Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
De attól még maradhatott volna, legfejlebb kellett volna lock hang.
De igen legyen a stinger air cuccok ellen, de akkor a javelin meg üsse a tankot disabledre 1 lövésbõl, úgyis kevés van belõle.
én remélem, hogy ezzel a gyorsabb stinger lockkal eltalálják a balancet, ha meg nem, úgyis visszateszik a köv patchben.
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Frostbite 2
Frostbite 2
A fizika már tegnap is jó volt 870-es shotgun +frag 12-es lõszer. 3-4 méterrõl lõttem és 3 méter magasra szaltozott az ellen.<#hehe>#hehe>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Meglövöd a tankot rpgvel még a légnyomástól be is gyorsul!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Frostbite 2
Amugy a magyar vírtustól nem tudom mit vár bárki is. Ezért ha véletlen játszom, sose magyar szerverem teszem. ( kivéve Iram <#alien>#alien> )
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Szoktam én is a multi-gaming szerverre járni, eddig nem volt velük semmi bajom.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem tudom mi értelme ennek.
BF2ben 1 TV raksi 1 tank, no meg nem kellett egy tankba 20 rakétát belelõni.
Biztos megint sírtak vkik hogy ha a tank már nem tud mozdulni semmi esély.
De könyörgöm minek kellett ez a disabledos hülyeség is.
Csomószor van olyan hogy lángoló tank még simán géppuskáz, meg lõ.
A másik síró tábor meg az aki nem tudta még unlockolni az ECM-et és folyton lelõtték guided raksival, vagy javelinnel.
No ennek is vége lesz, mert most már a FLARE is jó, ami mint tudjuk csak hõkövetõs cuccok ellen használható élõben.
Egy lézeres követõ rendszert soha nem rázol le flare-vel.
Megint arra megy a játék hogy a sok csicska aki, alig ül a heliben pár órát, ne haljon meg 2 másodperc alatt.
Annó én is szenvedtem mikor semmi elterelõm nem volt, de utána mégis meglett minden és úgy már sokkal jobb volt.
Jóhogy nem adnak rögtön flare-t a kezdõknek meg ECM-et.
De amúgy az is megérdemli aki flare-vel repül manapság.
Az ECM sokkal hasznosabb, márha vki tudja használni.
Frostbite 2
De az bazmeg, hogy a lángoló tank gyorsabban tud kihátrálni majd....
Ezt mégis hogy gondolták? Mekkora hülyeség már...
Itt van a legmodernebb(grafikailag is), legfaszántosabb(igenis nekem az, én elégedett vagyok vele és imádom a battlefield3t sokakkal ellentétben) játék erre beleraknak ilyen bõdületes ökörséget.
"The IGLA and Stinger now lock on much more quickly and disable an attack aircraft in 1 hit,"
hmm
de a kedvencem:
"-Disabled vehicles now have an increased reverse speed to help escape to cover after being disabled."
Ami annyit tesz, hogyha szénné lõsz egy tankot és nem bír mozdulni, gyorsabban tud majd betolatni a fedezékbe. EZ AZ ATOM LOL.
A flare-s lézerelterelésrõl meg már nem is beszélek...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Faxa, ezek szerint két rakéta sem lesz neki elég... csak disabled-re...
steam, origin: ACE_hun
Ez komoly? Mi köze a hõnek a lézeres követéshez? Pff
steam, origin: ACE_hun
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Azaz 1 hétig még tudok játszani 😊
Gondolom akkor 1-2 pár nap még.
Amennyiben igen, lehet tudni mikor? (délelõtt/délután/este).
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nem vagyok sem ea, sem dice alkalmazott, csak veled ellentétben használom az eszem, és nem kívánok felfokozott idegállapotban gyászt senkinek.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Logitech Hardware Tester
Logitech Hardware Tester
Tegnap játszottam Item-el egyszer csak badluck,õ mögöttem jött, kérdem mi van,azt írta hogy egyszer csak elszálltam a picsába,pedig semmi nem lõtt oda(tank,stb...)E van,még egy darabig!
<#kacsint>#kacsint><#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ez meg mi?
Multit nem tudok indítani.