Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a logitechet nagyon ajánlom mint márkát nekem elromlot az mx 518 és egybõl cserélték kaptam a g500-at.
A múlt héten kaptam egy mailt amiben 40 % árengedményt adnak bármilyen logitech termékre.
Meg is rendeltem egy gamer billentyûzetet,de sajna hogy bankon kellet volna intézni (nem utánvét)az egészet ezért elment a kedvem az egésztõl.
Én nem ajánlom senkinek akinek nagy pracnija van,nekem kényelmetlen.
Ha most vennék új egeret az biztos egy SAITEK Cyborg R.A.T. 7 lenne.
lehet viszem is vissza és marad a Razer
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
[IRAM] leader
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Örülnék ha a következõ patch note valami ilyesmivel kezdõdne:
- zh1nt0 our worthless community manager has been fired
<#hamm>#hamm>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Fogalmam nincs honnan jött, de nekem a csipa az csíra is lehetne, ill. simán csak annyi, hogy arc, vagy csóka... vagy valami hülye szleng.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én annak is örültem volna, ha semmi új dolog nem lett volna az elsõ patchben, csak bugfixek.
Na most a fix az lemaradt róla...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Azért, mert szeretnék vele, kedves Belton...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Ezekre mind azt mondták, hogy tervben van, tárgyalnak róla, szeretnék beletenni... semmi konkrét nem volt, ezért be sem linkeltem.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az értelmezést csak akkor megy, ha valaki magyarul beszél hozzám. 😊
[IRAM] leader
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
[IRAM] leader
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De mivel nem írják le...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[IRAM] leader
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Eddig nekem az a véleményem, hogy inkább a 32bitesek panaszkodnak.
Sajnos én nem tudom kipróbálni a win 7 64-emen, mert mióta bõvíteni akartam 4-rõl 8GB-ra a gépem, kipurcant az alaplap, és a garira várok.
Mire megkapom, már lesz másik patch. 😊
██
A legviccesebb most volt, ugye mindig írják hogy legújabb driver kell!
Fölraktam a legújabb LAN drivert és a játék megjelenése óta megkaptam az elsõ BF3.exe le állt hibát😄DDDDD
Igazából nincs is probléma mert betölti csak nem dobja föl az ablakot😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rá kell kattintani a BF3 fejre lent... na ez lol