Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õ dolguk! Nincs ezzel baj, mindenkinek más a szemlélete. Én is ill. gondolom rajtam kívül mindenki örül neki, ha ingyen kap szolgáltatást, eszközt, programot stb... (lásd. torrent kultúra) Ha én készítek egy terméket, amivel rengeteg munkám volt, azt nem fogom kiadni a kezembõl ingyen.

battlelog: eLexsys

Tudod a BF2-nél a módokért és a plusz pályákért nem kellett fizetni azokat még a játékszeretetbõl,kihívásból készítették.
Oda is vert némelyik az alapjátéknak pedig azért fizettünk.
Ezért nem adtak ki módkészítõt a BC2-BF3-hoz,mert égett volna a pofájuk hogy hobbi programozók szarrá alázták volna õket ingyen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Grétsy László remélem nem olvassa a fórumot <#nevetes1>

Mi értelme van a magyarosításnak egy lassan 2 éves játéknál? Ennyi idõ után nem tudtátok megtanulni azt a pár szót, ami a játékban szerepel?
Ezt nem bántásnak szánom, csupán érdeklõdés szintjén kérdeztem.

Ha magam csinálnék egyet, azt nem adnám ingyen. Az, aki órákat, napokat, esetleg heteket foglalkozik ezzel és ingyen adja, annak csak gratulálni tudok.
Ahogy mondani szokás: "Krisztus koporsóját sem..."

item, te gerinctelen, mehetsz árulkodni a modi topicba, de akkor azt is mond el, hogy a banscripet úgy alkalmaztad rajtam, hogy csak ontopic hozzászólásom volt, tehát egy rasszista kirekesztõ szemét vagy, mert a kommunista nevemben magadra ismertél

item, te gerinctelen, mehet árulkodni a modi topicba, de akkor zt is mond el, hogy a banscripet úgy alkalmaztad rajtam, hogy csak ontopic hozzászólásom volt, tehát egy rasszista kirekesztõ szemét vagy

item, te pondró, te vagy a legnagyobb trollja topicnak, magadat kéne a gulágr küldened.

item
Takarítottam!

Urak!
A személyeskedést és a nem megfelelõ megnyilvánulásokat kéretik mellõzni.

Köszönöm..

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ez a hibaüzenet nem egyértelmûen amagyarításra utal. Ezer dolog lehet még.

Na le lehet szállni codyról mert igaza van.Nagyon sok játék forditó van kishazánkba aki hobbiból csinálja azért,hogy a saját nyelvünk élvezük a játékokat.Olvassátok el csak játékmagyaritás topikot nem csak mi szidjuk hanem õk is és jogosan.Nemcsak a bf3 honositásáról van szó.Pl rendeljem elö Bf4 magyaritást x pénzért mikor kint sincs még a játék.Szégyen ez az ember.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

giornalista
légyszi gyere már haver, és ásd föl a kertem kérlek 😊 de csak ingyen, jófejségbõl, gondolom ráérsz!?
Azért elég paradox dolog mocskolni valakit aki elõállít egy terméket és pénzt kér érte. Ennek a gondolkodásnak a továbbfejlesztett változata, hogy elveszem tõle akár erõszakkal is! Aki ingyen szeretné az fogjon hozzá és fordítsa le és írja meg rá a progit. Ja vagy az nem megy?

cody1994
Én igen! és szerintem is nagy geciség érte pénzt kérni .... meg nekem nem is mûködõt vagyis igen csak kibaszott ezzel a hibával : Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'ElleR1994' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Invalid Memory Image <130511>

Tudtad, hogy kell érte fizetni? Igen.
Kötelezõ volt letölteni? Nem.
Max. azért reklamálhatnál, hogy nem teljes a fordítás. Ha viszont itt sírdogálni tudsz, akkor kérdezni is tudtál volna!
Ha veszel egy autót és meg sem kérdezed, hogy van-e benne motor, akkor ne csodálkozz, ha utólag nem találod. (ennek ellenére is átverhetnek, de az már egy másik téma)

<#wave>
cody1994
Igen senki sem dolgozik ingyen ez oké! csak ott van a magyarosítás amiért tényleg nem kötelezõ fizetni de akkor a többi fordító mért nem kér érte pénzt ??? úgy-e ez a nagy kérdés tudnék mondani neveket pl Evin. õ nem csak pc-re fordít hanem XBOX-ra PS3-ra és nem kér érte PÉNZT!!!! ez a nem mind1 csak szolok ...

Dolgozik vele, megcsinálja és nem kötelezõ megvenni! Nem értelek komolyan, gondolom te sem dolgozol ingyen!

Sajnos igen. Szerintem vagy zhinto áll a háttérben/ tudod, a dice különbejáratú trollja/,vagy a dicesok, meg a baker egy helyen tanultak marketinget 😄

a festõnek is fizetsz, még ha szar a munkája akkor is, legfeljebb utána még javít rajta...mindkettõ.

The Matrix has you...

Értelek, hogy így viszont mért bosszankodsz rajta.

zotya10002
Azért a lényeg magyar lett!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Latod, inkább ölj bele egy kis energiát, és tanulj nyelvet, és nem fogsz ilyeneken bosszankodni.

mmovar
Ketten feltették és senkinél nem lett magyar...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nektek mûködik a battlelog jelenleg?

Igen, itt. BF2-ben ugyanezen a pályán kivágták volna mint macskát ..... (spawn/pad-rape)

Értsétek már meg, hogy ez egy JÁTÉK, nem pedig háború. Egy játékban pedig két fél, egyensúlyozott feltételekkel játszik. A focipályán a te csapatodnak nem lehet két kapusa míg az ellenfélnek csak egy!

Gyuszopapa : ebben a vitában, veled értek egyet.

Ha visszaolvasol, láthatod, h a korábbi 2 hozzászólásomban épp' a pilótát méltattam. <#circling>

Az pedig, hogy nem azt lõtte, akit kellett volna, szerintem relatív. Hatalmas fölénnyel nyerték a kört. Ha kiszedi az emberek többségét, akkor hiába foglal pár ember 1 zászlót, amíg az õ csapattársai uralják a többit, élõ ellenség hiányában.
Nem minden pályán eredményes ez a "taktika", de itt meg lehet csinálni.

BF3: Atomiccore

otisz111
Attól függetlenül nyertek. <#wow3>
Bár bocsesz de max a pilótája volt jó de nem a lövész!
Sõt, egy csomó helyen még csak nem is azt lõtte amit kellett volna (pl ahol húzták a zászlót) hanem egyértelmûen csak a frag-re ment.

giornalista
igen, hát az kvázi a legalja 😊 hogy valaki ettõl hiszi magát jobb és korrekt játékosnak 😊
giornalista
jézusom, ezt a hülyeséget hol olvastad? urban legend, barátom.

a genfi konvenció is csak arról rendelkezik, hogy a katapultáló pilótákra tilos tüzet nyitni. az ejtõernyõsökre ez semmilyen szinten nem vonatkozik.

de azért állítsuk be a háborút fair dolognak...
kanyesz07
De van ott fair dolog. Ejtõernyõsekre tilos volt lõni a háború alatt, egyszer se lõttek ejtõernyõsre, mert aki lõ egy ejtõernyõsre, azt hadi bíróság elé állítják és kivégzik. Mivel az ejtõernyõsök odafent végtelenek/fegyvertelenek... de... f#ck up battlefield <#mf1> itt fentrõl is lehet lõni és õket is lövik..

Ready To Rock!&#8482;

otisz111
Én azon nevettem egyszer egy jót amikor valaki azt írta, hogy úszó emberre nem lõ, mert az nem fair. 😄 A háború sosem fair.
Szerintem most sehogy. Szétfûrészeltem egy tankot benne 2 kill és nem számolja.

kanyesz07
ja rájöttem , azért kössz, megy az ölés EOD bottal 1x öltem az is valami canals. Adjatok légyszi tippet hogy lehet EOD bottal ölni.

Ready To Rock!&#8482;

Hát demonstrált is elég sokat a játék kiegyensúlyozottlanságáról.
Hogy menne-e ez nekem,persze,bárkinek menne ha összedolgozna a pilóta és a lõvész.
Tudod ,most nem azért hogy dicsekedjek távol áll töllem de van olyan ismerõsõm aki mindig felkért arra hogy legyek a pilótája a heliben és õ lesz a lövész.
Mondjuk nem ebben a hulladékban hanem a BF2-ben.
Mikor megkérdeztem hogy miért a válasz egyszerû volt"mert olyankor jó a statom és az ritkán van"

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

giornalista
minden saját fegyvere (ami nem shoti vagy pdw).
SötétBarom
Mindegyik 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kanyesz07
Légyszi! az Enginernél melyik fegyverek számítanak carbinesnek? ( biztosra akarok menni 😄 ) , mivel az MTAR fegyverért megyek.

Ready To Rock!&#8482;

giornalista
oké, tehát Rival XFactor számodra nem "pro" játékos 😊 hát, rendben. elárulom egyébként, hogy a videó szórakoztató célokkal készült, demonstrált 1-2 dolgot. szerintem nincsenek íratlan szabályok, legfeljebb írottak (pl. no explosives metro, vagy no baserape, stb.).

miért kellene olyan szabályokat betartani, amelyekben nincs közmegegyezés? 5 méteren belülrõl nem lövök? hátulról nem lövök? ha nem lát, nem lövök? csupa lányos dolog...

egyébként meg ha ez neked is menne, kérlek lõj róla egy videót, ha már olyan egyszerû fennmaradni az égen ilyen hosszú ideig 😉

engem is marhára idegesít, amikor ezen a pályán szétszednek a helivel, ki is lépek gyakran, mert az egész el van baszva, erre a pályára nem kellene helikopter. de ha egyszer ott van, és így csinálták meg, háát...
<#eljen>

www.smart-bus.hu

Nem tilos.Csak egy földön fekvõ ellenfelet tovább ütni és arról videót készíteni hogy milyen fasza gyerek vagyok az olyan 0 IQ-s dolog,és nagy tudomány kell hozzá.Ezt bárki megcsinálja egy low szerveren akár ti akár én.Nem egy hatalmas dolog,az más kérdés hogy ki miért játszik.
Statért,játékélményért mert az utóbbi eltünt csak a statrafaszverés maradt"na ki a jani""aki nállam rosszabbúl játszik az egy béna""alázzunk mindenkit mert megtehetem".
Én még játszottam olyanokkal is akik ezt vagy bármi ilyet kisújjukból kirázták volna de nem tették,miért mert nem ezért játszottak.
Na õk a "PRO" játékosok a szememben nem ezek,nem ez tesz valakit jó játékossá.Azt ki kell érdemelni mással,az íratlan szabályok betartása is ide tartozik.

giornalista
te, és akkor mi van? ez hol tilos?

komolyan nevetséges ez a sírás-rívás...
Hecker007
Erre csak azt lehet mondani, hogy akkor így jártak, miért nem figyeltek jobban a helire? Meg ha alapból övék a pont, miért nem ültek bele? Jó hogy belopja az enemy ha senki nem foglalkozik a helivel.

De megint csak félrebeszélsz.
Ha megnézed a videót direkt pályakezdéskor azzal a céllal mentek oda hogy ellopják a helit mint a legerõsebb konkurenciát.Direkt,célzottan,szándékosan.Hogy nyugodtan tudjanak helizni.Nem zászlófoglalás után lett övék a heli.

xD

giornalista
fair play...

pff... hagyjuk már 😊 hátba sem lõsz senkit, megvárod, amíg megfordul, vagy mi?

(nem neked címzem, csak van itt pár okos, aki rendszeresen papol a fair playrõl, és hogy õk milyen "tisztán" játszanak... nevetséges)
Teljesen igaz.
Ha foglalok egy pontot és van ott egy üres tank, hülye leszek nem beszállni ha olyan a helyzet. Vagy ha kilövöm a helikopterbõl a pilótát akkor is beszállok és viszem. Az ellenfél meg így járt.
Egyedül bázisról nem viszek el semmit, még akkor sem ha rush-ban túléltem és ott maradtam a bázisukon. Max visszavonulás közben lelövök 1-2 embert akik elõttem rohannak.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Én sem szeretem ha el lopják a helit az ellenfél bázisáról.
Viszont itt nem errõl van szó, mivel az ellenfélnek nincs is bázisa.
Lehet azt mondani hogy az ellenfél birtokolta a G-t és ezért az övék a heli, viszont akkor ebben az esetben minden zászlónál és jármûnél is ennek kellene lennie. Pl. egy pályán mész egy ellenség kezén lévõ zászlót "behúzni" és van ott egy üres tank, használod vagy nem? Gondolom te a fair play miatt megvárod amíg teljesen elfoglalod a zászlót és csak azután ülsz bele.(vagy ha nincs szerencséd, akkor az ellen használja fel ellened) Ha mégsem így teszel, akkor az érveid alapján és a te szavaiddal élve "patkány dolgot" csinálsz.
Ráadásnak többször "gazdát cserélt" a zászló, akkor kié is a heli?
Szerintem a pályán lévõ bármely jármûvet lehet használni attól függetlenül hogy kié az adott zászló, ebben nincs semmi "patkányság".
Viszont a "piros" zónában lévõ jármûveket ellopni tényleg gerinctelenség.

RivalXfactor az egyik legjobb játékos akit valaha láttam, szinte minden jármûvel jól nyomja, meg csak sima bakaként is elég pro. Helis oktatóvideója is sokat segített anno, kár, hogy mások a feltételek amik alapján Õ játszik és amihez nekem van idõm...

The Matrix has you...

kanyesz07
én chromet és normális nkm.

Ready To Rock!&#8482;

Hecker007
FF, Chrome, Opera alatt is így viselkedik nállam, egy darabig megvannak a beállítások, de ha mondjuk 1 hétig nem indítom el akkor már újra kell konfigolnom, de van amikor már másnap se jó. Lehet egyébként hogy a Cookiek törlõdnek amiben ezeket a beállításokat tárolja a böngészõ.