Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Ujra? <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Azért ez érdekes...
Megvettem újra a játékot, erre már nemsokára jön is a patch. Véletlen egybeesés? nem hiszem.
Köszönjétek meg nekem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden

TDC Geronimo
IMPROVED COMMO-ROSE FOR PC

As has been rumored for some time, we are making some improvements to the commo-rose on PC. This is partially based on feedback from the community.

Please be aware that the commo-rose will change depending on your current position – vehicles and infantry each have separate call outs. Each function should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map.

Each button should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map. Players should keep an eye on the mini map for these icons that will flash when a team mate is requesting aid via the commo-rose.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Lesz kommórózsa 2.0? Mert azt is ígértek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Eppen most nincs sok ertelme a tanacsoknak, mert most jon a patch ami valtoztat rengeteg dolgon (repulon/helin/legvedelmen is).
A PCs patch utan majd okosabbak leszunk.

Patch javítja a lock down idejét a stingernek,szóval hamarabb befogja majd.És igen van a bemérésnek is hangja(most arra gondolok amikor téged mérnek be) és van külön hang arra is ha már a rakéta a nyomodban van.Engem stingerrel még el sem találtak.

popey8
Csak megvettem a játékot. Single kivégezve: nem volt nagy durranás a sztori, de egynek elment. Végre tegnap a multit is kipróbáltam. Vegyes érzelmeim vannak. Eddigi tapasztalatok: (szinte csak légijármûveket próbáltam ki).

A jettel tényleg kiba* nehéz csalik nélkül. Állandóan leszednek a hülye heatseekerjükel. Mérgelõdtem is sokat, de legalább van vmi cél a szemem elõtt és folyamatosan próbálkozok megszerezni az IR-t, már csak 40 pont😊. Am, szerintem sem jó ötlet, h egybõl mindenki megkapja.

Helik irányítása nehezebb a jetekénél, bár a lassabb mozgás miatt könnyebb célozni.
A légvédelmi "géppuskák" nem sokat érnek. Eltaláltam jó pár sorozattal a helit/repcsit, de éppen csak kiköhögött egy füst csóvát.

Rossz érzésem igazából egy vmi miatt van. Tökre happy voltam, mikor a mérnökkel megszereztem a Stingert. Aztán jött az óriási csalódás. Lockolhatóság ide vagy oda egyelõre úgy gondolom, h feleslegesen van benne a játékban. Tudom ez noob kijelentés volt, de jelenleg így érzem. Azt hittem majd én leszek a Jani és lekapok mindenkit az égrõl😄
Ehhez képest lõttem már jó párat vele, de még 1 killem sincs. Mert ahogy elindul a rakéta, egybõl dobják a flaret (még a legótvarabb heli is) és viszlát rakéta. Cseles akartam lenni és gondoltam a befogás után nem lövök egybõl, várok egy kicsit hátha kiengedi a csalikat. Ez sem jött be. Rájöttem, h talán külön jelzés van, akkor mikor már feléd tart a rakéta. Tehát vagy nem dobnak addig csalit, amíg nem lövök vagy dobják hamarabb és a csalik megszakítják a befogást. Ja és 1 lövés nem elég a légijármû kilövésére. Ha el is találom elmegy és regenerálódik. Ennek sincs így túl sok értelme.

Emberek, légyszi adjatok már vmi tippet, h hogyan kell használni normálisan ezt a hülye Stingert, h vmit le is tudjak vele szedni. Nagyon megköszönném.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

az tök jó mert ez tegnap este volt.
Csak lámák IRNVznek, meg szerencsére már közel használhatatlanra nerfelték.
Állítólag az AA erõsebb lett, meg a javelin, stinger is.
A repair torch meg végre lassabban javít.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

item
Nem számít,ezután is tarolni fogok az AA-val .. <#idiota> <#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

pisztácia
Neked az a baj, ha van kihívás? Én is megszereztem majdn em mindent minden jármûhöz, és nem szenvedtem vele, hanem volt egy célom...
Az meg, hogy unlockolnak egy-két dolgot, az az õ bajuk... Jó az ha van az embernek egy célja... nem egybõl megkap mindent.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sheltem
Gyengítették az IRNV -t valamelyik elõzõ patchben... már nem szúrod ki 1kmre a szikla mögött világító embert vele. Ettõl még használható amúgy, de nem olyan "imba" mint régen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
Nagyon örülök neki, de nem értem, hogy az emberek miért nem használnak IRNV-t. Én azért nem, mert szar úgy játszani, túl könnyû. Ellenben tudom, hogy sok embernek a frag számít és nem a játék élmény, mégis 1 hónapja tegnap ölt meg az elsõ ember, aki irnv-s fegyverrel ment. Manapság ez vmi íratlan szabály, hogy tilos, v csak kihullottak a komolytalan fragbuzi playerek?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Megértelek.Én is végigszenvedtem ugyan úgy mint Te.De teljesen felesleges ezen rágódni.Azon nem változtat hogy kezdõk lesznek a jettel.

JÓ akkor mi értelme volt az unlockolható vehicle upgradéknek.
Semmi.

Adjunk oda mindent, minden jármûhöz és kész.
Mi meg szenvedtünk az elején mikor már mindenki heat seekerrel repült, flare meg nem volt.

Büdös Bohóc
teljesen alapvetõ szériatartozék szerintem, a nemnoobok tudják csak elkerülni a rakétát anélkül

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

És? Attól még nem fogja tudni vezetni.Mellesleg jettel nem is használok air missile-t,szóval flarezhet amikor a seggében vagyok...

Látjátok megmondtam hogy a sok noob kisírja ezt:

"All air vehicles now start with flares as a minimum"

GG

pisztácia
De jó... én meg most döntöttel el, hogy elkezdem újra a Bioshock 2-õt...
Na majd párhuzamosan játszunk...😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

gerey
Twitter:
PC patch has a date which is tomorrow. Coming in hot we will go into maintenance mode from 9-11:30 CET. More details coming on the blog.

Nincs mit.Örülök ha segíthettem.

Értem , köszönöm a segítséget.

Recon cast,azon belül SOFLAM cuccal.

Az Assignments-eknél kér 5 Laser Designations , ezt mivel kell csinálni?

Megkapod õket elõbb utóbb. Akár 2 óra is lehet...Random.
basszus ha ennek a fele bennelesz a pc patchben már örülök.
tegnap bent voltam egy 1000 ticketes szerveren és a kör vége elõtt pár perccel kickelt a fasz admin mert nemezis killeltem sorozatban.
Visszamentem elküldtem az anyjába, de a listában nem látszik hogy ott játszottam, csak az amikor visszamentem leanyázni. Akkor azok a pontjaim ribbonjaim akkor elvesztek?
akkor hajrá, oszt üsd be a jó programkódokat... haha
amúgy eddig mindig pécére jött update elõbb,persze ezt senki nem tudja 😊

Frostbite 2

Vadnokedli
Nálam is ez van <#idiota> néztem is...
Aki eddig foregrip et használt az használjon underslung rail-t(ha M320 azik.) Foregrip-nek gyakorlatilag semmilyen hatása sincs :/

Ja amúgy 1 jó dolog a Jet-ekkel kapcsolatban már nem az van hogy csúszik a levegõben, hanem 'rendesen' repül, de én ennek ellenére khargon rá ereszkedtem 2-3 emberre <#zavart1> <#zavart1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

A Beatles slágere kicsit másképp:

NO PATCH TODAY.

Ja és battlelog update óta két M16A4 van a weapon listában meg úgy mindenhol. De lehet csak nálam.

Lehet ezzel magyarázzák ha nem jön egy héten belül a pc patch is.

MaskimXul
Ja, hát ha õk mondják akkor biztos igaz <#idiota>
It should be noted that today's patch for the PS3 was not because of some exclusive deal, but because the PS3 patch simply completed all the steps quicker than the PC and Xbox 360 patches.

Eddig minden patch egyszerre jelent meg.
PC patch még nincs kész nem is tudni mikor lesz kész. A grafikai rész finomhagolással foglalkoznak még.
Az konzolon most erre nem volt szükség ezért tudták hamarabb dobni a pach-et.

shaddam
Azért a bf43-at csak kiharcolta a svédeknek küldött szamuráj squad. Javítás exkluzivitásért meg ember nem adni ki annyi pénzt hogy megérje a játékosok 60%-val kiszúrni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MaskimXul
Látom el kell magyaráznom...
Konzolos játékoknál nem ritka, hogy a konzol fejlesztõje (sony, microsoft) pénzt ad egy játék fejlesztõnek azért, hogy az õ konzoljára elõbb adják ki a játékot.
Errõl van itt is nagyba szó, a sony megvásárolta a ps3 exkluzivitást az EA-tól.
Ez még a jobbik eset, sokszor úgy konzol exkluzív egy játék, hogy másra nem is jelenik meg.
"Ezt úgy hívják, hogy exkluzivitás, és a Sony sok pénzt adott érte."

Nyomjátok a hülyeséget itt ezerrel. <#falbav> Sony magasról szarik a pl a BF3-ra a tulajokra is.

MaskimXul
És? <#confused>
MaskimXul
Ezt úgy hívják, hogy exkluzivitás, és a Sony sok pénzt adott érte.
Büdös Bohóc
pont ugyanezt akartam írni. Amit meg nem értek, hogy eskü, hogy mintha rakétával lõttek volna le vadászgéppel, pedig semmi fejlesztés nem votl az illetõn a kiírás szerint és hát... hülye vagyok lehet, de istenért nem tudok gépágyún kívül rakétázni. Megnéztem a controlst vagy 10x, nyomogattam mindent, de semmi

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

M16A3: Nincs változtatás. Az M16 (mind az A3 és A4) jól kialakított, stabil tüzelõ platform magas tûzgyorsasággal, ami relatív kontrollálható.

Az én új kedvencem a 870 sem váltzott, továbbra is lassú ,de pontos.

Sõt! Mehet üres szerverre és foglaljon zászlókat jettel.

Szerintem jól írtad, flair sem alap a jethez. Annyit tudok neked mondani, hogy kitartás, valóban nehéz a jettel az eleje. Próbálj olyan szervereket keresni, ahol kevesen vannak és ott tudsz gyakorolni. Én a rakétákat úgy kerülöm, hogy full gáz és felfelé ívben 360 fokos forduló, ha nem túl közelrõl indították, akkor siker lesz, lényeg, hogy próbálj meg ráfordulni, hogy szembõl jöjjön. A falir ha meg lesz, akkor már könnyebb lesz, de majd ha meglesz inkább az ECM sztem. Hajrá!!
Ja bocsánat elnéztem valamit...
Köszi szépen! Még egy kérdés, a fenti szerverekhez jelszót hogyan tudok igényelni? 😊