Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi...mondjuk ha nekem nincs már meg a game akkor tök mindegy min keresztül játszik vele 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

zotya10002
Szia!

A tiéden keresztül csak!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok! El szeretném ajándékozni a sógoromnak a BF3-amat. Kérdésem, hogy át lehet-e valahogy regisztrálni a gamét másik originre (az övére) Vagy csak az enyémen keresztül tud majd csak játszani?

Elõre is köszi.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

shaddam
Az alfa is bennt van <#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A betat el lehet valahogy tüntetni az Originböl:

<#fejvakaras>

mmovar
én is azt mondom a irnv-t vegyék ki a picsbe. inkább tegyenek be helyette sima távcsövet. mármint kézi keresõ távcsövet. sokkal hasznosabb lenne.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Ö ez semmi,tegnap játszottam egy haverral,ellenség volt, én azt láttam hogy háttal áll nekem és lövöldözik a távolba, mondom adok neki egy kis kést, no erre lelött, azt mondta hogy ö felém fordulva lött, és látta hogy kúszok felé....
Na ez a gáz!!
<#kacsint>

Ez simán HDD,az enyém is haldoklik,hasonló hibával..

[IRAM] leader

lac coo
Miért, legalább azt látni ha lehasal ... 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Na ezt nem mertem volna elhinni. Nagyon gáz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Mi mindig úgy látjuk, hogy elõre néz a karakter?"
Igen igy van!!

Fpocok
Valaki tud #36076-ra válaszolni?

ha walaki tud segítsen

oprendszer betöltésénél leáll disk read error-l .. ctrl-alt-del-re nem reagál
reset után ha nyomkodom a del-t akkor meg elindul a win

itt mi a pók lesz gubanc?? 😮 hdd-alaplap vagy a win7? ha ez inkább hardware akkor nem pöcsölök vele visszaküldöm ipon-nak oldják meg 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szerintetek ha a supressort leveszem a fegyóról akkor nagyon(valóban), lesz a sebzése, bagy fontos hogy rajta legyen a fegyón??
Köszi!!
<#worship><#worship>

csizihungary
Felmegyek egy olyan szerverre ahol kiírják hogy knife only vagy pistol only, erre a sok gyökér nem képes betartani a szabályokat.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Skynet85
Akarom mondani bõvebb info itt!

Skynet85
Ha valakit érdekel: -=PWK=- a szeró magyar érdekeltségû, hamarosan indul a hozzá tartozó Klános web lap is bõvebb infó itt!

w126
Én felraktam, nem indúlt, kelett egy game manager frissítés a böngészõre, aztán már ment is.
10-bõl 1x néha hibát dob, de másoggyára mindíg megy.
Kilyött a szídott patch, nekem azóta is hibátlanúl megy bármikor indítom is.....
A gépem sem egy nagyszám pedig...

Mercedes-Benz&#174;

Pra
Én csak nagyon ritkán használok irnv-t, leginkáb akkor ha erdõs füves pályákon perifériáról közelítem meg az ellent. Szerintem szar!
Ráadásul egy videót "forgatok" épp Shotival, amihez aztán tényleg nem kell irnv.

Zs0lt1
az nem ugyanaz!
bc2-ben a pb miatt volt az fps lag, bf3-ban nekem nincs ilyen, a gépemben semmi nem változott.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

darki81
ez szerintem ugyan az mint a bc2-ben, ott is sokat szenvedtünk az fpslagtól hogy néha leugrott 1-re 😄
am úgy van ennyi fps-em, hogy csak a textúra high, a többi medium meg low, és szép így is a graf 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Belton
c:\Users\NEVED\Documents\Battlefield 3\

Asszem.

Ez lemaradt az elõbb.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Hát rázummolva nem rohangálsz az tuti...de ki a tökömet zavar?Nekem is van,néha elõveszem,de csak távolra ér valamit...közelre kicsit kevesebbet.

[IRAM] leader

Belton
Szerintem csak ez a kimásolós dolog mûködik.

Belton
Akár az is megoldás lenne.
De szerintem az lenne a legkorrektebb ha ki vennék és kapnánk helyette valami mást.
(Akkor talán nem rá zoomolva rohangálna mindenki IRNV-el <#zavart2> )

Sziasztok,megoldható az,hogy 2 kampány is menjen egyszerre ?? Én már körülbelül a felénél járok,és a báttyám is szeretné játszani. Vagy ha más megoldás nincs akkor a mentéseket kimásolni,õ elkezdi játszani,és ha én akarom játszani akkor kicserélem a mentéseket,ha õ akar játszani akkor vissza .. De hol találom a mentéseket ?? Van rá valami megoldás ,hogy mindketten tudjunk kampányolni ??? Surgos lenne koszi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

adam46
például úgy, hogy max csak 20 méterig lától vele. Szerintem úgy korrekt lenne
Belton
Szerintem is baromság ( igaz minden fegyveren azt használom , kivétel a Recon ) de jó lenne ha ki szednék és raknának helyette mást be , mert ökörség az egész cucc.

Azt meg hogy butítják , mégis hogy ? Éjszakai pálya 1 van csak <#dumcsi>

adam46
ötödjére meg majd kiírja, hogy gyújtsd meg a játékot.
adam46
így van 😄
Snexi
nem tudom,nekem az irnv inkább hátrány mint elõny
engem nagy zavart,vissza is raktam a holot egybõl

Azzal nincs bajom,nem valami híres a gépem,nekem 30-35 van most is akkor is annyi volt...tehát ebben nincs változás.

[IRAM] leader

darki81
én most 3x próbáltam bejutni szerverre, és mindég jön valami hibaüzenet, pl disconected ea meg ilyesmi 😄
most negyedszerre meg fogadjunk ki jön az hogy zárjam be a programot 😄
és ha 5-6-odszorra már sikerül bemenni, akkor meg képregény lesz az egészbõl, ami a peccs elõtt 60-110FPS-el futott XD

Mit gondolsz te...nem akármilyen játék ez,hogy csak úgy pikk-pakk jáccá vele b+...meg kell érte küzdeni.<#nemtudom>
Nekem eddig elsõ,második indításra nagy általánosságban elindult...most már nem.Már néha itt kuncogok kínomban,milyen hibát tud még kitalálni,miért nem indul éppen.<#email><#gun>
Lövöldözném õket tarkón ..micsoda lenyúlás,a fene a pofájukat.
De tényleg sokan írták már és igaz is....mi vagyunk a buták,hogy megvesszük a félkészet is.

[IRAM] leader

darki81
az éjjellátót én úgy csinálnám meg, hogy a nappali pályákon vakítson, és csak az esti pályán érjen valamit, mert ez így felér egy wh-val.
Remélem javítják, mert így felesleges a fegyverekre a többi optika, mert a legtöbb ember elõnyt akar a többiekkel szemben!

A repülõrõl meg annyit, hogy a bf2-höz képest hihetetlenül le van butítva..
Általában nem spottolnak mert hülyék ahhoz, amikor a csatatér felé repülsz, nyomkodd a Q-t, és ha ki van jelölve a tank, akkor visszafele lassíts rá de nagyon, és lõdd bele mind a 14 rakétát és a golyószóróból amennyit csak tudsz, ha szerencséd van és nem lõttél mellé, akkor robban a tank 😄

adam46
pár napig jó volt az indítás, de most már csak negyedjére indul el, és még akad is.<#taps> Túl könnyû lenne a játék ennyi minden nélkül 😊
adam46
én is rocketet használom, mert a guided missile jelenleg annyit ér mintha ráejtenél egy követ a tankra. fentrõl spottolsz kiadod a rocketeket aztán ha van idõ gépágyú és tûz. IRNV meg semmi baj, használj te is azt.
Sziasztok,megoldható az,hogy 2 kampány is menjen egyszerre ?? Én már körülbelül a felénél járok,és a báttyám is szeretné játszani. Vagy ha más megoldás nincs akkor a mentéseket kimásolni,õ elkezdi játszani,és ha én akarom játszani akkor kicserélem a mentéseket,ha õ akar játszani akkor vissza .. De hol találom a mentéseket ?? Van rá valami megoldás ,hogy mindketten tudjunk kampányolni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fpocok
lol.
Most olvastam UK fórumon, hogy tényleg nem lehet látni, ha a másik épp lefelé, vagy felfelé néz? Mi mindig úgy látjuk, hogy elõre néz a karakter? Ez most komoly?

RatBaG
vagy spottolj magadnak rácsapás elõtt.
én rocket pods-t viszek vadászgépen is, egy jó támadáskor, ha mind a 14 rakéta betalál, szinte mindig pukkan is a tank. ha távolról kilõttem a rakétákat, még van idõ átváltani gépágyúra is. de a disabled mindig megvan, utána már csak pár másodperc, míg újból ráfordulsz a már álló tankra...

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
Repcsivel max akkor érdemes földi célpontot lõni, ha azt a gyalogos vagy helikopteres kópé beszpottolta, bár szerintem tök felesleges az egész, gép mennyen gép ellen.. a légvédelmi giszbaszokat szerencsére elég kevesen használják ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SLICK
Mindenkinek köszi az infót!
Sajnos muszáj lesz nyomni még egy nagy meccset... 😞

Nyugtassatok meg, hogy az IRNV vel vagy mi a f***omal csinálnak valamit, mert ez így nagyon gáz, hogy minden második, ha nem minden ember ezzel rohangál. Én aki elvbõl nem használ ilyeneket, esélyem sincs egy távolabbi ellenféllel szemben, hiszen belenéz aztán sanyi, nekem meg még keresgélni is kell.

Meg ha már jöttem panaszkodni, kérdezek is gyorsan!
Ti repcsivel tudtok földi egységeket támadni? Néha nekem véletlenül összejön egy-egy tank, de olyan nehéz kiszúrni, hogy általában már csak akkor látom meg mikor elhúzok felette, vagy már nem éri meg ráfordulni, mert placcs lesz belõle.. Térképen repülés közben kiigazodni szerintem nem lehet:| Meg lõnek mindenfelõl, szóval nehéz a pilóta élete.
Amúgy én konkrétan a bázisokon lévõ légelhárítót kivenném a fenébe... Pl Kharg Islandon a ruszki oldalon lévõ nagyon OP.:\
adam46
értem köszi 😊
shaddam
Pc-n joystickhoz xpaddert használok(BF3-ról nem nyilatkozok azt nem pc-n tolom), bár ahogy olvasom ugyanazt tudja mint a joy2mouse.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zotya10002
Ja-ja én is!
<#pias>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Na vettem egy Thrustmaster T.16000M joystickot.

Alapvetõen kurvajó joystick, de BF3-ban még küzdök vele, hogy ráérezzek.

Elõször ugye ki kellett lõni a gyalogos meg vehicle configból mindent ami joystick. Nem mintha mászott volna valamerre, de biztos ami ziher. Ezután bebindeltem minden gombját ahogy kell a repcsihez, helikopterhez.

Alapbeállítással természetesen a jet orrát elõre nyomva leteszi, a heliét meg fel... tiszta logikus, nem? Szóval ezt át kellett állítani.

Viszont állati nagyot kell lendíteni a karon, hogy hirtelen manõvereket tudjak csinálni. Mert kis mozdulatra csak kicsit mozdul a gép is. Precízen lehet vele repülni, ami egy flight simulatorban fasza is, de BF3 doghfigthoz alkalmatlan. És itt jön a fekete leves: Nincs sensitivity, sem deadzone setting BF3-ban. (hiába volt benne a deadzone setting a legutóbbi patch listában)

Namost találtam egy topikot battlelogon, ahol javasolják, hogy a joy2mouse3 nevû progit használjam. Letölt, és a joystickkal lehet mozgatni az egérkurzort. És ebben a progiban lehet mindenfélét (axis gyorsulás, sebesség stb) állítani, majd ingame pedig az axisokat ki kell szedni a joysticknál, és simán mouseon hagyni. Ki tudjátok sakkozni a logikát e mögött remélem. Na szal ez már elõrelépés, volt is pár killem jettel, meg helivel is, de még mindig nem annyi, mint egérrel.

Szórakozott ezzel már valaki? Mi lehet a jó beállítás? A cél az lenne, hogy hirtelen manõverhez elég legyen kicsit, de gyorsan rántani, a finom mozgás meg lassú, szintén kicsit mozdulatokkal menjen.
oneal1
1v1 sniper harcot nyomnék egyszer😄

!Forza Ferrari!

zotya10002
De ha felmegyek az 1v1-es szeróra akkor még vár a többi játékosra:-)

Na mindegy csak kíváncsi voltam!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

V43 1105
Valami tanuló szeró lehet ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h