Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol mi durva bugom van...

received 4 new awards - e között van egy NEMESIS MEDAL.
4 hours ago

received a new award: NEMESIS MEDAL újra.
49 minutes ago

received a new award: NEMESIS MEDAL megint.
30 minutes ago

WTF?! Ennyi idõ alatt kizárt mivel nem boostolok. Am a 10k pontokat meg megkaptam!! Örülnöm kellene? 😄D

Smithwarden
<#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jó lett a játék a patch után,jó munkát végzett a Dice.Ezért ma estére is ezzel játszok.Kkkkkkmmmm elnézést rosszúl írtam.Ezért ma estére(éjszaka)is a Tribes Ascend-el fogok játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

NagyiBMX
Valaki magyarázza meg nekem légyszives, hogyan lehet az hogy valaki beül az attak helibe (laser painter, ECM jammer, heat seeker) cuccokkal, majd amikor én beülök a helibe felszállok, nem is jelzi hogy bemértek csak látom hogy száll felém a rakéta és meghaltam... ezmi ???
Itt a gyerek is, 4000 heli kill

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Szerintetek ez a kis buzi gyerek csaló?

B.Bohóc: Na látod inkább ezzel foglalkozna a nyomorult DICE banda, a logónyelvû szájbabaszott EA-val együtt!!

Gondoltam hogy a patch után nem lesz csaló,de nem így történt!
<#fejvakaras>

Blizzard Entertainment [email protected]

az aa meg maradt ugyan olyan szar
a buzi repcsik meg helik túl erõsek lettek
Büdös Bohóc
nekem elég az a tény is, hogy ugye azért csak számít az a kibaszott W/L ratio, de ha olyan a szerver, akkor szívesen átrak téged az utolsó 1 percben a nyerõ csapatból a lúzer gecikhez

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
ez meg hogy a faszomba?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Vadnokedli
Hat mi ez a jatek.. ugy indit.. your team lost.. anyad...

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tegnap Oman-ra váltott a game,és a kör elején kirakott RU bázisra Amcsiként. Írta, hogy van még pár másodpercem és vége, de csak nem lett vége. A képernyõ a szokásos szürke volt, és simán rohangáltam. Elvittem az APC-t és ennyi. Persze senki nem vette észre, hogy nem velük vagyok, mint ahogy én sem egy ideig...

A repülõk 0 sebzésû rakétái nekem is feltûntek, szóval jöhet patch-re a patch.
pisztácia
Feltettem végül én is... különbséget nem nagyon láttam.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Off: Sziasztok bocs hogy itt kérdezem meg de nem tudom a pontos helyét és itt bizonyára van olyan aki ilyen felbontáson játszik és talán tud segíteni mi lehet a probléma nálam. Szóval van egy ilyen laptopom: Toshiba satellite l750-16v geforce gt525m videókarival ami tudja a 2560x1600 as felbontást van egy Dell U3011 monitor ami szintén tudja ezt a felbontást és a 2 eszköz HDMI 1.4 es kábellel van átkötve a gond csak az hogy a max felbontás amit a win7 enged(legfrissebb driverrel-is) 1920x1200 másra már csak nem tudok gondolni hogy a hdmi kimenet a laptopon nem jó vagy gõzöm sincs de szeretném maxon használni a 2 eszközt ha valakinek van valami ötlete megköszönném nagyon és elnézést hogy ide írtam 😮FF vége
zooleeh
Nalam jobb lett

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Pra
ugyan ezt akartam kérdezni 😊

pisztácia
Üdv!

Látom megjelent a 12.3-as catalist, több lett az fps, jó driver lett, vagy jobb a 12.2-es?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fogadjunk ez sem kelt fel és köszönte meg <#banplz>

én azért visítva szidok mindenkit aki telibe lõ rpg-vel zárt helyen :S de azt eltudnám képzelni hogy metron rám lõnek vele egy ilyen egymást öldöklõ csata közepette de mellémenne viszont a majom kicsinálná a teljes csapatát <#wilting> kicsit elküldenék a cs@ba

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

antgecc
patch elött keresésre egy rakás servert kiadott, most meg ugyan azokkal a filterekkel nagyon keveset... ezmi? másnak is?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Vegulis hasonlot mi is tudunk, mikor a kollegaval szepen koreografaltan egyuttmozgunk, hogy a loves pillanataban eppen a masik ele lepjunk. Nekem siman megy RPG-vel es granattal is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

Caliph
ugyan már...😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ami nagyon jó ötlet lett volna hogy a tankelhárító rakétáknak legyen hátrafelé is sebzése mert pl. metron is elég élet hûtlen hogy lõnek vele.... kb a mögötte levõ 3 embernek levinni a fejét :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

tutituti
lerakod a soflam-et egy mapon és spottolsz vele 5 jármûvet pl.
Nem nagy cucc és Wake-en csináltam meg

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

antgecc
QBU-88 sniper rifle-hez kell 5 Laser Designations. Ez mit jelent? Mit csináljak ehhez? Értem, hogy 5 lézer megjelölés, csak nem tudom ez a csatatéren mit jelent 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nuclearity
én onnal

Sheltem
Srácok, Hyperthreading ON vagy OFF beállítással játszotok a battlefield3al?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

morphologu
azét a zt meg csinálhaták volna hogy metroban ha enemi zónába lépsz meghalsz, mert undorító hogy van 10 mp míg meghalsz és oda lerohangálnak meg hátba lõdöznek

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Lehet, hogy hülyeséget írok vagy félreértek valamit 😊 Nekem itthon vásárolt verzióm van és néhány szerveren jelentkezik csak ez a probléma. Lehet, hogy a szerver beállítása, nyelve is befolyásolja a dolgot? Mondjuk nekem néhány német szervernél csinált ilyet, hogy feket képernyõ volt.
Nuclearity
igy van a 3dmark legujabb verziojával lett tesztelve, dx11 re és nem volt gondom, ha videokártya gond lenne, nem kellene más játékoknál is elõjönnie? és akkor, hogy hogy kezdetben nem csinálta? a kártya egyébként kb két hetes, folyamatosan volt használatban BF3 al viszont ez a gond csak durván 3-5 napja van és nem tudom megoldani, most a 295.73 as driver van fent, ezzel ritkán jön elõ, tegnap kb 1 óra után kaptam meg, caspian bordernél forest körül ahol már "kivágták" a fákat a gépek, ahol ilyen sötétebb nyomott hagytak, ott pl rozsaszines lilásak voltak, nem sötétbarnásak a texturák, vagy hilltoppon pl a konténer nem alapszinnel volt, hanem ilyen összevissza mindenféle szinnel... Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most mit is kellene csinálni.

de visszaszerezhetik, akkor van para, ha minden pont egyik csapatnál van, mert akkor nincs hová leéledni. max csapattársra, vagy baconre. ha squadban vagy

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

antgecc
És ha egyszer el lett foglalva, akkor nem szerezhetik vissza? Mert csak úgy látnám értelmét.

zászlófoglalás. ugyanaz, mint a conquest, csak itt alapból az egyik csapaté az összes zászló, értelemszerûen vagy meg kell védened, vagy el kell foglalnod...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

antgecc
Köszi a storyt, de még mindig nem tudom, hogy abban a játékmódban mi a lényeg 😊

antgecc
Ott mi a lényeg?

"nemrég játszottam,és az M1-esemet egy BTR-80-as szitává lõtte,pedig én is lõttem rá," Inkább ne szólaltál volna meg.Ez edig is így volt.Imádom a noob tankosokat szivatni btr 80-al és lav-al,berakom az ATGM Launchert és simán szétkapom vele a tankot.

Kicsit sok lett a "sokkal" :-)
Nos én gyakorlatilag repülni szoktam csak, nekem a tapasztalatom vegyes, ugyanis az azért nem oké, hogy szinte ha ügyes valaki akkor kilõhetetlen lesz, mert csak géppuskával lehet lentrõl leszedni, vagy egy másik géprõl.
Viszont egy másik gépet sokkal nehezebben lehet lelõni, mert sokkal több találatra van szükség, így nekem kb az ötödére esett vissza a killjeim száma. Vért kell izzadni egy egy olyan találatért, hogy elõtte ne ugorna ki a pilóta.
Viszont mobil AA ha a géppuskáját használja sokkal jobban tud sebezni még messzirõl is.
Számomra sokkal nehezebb lett.
Sheltem
Nem akarok rosszindulatúnak tûnni, de most jött ki a GTX680, nem lehet, hogy valami üzleti dolog van a háttérben emögött a teljesítménycsökkenés mögött az új patchben?

Nem lepõdnék meg...
Ugyanis külsõleg semmi nem változott, semmi nem indokolja.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
nekem semmi gondom vele, tán még jobb, mint volt...

BiG G
tényleg király a patch csak nekiállt szaggatni tõle a játék...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

szerintem kurva jó lett a patch!!

morphologu
sziasztok tudja valaki miért van az hogy most metroztam, be van állítva hogy 24 v. 32-es mégis 64-re dob be én meg baromira nem csipem mikor 1 rakás ember tömörül egy helyen.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Nem tudom. Gépuskát használok mindig a levegõben.

Ez komoly? 😄DDD

steam, origin: ACE_hun

Sheltem
Minimapot kihagytam, azis tetszik az új formájában.

Sheltem
Te vagy az elsõ ahogy nézem aki pozitívan szól az új patchrõl.
Nem tudom, nekem 1 órám volt tegnap játszani összesen ezért még nem nyilvánítok véleményt.

Ami tetszett az az, hogy a tankon a másodlagos ülésbõl tüzelõ telepített gépfegyver sokkal "gyorsabban" pörög, ergó lehet vele mostmár büntetni a helikoptereket/jeepeket is könnyebben.

Ha jól olvasom nerfelték a repair kitet ami mindenképpen pozitív. Tököm tele volt, hogy rpgvel egyszerûen nem(vagy csak szerencsével) lehetett kilõni tankot ha egy másik javította...Nehogymár olyan ütemben javítson 1 azaz 1 db ember ahogy én lövöm rpgvel...Szóval ez számomra pozitív.

Commo-Rose: tetszik, hogy változatosabb lett(mostmár bf2 feeling nekem) és mindegyiknek van külön hangja is(eddig nem tûnt fel, szerintem kurv*ra nem lehetett hallani patch elõtt ha mondjuk ammo-t kértem).

Jeep duda: Oké nem a legjobb hangot találták hozzá, de legalább van duda 😊 (Szerintem) komoly jelentõsége van amikor mindkét csapat jó és gyorsan kell szállítani squadtársakat zászlóról zászlóra, hogy gyorsabban foglalj mint a másik. Duda-> bepattan 1-2 csapattag -> usgyi következõ zászlóhoz...nagyon kellett(akkoris ha valaki azt írta itt, hogy tök felesleges).

Sajnos az AA cuccok / recoilról nem tudok véleményt alkotni 1 óra játék után(álmos is voltam), talán tényleg akkora a gáz ahogy írták sokan, elválik.

Ez videókártya gyanús, mivel idáig nem jelentkezett és a teljes újratelepítés sem segített. DX11-re is tesztelted? Mert elég kevés játék jött ki ami ténylegesen Dx11-es és lehet hogy pont ezeknél a "funkcióknál" jön elõ a probléma. Elég sok 560-as tulaj van itt, de ha jól tudom ilyen jellegû problémáról még nem írtak.

Nuclearity
Üdv!

Kb egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok a játéknak viszont most a segítségeteket kérném. Kb. 3 napja komoly texture bugjaim vannak a játékban, ami van, hogy hébe hoba jelenik meg van, hogy fixen és szinte percenként. És mikor milyen, van, hogy fekete "lapok" gátolnak a látásban, van, hogy a fegyver amit egy-egy társam hord egész trendi pink színt vesz fel. De mégis idegesítõ kicsit, gyanakodtam a videókártyára de semmi más játékban nem produkál bibit. Teszteltem 3dmarkkal is, semmi, kapott extreme burn-t furmarktól semmi... Viszont a gondom az, hogy ezáltal sokszor játszhatatlan a játékom. Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy valami mód a probléma fixálására? (Windows reinstall sem segített, graf driverekbõl is probáltam már több félét 285 östöl amit kér alapként BF 3 hoz, egészen a mostani legújabbig.) A videókártyám Palit 560 GTX 1GB rammal. A segítségetek elõre is köszönöm!

Hát én meg pont az ellenkezõjét tapasztaltam, mivel egy találat már elég a disable-hoz, adott idõ alatt még sose szedtem le stingerrel annyi repülõt és helit mint eddig 😄 Jó már nem hat olyan messzire, de aki a hatósugárba kerül annak jó eséllyel lõttek, még ha van IR-je is, és jól is használja, ha nem menekül elég gyorsan akkor vége 😊

giornalista
1. a hangtompítóhoz hozzácsatolt extra recoil valami elementárisan használhatatlanná teszi a fegyvert. Firestorm Army Outpostnál konkrétan két és fél tárat lõttem egy kedves delikvensbe, õ ugyanígy tüzelt, próbáltunk mozogni persze, de azért ilyen eddig nem volt...

2. a tankozás sokkal nehezebb, de érdekesebb is talán. illetve sokkal jobban megbecsültem azt a combat efficiency ribbont, amit adott egy jobb menet végén 😊

3. mintha sokkal jobb lenne irányítani a helikoptereket, Vipert, Havocot egyaránt.

4. sokkal több pont jár az asszisztokért (squad driver assist 70 pont pl.)

5. explosive specializáció 9 helyett 7 rakétát enged vinni. javelin maradt 3.

6. még sosem csináltam public szervereken kétszer egymás után MVP menetet, ráadásul az egyikben az 1000 ticketrõl csak 600-ig tudtuk lefogyasztani az ellent, mégis összejött. szóval nekem eddig, egyelõre pozitív a peccs, bár látszik, hogy

7. peccselni kell majd ezt is. az animációk bugosak, a tankban meghalás például. rengeteg az apró kis fagyás, minilag. ez persze belefér, de kezdjenek is vele majd valamit...