Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Borítékolható: Mikor megjelenik a 4, csak alap kiadás lesz + 1-2 kisebb elõrendelõi dlc. Utána 3-4 hónappal, mikor már mindenki megvásárolta kiadják a Premium dolgot, újra annyiért mint az alap játék. Ezt kalkuláld bele, bár addig még van 4-5 hónap, össze tudod gyûjteni rá a pénzt. 😊
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
[IRAM] leader
2. Én inkább várnék a 4-ig. Bár ki tudja az milyen lesz.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha megveszem az alap játékot, akkor kell-e még fizetnem valami kiegészítõért/dlc-ért, hogy a legnépszerûbb módokat elérjem?
Másik kérdés: Érdemes várni inkább BF4-re? Mennyire fog elnéptelenedni a BF3 a 4 kiadása után?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nekem volt egy kedvencem még mikor kijött a játék, az olyan volt hogy bekapcsolta a szerver csítere és ahogy lespawnoltál instant haltál is meg mert megölt holott azt se tudtad hol van, nah az igazi csít, a wh-n én már nem akadok ki, attól hogy tudja hogy honnan jövök még nem biztos hogy meg is tud ölni...
CoD-ot sose játszottál? Vagy CS-t? Ott kb minden szerveren akad 2-3 wh-s aimos player...
Ez kérlek szépen egy Wallhack,illetve az egyik változata.
Ugyanis csak az alak körvonalát mutatja kocka formával és a nevét,van olyan is amelyik csak a nevet mutatja azt úgy hívják hogy nametag.
A nametag-ot elõszeretettel használták a régebbi BF-ekben is a pro gamerek,utánna meg magyarázták hogy az nem csalás,ja persze hogy nem a fenét.Mondanom se kell ez elõny nem olyan hatalmas mint ha aimbot-ot használna mert például egy CQ Zibán azért nem csak killjei volnának mert ha 3-4 írányból lõnnek rá ez nem védi meg csak esetleg a nagyobb tumultusokat ki tudja kerülni.
Ha olyan egyénnel találkozól mint akivel én néha találkoztam ilyen CQ szerveren hogy megölt 80-100-at és halt 10-15-ször és furcsa hogy szinte tudja hogy mikor bukkansz fel és már felemelt fegyverrel vár az jó eséllyel WH-t vagy egyik fajtáját használja.
Azt is jó tudni hogy minél kisebb módosítást használ a cheat program annál nehezebben szûri ki a PB és társai és a WH(fõleg a nametag) kevesebbet módosít mint az Aim.
És nem lapítunk hanem próbálunk mást is játszani,legalábbis én.
És idióta sem vagyok hanem csak egy játékos aki szerette a régebbi BF-eket és nem mellesleg játszott a Cod nevû játékkal is,aki nehezményezi hogy már szinte az összes FPS játék a Cod-ot majmolja de csak az eladások végett.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Blizzard Entertainment [email protected]
Itt át tudod írni arra, mint a Battlelogos. Vagy amire akarod.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem egyszer ez segített.
The Matrix has you...
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
akkor mennyi fps-t ír ki?
Ready To Rock!™
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Jaja... nem baj én boldogan játszok vele 😄 habár a sok noob között csak trollkodni lehet....
BF4 Bétát kaptál te is?
battlelog: eLexsys
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem csak mi jártunk így, egy német csávó, akivel pár meccsel együtt nyomtam, szintén így járt.
Ki tapasztalt még ilyet?
YouTube: 23Drazse
Hétvégén még nem volt minden rendesen. Beléptem, kiléptem, egy meccset is nyomtam, de semmi változás.
YouTube: 23Drazse
Ready To Rock!™