Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Ha bemérnek akkor én általában shift-el "elnitrozok" és föld fölött 10 centivel repülök... Úgy valahogy összelehet hozni, másképp földi jármüveket szedj pl tank meg ilyenek. Aztán csak meglesz 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

MaskimXul
Ki lehet kerülni az AA rakétákat, de állítólag a patch ezt is "javítja", szóval most már fölösleges megtanulni.
Egyébként a Flare már alapból van a repülõkhöz, ezért nem igazán értem, hogy mi a problémád.
Sziasztok!

Számomra nagy gondot okoz a különféle vadászgépek fejlesztése. Még hagyján, hogy csak gépágyúval rendelkezem, néha eltalálom a légi jármûveket, de szinte lehetetlen fejleszteni a jet-et, mert 10 másodperc után bemérnek a levegõben. Flare nélkül alap jet felszereléssel, hogyan tudom kikerülni a rakétákat? Amúgy nem egérrel, hanem nyilakkal és w-s billentyûkkel tudom csak irányítani. Valami tipp, esetleg tudtok ajánlani valami jó pc-s videot? Amiket találtam azok mind felületesek. Elõre is kszi
én vártam hogy az update javít a gamen és szerintem javított is... de azt nem vártam hogy mindenki elégedett lesz 😊
persze hogy megy a sírás hogy most ezt minek állították el!? stb.
neki lehet állni oszt csinálni egy hasonló kaliberû gamet...
gondolom a pécések és boxosok is megkapják az updtatet még a héten,nyilván nem lehet egyszerre három platformon dolgozni.

Frostbite 2

RatBaG
amíg meg nem kapjuk a patchet mi is:

Per Aspera Ad Inferi.

giornalista
többen is panaszkodnak arra a fórumokon, hogy használhatatlanul gyengék lettek a tankok, a repair torch lassabban javít, a Javelin nagyobbat sebez, az RPG is... és hogy nagyon nehéz életben maradni a tankkal. errõl van esetleg tapasztalatotok?
giornalista
legalja 😊
haha Nekem nem a 100-as sas a célom minél elõbb...
én csak szórakozásból játszok,mert bejön a bf3 😊
amúgy én még a külsõ nézetet is kivenném jármûnél,mivel ez nem egy GTA 😊 hanem FPS saját nézetû.akkormeg ne legyen má kûlsõ nézet,tök lámaság szerintem.

Frostbite 2

Vadnokedli
Azt vettem észre sok most a High Gémer. 😄 Sok a 100 as- gondolom kipróbálja, hmmm milyen lett. De elég harmatosak még õk is ezzel az új update-el

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez így van, sok kis lámagyereket apu ellátja pénzel csak hogy ne zavarja a levegõt... sok a felelõtlen szülõ is,pl 18év alatti ilyen gamel játszik.
viszont én örülök a mai updatenek 😊

Frostbite 2

w126
Értem, köszönöm!!

Mercedes-Benz®

Vadnokedli
Ez amúgy így van.<#pias>

Ezek a pay2win konstrukciók kiválóan mûködnek sok játékban ma már. Gazdag hülyegyerek elég sok van, aki apuci bankkártyájával egybõl feltápolja magát jól, hogy azt ne 2 hónap, hanem 2 nap után unja meg a játékot. Gyk. mindenki jól jár vele, kivéve õt magát 😊
Vadnokedli
Ez csak PS3 /pill, de 7 napon belül lesz már PC-re is. Szerintem.

w126
Bocs a lámaságért, de jött ki valami patch?
Csak mert nekem semmi sem jelzi, vagy tölt...

Mercedes-Benz&#174;

Vadnokedli
Én úgy hallottam azt gyengítették. Legalábbis mondta ismerõsöm, hogy nem a régi már a fegyó és több kell az emberkékbe. F2000 - L85 - M416 még mindig zsírok.

És az M16A3mal mi a túrós tészta van?? Én az miatt haltam sokat! De most már õk is halnak velem együtt nyehehehe.
Vadnokedli
Én örülök, mert nem csak FAMAS / USAS által fogok meghalni. <#zavart1>

és te ennek örülsz? 😊 hisz famas meg usas párti vagy...

Frostbite 2

Vadnokedli
Örömmel jelenthetem be hogy, az USAS-t illetve FAMAS-t sikeresen nerfelték a magas visszarúgással. És persze azzal hogy a 12G Frag nem sebez akkorát még kisebb rádiuszban se, és lassabban lõ az USAS..

Update utáni legjobb fegyver szerintem eddig L85A2 (Foregrip-PKA-HOLO-Flash supp.)

Amúgy.. hogy hasonlítsatok; most nem rég álltam egy helyben és jött felém 3 enemy és lõttek, de nem nagyon találtak el csak egyszer- kétszer, én egy helyben álltam és így hát mindhármat leszedtem.

szerintem ökörség az egész,1Forintot nem fizetek ezekért 😊 a köv. dlc is csak azért venném meg,mert érdekelnek a fegyók...

Frostbite 2

milyen érdekes. az usasos meg famasos emberkék már nem nagyon mennek a ki.aszott kedvencükkel 😊 jajj most mi lesz velük... azzal kell menni amivel könnyõ-jó elv

Frostbite 2

MaskimXul
Azt jelenti, hogy a Playstation Store-ban lehet vásárolni unlockokat.

Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PS3. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get some more air time in the jets but want to equip those AA missiles straight away, this is for you.

The 10 shortcut items are available now from the PlayStation Store and the in-game store and include these:
Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes
Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles
The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs

Fpocok
Ez mit jelent?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vadnokedli
Egyszer kifagytam de nemfigyeltem hogy Alpha squadba voltam e .

MaskimXul
Az se rossz, hogy konzolon már lehet pénzért venni unlockokat, legálisan..
Ma már nem számolj patchra. Lehet hogy csak 4-5 nap múlva jön.

WOW az lol lesz akkor.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

MaskimXul
Az igaz, hogy aki az alpha squadban van, annak kifagy a játék?
Úgy látom, PC-re majd este jön mikor mindenki játszana.

play 3

Frostbite 2

Vadnokedli
Annyit mondok a patchel kapcsolatban, semmi se olyan amilyen volt. Gyakorlatilag újra kell szokni majdnem mindent, a fegyvereket természetesen..
BF2 feeling van, tehát már nincs az hogy futsz és darálsz. Nagyobb a recoil is néhány fegyónál 750-800 r/m feletti fegyókat egyenlõre nehéz kezelni, de csak megszokás kérdése szerintem.<#wow3>

Jah, sajnos kivették, én már olyat vettem, ami nem tud 😞 Eléggé szemét dolog volt csak így kivenni egy hasznos funkciót...
<#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Telesjesen elhülyülitek a dolgot. <#vigyor2>

Az Xbox360-tudott tojást sütni anno amikor kijött. Nem tudom ki vették-e ezt a funkcíót a gépbõl.<#zavart1>

Ja piknik mód, és ha odajön vki fejennyomod a piknikkosárral 😄

Vadnokedli
ÉN a SMAW/RPG- versus helikopter/jet re vagyok kíváncsi. Odáig még nem jutottam. Amúgy a Recon-nál van, fent a dombokban. Úgy is olyan hasztalanok ott a 3000 méteres killre várva lehet bacont sütögetni.<#idiota>

V43 1105
Engineer <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

"Mert szarnak pc re nagy ívben ...sajnos.."

Új VGA-k jöttek ki. Valószínû egyéb más módosítások is lesznek a patchben. Ezért jön késõbb apc pecs...

Na ez is az új patchben van?
Melyik kaszttal lehet sütni bacont? 😄

Vadnokedli
BACONT! meg mellé rendesen kockázott szalonnát, meg tojást. <#vigyor3>

V43 1105
PS3-at ? <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vadnokedli
Igazad van hogy nem teljesen igaz ez. De na a fõ szempontok ezek. <#idiota>

Most még semmit nem tapasztalok, mert csak 1 meccset játszottam, és most sütök. <#gonosz1>

MaskimXul
Ki ne találd, hogy a patch spoilernek minõsül 😊
Egyetértek TBW-vel, jöhetnek az infók.
Nyugodtan nyomd az infókat, mit tapasztaltál, engem érdekel.

Nem igaz ez.
Most nehogy itt elkezdjetek veszekedni hogy ki min játszik.
Örüljünk hogy már konzolon kinn van és már tudnak tesztelni.
Amúgy a stinger jobb lett?

Miért ne beszélhetnének róla?
Nem olvasd a topicot amíg nem jön ki aPC pacth! Mondom ezt pc-ként.<#duhos2>

Vadnokedli
Én nem szivárogtattam ki semmi infót se róla(patchrõl). De amúgy a Konzol - PC-vel miért nem fér meg itt? Mert kontrollerrel irányítom a Játékot? Vagy mert nincs csaló Konzolon?(Vagy ha van is én még nem találkoztam vele.)

Érted, BF3 az BF3 PS-en XBOX-on PC-n is. Én mindkettõn játszok spec.

XenHai
Mert szarnak pc re nagy ívben ...sajnos..
tutituti
trú!
nem értem miért itt kell konzolkodni.Majd a pc-s patch után tessék elmondani a dolgokat.köszönjük.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mackosajt
Szegény FalseGod. IStennek képzelte magát, de a modik helyre tették.
Nem értem én sem, miért ilyen "hülyék" néha az emberek, hogy kihívják maguk ellen a sorsot.

Nekem eszembe sem jutna ilyen nevekkel játszani, mert azon túl, hogy ütközik pár dologba, még égõ is lehet.
AKi benéz a modis topikba, az láthatja, hogyan tudott megnyílvánulni ott is.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!