65797
  • Norby646
    Csak az a szomorú, hogy megvettem az alapjátékot, később megvettem külön a premium-ot, ezek után jön egy kis szaros, ingyé letölti a hack-et, és közli velem, hogy akár ki is léphetek nem kötelező nekem ott játtszanom. :D Hát végülis teljesen igaza volt, ezért inkább ki is léptem. Gondolom a játékot is az ingyenes időszakban szerezte.

Az a bajom igazából, hogy már nem nagyon találok szervert, ahol nincs cheater vagy van cheater de van egy normális admin aki kirúgja. De hogy még a többi játékos akivel kib*szik se képes annyit beírni, hogy !yes amikor indítunk voteban-t/votekick-et... Lehet egy játék akármilyen jó vagy rossz, a játékosközösségen nem lehet változtatni és ez a nagy gond.

Ui.: azért rafkós volt a pofátlanabbik hacker, legalábbis ami a nevét illeti, IIIIIIIIII névvel amiben egyik karakter nagy "i" másik kis "L"... :) Megkérdeztem tőle hogy ő ezt korrektnek gondolja? Hát válasz nem érkezett rá, egyébként minden másra visszaírt.
  • Rony94
    A PunkBuster nem ér szart sem. Counter Strike-ban is akadnak cheater-ek, de ott sokkal nagyobb számban iktatják ki, hála a VAC-nak.
  • Norby646
    Ez a játék halott. Pistol és kés szerver minden alkalommal teli van hackerrel. Belépek, 1 hacker, voteban indít nagyjából 18x, 31 játékosból 4-5 szavaz. Hacker marad. A poén az egészbe, hogy amikor már azt hiszed rosszabb nem lehet, akkor belép egy másik hacker is. :D Hab a tortán? Ilyet ír a hacker: "i dont force u to play, u can leave". Hát igen, újabb bizonyíték arra, hogy a pofátlanság nem ismer határokat, és hogy még egy nyamvadt játékban sincs már igazság. :)

Nem nyavalygásnak szánom, csupán élménybeszámoló hátha vkit érdekel. :D
  • Norby646
    Létezik még esetleg olyan szerver ahol normális adminok vannak? Már ha egyáltalán létezik normális admin persze. Infantry lehetőleg, a járművekből elegem van. Nekem az nem szórakozás, hogy mikor épp nem az op jet/heli lő agyon 5000km magasságból, akkor egy kempelő tank vagy lav. Idáig egy lengyel tdm szerón játszottam 24 playeres, folyton idegesített, hogy nincs aktív admin, nincs aki kirúgja a hackereket illetve azon játékosokat, akik tojnak a szerver szabályaira. Most "végre" belépett egy admin, persze amint sikerült belejönnöm kirúgott, ok nélkül. Csalást, macro-t soha nem is használtam/használok, szabályokat betartottam mindig, fél éve rendszeres látogatója vagyok a szervernek, erre tessék. Na mind1 tehát a kérdésem, hogy valaki ismer-e bevált szervert, mindenképp infantry, ha tdm noshar only akkor mégjobb, de bármi érdekel.
  • Ley Roland
    Hali!

Miért lehet az, hogy "kevés" fps-el megy a játék? Általában 40-60 fps között mozog, de hajlamos leesni 20-ra is. A gépem adatai az aláírásba látható. (HTT Off, probléma nem oldódott meg vele.)
  • w126
    Ja most látom, neked átment, köszönöm :)
  • w126
    Nem véletlen fun-nak írva! "funny"
  • alameda
    Megoldódott! UPnP kikapcs és műxik!
  • alameda
    Csak most tudok válaszolni. Nem nagyon értek hozzá, de amennyire tudom engedélyezve vannak. Legalább is régen ment a játék rendesen, azóta meg nem volt hozzányúlva.
  • Herold
    Funny fan.
  • szomferi
    fan lesz a keresett szó...
  • w126
    Egy fun :D

• Vadnokedli
    portok engedélyezve vannak?
  • alameda
    Hali! Lenne egy olyan problémám, hogy a BF3 nem nagyon akar beengedni egy szerverre sem, általában ezzel a hibával magyarázza: "your connection to the server timed out". A legtöbb esetben töltés közben írja ezt ki, de egyszer-kétszer már volt, hogy játékban voltam 10-15 perce, és akkor dobott ki erre hivatkozva. Pingem jó, a BF4 is megy hiba nélkül, a PB frissítettem, a játékot letöröltem, majd újra letöltöttem és semmi. Rúteres modemem van, lehet hogy azzal kéne valamit csinálni? Tegnap leáramtalanítottam 2 percre, és utána 15 percig nem volt netem. A Bf4 megy rendesen, csak a 3 nem, tudja valaki mi lehet a baj? Köszi!
    Utoljára szerkesztette: alameda, 2015.02.17. 14:23:54
  • Livius
    Akit még esetleg érdekel, annak figyelem!!
    Hosszú idő után újra van magyarországi BF2 Ranked server! A Battlelog.co és a BF2HUB regisztrációval is egyaránt elérhető.

Neve: Cyberdyne SkyNet :: Best Maps No Rules! :: GGC-Stream ON :: [EA HUN] [Ranked]
    Gametracker, GGC-Stream

A BF2-höz szükséges 1.41 és 1.50 patch-eket letölthetitek erről a magyar szerverről!
  • AnarchoiD
    ezert nemjatszom pc-n BF-et bf3 ota (bf3 meg megvolt pc-re es konzolra is 3-300ora)
  • Herold
    Nem.
  • szomferi
  • w126
    Mert a csalásokat mindig a játékgyártó készíti!
  • scomcomputers
    Millió van.....most jött ki a BF-Hardline Beta és már tele van csalóval......Ahhhhh....
  • Norby646
    Ha már hackerek...:

battlelog
    cheatometer
    és végül: metabans

Éljen hát a tiszta online játék!
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.03. 16:37:26
  • SigS
    Repülő dolgok katasztrófálisak lettek: (Idétlen mozgás, gyorsan kifogyó lőszer), hangok eltűnnek ( mellettem 5m-re lévő tankot nem hallom meg....) Elbaszott hitboxok még mindig stb...
    Eladó BF4 Deluxom van ha érdekel valakit :D
  • Herold
    Én csak a megjelenés előtt a bétával játszottam. Az, hogy szar, miben nyilvánul meg? Hasonló balanszálási problémák, mint a BF3-ban (jetek vs infantry pl.), vagy inkább bugos?
  • Norby646
    +1
  • Szabi #65653
    egy baráti jó tanács, ne költs arra a szarra.. már kb. megjelenés napján megbántam hogy megvettem... és azóta se javult sokat :-/
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.29. 22:48:22
  • szomferi
    nem a faszt nem...
  • SimaSuna #65651
    azt tudom, csak most vettem VGA-t, és így nem sok maradt a fizuból...de beruházok egy BF4-re szerintem :)
  • Rony94
    Bad Company 2 még egész jó. Annak van lelke. Vedd meg azt!
  • SigS
    Sajnos rossz hírt kell közölnöm....
    AZ EGY FOS
  • Herold
    Már megjelent.
  • SimaSuna #65647
    egy kicsit még kénytelen vagyok...várok még egy kicsit a BF4-re..
  • Herold
    Hihi, én pont az ilyen lvl100-as, lelőhetetlen jet pilóták miatt töröltem pár hete a BF3-at. Stingerrel, de még mobil AA-val is esélytelen leszedni az égről. A rögzített AA meg egy kalap szart sem ér.
    Egy elbaszott fos ez a BF3.
  • Gyuszopapa
    Ne játssz ezzel a szarral.
  • SimaSuna #65644
    küldeném ennek a mocskos köcsögnek...100-0-s stattal a levegő királyának...
    olyan magasra repült, hogy nem lehetett befogni semmivel...az ilyen nyomorékok miatt megy el a kedve az embernek..
  • Maak
    EngedéLY!!!!4444
  • toza #65642
    engedejezd a plugint bongeszoben.. inditanad es vagy felugrik egy bigyo a jobbra tetejen es engedejezd, vagy kisablakban.. balra. vagy csak beallitasoknak enfedejezd.. ennyi.
    Utoljára szerkesztette: toza, 2015.01.09. 11:35:38
  • Ryder159
    Hali. Mikor indítanám a játékot, feldob egy ablakot, hogy telepítsek valami plugint. Hiába telepítem, akkor is újra kéri. Próbáltam rendszergazdaként, újraindítottam már mindent, de nem megy. Mit lehet kezdeni vele?
  • toza #65640
    hova rakjam? nagyszeru jatek..
  • w126
    Buék Nektek skacok!
    Utoljára szerkesztette: w126, 2015.01.01. 12:26:00
  • VO101_Mate
    Eladom Origin account-omat (változtatható a név,email,jelszó..gyarkorlatilag minden adat) egy Battlefield 4 Digital Deluxe-al felvértezve.

Ára 3000 forint.

302201170
    klorteremkukacyahoo.com