65797
  • ricsa008
    eddig nem dobott fel semmit...
  • kemotox
    Amit feldob a böngésző, hogy telepíteni kell valami bővítményt, azt felraktad?
  • Szabi #64112
    battlelogból lehet indítani a játékot
  • ricsa008
    emberek hogy indul ez a szutyok? megvettem humble-n letöltött... de most meg se mukkan.. tovább dob valami battlelog ra és kész hiába nyomok multit, campinget... semmi...
  • Metalmilitiakid
    ezért bukom sorra a TDM eket :D Annyi killem néha, mint az ellennél az első kettőnek együtt, de az én csapatomban van az összes újfiú azoknak meg összesen van annyi killje mint az első kettőnek náluk :D
  • Szabi #64109
    hubmle-bundle.. :D
  • SötétBarom
    Mostanában valami eszméletlenül sok az új player, már egyszer kétszer kezdem azt hinni, hogy iszonyat király vagyok, ilyen 45-10es statokkal, aztán nézem a scoreboardot, és mindenki lvl nullától 20 max :DDDD
  • kill3r21
    Hát, tegnap sikerült nekem is leszenvedni a játékot originen, esélytlen egy kezdő az biztos :)
    -->>
  • adam46
    Miért van ennyi szánalmas admin a szervereken? Legalább már 4-5 hónapja tolom ugyan azon a szerveren mindig. Most jet-el kicsit osztottam az admint, majd kibanolt, azzal az indokkal, hogy jet noob. Persze, ha az admin tolja jók jettel, akkor mindenkinek kuss, sajnálatosan hülye gyermekek vannak, akik anyuci pénzén szervert bérelnek, majd kiélik magukat.
  • SzinesGeza
    Mindenesetre a gerinctelent sikeresen prezentálod.
  • Starfarer
    Nahát, csak nem igazam van bizonyos létformák gerinces viselkedésére vonatkozóan?
  • kanyesz07
  • SötétBarom
    Gratulálok, kurva jól toltad. :DDDD Nézz majd rá, hogy a ellenben milyen rangú playerek voltak :D:D:DD
  • Dzsabba
    Hogy ez nem jutott eszembe.
    Köszi.
  • kemotox
    Lehet valahogy, csak most nem jut eszembe, hogyan. Múltkor én is így csináltam. Asszem mikor nincs feltelepítve a játék és "szürkén" jelenik meg originben akkor tudsz választani valami olyasmit, hogy fel van valahova telepítve és onnan indítsa majd.
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Van arra mód,hogy úgy helyezzem át a játékot egy másik meghajtóra anélkül,hogy újra letöltsem.
    A segítséget előre is köszönöm.
  • csaszix
    Köszi, srácok! Sokat tanultam a videóból.
    Battle Report
  • kemotox
    Hát nem :D Sorry
  • gstup
    Az iróniám nem jött át természetesen.... ;)

elexys:Köszi. :)
  • elexys
    Végre egy értelmes ember!!!
  • elexys
    Köszi! :D
    Kisebb a távolság, nem kell annyit szarakodni a "fegyvervisszarúgással"!
    Ezért van annyi "pro" pl. metro-n.
  • kemotox
    Micsoda?? Hogy close quarters mapokon jobban lőnek az emberek? Mitől lehet ez?... Most ezt komolyan kérdezed?:D
  • kemotox
    Úgy is lesz olyan agyhalott, aki még ezek után sem képes belátni, hogy bizony létezik a világon "gyakorlás", és "tanulás", de csak magát fogja leégetni... Nagyon fasza videó, kellet már.
  • gstup
    Értelek.Nem vitázni akarok.Neked van egy véleményed,nekem is.Nem kell mindenben egyetérteni. :)
  • elexys
    De nézz meg egy UMP-45-öt. Minimális recoil, 3 golyó és hal az enemy.
    Az a baj, hogy mi vitatkozunk azon, amit a fejlesztők csesztek el.
    Benne a van a játékban az M16, én használom. Ennyi. Attól függetlenül belőttem AK-val is az M16-os gyereket, csak sokszor volt olyan szituáció, aminél, ha M16 lett volna a kezemben, akkor én jöttem volna ki belőle.
    Szerintem felesleges ezen vitázni. Én ha egyedül játszok, akkor szeretek nyerni, és szeretem támogatni a csapatot.

@scomcumputers: Kösz-kösz!
    Játszottam már többször is az egész csapat ellen és soha semmi kirívó nem történt.
  • scomcomputers
    Faxa vidi mester,én már játszottam a Disloyal egy-két tagja ellen,és kijelenthetem hogy nem csalók,elég sokat haltak....
    Ja és nagyon köszönöm nekik ezt a videót:

• gstup
    Azt tudom. :) Vagy egy m5k vagy egy mp7.Ezzel tisztában vagyok.Azért op,mert eléggé jó az rpm-je és ahhoz képest iszonyat minimális a recoilja.Tisztában vagyok vele. :)
  • elexys
    Nem attól OP, amiért Ti hívjátok annak. Csak a 800-as fire rate miatt jó. Közelről viszont egy AEK, ACW-r, F2000, Famas, megeszi reggelire az M16-ot.
  • gstup
    Csak annyit,hogy igen is OP az m16a3 :) .Neked is váltanod kellett,mert ak-val nem volt esélyed egy olyan ellen aki m16a3-mal ment.És utólag ki is derült róla hogy rosszabb m16a3-al(saját bevallásod szerint)mint Te.Én ennyit emelnék ki. :) Mellesleg jól kezeled a recoilt.Sajnos abban hogy ki használ és ki nem,nem tudtál meggyőzni.Őszintén,fogalmam sincs! :) Még valami.Hogy-hogy rush módban nincsenek vagy csak nagyon ritkán "pro" lövészek?Csak tdm-en és a close quarters mapokon?(Lehet csak én nem találkoztam még velük.) :)
  • elexys
    Pár gondolat a makróról!
    http://www.youtube.com/watch?v=lCtD5HYvXSA
  • kombány
    lol most dobtak ki egy azardi palace pályáól mert rpg-vel löttem szét a tankot hát nemtom mivel mással lőjjem ki akkor
  • elexys
    Ja,amik nem bizonyítottak semmit....
  • Starfarer
    ajánlom youtube-on nézz körül, de itt voltak már korábban linkelve a videok
  • elexys
    "a disloyalosok között bizonyítottan 90%uk csíter"
    Ki bizonyította? Mi a bizonyíték? Hol a bizonyíték?

• Livius
    Ezen a kupán nem a tisztesség a lényeg, csak az hogy menjen a show biznisz a BFHU-nál, és jöjjön a nézetség. Megaztán annak a pár BFHU baráti csapatnak akik a dobogón fognak végezni, legyen "sikere" amit ki lehet majd akasztani az ajtóra hogy "pro esportolók" vagyunk.

Az tök mindegy, hogy a szabályzat szerint úgy csítelhet bárki, ahogy csak akarja, a lényeg hogy ne látszódjon vissza a felvételen, ha félévente egyszer kéri azt az ellen majd. De ha kéri is, akkor is, majd a kérő fél van lebaszva hogy mekkora undorító gerinctelen, hogy vádaskodik meg plusz munkát ad az amúgy is semmit tévő adminoknak.
  • Gyuszopapa
    Elég szomorú hogy matyakolni kell ilyen hitreg fixekkel.
    A DICE megtanulhatna már rendesen netkódot programozni vagy felkérhetnék a moddereket hogy segítsék ki őket,mert a BF2 módokban ők ki tudták javítani a hitbox problémákat.
  • Starfarer
    Megmondom őszintén, ér erre nem tudom az ekzakt választ, míg ki nem próbálom.
  • scomcomputers
    Ezt értem hogy a hálózat,de sokan hitreg fix-ként használják,ez való vagy kamu?
  • Starfarer
    Ezekkel a hálózati beállításaidat macerálod, registryből. Sztem inkább megszokás kérdése.
  • scomcomputers
    Gyerekek, a képen szereplő beállítások tényleg segítenek a netkód javításában vagy kamu....