Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Nem kértem hogy itt buzúljál nekem. Köszi.<#wow3>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Nem értem miért a PC-s update az utolsó....

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Mondjuk az bugos, hogy a javelinre nem volt lock hang igen.
De attól még maradhatott volna, legfejlebb kellett volna lock hang.
De igen legyen a stinger air cuccok ellen, de akkor a javelin meg üsse a tankot disabledre 1 lövésbõl, úgyis kevés van belõle.

Smithwarden
Van konzolos BF3 topik is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

RatBaG
a javelinnel muszáj volt valamit kezdeni, mert tényleg teljesen felborította az egyensúlyt. full értelmetlenné tette a stinger használatát, instant halál bármilyen légi jármûnek, figyelmeztetõ hang nélkül úgy, hogy valójában a földi célpontokon támadására van, köze nincs a légvédelemhez.
én remélem, hogy ezzel a gyorsabb stinger lockkal eltalálják a balancet, ha meg nem, úgyis visszateszik a köv patchben.

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Knozolos IS. 😄

V43 1105
PS3 ....

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MaskimXul
Milyen peccs? Még meg sem jelent..
Ti konzolosok vagytok?

Vadnokedli
Ótvar ez a Peccs, mármint, eddig.. 😄

hosszú a lista, nem véletlen 1gb.

Frostbite 2

akkor go Arma 2...

Frostbite 2

ez jó!
Új map van benne? 1GB nem kevés csak azért kérdezem.

A fizika már tegnap is jó volt 870-es shotgun +frag 12-es lõszer. 3-4 méterrõl lõttem és 3 méter magasra szaltozott az ellen.<#hehe>

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sheltem
(apróság ugyan, hogy minden irányba).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Jaja látszik, hogy dolgoztak a fizikán is.

Meglövöd a tankot rpgvel még a légnyomástól be is gyorsul!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Végre rendberakták a gamet. playen 😊 látszik h dolgoztak a srácok...

Frostbite 2

Halálközeli állapotba röhögtem magam <#hehe><#hehe><#hehe>

Amugy a magyar vírtustól nem tudom mit vár bárki is. Ezért ha véletlen játszom, sose magyar szerverem teszem. ( kivéve Iram <#alien> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ennek semmi értelme.ha nem tetszik,ahogy intézik a dolgaikat,hát ne járj a szervereikre.de ne a siránkozásoddal legyen már tele topic!írd meg nekik emailben,mert itt már kezd unalmas lenni ez az egész!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

MaskimXul
Szerver admint privátba anyázni nem túl okos dolog szerintem.
Szoktam én is a multi-gaming szerverre járni, eddig nem volt velük semmi bajom.
V43 1105
Mit vártál? Magyar multi gamingek.. hah... nagy vicc az összes és nem csak BF szériában ..... 😛 ja és a kiskirály adminokkal ne foglalkozz xD e-penis növelõknek jók max.. 😛P

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A multigaminges adminok gerinces viselkedéséhez még egy kis adalék.Mivel itt a közösség nem ítélt el engem egybõl resident evil-nek, mikor felhívtam a közösség figyelmét az unkorrekt viselkedésükre, egybõl szaladtak a moderátor barátjukhoz panaszkodni.Meg lehet nézni a moderátor kerestetik topicban, linkelni nem tudom,mert arról már le vagyok tiltva, gondolom azért, hogy ha kiderülne hogy mégsem nekik van igazuk,el tudják tüntetni a nyomaikat.Kérném a közösség véleményét errõl a szituációról is.
28 cm

Mr Manson
Ma jön a PS3 XBOX360 patch? Méretrõl tudni valamit?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

PC-s update mikor jön?

Nem elég hogy egy full raksi sorozat csak disabledre teszi a helibõl, meg 1 TV raksi is csak disabledre vágja, de aztán tolat mint az ökör és feljavítható, persze közben már ég...
Nem tudom mi értelme ennek.
BF2ben 1 TV raksi 1 tank, no meg nem kellett egy tankba 20 rakétát belelõni.
Biztos megint sírtak vkik hogy ha a tank már nem tud mozdulni semmi esély.
De könyörgöm minek kellett ez a disabledos hülyeség is.
Csomószor van olyan hogy lángoló tank még simán géppuskáz, meg lõ.

A másik síró tábor meg az aki nem tudta még unlockolni az ECM-et és folyton lelõtték guided raksival, vagy javelinnel.
No ennek is vége lesz, mert most már a FLARE is jó, ami mint tudjuk csak hõkövetõs cuccok ellen használható élõben.
Egy lézeres követõ rendszert soha nem rázol le flare-vel.

Megint arra megy a játék hogy a sok csicska aki, alig ül a heliben pár órát, ne haljon meg 2 másodperc alatt.
Annó én is szenvedtem mikor semmi elterelõm nem volt, de utána mégis meglett minden és úgy már sokkal jobb volt.

Jóhogy nem adnak rögtön flare-t a kezdõknek meg ECM-et.

De amúgy az is megérdemli aki flare-vel repül manapság.
Az ECM sokkal hasznosabb, márha vki tudja használni.

bravo 1080MB-os update, serverek off, és elment minden beállításom... 😊

Frostbite 2

Sheltem
Namost én kevés dologra írtam eddig azt, hogy faszság, mert minden változtatásnak volt valami oka még akkoris ha számomra hülyeségnek tûnt.

De az bazmeg, hogy a lángoló tank gyorsabban tud kihátrálni majd....
Ezt mégis hogy gondolták? Mekkora hülyeség már...

Itt van a legmodernebb(grafikailag is), legfaszántosabb(igenis nekem az, én elégedett vagyok vele és imádom a battlefield3t sokakkal ellentétben) játék erre beleraknak ilyen bõdületes ökörséget.

Érdekes, mert azt is írják hogy egy stinger meg disabledre rakja a jetet.
"The IGLA and Stinger now lock on much more quickly and disable an attack aircraft in 1 hit,"
hmm
de a kedvencem:

"-Disabled vehicles now have an increased reverse speed to help escape to cover after being disabled."

Ami annyit tesz, hogyha szénné lõsz egy tankot és nem bír mozdulni, gyorsabban tud majd betolatni a fedezékbe. EZ AZ ATOM LOL.

A flare-s lézerelterelésrõl meg már nem is beszélek...

ez lenne ennek az oka?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

-Reduced the damage AA missiles do to jets to 45%.

Faxa, ezek szerint két rakéta sem lesz neki elég... csak disabled-re...

steam, origin: ACE_hun

-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares.

Ez komoly? Mi köze a hõnek a lézeres követéshez? Pff

steam, origin: ACE_hun

PC Battlefield 3 players: Battlelog will be down from 2 AM PST to 3 AM PST for maintenance. This update is not the patch - we will have a date for you ASAP. PC online will be unavailable during this time.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Azonkívûl, egy újabb kimondott hazugság tõled, vagy szimplán butaság, mert ha akarnám se tudnám visszaírni a liar-os nevem, még 5 napig.Megint bizonyítod, mennyire nem értesz hozzá, mennyire nem tudod, hogy mûködnek a dolgok, és hogy mennyire dezinformálod a közösséged, illetve próbálod hazugságokkal tömni az emberek fejét.Logitech verseny is gondolom e szisztéma szerint épül fel.
Jah, mert olyan profin van beconfigolva szerveretek, hogy miután feljött más ember is utánam, még mindig engem tett át, mikor végig harcoltam a kört, és 10 ticket volt hátra.Ez megint csak téged minõsít, hogy nem értesz ahhoz, amit csinálsz.
Sheltem
Én nem bánom. Addig legalább nincs elb*szva(jobban) semmi.
Azaz 1 hétig még tudok játszani 😊

Sheltem
Ja semmi, látom elõször PS3ra jön és "Pc soon after".

Gondolom akkor 1-2 pár nap még.

Sheltem
Srácok ma jön az új patch elvileg ? 27re emlékezem.

Amennyiben igen, lehet tudni mikor? (délelõtt/délután/este).

FalseGod nem volt különb mint a többi player aki odajár, nem néztétek jó szemmel hogy lesz*rozta az általatok imádott játékot. Ennyi az egész akár elismeritek akár nem, adminokat meg általában utálják, fõleg mert ha lelövöd kickel, plusz ha még rá is játszol erre és kikerülöd valami kamu indokkal ne sok jót várj.

pisztácia
Nyugi van srácok. Még egy két 5 gigás patch és játszható lesz a game. 1 év és minden remek lesz...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

mackosajt
Kkicsit mintha elszaladt volna veled a csiko. Ha idegesít a játék, ne inditsd el.
Nem vagyok sem ea, sem dice alkalmazott, csak veled ellentétben használom az eszem, és nem kívánok felfokozott idegállapotban gyászt senkinek.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

* bocsi, az oldalon elõbb kattints a messages fülre, az üzenetek ott rejtõznek. Ott a keresõ is 😉

Logitech Hardware Tester

Kutyához nem szóltál hozzá? Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt itt. Keresõbe írd be hogy DICE és meglátod a hozzászólásaidat. Én az "auyoadmin"-os rész után írtam, hogy ezzel a névvel sajna kibannollak. Más névvel jöhettél volna, de aztán amiket írtál, inkább már máshogy sem jöhetsz. Láttam, megpróbáltad a liar-os neveddel, sajnálom, hogy nem jött össze 😞

Logitech Hardware Tester

scomcomputers
Ne húzd fel magad ezen a szaron, én is írtam már a Dice-nek egy emailt hogy basszák meg a játékukat, oszt jót röhögtek rajta, pedig kurva durvákat írtam....azt hittem bannolnak érte,de leszarják az egészet....
Tegnap játszottam Item-el egyszer csak badluck,õ mögöttem jött, kérdem mi van,azt írta hogy egyszer csak elszálltam a picsába,pedig semmi nem lõtt oda(tank,stb...)E van,még egy darabig!
<#kacsint><#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tehát te az EA vagy a Dice fizetett alkalmazottja vagy?Így értek mindent, ne is magyarázd tovább, a kutya követi kenyéradóját.
Nem játszom a szabadságharcost, nincs nekem arra idõm.Ez a játék technikailag egy darab szart nem ér, olyan hibákkal van tele az engine, olyan ordító glitchek vannak, és jó pár dolog a kezdetek óta nincs balance-olva.Nem sorolom fel mindent, mert nincs 3 órám gépelni, aki meg játszik ezzel, az tapasztalja.Aki azt mondja, hogy nem, az egyszerûen hazudik.Ez a remek program, 10 percen belül 4xer produkált bad luck-ot, leszületés után közvetlen.Ezen kicsit felbasztam az agyam, átírtam a nevem.Erre fel, felmegyek egy magyar szerverre, nyomok egy jó kört, ahol halomra öltem mindenkit, mert kivételesen adta a játék, kutáyhoz nem szóltam hozzá, és belekötnek a nevembe, valami számsor által azonosított emberke adminbõl, hogy õ bannol /annyi tartás nem volt benne, hogy névvel tegye ezt, ezért kellet mindnek írnom/, mert nem tetszik neki a nevem, holott kismillió szerveren voltam a névátírás óta, az eset elõtt, és után, és sehol máshol nem volt ebbõl probléma, csak náluk.Akkor mirõl is beszélünk?Mert nem arról hogy én direkt provokáltam õket, csak valamelyik önjelölt Jézus ott próbálja belemagyarázni.Komoly gond van a fejekben, azoknál is akik beveszik a rizsát.
ez nagyon LOL.<#hehe>

scomcomputers
Hehe, nálam is volt ilyen nyomtam a szerverre oszt elindult a single...
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ez baszki, elindul és állandóan a single be megy.
Ez meg mi?
Multit nem tudok indítani.