Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy rólad már ne is beszéljünk...és a kör bezárult.<#mf2>
Egyébként nem hiszem hogy ilyen mocskolódást láttál valaha is tõlem.<#nemtudom>

[IRAM] leader

otisz111
Te se sokat kaptál az elmúlt hónapokban...
Szerintem inkább te moderáld magadat, mielõtt vki más tenné!
<#ejnye1>

BF3: Atomiccore

kemotox
Aranyat lakkozni? 😄

SzinesGeza: Azért grafikán látszik, hogy fejlõdött, még ha nem is sokat. Vagyis hát, faszsetudja, az ilyen videókat mindig agyontupírozzák.. De nagyon szép, az tény. Le lehet tölteni 1080p FullHD-ba, 60fps-el. Gyönyörû. Csak hát ki tudja, hogy a játék is ilyen lesz-e 😛 Multiról meg hamarosan jönnek majd az infók.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Így elsõre - legalábbis ami a videókból lejött - a BF4 csak arról szól, hogy kapunk egy új campaign-t, meg új multi-pályákat.
Grafika gondolom ugyanaz, de természetesen remélem, hogy lesznek egyéb újítások.

Az baj ezzel,hogy én is beleszóljak,hogy azért mert 3-4 ember "ráfogja" hogy csaló,amíg az admin a saját bõrén nem tapasztalja,nem biztos,hogy elhiszi.Mondjuk akkor még mindig ott a vote kick,de hát azt meg tudjuk,hogyan mûködik.(vagy nem mûködik)

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Ok.Le is lakkozod??(van elfekvõben lakkom,készleten,csak azért érdekel)

Túl nagy etikai kérdést ne csinálj ebbõl a kérdésbõl, tapasztalatból tudod, látod, hogy ki mikor mit csinál és az most csalás-e vagy sem, fõleg ahogy a másik kolléga mondja, többen is egyetértenek ebben. Mindig lesz utánpótlás és már az elég, hogy normális játékos legyen aki belép, nem érdekes, hogy mennyire tud játszani, elég, ha nem idegesít Téged, nem rontja a játékélményeteket. Admin-ként szerintem ennyit kell szem elõtt tartani, a többség véleményét, a "nép" akaratát 😊

The Matrix has you...

kemotox
Meg lehet, de én azért most már befejezem a DICE-szobor építését 😄

Neked legyen igazad,bár ismerve a "nagy csapat"-ot,szerintem még több hiba lesz benne.<#vigyor2>

kemotox
A remény hal meg utoljára😛 (Commander mód talán jó lesz.. meg ha kijavítják a bugokat meg a balance is jobb lesz, akkor már megéri megvenni)

Jól látod...sajnos már ott van.Csak még szebb a grafika kicsit.

Az utóbbi idõben egyre több olyan anomáliát látok/hallok, ami azt mutatja, ez a játék is lesüllyed(t) a COD szintjére. Ha ez így megy tovább, a legkisebb esély is elvész, hogy megvegyem a BF4-et. <#confused>

BF3: Atomiccore

sz4bolcs
Így kell bánni azokkal, akik fikázzák a játékot. <#mf2> 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

jól kezdõdik a mai játékom... bemegyek egy szerverre... utolsó belépõként a map elején áttesz a másik oldalra a szerver automatikusan... majd beülök egy tankba és 20 mp múlva visszarendez a másik oldalra..beírom, hogy it is a joke ... beszületek majd kibaxnak. Ban.
csak gratulálni tudok😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Hecker007
Anno CoD-ban adminkodtam én is meg egy ideig LFS-ben, ha valakirõl többen is azt állították hogy csal akkor repült ha volt társa aki elkezdett ugatni, repült az is aztán öröm és békesség volt. Én nem izgattam magam ilyeneken, tudják a csalók hogy mivel jár ha csalnak és admin van a szerveren. Megjegyzem én itt kevesebb aim/wh-s csalóval találkozok mint a BlackOps-ban, pedig az nem egy mai darab, még is vannak olyan szerverek ahol 5-6 csaló van egyszerre...
Vagy ott volt a tört MW3 multi, ahol még külön szerver is volt azoknak akik gyorsan ki akarták húzni a fegyvereket meg a rangokat és még azon is voltak aimosok... vannak ilyen idióták akik csak úgy érzik jól magukat ha csalhatnak. Ki kell õket baszni a szerverrõl a picsába, meg mehet rájuk a report aztán majd lesz velük valami, más nem kapnak egy full acc resetet.

Azt mindenki megérti,természetes dolog,amíg fps lesz,csaló mindig lesz.Itt nem is az a nagyobb probléma,hanem az,hogy pl. adminként én érezzem "rosszul" magam,ha kidobom a szerverrõl,hogy a lába sem éri a földet.Mert ugye,milyen jogon??(enyém is a szerver,én is bérlem,stb.,ez már lejárt lemez)Amíg a hivatalos csalószûrõ nem nyilvánítja csalónak,addig legálisnak kell venni,amit csinál,holott van olyan szituáció,mikor szinte biztos,hogy egy mocskos csaló.Ez itt a fõ probléma.Tehát jogosan várná el egy normál játékos,hogy törekedjenek a csalók kiszûrésére.
Nem állítom,hogy nem tesznek ellene semmit,mert látszik,nálunk is be van kapcsolva a online-stream értesítés,dobál ki embereket.De sajnos még így is sok megússza.Azt kell mondanom,nem elég hatékonyak.Kérdem én,nagy kérés,hogy biztosítsák nekünk a tiszta,élvezhetõ játék élményét??
Kidobjuk,végül is,ha már nagyon nyilvánvaló a csalás,de könyörgöm,egy vagy két játékos,-aki játszani jött fel,nem a csalókat figyelni,-mindig arra legyen "kényszerítve",hogy azokat figyelje,mert van mikor mozdulni nem lehet tõlük??A szerveren az admin is csak egy játékos a sok közül.Ráadásul kap aztán hideget-meleget,hogy miért dobtad ki a cimbimet??..õ biztos hogy nem csal,mocskos geci admin vagy stb.
Vagy sorban lépjenek le a játékosok a szerverrõl,egy tetves csaló miatt??Nehéz kérdések...annak is van igaza,aki így reagál,s hidd el,sokan lesznek így,majd eljátszik valami stratégiai játékkal,oszt jó napot,ezt a fost meg távolról kerülni fogja.Persze van,nagyon sok olyan is,aki minden hibája ellenére meg fogja venni.Csak érzésem szerint nagyon borotvaélen táncol az EA,az ilyen üzletpolitika miatt.De ez már egy másik tészta...

[IRAM] leader

SigS
Aki a repülõ dinamikájáért, tûzerejéért, gyorsaságáért volt felelõs mikor kitalálták, az
LESZOPHAT <#gunyos1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ja, nehogymá azért ne vedd meg, mert tele van csalóval...olyan sok amúgy sincs tényleg, csak baromi könnyû játék és ezért tûnik sok ember csalónak, közbe meg bf1-2-õn felnõtt veteránok...ezenfelül több mint 1,5 éve megy már lassan, csak a hülyék nem ismerik a jó helyeket és a játék hibáit amit ki is használnak.

The Matrix has you...

Hecker007
Akkor semmilyen fpst ne vegyél... egyikben sincs kevesebb csaló mint ebben...

Hy!BF4-et biztosan nem fogom megvenni,a sok csaló miatt!100%,hogy nem!
Piroska meg a 7 farkas...vagy az nem ez a mese??<#hehe><#nemtudom>

[IRAM] leader

V43 1105
Piros napok ? <#eplus2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Le a fene egye meg...de nem is baj.Amúgy "szóltak"...7 napon keresztül pirossal világított a profilom felett ,hogy le fog járni..<#vigyor>

[IRAM] leader

Lejárt a viped?
Nem azért, csak hát...észrevettem. Remélem nem baj, hogy szóltam! <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
Én csak egyet nem értek...elõre kész válaszaid vannak valahová elmentve,vagy agyalsz rajta két-három órát,vagy csak a névre reagálsz.Egy pár embernek leírtam már,de akkor neked külön.Elolvas,értelmez,válaszol.Az utolsót akár ki is hagyhatod,annyira csak ellenem szól,hogy semmi köze a topikhoz.

[IRAM] leader

Szerinted ezzel a játékkal minden rendben van?
Mert ha így gondolod akkor csak sajnálni tudlak,hogy nálad elég alacsony a mérce.Ilyeneknek készült ez hiszen sokan vagytok bevesztek mindent.Persze ha haverokkal játszik az ember az teljesen más vagy ha az ellen sík hülyékbõl áll.
Ezt a játékot annyira hülyebiztossá 0 skillessé tették, hogy behozok 4 parasztgyereket a tanyáról akik még pc-t se láttak,1 hét alatt betanítanám nekik ,hogy miként tudnak jármûves pályán úgy játszani, hogy úgy nézzen ki mintha már éveket játszottak volna ehhez hasonló fps-ekkel.
Egy dologért játszanak vele sokan ami nem más mint az hogy jelenleg nincs másik olyan játék ami ellenfele volna,ezért bár kicsit durva az összehasonlítás mondhatom azt is hogy a vakokok között a félszemû(BF3)is király.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

És igen, a mercis haverunk megint hozza a formáját, hogy õ ezt az üzlet politikát még mindig nem veszi észre magától a mai világban, akár egy BF3 esetén sem. <#eljen>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

w126
És igen!!!!!

Rövid szünet, és sok fogadalom után megint eljutottunk oda, hogy a HAGY SZEMÉT EA eugabesz tollából...igaz burkolva, kicsit visszafogottabban, de a klasszikus elemek megmaradtak.

Szarnak rád.
Megvolt a bevétel.
A patch-el csak rontanak.
Kivan velünk baxva így is úgy is.
Egy nagy összeesküvés ellenünk ez a fránya bf3.

Nem bírtad sokáig, esküszöm téged orvosnak kéne lásson...

Mercedes-Benz&#174;

Akkor most nem helyes magyarsággal.Magasról tesznek rá,ha megbukik valaki,max lenullázzák a statját,aztán marad minden a régiben.Tehát még meg sem kell mégegyszer vennie a játékot.Vesz megint egy még jobb csalást és tolja tovább, a normál játékos idegeit borzolva.
Amúgy,roppant egyszerû kiszûrni a csalót,általában neki a legnagyobb a pofája,s nagy általánosságban nem marad tovább egy szerveren két,max három körnél tovább.Esélyed akkor van ellene,ha van admin,mert a kiszavazósdi egyszerûen nem mûködik,vagy be sincs kapcsolva.
Aztán még az is megeshet,hogy az õ szervere,akkor meg nincs más lehetõség,le kell lépni,azonnal.
Én ezért is nem értettem ezeket a nagy magyar szerver ellenességeket,mert ahol pl. én megfordultam,az esetek többségében volt admin,vagy ismerõsöm volt és tudtam neki szólni,ha már elegünk lett xy játékosból.
Mindent összevetve,összefoglalva sokak mondandóját,magasról tesz rá az EA,hogy mennyi csaló van a játékban.Neki már bejött a remélt bevétel,a többi csak körítés.(Az sem véletlen,hogy "külsõs" cég csinálja a csalószûrõ programot.)
Sajnos a javítások terén ugyan ez a helyzet.Vagy az természetes dolog,hogy ha ki van írva,hogy pach érkezik,mindenki elmormol egy imát,"csak ne basszák el még jobban"...aztán valahogyan mégis sikerül nekik?Szerintem nem,de kinek kinek más tetszik,errõl azonban nem érdemes beszélni,mert kevés lenne hozzá a chat-box.

[IRAM] leader

sz4bolcs
Jaj, bakker, most esik le, mit akart mondani SzinesGeza /facepalm/

Akkor a mondat helyes magyarsággal: "A fejlesztõ cég nem tudja, hogy érdeke a drasztikus fellépés."

Az "azt gondolja, hogy nem érdeke" helyett.

Azért nem kell minden második emberre rámondani, hogy csíterszemétvallhekkesállat!44! 😛 Rám is hányszor mondták már, mégis csak makróséjmbotos vagyok... <#idiota><#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

sz4bolcs
Akár. De a lényeg, h. már megvette, szóval ebbõl a szempontból nem oszt, nem szoroz.

SigS
Pl. ha bukik a csíter akkor valószínûsíthetõ hogy újra megveszi a játékot ha játszani akar ... <#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

sz4bolcs
Persze, értem én ezt, amit nem értek, hogy egy ilyen játéknál, aminek az erõssége csak jogtiszta szoftverrel érhetõ el egy olyan programon keresztül -idézem: "amit egy jobb világban, mint trójai kémprogramot tartanának számon", mi az, ami nem indokolja a drasztikus(abb) fellépést a csalók ellen.

Mert gondolom itt ezek szerint nem nagyon banolnak, hanem csak a foltokat javítgatják. Mármint ez jött le..

kemotox
Szerintem arra gondol, hogy a fejlesztõknek (valójában a kiadónak) csak annyi az érdeke, hogy megvegyék a népek a játékot. Ezzel keresik meg a kenyérre (meg a villára, luxusautóra... stb) valót. A többi le van fosva.

sz4bolcs
Még mindig nem értem a gondolatmenetet. Mit hisznek a fejlesztõk, hogy miért nem áll érdekükben?

Mondom: õk így gondolják.
Mert csak azt nézik, hogy mennyien veszik/vették meg a játékot. Ezért tolják elõtte a nagy hype-ot.
Azt viszont elfelejtik (vagy le sem sz.rják), hogy ha a pl PB rendesen mûködne - az új fizetõs cheat-ek ellen is - még többen megvennék.

kemotox
Ez egy hülye makrós, ide látom 😄D

JethroHUN
Sz@r SG mindig ezt vacak videót rakja be...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kanyesz07
jó szám , le is töltöm.

Ready To Rock!&#8482;

Smithwarden
Hogyne lenne csalas konzolon is.

De az igaz, hogy joval kevesebb mint PCn.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hecker007
Olyan netes FPS nincs amiben ne lenne csíter. Normálisan adminolt szerverek viszont mindegyikben léteznek, ahol bannal jutalmazzák a csítert, BF-ben meg elég sok helyen van vote kick ami többé kevésbé mûködik is a csíterekkel szemben, habár olykor azt is kickeltetik a szerverrõl aki egyébbként nem csal csak jobban játszik a nooboknál.

Konzolon nincs csalás. A két konzolon sokszorosan többen játsszák mint pc-n, szóval ez a teória eleve hülyeség. Ráadásul a következõ generációs konzolokon pedig végkép ki lesznek zárva a csalók.
sz4bolcs
Azért kérdem, mert én egy multiplayer fps játéknál nem nagyon látom a logikai szálat, ami miatt nem állna érdekükben.

kemotox
Nemtom, hogy a kolléga mire gondolt, de vannak olyan teóriák, hogy a DICE-nak valahogy pénz jön a csítekbõl. Ja és a piramisokat a magyarok építették 😄

sz4bolcs
hh. nem áll érdekükben?

Nem képtelenek garantálni, csak épp nem áll érdekükben.
Legalábbis õk így gondolják. Persze ez hosszútávon nekik nem éri meg, ha a hülyeségük miatt egyre több, felháborodott potenciális vásárlót veszítenek majd.
De úgy látszik a közgáz-kollokviumokat csak kipuskázták az egyetemen. 😊

Tudom és tisztában vagyok vele.De ez a bf3 már sajnos a vicc kategoria.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

sz4bolcs
Köszi a válaszokat. Arra jutottam, h. logikusabb megvárnom a 4-et, de legalábbis az E3-as bemutatót. A csíteres dolgot meg szomorúan olvasom. Elképesztõ, hogy össze tudnak hozni ilyen játékot, de a tisztaságát képtelenek garantálni...