Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
A tiéden keresztül csak!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Elõre is köszi.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
<#fejvakaras>#fejvakaras>
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Na ez a gáz!!
<#kacsint>#kacsint>
[IRAM] leader
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igen igy van!!
oprendszer betöltésénél leáll disk read error-l .. ctrl-alt-del-re nem reagál
reset után ha nyomkodom a del-t akkor meg elindul a win
itt mi a pók lesz gubanc?? 😮 hdd-alaplap vagy a win7? ha ez inkább hardware akkor nem pöcsölök vele visszaküldöm ipon-nak oldják meg 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Köszi!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
10-bõl 1x néha hibát dob, de másoggyára mindíg megy.
Kilyött a szídott patch, nekem azóta is hibátlanúl megy bármikor indítom is.....
A gépem sem egy nagyszám pedig...
Mercedes-Benz®
Ráadásul egy videót "forgatok" épp Shotival, amihez aztán tényleg nem kell irnv.
bc2-ben a pb miatt volt az fps lag, bf3-ban nekem nincs ilyen, a gépemben semmi nem változott.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
am úgy van ennyi fps-em, hogy csak a textúra high, a többi medium meg low, és szép így is a graf 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
[IRAM] leader
De szerintem az lenne a legkorrektebb ha ki vennék és kapnánk helyette valami mást.
(Akkor talán nem rá zoomolva rohangálna mindenki IRNV-el <#zavart2>#zavart2> )
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Azt meg hogy butítják , mégis hogy ? Éjszakai pálya 1 van csak <#dumcsi>#dumcsi>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
engem nagy zavart,vissza is raktam a holot egybõl
[IRAM] leader
most negyedszerre meg fogadjunk ki jön az hogy zárjam be a programot 😄
és ha 5-6-odszorra már sikerül bemenni, akkor meg képregény lesz az egészbõl, ami a peccs elõtt 60-110FPS-el futott XD
Nekem eddig elsõ,második indításra nagy általánosságban elindult...most már nem.Már néha itt kuncogok kínomban,milyen hibát tud még kitalálni,miért nem indul éppen.<#email>#email><#gun>#gun>
Lövöldözném õket tarkón ..micsoda lenyúlás,a fene a pofájukat.
De tényleg sokan írták már és igaz is....mi vagyunk a buták,hogy megvesszük a félkészet is.
[IRAM] leader
Remélem javítják, mert így felesleges a fegyverekre a többi optika, mert a legtöbb ember elõnyt akar a többiekkel szemben!
A repülõrõl meg annyit, hogy a bf2-höz képest hihetetlenül le van butítva..
Általában nem spottolnak mert hülyék ahhoz, amikor a csatatér felé repülsz, nyomkodd a Q-t, és ha ki van jelölve a tank, akkor visszafele lassíts rá de nagyon, és lõdd bele mind a 14 rakétát és a golyószóróból amennyit csak tudsz, ha szerencséd van és nem lõttél mellé, akkor robban a tank 😄
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Most olvastam UK fórumon, hogy tényleg nem lehet látni, ha a másik épp lefelé, vagy felfelé néz? Mi mindig úgy látjuk, hogy elõre néz a karakter? Ez most komoly?
Parasite Eve 2, best game EVER!
én rocket pods-t viszek vadászgépen is, egy jó támadáskor, ha mind a 14 rakéta betalál, szinte mindig pukkan is a tank. ha távolról kilõttem a rakétákat, még van idõ átváltani gépágyúra is. de a disabled mindig megvan, utána már csak pár másodperc, míg újból ráfordulsz a már álló tankra...
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Meg ha már jöttem panaszkodni, kérdezek is gyorsan!
Ti repcsivel tudtok földi egységeket támadni? Néha nekem véletlenül összejön egy-egy tank, de olyan nehéz kiszúrni, hogy általában már csak akkor látom meg mikor elhúzok felette, vagy már nem éri meg ráfordulni, mert placcs lesz belõle.. Térképen repülés közben kiigazodni szerintem nem lehet:| Meg lõnek mindenfelõl, szóval nehéz a pilóta élete.
Amúgy én konkrétan a bázisokon lévõ légelhárítót kivenném a fenébe... Pl Kharg Islandon a ruszki oldalon lévõ nagyon OP.:\
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
<#pias>#pias>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Alapvetõen kurvajó joystick, de BF3-ban még küzdök vele, hogy ráérezzek.
Elõször ugye ki kellett lõni a gyalogos meg vehicle configból mindent ami joystick. Nem mintha mászott volna valamerre, de biztos ami ziher. Ezután bebindeltem minden gombját ahogy kell a repcsihez, helikopterhez.
Alapbeállítással természetesen a jet orrát elõre nyomva leteszi, a heliét meg fel... tiszta logikus, nem? Szóval ezt át kellett állítani.
Viszont állati nagyot kell lendíteni a karon, hogy hirtelen manõvereket tudjak csinálni. Mert kis mozdulatra csak kicsit mozdul a gép is. Precízen lehet vele repülni, ami egy flight simulatorban fasza is, de BF3 doghfigthoz alkalmatlan. És itt jön a fekete leves: Nincs sensitivity, sem deadzone setting BF3-ban. (hiába volt benne a deadzone setting a legutóbbi patch listában)
Namost találtam egy topikot battlelogon, ahol javasolják, hogy a joy2mouse3 nevû progit használjam. Letölt, és a joystickkal lehet mozgatni az egérkurzort. És ebben a progiban lehet mindenfélét (axis gyorsulás, sebesség stb) állítani, majd ingame pedig az axisokat ki kell szedni a joysticknál, és simán mouseon hagyni. Ki tudjátok sakkozni a logikát e mögött remélem. Na szal ez már elõrelépés, volt is pár killem jettel, meg helivel is, de még mindig nem annyi, mint egérrel.
Szórakozott ezzel már valaki? Mi lehet a jó beállítás? A cél az lenne, hogy hirtelen manõverhez elég legyen kicsit, de gyorsan rántani, a finom mozgás meg lassú, szintén kicsit mozdulatokkal menjen.
Na mindegy csak kíváncsi voltam!