Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ö nem értem, EZ A CSÁKÓ még 37 órája colonel 55 volt, most meg már 100,hogy lehet ennyi idõ alatt 45 szintet lépni,valaki elárulja nekem!
Mostanában egyre több ilyet látok,valami csalás ez is vagy mi?
<#fejvakaras>

Blizzard Entertainment [email protected]

cody1994
Nah hát mit hallok még pedig azt hogy meg csinálták hogy neh kelljen használni a battlogot MOHW-hoz nem bfhez nem minek így is egy hulladék erre meg mohw csinálják meg ........

V43 1105
Kamu kamu ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Eddig csak olvasó voltam,nem tartottam fontosnak a regisztrációt...

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Ez kiez a 3 hetes reggel? <#wave>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Ez kiez??Valami megmondóember itt a fórumon??<#nemtudom><#rolleyes>

Most nézem az adatlapján a meccseket amiket játszott.kb 90%-ban repült a szerókról,ahol meg fent maradt ott meg mintha balfasz lenne.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Féreg!

www.smart-bus.hu

Igazolt regisztráció... mint a sportfogadás oldalakon!

www.smart-bus.hu

Pontosan azért csinálja,meg is írta chatban.

Minek??Akkor meg megindulna a fényképlopás FB-n,oszt jó napot!
Sajnos ez olyan harc,mint a hackerek elleni,kb. semmi értelme.

És azért mert megunta, tönkre vágja más játékát is... igazi jellem. Fényképes (igazolt) regisztrációhoz kéne kötni a játékot... kíváncsi vagyok adnák-e a pofájukat a mocskos viselkedésükhöz.

www.smart-bus.hu

Az egyik ismerõsöm battlelogon felvette havernak,hogy kifaggassa miért csinálja ezt.Erre a válasza az volt,hogy megunta a játékot.Kb 2 hete kezdte el a csalás sorozatát.Eladni már úgyse tudná a játékot,inkább bannoltatja magát.Mekkora csillámfaszláma az ilyen.

Buta, ügyetlen, csúnya, kicsi a pöcse, ezért az élet semmilyen területén nincs sikerélménye és itt pótolja a hiányt... Ezt onnan tudom, mert én is emiatt csalok! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Van amikor nekem se megy "jól" a játék,de eszembe se jutna azért csalni,hogy elõnyhöz jussak.

De most a komolyan mi nekik ebben az élvezet?Ha single playerben csal,oké aláirom balfasz hozzá,de egy multira kihegyezett játékban,és ráadásul egy war klán tagja volt.

Sajnos szinte az összes multi játék tele van csalóval.
Need For Speed World:"A"kategóriás verseny,6 induló,verseny elindul a 6-ból 4 autofinish felhasználó,indulás után rögtön beteleportáltak a célba.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Undoritó és az a vicc,hogy megint összefutottam vele,de szemrebbenés nélkül tovább csalt!😞

Wallhack felhasználó a lelkem.Undorító féreg,van neki pár haverja a Battlelog-on.Sõt még dicsérik is a 170000-es köreit,gondolom õk is ilyen fasza gyerekek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

otisz111
<#eljen>
JethroHUN
Nem érted amit mondok. Az üres jármû élvez prioritást. Mindig azt célozza, ha egy játékos által irányított jármû közelében vagy egy üres. Ergo full kemp ha leparkolsz a TD-d mellé egy autót..

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha az üres jármûvet nem mérné be, akkor az összes driver állandóan ki-be ugrálna és sosem nem lehetne kilõni õket. 😊

JethroHUN
AZ valaki magyarázza már el mi a franc értelme van annak, hogy a javelin és a guided is az ÜRES jármûvet célozza ahelyett amelyiket vezeti vki? HA egymás mellet állnak, akkor mindig az üreset célozza és semmit nem lehet tenni ellene... kalap szar.

JethroHUN
Mert ez mit cheatel?

Ezek után nekem senki ne magyarázza,hogy müködik a cheater szürö,mert már nagy ívben leszarják ezt a játékot.Büntetlenül játszik a kis nyomorék.Szóltam neki,hogy hagyja abba csalást és még neki éllt felljebb.Szánalmas.

Most jöttem le egy szeróról és csalt,be is vallotta.Azért csalt,hogy más játékát elrontsa!Szégyen!!!

w126
Biztos, hogy megveszem, mint ahogyan az összes fontosabb EA gémet, gondolok itt a moh, crysys, farcry, bf, játékokra.
A bf4 is be fog állni a sorba. Fontosabb, ill számomra fontosabb gémeket sosem veszek virágboltban, mind gyári, dobozos, ha van belöle, akkor limited, vagy premium kiadás, vagy mint a crysi esetében, fémdobozos. Szal igen, a bf4 is itt lesz a polcon, ha siker lesz ha nem. És itt jegyezném meg, mert a "ha siker lesz ha nem" olvasása után szerintem sokaknak bevillan a kérdés, hogy vajon a bf3-at hova sorolja, hogy a mai napig örülök, és nagyon is jó döntésnek tartom a bf3 megvételét, szinte minden este kellemes órákat okoz nekem minden hibájával együtt. Ha most kéne döntenem, és valamelyest a bf4 tekintetében ez meg is történik, akkor most is megvenném. Nem tudom megmondani mi, de van valami ezekben a gémekben ami hibái ellenére is rabul ejt és nem tudom letenni, elenben pl egy cod példánnyal, pl mw6, vagy bo, amik noha mondjuk jó grafikás lövöldözõsök, de sosem tudtam a magaménak érezni, nem érzem magam a szerveren, a mappon. Nem az enyém. Talán a cod5 a 2. világháburús verzióval fogott meg kicsit, de az meg "kihalt".

Mercedes-Benz&#174;

scomcomputers
És a BF4-el hogyan állsz, megveszed vagy nem?
Annyi infót elárulhatok, hogy a magyar lokalizációról(istenem de csúnya és nem magyar szó)még folynak a tárgyalások, ha minden jól megy( DE EZ NEM 100%),akkor lehet nagyar felírattal jön ki a game....
Ref...lásd az elõzõ hsz.linket..nekem mindig is magyar volt a BF3....hehehe

* Scomcomputers the future of computing!*

w126
Jaja, muszáj tenni valamit😄
Bár valszeg valamit nem jól csinálok, megvettem a megjelenés után egy hónappal a gémet, igen sokat játszom vele, és most vagyok 36-os😊
Pedig nem tegnap jelent meg😄 No de ne köntörfalazzunk, egy noob player vagyok, golyófogónak jutottam😄

Mercedes-Benz&#174;

Ajjaj.

Ezek közül??Ugyan már...<#schmoll2>

[IRAM] leader

SigS
Kisköcsög Körre emlékszik még itt valaki? <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

scomcomputers
Én egy respawn után kezdtem süllyedni a semmibe....
<#hehe>

otisz111
Én sem írhattam volna le szebben. <#eljen>
kemotox
Aha, szóval direkt rossz drivert raktál fel, hogy átláss mindenen... Gondolom makrózol is. Rohadt csaló!! 😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

w126
Én egyszer feltettem valami õs drivert a vga-hoz, és olyan lett apám...😄
Nem volt talaj, se bokor, se semmi, csak víz, és víz, meg az épületek, de avíz felett volt velem együtt minden , olyan volt mintha lebegve nyomnánk😄 Mondanom sem kell, hogy minden átlátszó volt😊

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Ja szóval mert egy tök másik topicban faszságokat kérdeznek, ezért itt nyugodtan lehet flegma bunkónak lenni? Már értem. Teljesen logikus.

A hátulgombolós szövegedre adott válasszal meg egyetértek, pont erre gondoltam, mikor írtam, hogy te is szoktál szépeket írni. Nagyon nagy bölcsnek hiszed magad, de azért néha úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek 😄

scomcomputers
Anyám....még mindig van ILYEN,.....<#falbav>

Orvos látott már???

[IRAM] leader

w126
Csatlakozom<#integet2><#felkialtas>

Mercedes-Benz&#174;

w126
".amúgy Gábor vagyok,nem Jani.Eddig nem éreztem,hogy helyrerakott volna valaki,de biztosan te jobban tudod."

Nem? te mikor itt vagy mit nézel? A cseh2-õt? Folyamatos leépítés alatt vagy hetek, hónapok óta, de olyan vagy mint a gyom, folyamatos irtást igényelsz, mert a gyom olyan mint a muslinca, egy nem kívánatos jelenség a semmibõl, ami csak megkeseríti a környezetes életét.

"Van,amikor már akkora baromságot kérdeznek,hogy az ember azt sem tudja,sírjon,vagy nevessen,hogy olyan választ kap az illetõ,amilyen a kérdése."

Nem tom mi folyik bf2 topikban, de itt is gyakorlod ezt a beköpködõs flegma választ, ezek szerint itt is így gondolod, de akkor mások miért tudják kezelni korrekten mások nemtudását, és tudnak normális válaszokat adni? És még is minek, kinek képzeled te magad, mikor úgy állítod be a dolgot, mintha te lennél az egyetlen ember aki segíteni tud, és bizony a nagy eugabesz már belefárad az ilyenekbe? Kicsit sokat gondolsz magadról komám nem?

"sõt,még nem is olvastad,nem is olvashattad,hiszen még hátulgombolós nadrágocskában ugráltál a homokozóban."

Ez megint egy lekezelõ stílus, megint azt hiszed te vagy a jani...
Pedig nem vagy több senkinél, sõt, itt kimondottan egy nem kívánatos személy...

Egyszerûen szólva, bunkó, pökhendi, és öntelt ember vagy, és noha nem vagyok orvos, de szerintem egyéb agyi gondokkal is Küzdesz..
Egyszerûen egy kissebbségi komplekszusal rendelkezõ pincetroll vagy, ilyenekbõl lesznek a pedofilok...

Mercedes-Benz&#174;

otisz111
Most megleptél a válaszoddal. Úgy látom fejlõdtél. Kapsz egy smile-t is, hogy érezd a tiszteletet. <#mf2>
Megfogalmaztam a mondandómat, de inkább töröltem és nem generálom a flamet. Idõmet sem akarom rád pocsékolni...

Out.
Azért nem érted,mert egy sort sem írtál anno a bf2 topikba...sõt,még nem is olvastad,nem is olvashattad,hiszen még hátulgombolós nadrágocskában ugráltál a homokozóban.Van,amikor már akkora baromságot kérdeznek,hogy az ember azt sem tudja,sírjon,vagy nevessen,hogy olyan választ kap az illetõ,amilyen a kérdése.Mivel még nem olvastad a topikot,nem tudhatod,ennél sokkal durvább beszólások is mentek ott,én még vissza is szoktam magam fogni....amúgy Gábor vagyok,nem Jani.Eddig nem éreztem,hogy helyrerakott volna valaki,de biztosan te jobban tudod.

[IRAM] leader

otisz111
Ilyet nem, csak durvábbat. Meg gyakran azt hiszed te vagy itt a Jani, közbe meg már rég elköszöntél és állítólag nem írsz ide.

De leginkább az bassza a csõröm amikor pl. egy kezdõ kérdez valamit a játékkal kapcsolatban, erre te flegma, lenézõ paraszt módjára odaköpsz neki egy "választ" amivel több kárt okozol mint hasznot. Majd ha ugyanilyen stílusban más téged lecsillapít, helyrerak nekiállsz feljebb.

De persze én ezt nem érthetem, majd ha felnövök az élet megtanít rá. Tudom, tudom.
Nem mondom hogy nem,a pillanat hevében van mikor becsúszik ez az...csórikám azt nem bírja megemészteni,hogy elsõk közt volt akit kibannoltam IRAM szerverrõl.Azóta "jó barátom"...de hagyjuk is,nem érdemel ennyi karaktert.
(mondjuk meg sem fordult a fejében,hogy nem én,vagy nem csak én tartottam csalónak,csak éppen nekem ment az admin-progi)

[IRAM] leader

kemotox
Ilyet pont nem, de voltak azért tõled is szép dolgok 😄

Csak épp megint folytatod a flame-et, amit megint elkezdett egy másik nagytudású.