Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában egyre több ilyet látok,valami csalás ez is vagy mi?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Blizzard Entertainment [email protected]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sajnos ez olyan harc,mint a hackerek elleni,kb. semmi értelme.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Need For Speed World:"A"kategóriás verseny,6 induló,verseny elindul a 6-ból 4 autofinish felhasználó,indulás után rögtön beteleportáltak a célba.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A bf4 is be fog állni a sorba. Fontosabb, ill számomra fontosabb gémeket sosem veszek virágboltban, mind gyári, dobozos, ha van belöle, akkor limited, vagy premium kiadás, vagy mint a crysi esetében, fémdobozos. Szal igen, a bf4 is itt lesz a polcon, ha siker lesz ha nem. És itt jegyezném meg, mert a "ha siker lesz ha nem" olvasása után szerintem sokaknak bevillan a kérdés, hogy vajon a bf3-at hova sorolja, hogy a mai napig örülök, és nagyon is jó döntésnek tartom a bf3 megvételét, szinte minden este kellemes órákat okoz nekem minden hibájával együtt. Ha most kéne döntenem, és valamelyest a bf4 tekintetében ez meg is történik, akkor most is megvenném. Nem tudom megmondani mi, de van valami ezekben a gémekben ami hibái ellenére is rabul ejt és nem tudom letenni, elenben pl egy cod példánnyal, pl mw6, vagy bo, amik noha mondjuk jó grafikás lövöldözõsök, de sosem tudtam a magaménak érezni, nem érzem magam a szerveren, a mappon. Nem az enyém. Talán a cod5 a 2. világháburús verzióval fogott meg kicsit, de az meg "kihalt".
Mercedes-Benz®
Annyi infót elárulhatok, hogy a magyar lokalizációról(istenem de csúnya és nem magyar szó)még folynak a tárgyalások, ha minden jól megy( DE EZ NEM 100%),akkor lehet nagyar felírattal jön ki a game....
Ref...lásd az elõzõ hsz.linket..nekem mindig is magyar volt a BF3....hehehe
* Scomcomputers the future of computing!*
Bár valszeg valamit nem jól csinálok, megvettem a megjelenés után egy hónappal a gémet, igen sokat játszom vele, és most vagyok 36-os😊
Pedig nem tegnap jelent meg😄 No de ne köntörfalazzunk, egy noob player vagyok, golyófogónak jutottam😄
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#hehe>#hehe>
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nem volt talaj, se bokor, se semmi, csak víz, és víz, meg az épületek, de avíz felett volt velem együtt minden , olyan volt mintha lebegve nyomnánk😄 Mondanom sem kell, hogy minden átlátszó volt😊
Mercedes-Benz®
A hátulgombolós szövegedre adott válasszal meg egyetértek, pont erre gondoltam, mikor írtam, hogy te is szoktál szépeket írni. Nagyon nagy bölcsnek hiszed magad, de azért néha úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek 😄
[IRAM] leader
Nem? te mikor itt vagy mit nézel? A cseh2-õt? Folyamatos leépítés alatt vagy hetek, hónapok óta, de olyan vagy mint a gyom, folyamatos irtást igényelsz, mert a gyom olyan mint a muslinca, egy nem kívánatos jelenség a semmibõl, ami csak megkeseríti a környezetes életét.
"Van,amikor már akkora baromságot kérdeznek,hogy az ember azt sem tudja,sírjon,vagy nevessen,hogy olyan választ kap az illetõ,amilyen a kérdése."
Nem tom mi folyik bf2 topikban, de itt is gyakorlod ezt a beköpködõs flegma választ, ezek szerint itt is így gondolod, de akkor mások miért tudják kezelni korrekten mások nemtudását, és tudnak normális válaszokat adni? És még is minek, kinek képzeled te magad, mikor úgy állítod be a dolgot, mintha te lennél az egyetlen ember aki segíteni tud, és bizony a nagy eugabesz már belefárad az ilyenekbe? Kicsit sokat gondolsz magadról komám nem?
"sõt,még nem is olvastad,nem is olvashattad,hiszen még hátulgombolós nadrágocskában ugráltál a homokozóban."
Ez megint egy lekezelõ stílus, megint azt hiszed te vagy a jani...
Pedig nem vagy több senkinél, sõt, itt kimondottan egy nem kívánatos személy...
Egyszerûen szólva, bunkó, pökhendi, és öntelt ember vagy, és noha nem vagyok orvos, de szerintem egyéb agyi gondokkal is Küzdesz..
Egyszerûen egy kissebbségi komplekszusal rendelkezõ pincetroll vagy, ilyenekbõl lesznek a pedofilok...

Mercedes-Benz®
Megfogalmaztam a mondandómat, de inkább töröltem és nem generálom a flamet. Idõmet sem akarom rád pocsékolni...
Out.
[IRAM] leader
De leginkább az bassza a csõröm amikor pl. egy kezdõ kérdez valamit a játékkal kapcsolatban, erre te flegma, lenézõ paraszt módjára odaköpsz neki egy "választ" amivel több kárt okozol mint hasznot. Majd ha ugyanilyen stílusban más téged lecsillapít, helyrerak nekiállsz feljebb.
De persze én ezt nem érthetem, majd ha felnövök az élet megtanít rá. Tudom, tudom.
(mondjuk meg sem fordult a fejében,hogy nem én,vagy nem csak én tartottam csalónak,csak éppen nekem ment az admin-progi)
[IRAM] leader