Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
received 4 new awards - e között van egy NEMESIS MEDAL.
4 hours ago
received a new award: NEMESIS MEDAL újra.
49 minutes ago
received a new award: NEMESIS MEDAL megint.
30 minutes ago
WTF?! Ennyi idõ alatt kizárt mivel nem boostolok. Am a 10k pontokat meg megkaptam!! Örülnöm kellene? 😄D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Itt a gyerek is, 4000 heli kill
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
B.Bohóc: Na látod inkább ezzel foglalkozna a nyomorult DICE banda, a logónyelvû szájbabaszott EA-val együtt!!
Gondoltam hogy a patch után nem lesz csaló,de nem így történt!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Blizzard Entertainment [email protected]
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A repülõk 0 sebzésû rakétái nekem is feltûntek, szóval jöhet patch-re a patch.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Látom megjelent a 12.3-as catalist, több lett az fps, jó driver lett, vagy jobb a 12.2-es?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
én azért visítva szidok mindenkit aki telibe lõ rpg-vel zárt helyen :S de azt eltudnám képzelni hogy metron rám lõnek vele egy ilyen egymást öldöklõ csata közepette de mellémenne viszont a majom kicsinálná a teljes csapatát <#wilting>#wilting> kicsit elküldenék a cs@ba
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem nagy cucc és Wake-en csináltam meg
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Viszont egy másik gépet sokkal nehezebben lehet lelõni, mert sokkal több találatra van szükség, így nekem kb az ötödére esett vissza a killjeim száma. Vért kell izzadni egy egy olyan találatért, hogy elõtte ne ugorna ki a pilóta.
Viszont mobil AA ha a géppuskáját használja sokkal jobban tud sebezni még messzirõl is.
Számomra sokkal nehezebb lett.
Nem lepõdnék meg...
Ugyanis külsõleg semmi nem változott, semmi nem indokolja.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
steam, origin: ACE_hun
Nem tudom, nekem 1 órám volt tegnap játszani összesen ezért még nem nyilvánítok véleményt.
Ami tetszett az az, hogy a tankon a másodlagos ülésbõl tüzelõ telepített gépfegyver sokkal "gyorsabban" pörög, ergó lehet vele mostmár büntetni a helikoptereket/jeepeket is könnyebben.
Ha jól olvasom nerfelték a repair kitet ami mindenképpen pozitív. Tököm tele volt, hogy rpgvel egyszerûen nem(vagy csak szerencsével) lehetett kilõni tankot ha egy másik javította...Nehogymár olyan ütemben javítson 1 azaz 1 db ember ahogy én lövöm rpgvel...Szóval ez számomra pozitív.
Commo-Rose: tetszik, hogy változatosabb lett(mostmár bf2 feeling nekem) és mindegyiknek van külön hangja is(eddig nem tûnt fel, szerintem kurv*ra nem lehetett hallani patch elõtt ha mondjuk ammo-t kértem).
Jeep duda: Oké nem a legjobb hangot találták hozzá, de legalább van duda 😊 (Szerintem) komoly jelentõsége van amikor mindkét csapat jó és gyorsan kell szállítani squadtársakat zászlóról zászlóra, hogy gyorsabban foglalj mint a másik. Duda-> bepattan 1-2 csapattag -> usgyi következõ zászlóhoz...nagyon kellett(akkoris ha valaki azt írta itt, hogy tök felesleges).
Sajnos az AA cuccok / recoilról nem tudok véleményt alkotni 1 óra játék után(álmos is voltam), talán tényleg akkora a gáz ahogy írták sokan, elválik.
Kb egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok a játéknak viszont most a segítségeteket kérném. Kb. 3 napja komoly texture bugjaim vannak a játékban, ami van, hogy hébe hoba jelenik meg van, hogy fixen és szinte percenként. És mikor milyen, van, hogy fekete "lapok" gátolnak a látásban, van, hogy a fegyver amit egy-egy társam hord egész trendi pink színt vesz fel. De mégis idegesítõ kicsit, gyanakodtam a videókártyára de semmi más játékban nem produkál bibit. Teszteltem 3dmarkkal is, semmi, kapott extreme burn-t furmarktól semmi... Viszont a gondom az, hogy ezáltal sokszor játszhatatlan a játékom. Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy valami mód a probléma fixálására? (Windows reinstall sem segített, graf driverekbõl is probáltam már több félét 285 östöl amit kér alapként BF 3 hoz, egészen a mostani legújabbig.) A videókártyám Palit 560 GTX 1GB rammal. A segítségetek elõre is köszönöm!
2. a tankozás sokkal nehezebb, de érdekesebb is talán. illetve sokkal jobban megbecsültem azt a combat efficiency ribbont, amit adott egy jobb menet végén 😊
3. mintha sokkal jobb lenne irányítani a helikoptereket, Vipert, Havocot egyaránt.
4. sokkal több pont jár az asszisztokért (squad driver assist 70 pont pl.)
5. explosive specializáció 9 helyett 7 rakétát enged vinni. javelin maradt 3.
6. még sosem csináltam public szervereken kétszer egymás után MVP menetet, ráadásul az egyikben az 1000 ticketrõl csak 600-ig tudtuk lefogyasztani az ellent, mégis összejött. szóval nekem eddig, egyelõre pozitív a peccs, bár látszik, hogy
7. peccselni kell majd ezt is. az animációk bugosak, a tankban meghalás például. rengeteg az apró kis fagyás, minilag. ez persze belefér, de kezdjenek is vele majd valamit...