Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem újra a játékot, erre már nemsokára jön is a patch. Véletlen egybeesés? nem hiszem.
Köszönjétek meg nekem 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
As has been rumored for some time, we are making some improvements to the commo-rose on PC. This is partially based on feedback from the community.
Please be aware that the commo-rose will change depending on your current position – vehicles and infantry each have separate call outs. Each function should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map.
Each button should trigger appropriate voice messages as well as icons on the mini map. Players should keep an eye on the mini map for these icons that will flash when a team mate is requesting aid via the commo-rose.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A PCs patch utan majd okosabbak leszunk.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A jettel tényleg kiba* nehéz csalik nélkül. Állandóan leszednek a hülye heatseekerjükel. Mérgelõdtem is sokat, de legalább van vmi cél a szemem elõtt és folyamatosan próbálkozok megszerezni az IR-t, már csak 40 pont😊. Am, szerintem sem jó ötlet, h egybõl mindenki megkapja.
Helik irányítása nehezebb a jetekénél, bár a lassabb mozgás miatt könnyebb célozni.
A légvédelmi "géppuskák" nem sokat érnek. Eltaláltam jó pár sorozattal a helit/repcsit, de éppen csak kiköhögött egy füst csóvát.
Rossz érzésem igazából egy vmi miatt van. Tökre happy voltam, mikor a mérnökkel megszereztem a Stingert. Aztán jött az óriási csalódás. Lockolhatóság ide vagy oda egyelõre úgy gondolom, h feleslegesen van benne a játékban. Tudom ez noob kijelentés volt, de jelenleg így érzem. Azt hittem majd én leszek a Jani és lekapok mindenkit az égrõl😄
Ehhez képest lõttem már jó párat vele, de még 1 killem sincs. Mert ahogy elindul a rakéta, egybõl dobják a flaret (még a legótvarabb heli is) és viszlát rakéta. Cseles akartam lenni és gondoltam a befogás után nem lövök egybõl, várok egy kicsit hátha kiengedi a csalikat. Ez sem jött be. Rájöttem, h talán külön jelzés van, akkor mikor már feléd tart a rakéta. Tehát vagy nem dobnak addig csalit, amíg nem lövök vagy dobják hamarabb és a csalik megszakítják a befogást. Ja és 1 lövés nem elég a légijármû kilövésére. Ha el is találom elmegy és regenerálódik. Ennek sincs így túl sok értelme.
Emberek, légyszi adjatok már vmi tippet, h hogyan kell használni normálisan ezt a hülye Stingert, h vmit le is tudjak vele szedni. Nagyon megköszönném.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A repair torch meg végre lassabban javít.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Az meg, hogy unlockolnak egy-két dolgot, az az õ bajuk... Jó az ha van az embernek egy célja... nem egybõl megkap mindent.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Semmi.
Adjunk oda mindent, minden jármûhöz és kész.
Mi meg szenvedtünk az elején mikor már mindenki heat seekerrel repült, flare meg nem volt.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"All air vehicles now start with flares as a minimum"
GG
Na majd párhuzamosan játszunk...😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
PC patch has a date which is tomorrow. Coming in hot we will go into maintenance mode from 9-11:30 CET. More details coming on the blog.
Visszamentem elküldtem az anyjába, de a listában nem látszik hogy ott játszottam, csak az amikor visszamentem leanyázni. Akkor azok a pontjaim ribbonjaim akkor elvesztek?
amúgy eddig mindig pécére jött update elõbb,persze ezt senki nem tudja 😊
Frostbite 2
Aki eddig foregrip et használt az használjon underslung rail-t(ha M320 azik.) Foregrip-nek gyakorlatilag semmilyen hatása sincs :/
Ja amúgy 1 jó dolog a Jet-ekkel kapcsolatban már nem az van hogy csúszik a levegõben, hanem 'rendesen' repül, de én ennek ellenére khargon rá ereszkedtem 2-3 emberre <#zavart1>#zavart1> <#zavart1>#zavart1>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
NO PATCH TODAY.
PC patch még nincs kész nem is tudni mikor lesz kész. A grafikai rész finomhagolással foglalkoznak még.
Az konzolon most erre nem volt szükség ezért tudták hamarabb dobni a pach-et.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Konzolos játékoknál nem ritka, hogy a konzol fejlesztõje (sony, microsoft) pénzt ad egy játék fejlesztõnek azért, hogy az õ konzoljára elõbb adják ki a játékot.
Errõl van itt is nagyba szó, a sony megvásárolta a ps3 exkluzivitást az EA-tól.
Ez még a jobbik eset, sokszor úgy konzol exkluzív egy játék, hogy másra nem is jelenik meg.
Nyomjátok a hülyeséget itt ezerrel. <#falbav>#falbav> Sony magasról szarik a pl a BF3-ra a tulajokra is.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az én új kedvencem a 870 sem váltzott, továbbra is lassú ,de pontos.