Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam is 2 perc game aztán szétfagyás. Nagyon felnyomja az agyam.
Csak nálam nem müködik az Origin.?
Hát ez a patch "csodálatos" lett.. eddig ment a játék, az upgrade után 30 mp-tõl 50 mp-ig volt a max. játékidõm fagyás nélkül.. elképesztõ....
Fpocok
LOL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Originally Posted by Coolsim2004 View Post
Yep, EA support live chat gave it to me.

Here's the chat transcript:

TaRay:Thanks for contacting EA Help! My name is TaRay how may I help you?
you:Hi TaRay, I'm trying to get Battlefield 3 for free with a promo code I received from Origin support. but for some reason, it doesn't seem to be working..
you:Could I maybe give the code to you & you could give me Battlefield 3 in return via Origin
you: ?
TaRay: May I ask what the promo code was for?
you: it's to redeem a free game off the origin store
you: That's what it says on the email anyway
you: There's not any other game I want to get except for Battlefield 3.
TaRay:Can I have the screen shot of the email?
you: of course, one sec
TaRay😮k.
you: http://www2.picturepush.com/photo/a/6747350/img/6747350.png
you:I've covered the code because it's a public image.
you:didn't want anyone stealing it
TaRay:I see, no problem, Can I have a moment?
you:Yes
TaRay:Thanks.
TaRay:Can I have your EA email address?
you:Sure, it's <email>
TaRay:Thanks I am going to add the digital download to your Origin account.
you😮kay, Great.
TaRay:I'll be just a little longer.
you:That's no problem.
TaRay:Thanks.
TaRay:I'm still looking into your issue. Thanks for your patience.

/END

He had already put the digital download of Battlefield 3 into my Origin client so I just left lol.. so basically, I still got this free promo code to use on any other game of my choosing

Wow, EA support are pretty stupid, huh? FREE Battlefield 3 for me!

forrás

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mást is zavar a chat ablak vagy csak engem? Nem lehet valahogy kilõni onnan? Van olyan szerver egyfolytában küldi az üdvözlõ üzeneteket,és már qrvára zavar!
lac coo
Nálam ez az a névcserés oldal még soha nem mûködöt, pedig egy linket azért életre tudok kelteni 😊)))

Van valami ebben a vacak BF3 scene-ben ami mûködik ? 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

antgecc
Mi olyan nehéz ebben? kattintasz, bejön a link, a hu-t kicseréled uk-ra a linkben, enter.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
Tegnap.

Tatyla
kis off
milyen mikrofonos fejhallgatót tudnátok ajánlani olyan 10k körül?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Batistuta007
az még csak csak de vagy 3-szor totál mellé lõtt sniperral és mégis megvolt neki a kill.

Ez az új patch egy akkor szar, hogy ilyet még nem látott a világ.Fasszopó tetû geci dice.Valami kibaszottul nem adja,mióta ezzel a szarral kell játszani.Javítás elõtt sokkal jobb volt a játék.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mmovar
és az fel sem tûnt senkinek hogy no recoil az LMG-nél? lol

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Hogy mondod?? Mire gondolsz,hol??
<#wow2>

A hivatkozásban a us vagy a hu helyett írj be uk-t vagy valamilyen más rövidítést.

Fatboyz4ever!

adam46
Beletették ezt a FPS max limitet, ha limitálom, akkor miben fog változni?
Mikor?
Fpocok
Jött egy patch, ami javította a játék stabilitását.

Ezeknek aztán idejük mint a tenger.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

1 órája próbálok belépni abbe a bughalmazba.
Vagy már az elején kilép.
Vagy EA Online disconnect.
Vagy kicked form the server.

Mi van itt megint...
Zs0lt1
nyomorékok ezek bakker 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fpocok
Durva. Mocskos razzsiszták.

Zs0lt1
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '-tRs-Zs0lt1' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Hungary are not allowed."

na az ilyenek szopjanak lovat 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csőcse
ez vmi szerveroldali hiba lehet most már nem lehet<#zavart1>

A banerban a Hivatalos Origin Név Csere= 404 - Not Found!!!!
Van esetleg más link..
Köszi!!
<#worship>

[HUN]Crassus
a vadászgépesen a végén besírtam😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

csőcse
<#eljen>

Fpocok

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a játék singleplayer módjában comrads küldetés legvégén egyszerûen nem tudom befejezni a küldetést mivel a közelharc során folyamatosan meghalok: addig eljutok, hogy az "E" gomb nyomogatásával felül tudok kerekedni viszont a következõ lépésnél az egérrel kellene valamit csinálni (valószínûleg a bal egérgomb használatával kellene - legalábbis a végig játszásokban ezt láttam)mivel nem tudom,hogy pontosan mit kell csinálni ezért sajnos mindig én kerülök a vonat alá.
Ha valaki tud egy tippet vagy egyszerûen csak azt, hogy mit kellene csinálni azt nagyon megköszönném.
Sziasztok
[HUN]Crassus
Pb naprakész,de fél óráha nembírok játszani,mert you are dc-ed from ea online van...ANYÁTOK! EA

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kreeder44
Oké köszi meglesem

a vicces az, hogy teljesen standard eljárássá kezd válni az ilyen szarrágás. MW3-ban is van egy bug single playerben, kifagy memory leakkel a játék.

Fórumban a solution: ne az utcán menj, hanem törj be balra a kirakaton, és ott menj végig.

wtf???

Fpocok
Legközelebb végig olvasom. 😄

És tényleg felrakták stickybe is, lol. Tipikus DICE-os trollkodás...
Problem 1:
The game ALWAYS crash after 2-5 minutes/pc reboot itself after 2-5 minutes.

Solution:
-Reboot your computer, open the bios (by spamming del on your keyboard)
-Get to the motherboard configuration-north bridge configuration
-Disable HD audio. if it's enabled, you simply press + till it says is disabled.

IMPORTANT:
by doing this, your PC audio will be completely disabled unless you have an audio card or an USB headset or something similiar (usb).
To re-enable audio, simply get back to the settings and enable HD audio again.

Kedves hogy ezt SOLUTION jelzõvel látják el... 😄

Fpocok
Sry akkor. Láttam stickyben van és ma írodott.

Már ott komolytalanná vált az egész, ahol az increase userva-hoz nem írja ki, hogy csak 32bites oprendszeren mûködik. Illetve a crashek típusai sincsenek rendesen feltüntetve. Meg úgy általában az eddig felmerült fixek 90%-a hiányzik. Csak épp copypastezhatnékja volt.
Én arra gondolok, amit a pb oldalról le tudsz szedni kis utility, és az megoldja a manuális updatet.
Fpocok
Kreeder44
vagy arra gondolsz amiket be kéne másolnom?? csak nem tudom hogy hova? XD játékkönyvtár->PB-> de utána nem találom amit ír,h hova

Kreeder44
Igen Tegnap este csináltam meg a manuális PB Update-et szedjem le?

Manuális pb update?
És milyen fasza volt a comm menü... 3 billentyû kombinációból vagy 100 féle beépített szöveg volt.
Ha win7 64biten menne, még ma is tolnám.
Aztán nézd meg mit csinálnak most is a Tribes Ascendbõl... egy ugrabugrálós kvék lesz, semmi több.
Kreeder44
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Utiels' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
valakinél jelentkezett már ez?

kabel15
Ezek szerint adja a fejest ha lövés közben rángatom az egeret. Érdekes.

BattleTag: kabel15#2672

Jó, érdekes kis videó!!

Oké, most már tárgytalan. Közben megtaláltam a config fájlt és ott írtam át a fullscreen-t 1-re, és a felbontást 1680x1050-re, majd a játékban undefinied-et írt ki a monitorra és a felbontásra, majd beállítottam, és jó lett. Elég érdekes. A lényeg hogy megjavult. Boccs, feleslegeset kérdeztem.

Nekem volt hasonló a patch elõtt 1440*900-al. Én annyit csináltam hogy elállítottam a felbontást, apply, majd vissza és jó lett. Egyszer csinálta csak.

Hali!

Segítséget kérnék. Visszaolvastam és nem találtam hasonló problémát. Az lenne a bajom, hogy valami nem okés a felbontással. 1680x1050-et tud max a monitorom, és így is van beállítva windowsban. De most a patch után ha teljes képernyõs módban játszom akkor, az egér nem ott van ahol kellene lennie, tehát ha a menüben rámegyek valamire akkor jó pár centivel felette érzékeli. De viszont ha alt+tab-bal ablakba kiteszem, akkor jó. Akárhová állítom a felbontást a játékon belül, ugyanez a probléma. Csak ablakos módban jó. Feltettem a legújabb Catalyst-et, de azzal sem javult. A patch elõtt minden rendben volt. Nem mondom hogy a patch hibája egyedül, biztos a felbontással lesz valami gebasz. Elég nehézkes így a menüben navigálni, nem beszélve a Deploy gombról, ugyanis az túl lent van és nem tudok rákattintani. Valaki tapasztalt hasonlót? Tud valaki valamilyen tanácsot adni? Illetve a játék config fájlja hol található? Lehet hogy abban kéne átírni a felbontás értéket, vagy nemtudom.

Elõre is köszönöm a segítséget.