Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fasza lett most már lelõhetetlenek a repülõk igla/stingerrel mire befogja már oda is van olyan kicsi a hatótáv.A helit se tudtam leszedni.Kész újabb szünet következik vagy megy vissza a régi sorozat.
Volt egy repülõs mindenkit leszedett még a gyalogosokat is a cheaterek nem lettek kevesebben.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

V43 1105
Letöltöttem .. 1.6 GB .. install.. három kört játszottam. Azt hiszem itt a vége számomra, ez nem BF3 és nem is BF, ez egy szar elbalancolt COD-ra hajazó hányadék .. Köszi szépen akit megismerhettem a gameban, köszi a gameket.. BF3 nekem ennyi volt .. BC2 , BF2 install .. Bye.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SpeedXHUN
nekem szerencsére nincsen gond,patch is sokat javított a játékmeneten,így kellett volna kiadni és ezt még javítgatni....

Egyedül az ejtõernyõzés nem tetszik kiugrok magasból idõben nyitom az ernyõt és meghalok mert nagy erõvel csapódok le😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Igen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

antgecc
A mortar sebzi a tankot?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Te se gondolod komolyan, hogy bohockodni kezdek ezzel, mikor a mostani megbizhatoan mukodik? <#fejvakaras> Megjelenes utan is jo ideig jatszottam meg a betahoz kiadott driverrel, nem is volt kulonosebb bajom jo ideig, mig egy szep napon nalam is elkezdte a palyak kozotti vegtelen loadingot, meg az otletszeru fagyast olykor.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

scomcomputers
Nekem ez van fenn!!
De van már újabb is!!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

megint csak a visszaolvasás hiányzott xD mondjuk én az ATI-val szopok nem NVIDIA-val nekem ez a megoldás marad, de érdekes hogy singel meg coop probléma nélkül fut fullon :S jelenleg legnagyobb bajom hogy a quick match nem megy

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Draga vagy, de mondtam, hogy mar jo.

296.10 a legfrissebb az Nvidia szerint.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Igen a heat seeker el lett baszva, se repcsivel se helivel nem jó.
GG DICE

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scomcomputers
Oszt melyik a legújabb NV driver,szerinted?

* Scomcomputers the future of computing!*

akkor próbáld meg azt hogy mindent max médiumra raksz élsimítást is lejjebb veszed ! hülyeségnek hangzik de sokan írták a fórumokon hogy kifagy ha médiumnál nagyobb beállítást használnak :S nekem is az volt a bajom de mióta így tolom nem fagy ki

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Tudja a korsag, nem neztem mar egy ideje. Asszem, kicsit modositott high akarmennyiszervalamennyi felbontasban.

milyen grafon játszol ? (próbálnál játszani)

Kösz.De én amd-t használok😊).Mostmár végleg kakilok rá.A játékot megjelenéskor vettem,aztán az elsõ patch után már semmit sem tudok vele kezdeni multiban.Asingle rész hibátlanúl fut,meg a kooperatív mód is.Asima multi 10 másodperc és lefagy.Olyan dolog nincs amit nem probáltam volna.Mégegyszer köszi😊
A legujabb Nvidia driverrel most fagyas nelkul jatszottam eleg hosszan.

jah és a legjobb, beléptem egy szerverre, 1xer haltam meg, 1 perc alatt, majd váltás, kapom az 1 ribbont, meg additional pontból 20000-et!!!!!mire fel? valami okos megmondhatná ez hogy van
azért az csúnya lenne,ha egy mezitlábas tálib jobbágy,a való életben,2-3 rpg-vel kicsinálna egy M1-est,ami az egyik legfejlettebb harckocsi a világon,teleaggatva ilyen-olyan önvédelmi cuccokkal.ezt a részét elbaszták.nemrég játszottam,és az M1-esemet egy BTR-80-as szitává lõtte,pedig én is lõttem rá,sõt,még mozogtam is.a gulf of oman mapon,meg a srác,miközben mi foglaltuk az egyik tengerparti zászlót,gyakorlatilag leszállt a homokos tengerpartra a SU-35-össel,és gurulva felénk gépágyúzott minket.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

1 órát szenvedtem, 2 pályán is. A konklúzió : kevesebb fps, több szaggatás /igaz vagy 3 hónapos driver van fent,de akkor is a nyomorék dice anyuciját simogassa ott ahol a kedvenc adminjaim is/, jármûvek használhatatlanok, a gyalogos harcot is kasztrálták, viszont vannak élénkebb színek, juppee, gratula dice...

ugyanitt bf3 eladó
item
Bal egér gomb....

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

giornalista
nyilván így elsõ ránézésre nagyon gáz, hogy hamar ki lehet lõni a tankokat, viszont így valamivel reálisabb is lett a játék, hiszen az sem volt normális, hogy 5-6-szor kellett belelõni tankkal, vagy 3 javelin shot kellett ahhoz, hogy bármi történjen vele.

itt azt a nehéz, hogy 64 és 24 fõs meccseken is ugyanolyan élvezetes maradjon a játék és a tank használata. 64-ben most használhatatlan a tank, mert tele van a térkép engineerekkel, javelinekkel, smawokkal. viszont a kevesebb játékos szervereken meg eddig szinte lehetetlen volt kinyírni a tankot. én is attól félek, hogy átestek most a ló túloldalára, a repair torch gyengítésével abszolút egyetértettem, viszont a tankok erejét ennyivel nem lett volna szabad csökkenteni.
hellosztok hogy lehet dudálni?
ÉBevallom én kikapcsolódásképp mindig a Kharg Islanden TDM módban játszottam esténként, kegyetlen jó volt, napi 40-60 perc (2-3 kör 550 ticket), és felpörögtem, megnevettetett, csodáltam a látványt egyszóval öröm volt játszani ezen a mapon.
Vártam is nagy "patch"-et, kedvenc szerverre fel, és döbbenet... 1,5 nagyobb map, (szinte) mindig ugyanoda rak le halál után (a pálya legsarkára) játékmenet pörgésbõl halál unalomba fulladt, a tetõ tele sniperrel, akik 1-2 lövésbõl leszednek, nekem min fél tár kell 1 emberre, közelharc 0, egyszóval borzalom... Élvezhetetlen lett... Nagyon sajnálom, mert kiváló játék is lehetett volna. Túl sok stílusnak akartak egyszerre megfelelni, és a végén élvezhetetlen lett az egész.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Bullet
Jól vettem észre hogy Q-val nem lehet parancsokat adni squad leader-ként?

Udv.Ugyanaz nálam is😞(
Hm. 1 hónap kihagyás után elsõre win+csapatelsõ 😊
Érdekes ez az új patch... gyakorlatilag újra meg kell tanulni mivel hogyan jobb menni. Közelítettek ahhoz, ami eddig a HC volt, úgyhogy most normalon is élvezhetõ volt a játék. Bár annak ellenére hogy EA-HU, elég jól lagolt néha...
MaskimXul
Lehet, csak nem magyart.
Vadnokedli
PS3 on már van szervere haveromnak. PC-n még nem lehet?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ajj, de jo! A patch oromere visszaneztem a BF3-ba. 2 percig ha birta, aztan fagyas.

RatBaG
28-0 lav-ban, mikor végre kilövik alólam, de túlélem, erre "kicked by admin, making room for member".
jöhetnek akármilyen patchek, valami sosem változik...

Per Aspera Ad Inferi.

nandorb
Nem. Egyelore nem. Csak vannak magyarorszagon EA-s szerverek.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
Lehet már bérelni szervert itthon is?

Parasite Eve 2, best game EVER!

metrón nem jött elõ a probléma biztos...

Talan le kene cserelni a fejlesztoket es a tesztereket mostmar!

MaskimXul
Jó lett a patch...

RatBaG
nekem eddig a 285.62 volt fent, vagy háromszor visszatettem, mert hiába próbáltam ki sorban az újakat, azok is szarabbul mentek.
de most felteszem a legfrissebbet, hátha...

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem is hasonló problémám volt, elvett az új patch 5-10 fps-t, de feltelítettem a legújabb nvidia drivert, geforece-om van, és helyre jött teljesen.

Mivel csak ritkán fut bele az ember igazi csapatként játszó emberekbe, ezért ez engem kevésbé zavart, mint az, hogy most tankban ülni veszélyesebb, mint futkározni...

RatBaG
elõször is, ami leginkább bassza a csõröm, hogy a patch után 5-10 fpsel kevesebbel fut a game. másvalaki észrevett ilyesmit?

a tankok nevetségesen gyengék lettek. kb egy engi is simán faszra húzza, ha jól mozog a fedezékek között. nem lett volna gáz pl a repair torch nerfelése, de az rpg/javelin/légi jármûvek rakétáinak buffolásával együtt ez már tumáccs. a heli szinte egy rácsapásból lenullázza úgy, hogy a gunnernek nem is kell besegítenie. ennyit bírna 60 tonna páncél? röhej...

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
ja meg 5x ös a recoil és a spread is <#idiota><#idiota><#idiota> közvetlen közelrõl egy tár 1 ember.. 😄

Jim Morrison
sajna 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Elõnye, futásközben nem nagyon tud már darálni az ember, + Claymore / C4 melegeknek eltûnik a berendezésük ha megdöglenek c:

minõségi dice patchet kaptunk...
Vadnokedli
Sajnos ja... a JAVELin meg a pláne... úgy kapok néha rakétát hogy kilövi a Reactivet + kapok egy Disabled-et 😊 Hát köszi.

Jim Morrison
na úgy tûnik elindul.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Higher
Nalam a map nezeteknel (M es N betu) a kepernyo egy masodpercre elsotetul. Esetleg mas is talalkozott ezzel vagy a win8/beta ati driver kombo okozhatja?

És az nem volt vicc,hogy lõttél egy tankot és elpusztíthatatlan volt mert 1 v 2 haverja javította folyamatosan?

Jim Morrison
most javításnál megint letölti a teljes játékot ? Nem csak a sérült fájlokat? Mert nekem nagyon úgy tûnik hogy az egészet le akarja tölteni... Elõbb tettem fel a patchet csak azóta fagy a játék...

Így van... ráadásul a tankok annyira sebezhetõek lettek (nem csak emiatt), mintha egy trabantban ülnék. Iglát/Stingert meg simán lecserélhették volna ezzel az erõvel egy csúzlira, mert egyszerûen használhatatlan. Caspianon az elõbb 4-en nem tudtuk még csak meglõni sem a helikoptert, mert az jött ezerrel, megsorozott, és már rég kinn volt a hatótávon kívül mire befoghattuk volna. Aztán megfordult, és ez ment 20 percen keresztül. Nem mondom, õ jókat röhögött és élvezte, de így most csináltak egy jet/heli szimulátort...