65797
  • dr Kotász
    Network smoothing factor?
  • Communist
    Hiába hiszed magad a dice magyar kirendeltségének, nem fogom.
  • kemotox
    Azért ne felejtsd el megvenni az új részt :)
  • Nihili
    Hogyan függ össze a FOV a célzás pontoságával? Tudomásom szerint a FOV nem más mint a látószög, nem látok összefüggést a két dolog között. Én speciel mindig maxra állítom. Grafikai beállításokkal kapcsolatban mindenképpen, egy olyan beállítást választanék amin fixen aránylag magas fps-t el lehet érni, ha atomerőműven volna tuti high közeli beállításokkal játszanék még ha ez nem is tünik túl pro szemléletnek.
  • Communist
    Ez a játék még minidg kritikán alulian szar. Tegnap, hetek után, újra elővettem, haverokkal, és vagy 5xör előfordult, hogy az egyik embernél azt mutatja, hogy eltalálja az embert, míg a másik vígan közli, hogy nála egy találatot se mutatott. Ez az dice, ilyen egy jó játék!
  • scomcomputers
    Felesleges terhelni a géped,multiban elég a "middle" vagy akár a "low" beállítás is,a FOV attól függ milyen felbontásban,milyen monitoron(4.3 16.9 16.10) játszol,de a 80 az elég szerintem...
    Egy titok, hogy a FOV beállítása befolyásolja a célzás pontosságot,ezt jó észben tartani...minél nagyobb annál pontatlanabb!
  • Vadnokedli
    Persze hogy- én csak PC exkluzív játékot veszek PC-re ha muszáj(vagy mást is ha netán valami jó kis akció van PC-n, mint most)
    Én már csak PS3 ra veszek mindent, de így nem hagyhattam ki.

Van valami hátránya amúgy a Ultra beállításnak? Pl a sok részlet miatt kevésbé veszem észre az enemy-t? FOV nálatok mennyi? (ilyen beálítás nincs PS3-on, sajnálatos.)
  • giornalista
    humblebundle? ;)
  • SötétBarom
    Nálam a Canals az egyik legszarabb FPS-t produkáló map. Az AK és AM mapek viszont faszájosak. Meg a Bazaar. Az a leg-high-fps-ebb. (epic magyarness win)
  • Czdano
    Hát kicsivel jobb, de szerintem ebből új vidikari lesz :( Köszi azért
  • kemotox
    Noshar Canals TDM-ben, és Operation Metro CQ-ban. Előbbi elég kicsi, utóbbi meg elég zárt map, ezek jutnak hirtelen eszembe.
  • Czdano
    Sziasztok! Ma szereztem be a játékot, tudtok olyan pályákat mondani ami jobban 'fut' mint a többi (kevesebb lángeffekt, stb)? (250 GTS-em van, 512MB-s féléből és neki nem tetszik annyira a játék)
  • Vadnokedli
    főleg ha 1 hónapig nem lépsz be töröl mindent :) Mármint a freemail..
  • Metalmilitiakid
    Valami úton módon meglehet az origin meg EA email-t változtatni ? Mert nem ártana a freemailt cserélni :D
  • Vadnokedli
    Nekem, Shepherd_6061 -Szóval kizárt.
  • kemotox
    Amúgy mi a neved a játékban? Csak kíváncsiságból. Tegnap vagy tegnapelőtt találkoztam egy csávóval, valami nokedlis neve volt, talán N0k3dli vagy valami ilyesmi. Lehet te voltál az :D
  • Vadnokedli
    Az a gond hogy PS-en csak Bullpup rendszerű fegyvereket szerettem.. sokat kéne játszanom assaulttal.
  • kemotox
    Ha nem bánod a statod romlását akkor menj fel egy üres szerverre és lőjj ki egy tárat a falra. (célozva természetesen) Aztán még egyet. Aztán még egyet. Néhány ilyen és fogod látni, hogy mi a fegyver "recoil pattern"-ja, tehát hogy milyen alakban szór. Van ami pl egyenesen felfele húz, de van amelyik felfele+balra. Értelemszerűen lefele, illetve lefele+jobbra kell akkor húzni az egeret. A legjobb ha ráállsz egy fegyverre, és csak azzal mész pár napig, bele fogsz jönni.

• Vadnokedli
    64 millió pont és 1125 óra mellett azért ismerem a fegyvereket úgy ahogy(PS3). a célzás nem gond. a szórás a gond.
  • Communist
    Ez igaz, de ha meg egy picit is tud játszani, vagy ismeri a játékot /tehát legalább sas/, akkor így tisztességtelen előnyre tesz szert.
  • kemotox
    Hogy ne lenne? ... Unalmas már ez a makró dolog. Annyit csinál a makró, amit amúgy is meg lehetne csinálni, csak gyakorlás kérdése. Azok használják, akik erre képtelenek vagyis bénák, vagyis simán van esélyed. Hiába nincs recoilja, ha továbbra sem tud célozni, akkor meg van baszva a makrója :D
  • Vadnokedli
    Hanem? Van esélyem valahogy ellenük? Amíg müködik a mostani egerem nem szeretnék újat venni.
  • Gyuszopapa
    Van,de nem a makro már menő.
  • Vadnokedli
    Macro-s egér nélkül van értelme a BF-et játszani?
  • kemotox
    Jaja, majd október elején indul a móka, Premiumosok és előfizetők nyomhatják, aztán 3 nap múlva már mindenki.
  • Vadnokedli
    Csak TV-van és HDMI especiel. Medal Of Honor meg Dead Space 3 megy spec. rendesen.
  • Gyuszopapa
    Én szoktam TV-n nyomni(fullscreen)néha mikor szabad,de ilyen gondom még nem volt.
    32" Philips Full HD.
    Ha csak a win van betöltve az asztalnál is van ilyen gond vagy csak a BF3-nál?
  • kombány
    más is kapott bf4 betakulcsot vagy mi akar ez lenni?
  • Vadnokedli
    Lenne egy kis gondom BF3 al. 32 colos TV-n amikor 1080 ra és fullscreen en van az egér vagy 20 centivel elvan csúszva ahol érzékeli a játék- ablakos módban viszont pontosan ott van az egér ahol lennie kell- ötletek erre?
  • kemotox
    Ha mindenáron tudni akarjátok, a csávó Walter White a Breaking Bad című sorozatból, elég jó amúgy. A színész nevét nemtom, de szerepelt még a Már megint Malcom című sorozatban. Az is nagyon jó :D
    (Breaking Badről még annyit, hogy magyarul a "Totál szívás" címet kapta, úgy hangzik mint valami edemszendlörös ZS kategóriás tinivígjáték, de nagyon nem az, itt kicsit több a vér :D)

Na de a lényeg a szűrőn van! Hát Holivód is ezt használja! Akkor ez csakis egy nagyon jó dolog lehet, és mi vagyunk a buták mert nem tetszett:D
  • elexys
    dr. Zacher Gábor
    Ő az-az ember, akivel nem szeretne senki sem egy buli utáni első ébredéskor találkozni. Amúgy a fotón szerintem nem ő van.
  • csaszix
  • kombány
    ez nem az a detoxikálos faszi a tv-ből?
  • kemotox
    Ez csak engem emlékeztet valamire?:D
  • scomcomputers
    Hát colonel100-nak se jó lenni:

• szomferi
    juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
  • ricsa008
    nem.. opera :)
  • kemotox
    Kérlek mondd, hogy nem IE-t használtál eddig:D
  • ricsa008
    na most átszánkáztam Chrome-ba ott dobott plugunt kiv lesz megmoccan -e
  • kemotox
    Felraktam ide, innen le tudod tölteni. (Meglehet, hogy ez csak Chrome-hoz jó, mert én azt használok, és nekem ezt szedi le a battlelog)