65797
  • Starfarer
    csaszix : hát szerintem ez nem egy jó video, már csak azért sem, mert a disloyalosok között bizonyítottan 90%uk csíter, a 818-asok közül meg 2 tutira gerinctelen féreg, szal szerintem ez csak besározza a többi magyar esetlegesen tisztességesen játszót. De azért köz, hogy megosztottad.
  • otisz111
    Engem meg ma világosítanak fel, hogy van ez az oldal.
  • kemotox
    Ehhe, kicsit számolgattam, ha megveszed egy dodóért a pakkot (BF ugye megvan a legtöbbeknek itt, Sims meg kinek kell, most őszintén?:D) ~25 ezer forint értékben vásárolsz... 236 forintért.
  • kemotox
    IMÁDOM a Humble Bundlét, legalább 20 játékom van már innen :D
  • otisz111
    https://www.humblebundle.com/

Most (átlag) 4.60 dollárért lehet kapni Battlefield 3-at plusz mellé még 7 játékot. Ha esetleg még valakinek kell, vagy ismerősnek szólhat, hogy van fasza akció!
    Ez az összeg folyamatosan változik.

Nem tudom mennyire off, de gondoltam a BF miatt megosztom veletek.
  • item
    Köszi az infót!
  • Pio
    Halihó! Humble Bundle keretében most kevesebb, mint 5 dollárért beszerezhető a játék teljesen legálisan, eredetiben 7 másik címmel egyetemben.
  • kemotox
    Hát ezt a csávót kiradírozták :DDD
  • Livius
    Újabb SERO klános PB bukás
    Radiir PBBans.com BAN
    [SERO] Radiir

Már hárman buktak ebből a klánból, kettő leader (Blog szerint) és egy valami tizen éves. Közülük egy a BFHU kupán nevezett is volt. Érdekes, erről sehol semmi hír, hogy kit kellett kirugni a kupáról.
  • Smithwarden
    ..ész követkesszik, követkessszik, a rassszor vsz team bad bónsssz mérkőszésssz..
  • csaszix
  • sasafr
    Ez a MULTIGAMING HUN szerver ez komoly valami? Mert GGC és PBBans védelmet hirdet és ma kapásból volt két olyan játékos is fennt, akik gyanúsan jók voltak, konkrétan lelőhetetlenek és már banolva voltak korábban a Metabans szerint!
  • item
    Jé,de jó látni ilyet is! Több ilyet szeretnék,remélem elindul a Ban Hammer!

• kombány
    az a video itt volt linkelve amikor a gyerek medic pakkal ölt?
  • elexys
    Az "R" kimaradt.
  • elexys
    Biztos, hogy megkapja, ami jár. Már egy ideje csinálja a hülyeségét. Az ukrán gyerek is hamar lapátra került. Rohadjon meg az összes ilyen etardált barom...
  • kombány
    azért vedd figyelembe, hogy Dirty Harry stukkere volt nála azé azám nem semmi
  • kemencebalázs
    Remélem erre is sor kerül hamarosan!
  • scomcomputers
    Idióta Ukrán csaló...bannolva!
  • item
    Takarítottam..
  • gstup
    Ő Starfarer.Egy legenda! :)
  • KaBuTo666
    Elszállt a sok fűtől, jah.
  • dave9004
    EA elszállt?
  • Starfarer
    Ennyi :D
  • pontpati
    lol :)
  • SzinesGeza
    Olyan mint Kenny McCormick. :)
  • tirpitz
    Olyan vagy, mint valami elcseszett horror figura: minden rész végén felaprítanak, szíven szúrnak, savval öntenek le, cápák esznek meg, aztán BUMM, újra élsz:))
  • Starfarer
    Dehát ez elvárás lesz 2 részen belül, mert csak úgy lehet hatékonyan isteniteni azt a céget!
  • pogií
    hol kell email címet váltani originen? :D
  • gstup
    Jó pofa.És érdekes,hogy neki hogy-hogy nincsenek 30 körüli accuracy-i(m16a3,aek meg a társaival)...Ilyenkor tényleg elgondolkozom,hogy még Ő sem tartozik a "pro"-k közé...
  • szomferi
    Anderz új videóját láttátok már? a MULTIGAMING szerverén vandálkodott, elég jó kis rész lett belőle :D
  • tirpitz
    Jogos, csak én úgy vagyok vele, hogy attól mert szerződésekhez meg kell adnom ezeket azért még védem ahogy tudom, és ebbe nem tartozik bele az, hogy mondjuk egy játék vásárlásakor kiadjam. Házba is betörhetnek ha nagyon akarnak, de azért mégis bezárom az ajtót, van kutya, riasztó, stb.
  • FlyHigh
    Sokkal rosszabb intézményeknek ki van adva. 2 dolog létezik, vagy a rendszerben vagy és vannak előfizetéseid szolgáltatásokra stb, ergo ki vannak adva a személyes adataid, vagy más faszával vered a csalán, de akkor rohadtul meg kell bíznod az illetőben mert tőle függsz.
  • tirpitz
    Nyilván szívesen bíznám a sz.ig. számomat, meg a többi személyes adatomat bármilyen hülye cégre, főleg az EA-re, meg a DICE-ra...
  • gstup
  • Gyuszopapa
    Az ilyen hiperszuper pro-k nagy része el se menne pl. egy lanra mert ott beégne hogy ő mégse annyira pro.
  • FlyHigh
    Teljesen rosszul van irányítva az egész, ma már hivatalos sportnak számít az e-sport. Tilossá tenném a névtelenül játszást, még a személyit is le kéne másolják regeléskor, csalás meg szabálysértési eljárást vonna maga után, pénz büntetések. Aki erre az mondja, hogy nem korrekt annak vaj van a füle mögött.
  • Szabi #64037
    tapasztalom eleget.. sajnos ahol lehet, ott csalnak is..
  • Gyuszopapa
    Gondolom neked nem kell ecsetelnem hogy az EA-t mennyire érdekli hogy ki mennyire csalja szét a játékot.NFSW.
    Akkor a fantáziádra bízom hogy itt mennyi játékos csal.
  • Gyuszopapa
    Nehogy azt hidd.