Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Egyébként a Flare már alapból van a repülõkhöz, ezért nem igazán értem, hogy mi a problémád.
Számomra nagy gondot okoz a különféle vadászgépek fejlesztése. Még hagyján, hogy csak gépágyúval rendelkezem, néha eltalálom a légi jármûveket, de szinte lehetetlen fejleszteni a jet-et, mert 10 másodperc után bemérnek a levegõben. Flare nélkül alap jet felszereléssel, hogyan tudom kikerülni a rakétákat? Amúgy nem egérrel, hanem nyilakkal és w-s billentyûkkel tudom csak irányítani. Valami tipp, esetleg tudtok ajánlani valami jó pc-s videot? Amiket találtam azok mind felületesek. Elõre is kszi
persze hogy megy a sírás hogy most ezt minek állították el!? stb.
neki lehet állni oszt csinálni egy hasonló kaliberû gamet...
gondolom a pécések és boxosok is megkapják az updtatet még a héten,nyilván nem lehet egyszerre három platformon dolgozni.
Frostbite 2
én csak szórakozásból játszok,mert bejön a bf3 😊
amúgy én még a külsõ nézetet is kivenném jármûnél,mivel ez nem egy GTA 😊 hanem FPS saját nézetû.akkormeg ne legyen má kûlsõ nézet,tök lámaság szerintem.
Frostbite 2
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
viszont én örülök a mai updatenek 😊
Frostbite 2
Csak mert nekem semmi sem jelzi, vagy tölt...
Mercedes-Benz®
Frostbite 2
Update utáni legjobb fegyver szerintem eddig L85A2 (Foregrip-PKA-HOLO-Flash supp.)
Amúgy.. hogy hasonlítsatok; most nem rég álltam egy helyben és jött felém 3 enemy és lõttek, de nem nagyon találtak el csak egyszer- kétszer, én egy helyben álltam és így hát mindhármat leszedtem.
Frostbite 2
Frostbite 2
Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PS3. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get some more air time in the jets but want to equip those AA missiles straight away, this is for you.
The 10 shortcut items are available now from the PlayStation Store and the in-game store and include these:
Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes
Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles
The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Frostbite 2
BF2 feeling van, tehát már nincs az hogy futsz és darálsz. Nagyobb a recoil is néhány fegyónál 750-800 r/m feletti fegyókat egyenlõre nehéz kezelni, de csak megszokás kérdése szerintem.<#wow3>#wow3>
<#idiota>#idiota>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az Xbox360-tudott tojást sütni anno amikor kijött. Nem tudom ki vették-e ezt a funkcíót a gépbõl.<#zavart1>#zavart1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Új VGA-k jöttek ki. Valószínû egyéb más módosítások is lesznek a patchben. Ezért jön késõbb apc pecs...
Melyik kaszttal lehet sütni bacont? 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Most még semmit nem tapasztalok, mert csak 1 meccset játszottam, és most sütök. <#gonosz1>#gonosz1>
Most nehogy itt elkezdjetek veszekedni hogy ki min játszik.
Örüljünk hogy már konzolon kinn van és már tudnak tesztelni.
Amúgy a stinger jobb lett?
Nem olvasd a topicot amíg nem jön ki aPC pacth! Mondom ezt pc-ként.<#duhos2>#duhos2>
Érted, BF3 az BF3 PS-en XBOX-on PC-n is. Én mindkettõn játszok spec.
nem értem miért itt kell konzolkodni.Majd a pc-s patch után tessék elmondani a dolgokat.köszönjük.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem értem én sem, miért ilyen "hülyék" néha az emberek, hogy kihívják maguk ellen a sorsot.
Nekem eszembe sem jutna ilyen nevekkel játszani, mert azon túl, hogy ütközik pár dologba, még égõ is lehet.
AKi benéz a modis topikba, az láthatja, hogyan tudott megnyílvánulni ott is.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!