65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Starfarer #64074 csaszix : hát szerintem ez nem egy jó video, már csak azért sem, mert a disloyalosok között bizonyítottan 90%uk csíter, a 818-asok közül meg 2 tutira gerinctelen féreg, szal szerintem ez csak besározza a többi magyar esetlegesen tisztességesen játszót. De azért köz, hogy megosztottad. -
Engem meg ma világosítanak fel, hogy van ez az oldal. 
-
Ehhe, kicsit számolgattam, ha megveszed egy dodóért a pakkot (BF ugye megvan a legtöbbeknek itt, Sims meg kinek kell, most őszintén?:D) ~25 ezer forint értékben vásárolsz... 236 forintért. -
IMÁDOM a Humble Bundlét, legalább 20 játékom van már innen :D -
https://www.humblebundle.com/
Most (átlag) 4.60 dollárért lehet kapni Battlefield 3-at plusz mellé még 7 játékot. Ha esetleg még valakinek kell, vagy ismerősnek szólhat, hogy van fasza akció!
Ez az összeg folyamatosan változik.
Nem tudom mennyire off, de gondoltam a BF miatt megosztom veletek.
-
Köszi az infót!
-
Pio #64068 Halihó! Humble Bundle keretében most kevesebb, mint 5 dollárért beszerezhető a játék teljesen legálisan, eredetiben 7 másik címmel egyetemben. -
Hát ezt a csávót kiradírozták :DDD -
Livius #64066 Újabb SERO klános PB bukás 
Radiir PBBans.com BAN
[SERO] Radiir
Már hárman buktak ebből a klánból, kettő leader (Blog szerint) és egy valami tizen éves. Közülük egy a BFHU kupán nevezett is volt. Érdekes, erről sehol semmi hír, hogy kit kellett kirugni a kupáról.
-
..ész követkesszik, követkessszik, a rassszor vsz team bad bónsssz mérkőszésssz..
-
csaszix #64064 -
sasafr #64063 Ez a MULTIGAMING HUN szerver ez komoly valami? Mert GGC és PBBans védelmet hirdet és ma kapásból volt két olyan játékos is fennt, akik gyanúsan jók voltak, konkrétan lelőhetetlenek és már banolva voltak korábban a Metabans szerint! -
Jé,de jó látni ilyet is!
Több ilyet szeretnék,remélem elindul a Ban Hammer!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kombány #64061 az a video itt volt linkelve amikor a gyerek medic pakkal ölt?
-
elexys #64060 Az "R" kimaradt. -
elexys #64059 Biztos, hogy megkapja, ami jár. Már egy ideje csinálja a hülyeségét. Az ukrán gyerek is hamar lapátra került. Rohadjon meg az összes ilyen etardált barom... -
kombány #64058 azért vedd figyelembe, hogy Dirty Harry stukkere volt nála azé azám nem semmi 
-
kemencebalázs #64057 Remélem erre is sor kerül hamarosan!
-
Idióta Ukrán csaló...bannolva!
-
Takarítottam.. -
gstup #64054 Ő Starfarer.Egy legenda! :) -
KaBuTo666 #64053 Elszállt a sok fűtől, jah. -
EA elszállt? -
Starfarer #64051 Ennyi :D -
pontpati #64050 lol :) -
SzinesGeza #64049 Olyan mint Kenny McCormick. :) -
tirpitz #64048 Olyan vagy, mint valami elcseszett horror figura: minden rész végén felaprítanak, szíven szúrnak, savval öntenek le, cápák esznek meg, aztán BUMM, újra élsz:)) -
Starfarer #64047 Dehát ez elvárás lesz 2 részen belül, mert csak úgy lehet hatékonyan isteniteni azt a céget! -
pogií #64046 hol kell email címet váltani originen? :D -
gstup #64045 Jó pofa.És érdekes,hogy neki hogy-hogy nincsenek 30 körüli accuracy-i(m16a3,aek meg a társaival)...Ilyenkor tényleg elgondolkozom,hogy még Ő sem tartozik a "pro"-k közé... -
Anderz új videóját láttátok már? a MULTIGAMING szerverén vandálkodott, elég jó kis rész lett belőle :D -
tirpitz #64043 Jogos, csak én úgy vagyok vele, hogy attól mert szerződésekhez meg kell adnom ezeket azért még védem ahogy tudom, és ebbe nem tartozik bele az, hogy mondjuk egy játék vásárlásakor kiadjam. Házba is betörhetnek ha nagyon akarnak, de azért mégis bezárom az ajtót, van kutya, riasztó, stb. -
Sokkal rosszabb intézményeknek ki van adva. 2 dolog létezik, vagy a rendszerben vagy és vannak előfizetéseid szolgáltatásokra stb, ergo ki vannak adva a személyes adataid, vagy más faszával vered a csalán, de akkor rohadtul meg kell bíznod az illetőben mert tőle függsz. -
tirpitz #64041 Nyilván szívesen bíznám a sz.ig. számomat, meg a többi személyes adatomat bármilyen hülye cégre, főleg az EA-re, meg a DICE-ra... -
gstup #64040
-
Gyuszopapa #64039 Az ilyen hiperszuper pro-k nagy része el se menne pl. egy lanra mert ott beégne hogy ő mégse annyira pro. -
Teljesen rosszul van irányítva az egész, ma már hivatalos sportnak számít az e-sport. Tilossá tenném a névtelenül játszást, még a személyit is le kéne másolják regeléskor, csalás meg szabálysértési eljárást vonna maga után, pénz büntetések. Aki erre az mondja, hogy nem korrekt annak vaj van a füle mögött. -
tapasztalom eleget.. sajnos ahol lehet, ott csalnak is.. -
Gyuszopapa #64036 Gondolom neked nem kell ecsetelnem hogy az EA-t mennyire érdekli hogy ki mennyire csalja szét a játékot.NFSW.
Akkor a fantáziádra bízom hogy itt mennyi játékos csal. -
Gyuszopapa #64035 Nehogy azt hidd.