Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként ha nem indul vagy kifagy a gém, legalább az írjátok már oda, hogy milyen oprendszerrel történt. Annyian panaszkodtok, de senki egy szót sem írj a konfigjáról.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ejj. Most majdnem olyat linkeltem, hogy elélveztem volna. Aztán kicsit utána olvastam... sztornó az egész :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Arról, hogy volt 0. napos peccs, amit a játék telepítésekor le is szedett.

Te mien 0day patchrõl beszélsz?Mert ez volt az elsõ.És csak rontott az eredeti game-en, már pont kezdtem megbékélni vele,mert sokkal jobban kiforrott volt mint a béta,erre kihozták ezt ami totál elkúrta a játékot,és a a patchlogban szerepelelt,annak a 90% nem mûködik.Totál feleslegesen reagálod túl a "rinyáló" kommenteket,mert nekik van igazuk.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

liquivent
még a prefixük is erre utalt. 😊
HEX 😄

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
még egyszer felteszem a kérdést, mert átsiklottatok felette.....

hogy lehet ezeket jelenteni hack miatt?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/0x0001/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/0x0002/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/7145397/1/288175420/

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Marfy
Inkább csak egy normális gép és nem 5 éves kávédaráló. Valamint gondolom nincs feltelepítve minden szaros program.

oneal1
okok😄 tehát általában no para😄

!Forza Ferrari!

Szerintem elnéztél valamit.
99% hogy megkapod...sajnos nálam volt egy eset mikor nem kaptam meg, és rohadtul meglepõdtem mert eddig mindig megkaptam...este 11 után történt, engibõl meglett az újabb 10k pont csillag, meg egy ribbon...játék önmagától kilépett, stat frissítés, nem kaptam meg...mind1 majd megkapom gondoltam, elmentem Zzzz-be...reggel nézem, és újra egy kis csík kell az engibõl hogy kapjak 10k pontot, és a ribbon sincs meg...újra tölthettem el +2 órát hogy meglegyen. szóval -2 órám a semmibe veszett, de ennél nagyobb problémám ne legyen...😄 És még söröm se volt, szóval FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Majd megjön..

oneal1
frankó....nyomom metron...fél óra, egy rakat pont. vége a szerbernek, új játék betölt, kilépek, erre nem kaptam pontokat....:S

!Forza Ferrari!

helik miért ilyen faszom szar trágya hulladékok ??? 14 rakétát lövök ki az emberre az meg vigan él tovább ?!?! a másodpiloták meg basznak spotolni ... komolyan olyan balfaszok ülnek be a gépekbe h lever az ideg !

"Ígérték, tény, ennek ha eredménye lesz, akkor beszéljünk."

És mégis te rinyálsz...

Ígérték, tény, ennek ha eredménye lesz, akkor beszéljünk. A mostani meg ha jól vettem ki, több kárt okozott mint javítást. Én ilyenre gondoltam h flashlight nerf, meg infra nerf, leginkább.

Volt 0day patch, meg egy hónap után jött most ez. Plusz ígérték, hogy javítják tovább. Mi kéne még?

A túlreagálás meg 100% szándékos. Csak hogy érezzétek a törõdést.

Kissé túlreagálod, a kommenteket olvasva az elmúlt napok folyamán, fogalmazódott ez meg bennem. Elég kellemesen eljátszogatok, konzolosként, nem sok indítási problémám van, stb... Leírásod alapján, éveket várhattam volna mire játszhatnék rendesen a játékkal, én kíváncsi voltam rá a megjelenéskor, ennyi... Mellékesen, a BF42 óta eltelt egy kis idõ, változtak az elvárások is, jogosan hihette az ember, legalább azt, hogy a support, jobb/gyorsabb lesz. Nem vártam túl sokat a hype ellenére, a supportban csalódtam csak...

Fogalmam sincs. Nem neked válaszoltam egyébként.

Nem tudom, mi a faszra számítottál. MINDEN Battlefield ilyen volt eddig. BF42 kb két év után, 1.6-ra lett kész. BF Vietnam kb 8 hónap után, 1.21-re. BF2 szintén kb 2 év után, 1.6-ra.

Mi a véres hányásért vetted meg kiadáskor, ha nem voltál erre felkészülve?

Azt a pillanatot várom, amikor az az 5-10 millió közötti ember egyszer csak megelégeli az egészet, és keresztes hadjáratot indít a Dice/EA ellen. Az egy dolog hogy nem játszol vele tovább mert nem jött be, ennek ellenére kifizetted a 12k-t, eladod, buksz rajta ugyan, DE, a lényeg, h mennyire basztak ki veled, elvi kérdés. Mit ígértek/ígérnek, és ebbõl mennyit tartottak/tartanak be...

Én semmit nem pecseltem meg nekem eredeti angol verzió van limited edittion.(Bár Ceska Verze van ráirva,de angolul telepit.És a boritó hátoldala is magyar egy része.)
Kérlek akkor mond el hogy mit csináljak.
Köszönöm.
lac coo
Ez ilyen vacak, mit lehetne tenni ellene ???? Millio user millio bajról ír, mégis mit vársz ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

adam46
Az ellen mit lehet tenni, ha 10 perc után elkezd akadni a játék? Semmi se melegedik túl.
jól van na, utána már megtaláltam a megoldást...

sziasztok: meg tudná nekem mondani valaki hogy miért nem ajánlja be a pach- et hogy frisiteni tudnám a játékot.Bár így is indul a játék nem panaszkodhatok csak jó lenne tudni mire számithatok.

Az Egyetlen Buga - Buga az Egyetlen

lac coo
Hát, BF3 ilyen...vagy megy vagy nem ! 😄

Mert megpeccselted az angolosított orosz játékodat az orosz peccsel. Kurvára meglepõ, ha nem mûködik, valóban. A megoldás kb ötször volt már linkelve itt.

liquivent
nekem most is megy....

CHOOSE A NEW ORIGIN ID
eddig oké de nem csinál semit csak pörög magában,valamint ha a telepített originrõl akarom ezt megoldani csak egy szürke hátteret ad.
Probáltam mindent:újratelepítés(origin-Bf3)új fiók,elfelejtet jelszó stb.Semmi nem müködik.
Lehet hogy Op rendszert reinstalok de csak ezzel van gond minden más mükszik.
Lehet hogy az a baj hogy feljebb húztam a procim??
na remek mûködik minden köszi a segítséget
lac coo
Én már mindenhogy próbáltam , mindig ezt kapom 😊)))

Ismét Hali mindenkinek.

Sajnos mégsem oldódott meg a problémám, ugyanis most ismét el van csúszva az egész. Szóval a probléma ugyanaz, és most a config fájlba való állítgatás sem segít semmit. Valakinek van elképzelése arról, hogy egyáltalán mi okozhatja ezt a problémát? Mi a fizikai magyarázata, hogy nincs szinkronban a játék felbontása és a windowsé.

Bemásolom a hozzászólást, hogy ne kelljen visszatekerni:

"Segítséget kérnék. Visszaolvastam és nem találtam hasonló problémát. Az lenne a bajom, hogy valami nem okés a felbontással. 1680x1050-et tud max a monitorom, és így is van beállítva windowsban. De most a patch után ha teljes képernyõs módban játszom akkor, az egér nem ott van ahol kellene lennie, tehát ha a menüben rámegyek valamire akkor jó pár centivel felette érzékeli. De viszont ha alt+tab-bal ablakba kiteszem, akkor jó. Akárhová állítom a felbontást a játékon belül, ugyanez a probléma. Csak ablakos módban jó. Feltettem a legújabb Catalyst-et, de azzal sem javult. A patch elõtt minden rendben volt. Nem mondom hogy a patch hibája egyedül, biztos a felbontással lesz valami gebasz. Elég nehézkes így a menüben navigálni, nem beszélve a Deploy gombról, ugyanis az túl lent van és nem tudok rákattintani. Valaki tapasztalt hasonlót? Tud valaki valamilyen tanácsot adni? Illetve a játék config fájlja hol található? Lehet hogy abban kéne átírni a felbontás értéket, vagy nemtudom."

Elõre is köszönöm a segítséget!

Probáld ezzel nekem így bejött.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nem tudok játszani.😞
Mondja már meg nekem valaki hogy miért nem müködik az origin.
Légyszi.
lac coo
Sorry, this service is temporarily unavailable.

liquivent

javítottam a hibát rendszergazdaként kellett futtatni a cmd t na mind1 kipróbálom
igen én is néztem amit kilinkeltek,de ilyenre azt írja hogy nem ismer fel a parancsot, nem értem.
liquivent
hogy lehet ezeket jelenteni hack miatt?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/0x0001/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/0x0002/

a Battle reporton keresztül nem tudom, mert ezt írja:

Battle Report no longer available

Could not find the Battle Report in the Statistics engine

kurvajó ez a patch!

eddig faszán mûködött, a 700 megás szar patch óta betölti a pályát és egy kurvanagy fekete képernyõ van és a hang megy csak...

Atyám hát akkor ezzek pár honap múlva a bétát adják ki és az mondják most már minden oké.(akkor ezek szerint már a béta is jobb volt..)
Nálam is minden a legnagyobb rendben megy a megjelenés óta. Vagy a többiek gépe rossz, vagy televan szeméttel, vagy mi vettünk valami bazi jó gépet. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Az hagyján, de alulról sem tudsz átlõni rajta. Az üveget ki tudod lõni, de az üvegen álló emberkét már nem. Valamint ha valamilyen korlát mögül lõsz, például egy antennáról mondjuk Caspian Border-en, onnan se tudsz lelõni senkit, viszont téged se tudnak kilõni. Ez egy bug.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

aricsi
Érdekes nálam még mindig semmi baja a bf3-nak és nem dobál,fagy ki. Biztos valami csodaszámítógépem van.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

A másik pedig hogy eltûnt az originrõl az accontom nem tom használni és ha aktiválni akarom a játékot azt írja ki a reg. rendszer átmenetileg nem üzemel.
Hú én nem tom mi van de hogy ez egy fél kész játék az biztos
A (bocs ha nem jól írom) Canal pályán az anyahajóval egyenesen sréhen van egy épület aminek részben üveg a teteje.Na már most én elõszeretettel járok föl oda játék sorén.
És észre vettem hogy ha tetõn állok(nem a szélén)és lövöm az ellent snipo fegyivel fölülrõl az nem sebzödik...????????????
Valaki esetleg ezt már észre vette??
Looserke
megvettem a játékot de még nem raktam fe, eddig az összes BF-et toltam, tényleg ennyire fos lett a kód hogy kifagy, nem indul, zöld textúrák stb?

HeadHunter86
Nálam ez megoldotta:
-Press start (or the windows logo)
-Type in the searchbar "cmd" without the "
-Press enter
-a command windows should open up. write "bcdedit /set increaseUserVa 3072" without the "
-Press enter

Azóta még nem fagyott ki. Elõtte 5-10 percenként.