65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Na erre a Cheat o meterre kíváncsi leszek.. :DDD csak még nem játszottam eleget. -
foxxi #64193
-
eugabesz #64192 Két szőke beszélget.
-Képzeld,tegnap áramszünet volt a plázában.
-Jaj,ne is mondd...majd egy órát álltam a mozgólépcsőn,mire elindult... -
Leky #64191 Arra várhatsz, válaszd ki magad a játékmódot és a pályát. -
15perce várok egy quick match-re, mindig ennyit kell várni? -
Communist #64189 Jöjjön már egy gerincel is rendelkező házigazda, mert ez a troll itt szétszedi a topicját!
Szerk.: ja, hogy már akkor elérte a mélypontot, mikor átvette a vezetést...én kérek elnézést -
Hát hogy nem tiszta az biztos.....
Csaló ukrán söpredék.....
-
elexys #64187 Na...
Csak sikerült sok-sok idő után beleszaladnom egy Aimos faszba.
Kicsit sok headshot nem? :D
1v1-be X-eltem vele!
Viszont messziről esélyem sem volt. 1 hitből kaptam a fejest bazaaron D-ről A-ra. -
Még új vagy itt, nem ismered Starfarert. (Ez a fő accountja neve, ha lejjebb tekersz megtalálod, és azt is láthatod majd, hogy végleg bannolva lett)
Megszállottja annak, hogy azért lett bannolva, mert rossz szót mert szólni a játékról. Állítólag itt mindenki imádó, de ő az egyetlen, aki a klánjával szervert is bérel, és a BF4 kedvéért még gépet is újít. De majd meglátod az erre adott válasza stílusát, és egyből meg érted, hogy miért lett bannolva az összes álrege... :D
Jobb ha nem is foglalkozol vele, sajnos az életben nem kap elég figyelmet és ezért itt attention whore-kodik :D
-
11Hunter11 #64185 1 hete vettem meg a BF3 premiumot és érdekelt melyik ez a pálya.
Az, hogy lefikázta a Dice-ot...hát Istenem. Kinek a pap, kinek a papné.
Segítséget kértem, megkaptam, megköszöntem, részemről ennyi. :)
Jó játékot. -
Communist #64184 A csóka kritizálja a dice-t az elcseszett pályái miatt. Nehogy baj legyen itt ebből...... -
Gyuszopapa #64183 Ehhez a camp-es videóhoz csak gratulálni tudok.
-
Én benne vagyok, az a kedvencem. 32es Rush. -
Na.. ps3 szint Valaki aki szereti a kevés playere 16-24-32 rush-t majd gamma egyszer? -
11Hunter11 #64180 ok, köszi! -
Bandar Desert TDM -
11Hunter11 #64178 Valaki mondja már nekem légyszi, hogy ez melyik pálya/mód?
Köszi! -
Valószínűleg... :D Okt 1-15 -
jéé nézem origin könyvtáram , egyszer csak nagy szemmel nézek mit keres ott a bf4 béta.. esetleg lehet majd valamikor valahogy menni vele? -
Ez volt már:
Cheat-O-Meter
Hát elég érdekeseket mutat egy-két emberkére...
-
Köszi. -
Leky #64173 Persze, hogy elég az alap kiadás. -
Na jó tehát akkor a kérdés még adott, elég az alap kiadás a multihoz, vagy már mindenhol kellenek a prémiumban lévő cuccok? -
Én láttam egy olyat hogy Badboys no colonel 100.
-
tudtok ajánlani kezdőknek magyar szervert? -
Humble bundlébe meg 1200 a sima BF3 + egy csomó másik játék többek között egy olyan, amit szerintem 4 ezer körül simán el lehet majd passzolni, ha lejárt a humble bundle. :P -
Atól függ- de amúgy a prémiumos alap 'csak 5 ezer forint. -
Érdemes csak az alap kiadást megvenni, vagy a premium nélkül bele sem érdemes vágni a multiba? -
Hát kontrollerrel jobban menne, ott az átlagos 22.3%. -
Oké, készülj fel, hogy baromira le leszel ugatva, itt egyesek szerint csak a 10% alatti accuracy a reális. :D -
Na... Megy ez, csak nem kár hogy nem lehet tartani a szintet mert nem tudok lenni az AK-val
Kíváncsi vagyok a KH2002-re majd- elvileg más PC-n a szórása vagy nem tudom.
-
Én nem tudok róla. Boostolni boostolnak mint PC-n is pl Zibán húzgálják a zászlót.. De nem kizárt hogy Egér+bill kombóval "csalnak"(ehhez az átalakító 15-20-25 ezer) viszont van egy drága hack PS3-ra amivel lehet minden tőrt játékot online játszani, és így modifikálni a rendszer fileokat is a PSen, ha van cheat max ilyesmivel karöltve lehet szerintem. Igazán nem vágom
-
ps-en csalnak? -
Hát azt nem tudom, én még nem találkoztam csalóval. Vagy is talán egy egész csapatnyival az InFamous gyermekekkel..
-
Gyuszopapa #64160 Igen ott nincs csaló és hiányoznak a módosított fájlokkal repülő pro játékosok. -
Jó most ez adupla XP mert 167000-es Metro jött :D:D:D: -
Amúgy lehetetlen Jetezni ebben a..
PS en jobb a légijárművezés valahogy.
-
Communist #64157 Tanulságos video volt, köszönöm.
De ez is csak megerősíti, hogy a dice, mennyire hanyag, szar munkát végzett a játék kódolásakor. Ezt nem lehet az eare fogni. -
Nihili: próbáld ki,nem én találtam ki,hanem a nagyok és igazuk van...
Vadnokedli:este megírom neked a beállításokat,pontosan mit hogyan....a network bizbaszra fenn a videó...
Thx DisLoyal!
-
16:9 1920x1080 32 colon. Gondolom azért a Shader meg az ilyenek maradhat highon hogy tűéles legyen de mondjuk az effekteket offoljam?
+ ezt a network bizbaszt offoltam