65797
  • Vadnokedli
    Na erre a Cheat o meterre kíváncsi leszek.. :DDD csak még nem játszottam eleget.
  • foxxi
  • eugabesz
    Két szőke beszélget.
    -Képzeld,tegnap áramszünet volt a plázában.
    -Jaj,ne is mondd...majd egy órát álltam a mozgólépcsőn,mire elindult...
  • Leky
    Arra várhatsz, válaszd ki magad a játékmódot és a pályát.
  • BoneDragon
    15perce várok egy quick match-re, mindig ennyit kell várni?
  • Communist
    Jöjjön már egy gerincel is rendelkező házigazda, mert ez a troll itt szétszedi a topicját!

Szerk.: ja, hogy már akkor elérte a mélypontot, mikor átvette a vezetést...én kérek elnézést
  • scomcomputers
    Hát hogy nem tiszta az biztos.....

Csaló ukrán söpredék.....
  • elexys
    Na...
    Csak sikerült sok-sok idő után beleszaladnom egy Aimos faszba.
    Kicsit sok headshot nem? :D

1v1-be X-eltem vele!
    Viszont messziről esélyem sem volt. 1 hitből kaptam a fejest bazaaron D-ről A-ra.
  • kemotox
    Még új vagy itt, nem ismered Starfarert. (Ez a fő accountja neve, ha lejjebb tekersz megtalálod, és azt is láthatod majd, hogy végleg bannolva lett)
    Megszállottja annak, hogy azért lett bannolva, mert rossz szót mert szólni a játékról. Állítólag itt mindenki imádó, de ő az egyetlen, aki a klánjával szervert is bérel, és a BF4 kedvéért még gépet is újít. De majd meglátod az erre adott válasza stílusát, és egyből meg érted, hogy miért lett bannolva az összes álrege... :D
    Jobb ha nem is foglalkozol vele, sajnos az életben nem kap elég figyelmet és ezért itt attention whore-kodik :D
  • 11Hunter11
    1 hete vettem meg a BF3 premiumot és érdekelt melyik ez a pálya.

Az, hogy lefikázta a Dice-ot...hát Istenem. Kinek a pap, kinek a papné.
    Segítséget kértem, megkaptam, megköszöntem, részemről ennyi. :)
    Jó játékot.
  • Communist
    A csóka kritizálja a dice-t az elcseszett pályái miatt. Nehogy baj legyen itt ebből......
  • Gyuszopapa
    Ehhez a camp-es videóhoz csak gratulálni tudok.
  • kemotox
    Én benne vagyok, az a kedvencem. 32es Rush.
  • Vadnokedli
    Na.. ps3 szint Valaki aki szereti a kevés playere 16-24-32 rush-t majd gamma egyszer?
  • 11Hunter11
    ok, köszi!
  • dr Kotász
    Bandar Desert TDM
  • 11Hunter11
    Valaki mondja már nekem légyszi, hogy ez melyik pálya/mód?

Köszi!
  • kemotox
    Valószínűleg... :D Okt 1-15
  • kanyesz07
    jéé nézem origin könyvtáram , egyszer csak nagy szemmel nézek mit keres ott a bf4 béta.. esetleg lehet majd valamikor valahogy menni vele?
  • scomcomputers
    Ez volt már:
    Cheat-O-Meter
    Hát elég érdekeseket mutat egy-két emberkére...
  • Shep
    Köszi.
  • Leky
    Persze, hogy elég az alap kiadás.
  • Shep
    Na jó tehát akkor a kérdés még adott, elég az alap kiadás a multihoz, vagy már mindenhol kellenek a prémiumban lévő cuccok?
  • Vadnokedli
    Én láttam egy olyat hogy Badboys no colonel 100.
  • drop
    tudtok ajánlani kezdőknek magyar szervert?
  • kemotox
    Humble bundlébe meg 1200 a sima BF3 + egy csomó másik játék többek között egy olyan, amit szerintem 4 ezer körül simán el lehet majd passzolni, ha lejárt a humble bundle. :P
  • Vadnokedli
    Atól függ- de amúgy a prémiumos alap 'csak 5 ezer forint.
  • Shep
    Érdemes csak az alap kiadást megvenni, vagy a premium nélkül bele sem érdemes vágni a multiba?
  • Vadnokedli
    Hát kontrollerrel jobban menne, ott az átlagos 22.3%.
  • kemotox
    Oké, készülj fel, hogy baromira le leszel ugatva, itt egyesek szerint csak a 10% alatti accuracy a reális. :D
  • Vadnokedli
    Na... Megy ez, csak nem kár hogy nem lehet tartani a szintet mert nem tudok lenni az AK-val Kíváncsi vagyok a KH2002-re majd- elvileg más PC-n a szórása vagy nem tudom.
  • Vadnokedli
    Én nem tudok róla. Boostolni boostolnak mint PC-n is pl Zibán húzgálják a zászlót.. De nem kizárt hogy Egér+bill kombóval "csalnak"(ehhez az átalakító 15-20-25 ezer) viszont van egy drága hack PS3-ra amivel lehet minden tőrt játékot online játszani, és így modifikálni a rendszer fileokat is a PSen, ha van cheat max ilyesmivel karöltve lehet szerintem. Igazán nem vágom
  • dave9004
    ps-en csalnak?
  • Vadnokedli
    Hát azt nem tudom, én még nem találkoztam csalóval. Vagy is talán egy egész csapatnyival az InFamous gyermekekkel..
  • Gyuszopapa
    Igen ott nincs csaló és hiányoznak a módosított fájlokkal repülő pro játékosok.
  • Seangaijin
    Jó most ez adupla XP mert 167000-es Metro jött :D:D:D:
  • Vadnokedli
    Amúgy lehetetlen Jetezni ebben a.. PS en jobb a légijárművezés valahogy.
  • Communist
    Tanulságos video volt, köszönöm.
    De ez is csak megerősíti, hogy a dice, mennyire hanyag, szar munkát végzett a játék kódolásakor. Ezt nem lehet az eare fogni.
  • scomcomputers

Nihili: próbáld ki,nem én találtam ki,hanem a nagyok és igazuk van...

Vadnokedli:este megírom neked a beállításokat,pontosan mit hogyan....a network bizbaszra fenn a videó...
    Thx DisLoyal!
  • Vadnokedli
    16:9 1920x1080 32 colon. Gondolom azért a Shader meg az ilyenek maradhat highon hogy tűéles legyen de mondjuk az effekteket offoljam?
    + ezt a network bizbaszt offoltam