Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IRAM-ra csak nekem 45 körüli a pingem?
Nem lehet hogy ezért üres mindig? Legalábbis én általában 30 alatti pingû szerverekre megyek, ezért a listámban általában jelen sincs az IRAM...
tutituti
most voltam egyik szerveren.GYerek áll egy helyben és bárhová spawnolsz lelõfalon át ment a golyó stb.
180-0ban volt.aranyos.Õ lenne az:
LeichtWuerzig

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Snexi
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Please choose a server in your own country!

azigen 😄 egy kis diszkrimináció délutánra

Egy másik topikból "loptam", BF3-ban is gyakran igaz sajnos :

<#hehe> <#hehe> <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Asszem erdemes lenne nem esztelenul reportolni mindenkit, aki ketszer egymas utan lelott, az ilyet viszont minel tobbszor, annal jobb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Lusta vagyok,leirni meg1x vmit. de akkor inkabb linkelem:

#25-os hsz. Ez,mukodik. Mivel a battlelogon a csalokkat,ha reportolod akkor stat resetet kapnak csak,nem bannoljak. Akkor megis egy global bann jobb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

EZ az igazi csíter. Kevesebb mint 1,5 óra alatt 23-as szint. Személyesen találkoztam vele. 64-es szerón leállt a játék, nem születtek le az emberek, amíg ki nem dobták. 140/0-nál történt meg kb.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Hogy csalóval találkozz, az balszerencse kérdése...Nagyon ritkán találkozom csalóval, de ha mégis akkor egyszerûen megfogom a nevét rákeresek battlelogban, reportolom, leugatom chaten és kilépek. 😄
Azért se értem hogy egyesek hogy képesek lejátszani egy meccset ha látják hogy az ellenfél csapatban egy csaló veri a játékra...az más kérdés hogy ha a te csapatodban van a csaló, legalább lesz egy EPIC WIN ROUND.
Sörrel még jobban lehet KIbírni a csalókat, ezt ne feledjétek!
de leginkább külföldi szerokon találkozni csalókkal ! magyar szervereken még soha nem találkoztam csak ha elmegyek egy HC német szerora ott akad néha egy kis pubertás kis faszopó.Magyar HC szerot meg még nem találtam basszus 😞

Crem
Nem.Tegnap az anyahajoról induló heliböl szedett ki az orosz fõbázisukon lévõ AA-bol... Elnyomott egy sorozatot,és 32 fõ meghalt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Vadnokedli
PS3 on nekem mindegy volt. Szóval gondolom.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Teljesen lényegtelen, hogy cseh verziót vásárolok?! Jól tudom, hogy itthon csak cseh/magyar verziót lehet kapni?
Vadnokedli
Azért ez komoly, lehet meg se veszem PC-re a BF3-at marad PS3 ott nincsenek csalók xd PC-n meg csak 2-2142 😄xd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

frango
Nem is a reggel van a probléma, hanem a max. 1 karakterrel. Amilyen nub a dice/ea olyan ..ar játékot csinált ebbõl. Ennyit tudnak na...
Fél órája kiléptem az aktuális játékból. Mikor véget ért a kör kapom az infot, hogy a csapat kikapott(azt én már rég nem voltam bent). El is számolta, hogy +1 vesztett meccs. Marhajó játszottam vagy 3 percet abban a körben...Ennek mi értelme van?
Komolyan ugyan az mint EU AION. A játék maga jó lenne, csak a töketlen fejlesztõ/kiadó fejes egy csapat idióta...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

mmovar
arról nem beszélve, hogy talán tájékozódni kellett volna mielõtt megveszed. multiplayer játékoknál nem hinném, hogy tudsz mondani olyat ami több reggel mûködik...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Me0w
Nem bantasbol, de a jatek nem 1 millio dollar, hanem 10k. Ha erre csaladi sporolas kellett, akkor nem kell eredeti jatekot venni, van rengeteg offline jatek, amibol van viragbolti verzio.

Together we'll fly someday...

Kár, hogy ezek a reportok egybõl a levélszemét mappába kerülnek. EA - PB sz@rik rá nagy ívben ...

Grrrrrrr : maximum a kasztokat tudjátok kiosztani egymás között. Mondjuk egyikõtöké a csipa és a support, a maradék kettõ pedig a másiké. (vagy kell venni még egy viszonylag olcsó orosz kulcsot és akkor külön accountotok lesz)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Plane. Melyikuk?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

trident
Na igen, az ilyet kell biztosan linkelni és riportolni.
(úgyhogy én is küldtema riportot)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hogy ez mekkora buziság. Családi kasszából ment, a családnak. Nem 1 tagjának. Azt hiszem ez volt az utolsó EA játékunk, amire összespóroltuk a pénzt. Minket többet az EA nem húz le.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

KáTéCé
Halkan megjegyezném, hogy a videóban az egyik srác közöttük magyar 😊
Becup-on is találkozhattatok vele.

Nem lehet sajnos . 1 játék = 1 katona .

frango
Láttuk már játszani a gyereket. Undorító amit csinál. Nem biztos, hogy hackel, csak mindig a domináns oldalra áll és baserapel állandóan. Érdemes megnézni, hogy milyen mapokon játszik. Ez csak stat, ettõl még nem jó játékos. Fõleg nem fair játékos...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Hali!

Meg lett véve eredetiben a játék. 2-en játszanánk vele, de nem tudom hogy lehet 2 accountot létrehozni 1 játékra az originnél, pedig jó lenne, ha nem közös, hanem külön-külön statunk lehetne. Gondolom van itt olyan, aki mondjuk a tesójával nyomja, biztos van rá valami megoldás. Elõre is köszi!

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Olyan is van aki egybõl csalással kezd!!
<#falbav>

Blizzard Entertainment [email protected]

A k/d-t nem is igazán néztem ám. viszont ami feltûnt, hogy szinte minden fegyverrel
20 vagy jócskán a feletti az accuracy-ja ... Az átlag acc pedig 29,7 ... aha ...
Ha õ nem csaló akkor nem ér a nevem ! XD

A, csak meg eleteben nem ment onszantabol 100 meternel kozelebb ellenfelhez.

Ez csaló vagy csak tényleg ennyire jól játszik?
<#fejvakaras>

Blizzard Entertainment [email protected]

Ez egy sikeres esport klan, mint kiderult. Sz'al eloben is bizonyitottak mar.

A kis ficko a rozsaszin ingben SEEE_D. Ellenben van koztuk boven 4 folotti K/D-vel es 11k killel rendelkezo figura is. Az maximum labor korulmenyek kozott elkepzelheto, elesben kizart.

trident
Jaja... Anno évekig adminoltam pb-s szervereket, nagyon nehéz volt, sõt akkor még szinte mindenkinek tört játéka volt. Sziszifuszi munka volt...

Aztán a Red Orchestra üdítõ volt, ott nem volt mûködõ csalás. De biztos a közösség is olyan volt, aki nem igényelte, nem használta. Azt az idõt szerettem, ott nem voltak hõbörgések meg anyázások a cseten.

A tf2-ben nekem tetszett a VAC. Néhányszor láttam csak csalót, de azt kinevettük. Aránylag jó volt a külföldi közösség is, de elkurvult a tf2.

A bc2 mint játék bejövõs volt, a vége felé találkoztam csak aimbotosokkal, de az sem volt túl sok.

A bf3 nekem mostanában azért nem tetszik, mert megszaporodtak a barom csalók és a közösség ingerküszöbe a padló alatt van.

A pb továbbra sem jó, vagy azért mert nem dolgoznak, vagy lehet, hogy nem érdekük....hm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Igen, ezek tényleg furcsák külön-külön és együtt is ...

Ez az illetõ pedig ebbe a fórumba jár :

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14568878/1/346862948/#!/bf3/soldier/-shponglelsd-/stats/346862948/pc/

szerinted ? 😮

trident
Nagyjából a klánban elég hasonlóak a k/d, pont/perc, pontosság,w/l arányok.

Ha a játékokat nézem, a 84/7 elõtt 17/10, 54/4, 21/10, 21/3, 42/2-ket csinált. Igen, gyanús.

re Crem: már mint min? Most arra gondolsz, hogy az éledéstõl nem messze kempel valaki AA-val és lelõ? Ahhoz nincs köze a pb-nek.

Ha értenék a weboldalak hekkeléséhez teleszórnám a BF3 hivatalos fõoldalát ilyen videókkal FullHDben hogy mindenki lássa mekkora király munkát végeznek a csalók ellen ! Ja, és a PB fõoldalára is betenném õket hogy aki arra jár lássa mennyire szánalmasak a "szakembereik" . Ez a battlelog fiók bejenteése is 1 kutyasz@r sajnos. Egy szatyor ilyen egyértelmû csalót jelentettem már be (kultúrált hangnemben, a szembetûnõ dolgokra felhívva a figyelmet) de mintha azonnal a kukában végeznék ezek a reportok bakker (én meg elb@sztam vagy 10-15 percet az életembõl mire bejelentettem az összes ilyen szánalmas sz@rházit). PB-nél is eladták magukat az ott dolgozó hatalmas "szagemberek", mi meg vegyük meg a szánalommal telített csíterparadicsom multijukat mert hát ez az év egyik legjobb fps multija ... aha <#ticking>

Crem
Egyre többen nyomják, a mobil aa-val,még megszületni is lehetetlen...Be se lépek,már halott vagyok.PB-nél dolgozhatnának rajta...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Elkepzelheto, hogy megtalatam az elit klant?

Crem
Egy kis segítséget kérnék.😊

A heli gunner beállításoknál,ha berakom a másodlagos fegyvernek a tv rakétát, akkor szinte lehetetlen lõni.Mindig átvált 1-2-5 lövés után.Visszarakom,de átugrik...
Kösz elõre is!

Tegnap jatszottam ezzel a kollegaval. 84/7. nem furcsalltam, fokent helivel kaszalt bennunket, de aztan megneztem a profiljat. Halvanyan gyanus. Ha megnezed a baratait is, akkor nem halvanyan.

trident
Nem érdemes kiforgatnod a szavam, csak egy példát említettem. Igen, azt is figyelembe kell venni, talán ne sajnálj le.

Én azt gondolom, azért kell csak az egyértelmût, biztosat jelenteni, mert át lehet lendülni a másik oldalra.

Van amit rendkívül nehéz bizonyítanod játékosként. WH/nametag/esp-nél az egyértelmû a pb screenshoot. Az extrém magas k/d, pont/perc viszont az lehet.

Antal99
a vágásoknál sem halt meg gondolom.(tán,belevágott a villám)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Mi az a nametag? Marmint tudom, mit jelent, de hogy lesz belole csalas? A linkelt videon meg mar azert is csodalkozom, mert ettol a rangatozastol egy atlag ember ket perc alatt a foldon fetrengene habzo szajjal.

Ja,ha 9500 pont/perc nem egyértelmû akkor az elég szomorú.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A WH is és a többi nyalánkság(nametag,no recoil)is csalás csak az nem ilyen egyértelmû mint ez.Vagy mindet szopatjuk vagy egyet se.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

trident
Akit linkeltetek és egyértelmûen olyannak tûnt annak nyomtam a riportot is.

Ezt szerintem megpróbálhatjuk és csinálni is érdemes, de akkor érdemes linket mellékelni és káromkodás mentesen leírni mi is volt.
(ha csak egy körön keresztül valaki túl jó, az még nem biztos, hogy csalás!)

Ez az egyértelmû:

Nem, nálam rendben van.

ronso

nálatok is ilyen az oldal? tegnap este óta ez van

Sakkoo.......Baszkiiii

nandorb
Nemfogja a DICE,bannolni,oket ugyse szal nincs ertelme. En,mar csak a GGC Streambe bizzok,elmeletileg DICE dolgozzik,a szerver patchen ami kijavitja ezt.

Punkbuster-SUXX,Abisterlol
Ezt a két jómadarat legyenszíves aki tudja reportolja.

nandorb
Nem.

item
Értem én hogy kapom,de ha a többiért nem kapnád,akkor ezt meg lehetne növelni,azt csókolom. Bár sajnos ez a sok hülye gyerek erre is kitalálna valami cheatet. A cheatet eladó oldalakat kellene bezárni és nem lenne ilyen probléma,vagy a készítõket súlyosan büntetni hasonlóan,mint a kalózkodást stb.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Pra
23-0 -nál kib@sztak egy szerverrõl. amiket közben szereztem az bukó???