Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És szerintem valami nem oké a lézerrel mert mikor vizszintesen hozom az egeret jobbra akkor a monitoron emelkedik a kurzor 45 fokban felfele.(Ez komoly csak nem tom hogy ezzel lehet e már a gari cserét kérni)
Bár a logitechet nagyon ajánlom mint márkát nekem elromlot az mx 518 és egybõl cserélték kaptam a g500-at.
A múlt héten kaptam egy mailt amiben 40 % árengedményt adnak bármilyen logitech termékre.
Meg is rendeltem egy gamer billentyûzetet,de sajna hogy bankon kellet volna intézni (nem utánvét)az egészet ezért elment a kedvem az egésztõl.
Nekem is ilyen egerem van(ez a második az elözöt elajándékoztam)
Én nem ajánlom senkinek akinek nagy pracnija van,nekem kényelmetlen.
Ha most vennék új egeret az biztos egy SAITEK Cyborg R.A.T. 7 lenne.
[HUN]Crassus
használ valaki G500-ast? ráteszem a kezem és elkezdenek izzadni az ujjaim amik azon a recés felületen vannak....és még csústik is egy pöppet....másnak is?:S

lehet viszem is vissza és marad a Razer

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Szerintem inkonpetens-t akartál írni,csak nem találtad a billencsen...<#wave>

[IRAM] leader

Fpocok
Hát, amikor hivatalosan kell mondani valamit, az a munka része. De igen, van amikor nem kéne pofáznia... na azok tényleg csak hergelések. Teljesen impotens.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na bazd...és honnan tudod,kinek az unokaöccse...<#ejnye1>Bõven elég,ha valami nagy fejesé.

[IRAM] leader

Running
Szerintem egyszerûen csak alkalmatlan. Nincs egy épkézláb elképzelése, nem tett le semmi értelmeset az asztalra és még kommunikálni sem tud. Nem jó semmire, csak hergelni a népet.

Ez volt már???
Jóóó, nagyon jó!!!
<#worship>

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Fpocok
Azért van ott, hogy felfogja a golyókat. CMnek lenni nem hálás feladat, ha mögötte egy EA vagy ACT áll.

Higher
Az kimaradt, hogy: "these are definitely on our radar as top issues". Ez kb. ugyanazt jelenti DICE nyelven mint a "we will be looking into it; it's a valid concern that we brought up internally" tehat kamu, rizsa, mese és a többi.

Örülnék ha a következõ patch note valami ilyesmivel kezdõdne:

- zh1nt0 our worthless community manager has been fired

<#hamm>

darki81
TV Missles<#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

off:
Fogalmam nincs honnan jött, de nekem a csipa az csíra is lehetne, ill. simán csak annyi, hogy arc, vagy csóka... vagy valami hülye szleng.
Amúgy szerintem a csipa kifejezés úgy jött, hogy az ostobák a csipás szemükkel néznek kifelé,de nem látnak,így lehet ezeket hátbakéselni 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

antgecc
Szerintem a kettõ közel sincs összefüggésben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
Amúgy tök vicc, hogy anno az alpha... képileg tökéletes volt. Nem volt benne ez a kékes filter. Sokkal szebben nézett ki. Embert nem láttam még dicsérni ezt a kék fost, cserébe 46464 topik van, hogy vegyék le.

Összedobjunk neked egy gémre? 😊
Mellesleg itt sokan azt hiszi (vagy nem érdekli õket), hogy mikor egy hibát valaki bejelent, azt olyan kurva könnyû detektálni. Sokszor napokat is igénybe vesz.
Én annak is örültem volna, ha semmi új dolog nem lett volna az elsõ patchben, csak bugfixek.
Na most a fix az lemaradt róla...
ezek szerint ebben a 700 megás patchben nem volt taktikai lámpa nerf? zsír

dice = tetves hazug férgek, akiket tarkón kéne lõni, és a rothadó tetemüket kiakasztani okulásként

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nincs olyan nagyon messze a karácsony...nincs is annál jobb, mint hogy megleped magad egy BF3 játékkal.

Fpocok
Nekem elveim vannak.

Azért, mert szeretnék vele, kedves Belton...

Belton
De miért zavar ha nem is játszol ezzel a játékkal ? 😄 Ezt most tényleg nem értem.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Te inkább vedd meg végre a játékot és élvezz el azon! 😄
Fpocok
Biztos vagyok benne, hogy nagyon dolgoznak ezeken. Mondjuk vicces, hogy egy hónap alatt a meglévõ dolgokat nem tudták javítani: Chat ablak, flashlight (1 db érték átírása), rózsi néni, stb...

Running
Ennyi erõvel semmilyen bf hírt ne linkelj be. <#hehe>

Fpocok
Na erre mondtam.
Ezekre mind azt mondták, hogy tervben van, tárgyalnak róla, szeretnék beletenni... semmi konkrét nem volt, ezért be sem linkeltem.

Running
csípa két helyen van a szemed sarkában és a recon kasztban 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pl sniper az egy tipikus magyar szó, ezt értem. 😊
Na ja, nem is tudtam.

Az értelmezést csak akkor megy, ha valaki magyarul beszél hozzám. 😊
Miva?
Nekem is mert húzva volt, de tolják velem 2 ugyan úgy ATI-val(6870) de OC és nem fagynak, de az GTX570 OC még mindig fagy..

Nekem a patchig jó volt😊

Akkor kérlek az ne játszon online fps-t,ha nem tudja..<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

antgecc
Nem biztos, hogy mindenki tudja, mi az a csipa. Én se nagyon vágtam. Sniper az sniper nálam. Csipa... nyomorult egy szó.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Olvas,értelmez,kérdez...a sorrend nem felcserélendõ!

[IRAM] leader

nyuny01
Nekem ATI kártyám van és azt is vissza kell venni,mert kifagyok! :/

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

darki81
én már a kezdetektõl így csinálom 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ahogy látom inkább azoknak van baja, akik 2GB-al tolják.
De mivel nem írják le...
Az melyik kasztban van?
Akkor sok értelme van. Felszállok és 30mp múlva lelõnek hiába repkedek bármerre.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Az a baj,hogy jó pár csipának már van softlam-ja ,amivel ha megjelöl,már nem tudod levenni...azt nem tünteti el a flare..

[IRAM] leader

Helivel ha flare-ezek mikor belockolnak akkor mi az istenért talál el mégis a rakéta? Van valami technika amivel ki lehet kerülni, össze-vissza kell repkedni vagy mi?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Környezetemben aki 64-biten tolja 8Gb ram-al nincs gondja, de az Nvidia-ás OC kártyákat még mindig vissza kell venni😊

De ha leírják, legalább okosabbak lehetnénk, de így nem.
Eddig nekem az a véleményem, hogy inkább a 32bitesek panaszkodnak.

Sajnos én nem tudom kipróbálni a win 7 64-emen, mert mióta bõvíteni akartam 4-rõl 8GB-ra a gépem, kipurcant az alaplap, és a garira várok.
Mire megkapom, már lesz másik patch. 😊
Ki van!!!😄DDDDD patch óta nem mûködik nálam, vagyis néha igen néha nem😄

Pyotr
Tudok jobbat. Ha kipipálod a "Go to game when ready"-t a fejre se kell kattintani<#nezze>

&#9608;&#9608;

Mindegy szerintem hogy 32 vagy 64 bites a cucc😊

A legviccesebb most volt, ugye mindig írják hogy legújabb driver kell!
Fölraktam a legújabb LAN drivert és a játék megjelenése óta megkaptam az elsõ BF3.exe le állt hibát😄DDDDD

Gyerekek megoldottam a "loading level" problémámat... amikor 2-3-4-5 percig csak loading level felirat van a battle logban..

Igazából nincs is probléma mert betölti csak nem dobja föl az ablakot😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rá kell kattintani a BF3 fejre lent... na ez lol