlen lenne, ha tényleg kimaradtak volna. Ássák a saját sírjukat, tavaszra ez a játék elbukik végleg, ha ez így megy tovább.

[HUN]Crassus
bõvebben?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hozzá szólásokban már anyáznak a 8 squad max/Infra/nuclearlámpa miatt😊))

amcsiba este, hajnal van.. 😄

Most a legjobb. Éjjel sokan tolják, egészen hajnalig is.
Ilyenkor sokan dolgoznak, suliban vannak.
nálam csak 483,7 mb a patch o.O

Do you feel alive?

z0ty4
Ezt miért nem este, vagy hajnalban csinálják? OMFG

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

oneal1
köszi

!Forza Ferrari!

Be advised: Battlelog will be offline between 08-10 AM CET as we deploy the new PC game client release.

oneal1
😄😄

!Forza Ferrari!

Nekem sem, ott tovább tart biztos a munka. <#vigyor>

<#eljen>

oneal1
origin start után nektek sem jött be a battlelog?

csinált valami frissítést, jól sikerült😄

!Forza Ferrari!

oridzsinbõ kilép oszt vissza

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az ellenség is megjelenik a képernyõn ha mortarozol.
De azt szokták csinálni hogy lõnek egyet , kettõt után pár méterrel arrébb mennek. Lényegében folyamatosan cserélgetik a helyüket.

Do you feel alive?

nálam nem írja hogy lenne

Erre valaki?

"Mivel lehet elérni, hogy a mini map-en ne látszódjon valaki? Van, hogy folyamatosan nyomják a mortart a kezdõre, gondoltam visszalövök, de kiszednek amint lepakolok pedig még nem is lõttem vele. Fedezékben vagyok, úgyhogy spottolni sem tudnak. Én viszon semmit nem látok belõlük a térképen. Hogy van ez?"
Te ki a f.szom vagy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Van frissítés a játékhoz,Origin most tölti,772,8 MB.

[HUN]Crassus
és mivan a joy/egér normális konfigolhatóságával??nekem újabban a 12x-es optikában szétvan esve a kép....szart se látok:S

" Slightly increased the range of the P90 and MP7 and PDW-R." ezen meg jót röhögtem,mert tegnap egy betonkocka dedezékébõl egy kitámasztott m98b-vel pásztáztam úgy 180-200 méterre mikor meglátva a célpontomat már épp húztam volna meg a ravaszt erre a gyerek egy P90-el....úgy fejbeqrt,hogy kampecu volt instant....és nem volt csíter az a legszebb! egyszerûen csípõbõl lekapott mint a szart olyan messzire egy olyan "szobatakarító"fegyverrel.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fpocok
Nem látok benne chatbox fixet,commo rose-t, IRNV nerfet, voipot, flashlight változást...

Elvileg itt van. Valaki ránéz, hogy tényleg az van e ott... én nem tudok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha szerinted "összegányolt valami, amit nem nagyon lehet játéknak nevezni" akkor miért játszottál vele 60 órát? Tényleg nem értem, ha szenvedés az egész, akkor miért nem hagyjátok békén/adjátok el, miért kell rajta idegeskedni? Miért vettétek meg? Volt béta és egy rakás ingame videót lehet nézni vásárlás elõtt. Ha csak azért vettétek meg, mert Battlefield 3 a neve, vagy mert a marketingeseknek hittetek, akkor ti éltek "álomvilágban". Normálisan álltál hozzá az elején, mert kijelentetted, hogy nem veszed meg addig amíg néhány feltétel nem teljesül, mi változott?.
Teljesen nonszensz, hogy false igénytelennek titulált 10+ milla embert, miközben Õ napi átlag 2 órát tesz bele az „igénytelen” játéba. Nagyon sok idõtök lehet, ha a számotokra „szoftverhulladék” játékra van napi 2 órátok. (Mi lenne, ha még be is jönne)
Bár nekem nagyon szponzor gyanúsak ezek a hozzászólások, mivel ugyanazon emberektõl ugyanazok a hozzászólások hangzanak el rendszeres idõközönként.

Fpocok
Van egy ilyen topik a fórumon. Nem tudok battlelogba belépni, szóval csak iderakom.

Patch notes for Nov 22 patch
Major client update for the PC version Battlefield 3 as well as a server-side update for all platforms.

The update will be made on Nov. 22nd 7:00 AM UTC / Nov. 21st 11:00 PM PST.

We’ll share release timing on the console patches as soon as we are clear on the timing, these take a bit longer due to console certification process.

---- Client-Side Changes:

-- Visuals, Stability and Performance Fixes:

• General performance and loading time improvements
• “Black Screen” fix for an issue occurring on some PC Configurations
• Stereo and Rendering Support for Nvidia and AMD Graphics Cards
• Adjusted the “stuttering” encountered on some PC configurations.
• Fixed several Crashes when joining MP and Co-Op sessions
• Fixed multiple problems when using multiple monitors (Eyefinity / Surround).
• Fixed visual corruption issues on certain Nvidia Cards
• Improved loading times for certain textures
• Added console command “GameTime.MaxVariableFps” to limit max FPS
• Added console command “UI.DrawEnable” to hide UI for screenshots / videos

-- Balance and Gameplay Adjustments (PC)

• Fixed a problem with high speed mouse movement
• Added back some missing Growlers on Kharg Island Conquest Large
• Added back EOR sound for SQDM and TDM
• You should no longer be able to damage a friendly vehicle when sitting in an open position
• Grenades now drop to ground if you get killed while attempting to throw it(note the affect this will have on Hardcore mode!)
• Spawn protection now should work in Conquest. You should no longer spawn on points too close to enemies
• You should no longer spawn too close to enemies in TDM and SQDM
• Combat areas on Kharg Rush tweaked in order to disallow defenders to access the carrier ship after 1st base is taken and being able to enter the AA gun
• Fixed a problem with revived players not suffering suppression
• Fixed a problem with the camera when being revived in COOP
• Added joystick deadzone setting
• Fixed sound for when climbing ladders
• Fixed an issue with some weapon sounds in first person
• Fixed a swim sound loop error
• Increased the damage of Helicopter Miniguns, AA guns, and Jet Cannons against infantry
• Increased the damage of Helicopter Miniguns against jeeps.
• Reduced the physics impact of AA guns and Jet Cannons, players under attack from these weapons should no longer lose control.
• Increased the damage of the 44 Magnum slightly.
• Increased the range and minimum damage of the .357 Round from the MP412 Rex.
• Increased the range of all .45cal and 9mm weapons.
• Slightly increased the range of the P90 and MP7 and PDW-R.
• Slightly increased the range of the 5.56mm PDW-R and decreased the minimum damage at long range.
• Slightly increased the minimum range of the Mk11, SVD, and M39 EMR 7.62mm rifles.
• Decreased the maximum damage and maximum range of the G3 and SCAR-H 7.62mm weapons.
• Reduced the damage from FIM-92 and SA-18 IGLA missiles against aircraft.
• Increased the damage and range of the 40mm BUCK rounds.
• Reduced the damage .50cal weapons do against Helicopters.
• Updated T90 canister shell tweaks to match Abrams canister shells
UI Changes (PC)
• Added round duration and ticket summary at EOR
• Advanced squad polish – should be more intuitive
• Significant changes to the Join Squad functionality (see below)
• Fixed a problem regarding keybindings while playing
• You should now get a better error message when being disconnected via Battlelog

---- Server Update Highlights

• EOD Bot exploit fix
• Several crash fixes
• Anti-stat padding measures taken, disallowing ranked servers to run obscure settings
• Improved team kill kick configuration
• Support for unranked servers. Unranked servers do not report players' scores to Battlelog, but server administrators can freely control all settings

-- Share your profile and stats with new Battlelog functionality

• Ability to share your Profile and Stats pages to Facebook, Google+, and Twitter
• User Profile and Stats pages on Battlelog can now be accessed without being signed in to Battlelog if you know a user's URL
• Single sign on from Battlelog to Origin. If you're not logged in to Origin and join a game server, Battlelog will automatically sign you in to Origin in the background and join the game server

-- Quick notes on Squad changes in the Nov 22 update

• Removed FIND ME A SQUAD option
• Allow players to join empty Squads alone, thus having 1/4 squad members
• Change order of options to LEAVE SQUAD, INV A FRIEND, SWITCH TEAM
• Disable Privacy flag when 1 man squad
• Reset Privacy flag from Private to Public when squad drops to 1 player
• All occupied Squads will now show up colored blue on the Squad Selection screen
• Players who choose not to join squads will also show up as Blue in the "Not in a Squad” line
• Squads that are currently empty will display as white -- if you wish to join an empty Squad, you can choose the first one marked with white text

-- A detailed look at Squad refinements

A detailed look at Squad refinements

Today's PC client patch features numerous tweaks to Squad functionality and is part of our ongoing efforts to make it easier to play with friends and Platoon mates. These changes will also be implemented for consoles when we release the PlayStation 3 and Xbox 360 updates shortly. Stay tuned for the exact date of the console updates.

First, we need to look at how joining with Squads and Platoons affects the balance of teams. Initially, servers are commanded to equal out each side, so joining with friends can impact that balance while joining with Platoons further hinders this. As a result we have made some adjustments to the in-game Squad management screen.

For PC, you are now able to highlight the various Squads and select which one you wish to join by selecting a Squad and then clicking the Join Squad button. Please note that the Squad Privacy option still allows 2 man Squads which, during 64 player sessions, can lead to players with no squad position –- the number of people with no Squads will be shown at the bottom of the Squad selection list.

After the patch is applied to consoles (in the near future) you will be able to join Squads by cycling through the list and selecting which Squad you wish to join.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát kb. ilyen a játékban is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RatBaG
kifli
huhha
Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Mi után két noob szopatni akatr és magam maradtam sajnos:::

Bedobta ezt:

Pedig megszopta volna a két sznob!!!
<#idiota>

"de kaptunk egyet is a játék indulása óta?"

Ööö... IGEN?

Böfög a nagyanyád,ha ebbõl nem értetted,akkor már nem is fogod.
Nem fogom a jól bevált dumákat megint elismételni (CoD átcsábítás stb.)
Az egész egy összegányolt valami,amit nem nagyon lehet játéknak nevezni,s had ne soroljam már neked fel a hibáit,mert elfogyna a chat-box.
Azt mondjuk egy szóval sem mondom,hogy nem lehet belõle pach-ekkel jó játékot faragni,de kaptunk egyet is a játék indulása óta?Ez szerinted support??..hogy majd kapsz 13.-án talán egy javítást,ami a jól ismert dice keze munkáját dicséri majd,20 hiba javítva,ami generál majd még vagy 10-et....kb. erre számíthatunk.
Az EA-DICE páros munkásságából ítélve,kb. jövõ ilyenkor lesz belõle egy jól összerakott,már tûrhetõ hibákat tartalmazó játék.
Remélem nem volt túl zavaros...már fáradt vagyok.

[IRAM] leader

darki81
bejött neki a repülés..
(szerintem lehetne könnyebb a killelés..)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kabel15
Szerintetek a srác tudja hogy van talaj a játékban?Battlelog link.

BattleTag: kabel15#2672

Attelee
Most voltunk Iram-on egész jok a benyomásaim,kellemes squad jött össze,bár néha keveseltem a 20 embert,mert túl sok mindent kellett csinálni.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

w126
Te lehet, hogy nem kaptál....

És a kérdés még mindíg érvényben van, tehát kifejzenéd bõvebben?
Csak mert az, hogy te kategórikusan másokra is többesszámmal élve kivetíted, hogy ez a játék "nekünk" nem BF, attol még nem lesz rosz.
Tehát szerinted nemjó, közlöd, hogy ez nem battlefield és ennyi.
Ez nem érv, ez semmi.
Érv ha pl azt mondod, hogy azért rossz, mert mittomén a kispisztolyal letudom lõni a helikoptert, vagy azért rosz, mert ez és ez mindíg befagy, vagy eltünik, vagy mittomén, de valami konkrétumot böföghetnél........

Mercedes-Benz&#174;

De most mond már el miért jó az neked, hogy másokat ócsárolsz meg minden második hozzászólásod annyiból áll hogy, "ennyi a DICE" meg "köcsög DICE ennyit tud". Ebben mi a jó neked?
Mármint nekem volt 48/0-ás statom?Bár lett volna 😄
Egyébként battlelog, és hajrá nyugodtan nézd végig az összes meccsem adatát, kérek linket ha bármi olyat találsz, ami csít gyanús 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nem az a bajom,de meghagylak az álomvilágodban.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tagfelvétel a Foxhound klánba: http://www.battlefield.hu/clans/about/6357/FoXHounD_Special_Force_Group

<#eljen><#taps><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

Lol...ezzel a névvel már találkoztam, de hirtelen csak a chat jut eszembe,ott irta a csapatom hogy egy "buzi csaló",mert valami 48/0 stat volt neki,bocsánat de nem én irtam csak valami csákó a szerón,és jelentették is többen,de kik azt nem tudom!

Blizzard Entertainment [email protected]

item

<#nevetes1><#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Csak ha transport heli vagy csónak vagy valami négykerekû.
adam46
helihez
Ha jármûben vagyok akkor ugye az adott kaszthoz írja hozzá a kapott pontokat? Tehát pl supporttal ha heliben gyilkolászok akkor a support kasztra kapok pontokat?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem csodálom hogy egyesek letörik a játékot.
Most volt olyan az Iram egyik szerverén játszottam és a frissen ki unlockolt snipo fegyivel akartam osztani a népet de ellötem az összes táram egy 10-15 méterre lévõ embercsoporta amik nem sebzödtek fejre-testre tök mindegy volt.
Ezek után én kérdem hogy miért nem adnak már ki valami javítást?
Tegnap olyan volt hogy az ellenség höképét nem láttam soflammal meg igen.
Majd miután soflammal bejelöltem az ellenséget megjelentek a fegyver höképén is.
adam46
Értem már, legalább nevettem egy jót 😄. Szóval az a bajod, hogy szerveren lefikáztál, mert egy vicc vagyok(Azért mert lelõttelek 3x, és lekéseltek). De én visszaszóltam, de az már nem tetszett. Amúgy nemrég én szóltam valakinek, hogy ne lõje ki a bázisunkon lévõ üres gépet. Akkor is te dumáltál bele egybõl.
LiarjerkDice

adam46
Egyáltalán mi a játékos neved, ha ennyire papolsz a szerverrel?