Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Spotolnod kell egy ellenseget, akit utana kinyir egy tarsad. (Gondolom a spotolasi vagy bizonyos idon belul).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

50 Spot Assists
Fiuk ez mit jelent? spotolok mint egy fasz de sehol semmi :S Mit gondoltok melyik palya alkalmas erre az Assigments-re?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nagy elorelepes lesz a vilagnak, ha elszaporodnak az olyan emberek, akik nem sajat tevkepzeteiket akarjak leverni a vitapartnerukon. Egy szoval se vedte Kabut.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

w126
1. uhhhdehülye vagy........
2. nem vagyok fejlesztõ, kicsit figyelmesebben olvasni ha lehet, én társsegédfejlesztõ vagyok, ez a hivatalos neve, de nem írtam, hogy mi az én feladatom tehát nem tudhatod.
3.Van cheat teszt, csak tudod nem publikon szivatjuk a másik 30 embert, hanem mikor "melo" van a csapat felmegy a saját cb szerverre,ts-re, és konzultácio melett szitukat, jelenségeket,stb tesztelnek és a cheatot használó programozó eközben mozzanatokat keres, hogy mi mozdúl meg a gépen amin keresztûl fogható, tehát hol a gyengéje a cheatnak
És így nincs szivatva senki, valamint ha sikerûl megfogni a cheatot a megfogott teszterrõl lekerûl a ban amit az UAC, vagy aDMW automativce bead.
Nem is értem......miért gondolod te azt, hogy publikra kell menni csalást tesztelni?

4. Tudod a lemaradást illetõen van egy aprócska tény.
A cheatért fizet a kis patkány, mert van akkora fa...cibáló, de az anticheatért már nem!!

Én akkor rakok ki valakit a szerverrõl, ha gyakorlatilag az egész szerver harsongja az illetõ nevét, hogy csaló, nem pedig 20/5-ös statnál.
Látod eltér a gondolkodásunk, és a hozzáállásunk....
A legtöbb "takony" hatalommal a kezében eljátsza a nagy fegyelmezõt és remeg a keze proconon......
Lásd iram szerver........engem az sem érdekel ha percenként káromkodik, szive joga, legyen a szülei dolga a nevelés....
iramról már akkor kidobtak ha böfögtél egyet csetbe...

És végezetûl: Én nem fejlesztem az anticheat-ot, mint írtam segédfejlesztõ vagyok...ez abbol áll, hogy információ gyüjtés a csalásokrol, csaláslisták felállítása ketegóriák szerint, két különbözõ csalás hasonlóságainak keresése..stb....
Tehát nem programozói feladatom van, nem is értek a programozáshoz és azt ezesetben is 2 emberke csinálja és nemigen publikusak bizonyos dolgok még számomra se!

Amúgy miért védelmezed ennyire a kis csíterünekt? hmm hmm...

Mercedes-Benz®

Pfff... Mi megy itt? Nemkell vitatkozni,minden cheaternek ripityára törni a kezét aztán kész... Sikerült meggyûlölnöm õket,felesleges magyarázkodni sosem fog megváltozni a véleményem. Túl sokszor rontották el a játékélményt,amiért én fizettem,nem keveset dolgoztam érte... Nemtudom megérteni õket,és nem is akarom. Azt kívánom nekik,hogy ez legyen a legnagyobb örömük az életben. Szép napot minden tisztességes játékosnak.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Na nézzük meg szépen a te ellent mondásaidat is egy kicsit.

"Öreg! Ha tudni akarom milyen a BF3 aimbot, akkor pont ezt be is írom a youtubon, és megnézem a videót.."

"Az itt jelenlevõk nagyrésze nem tegnap kezdett multizni, nagyon is jól tudjuk, hogy miként mûködik egy aimbot,wh,soundbot,norecoil,stb.
Jómagam 2000 novembere óta online vagyok, és azóta CB-én is, valamint admin is, és a clanbase UAC anticheat program egyik társsegéd fejlesztõje, de ezek nélkül is a patkányok miatt megélt bosszúságok végett majdnem mindenki rendelkezik infóval arrol, hogy a játékát tönkretevõ patkány még is mivel szivatja...."

Szóval anti cheat fejlesztõ vagy de te a cheatet videón nézegeted.
Gondolom a tudósok is ha valami új vírus van azt is képeken nézegetik,véletlen se tesztelik le egy pár dologgal.
Ha anti cheat fejlesztõként nem próbálgatod a cheatet élõben hogy mit tud és mi a müködési mechanizmusa akkor nagy szarban vagyunk.
Vagyis a dolgok jelenlegi állása szerint kb. 200 évvel vagytok lemaradva a cheat készítõktõl.Szóval ideje felhúzni a gatyaszárat vagy szarni az egészre.

"Amelyik meg úgy csal, hogy óvatosba, és csak türhetõ ügyes statja van az érdemben nem kurja el a gémedet, észre sem veszed, max 1000 tickets alatt összefutsu vele 4x 5x a másik 20 gémer ellenfél melett oszt csõ, kb ront max 5 freget a statodon, de ha nem high szinten nyomatja még van is esélyed jobnak lenni."

Szerinted így müködik a dolog,ront a statján egy 4-5 õlést az ügyes cheater+még egy jó párat az ellen többi játékosa.
Mindjárt kijön neki egy 6/17 k/d és szerinted mit gondol õ mikor megnézi a tabellát a kör végén hogy legalul van.Az úgymond jó játékosok meg vígan jó plusszos k/d-val a tabella legtetején tanyáznak.
Ekkor jön az írigység hogy neki miért nem megy ilyen jól a játék és a legkönnyebb megoldáshoz fordul a cheathez.
Tudod egy cheater 100-at csinál.

Mi szerinted a türhetö stat,ki mernél rugni a szerverrõl egy olyan játékost akinek 20/5 k/d-je,lehet szerencsés lehet jó játékos és lehet csaló is az illetõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Persze, hogy rendben van, hisz ott vállalod a következményeket.
Mert ott, abban az esetben LESZNEK!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

*száz szónak is egy*

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Sok beszédnek sok az alja.
Illetve egy szónak is száz a vége.

Akármit dumál mellé, legyen az HUN, GER, bárhonnan is; a cheatereknek ez jár:

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

a cheat témát másik topikban kéne kitárgyalni... jóltévedek? haha

Frostbite 2

Na ugye...szóval akkor egy volt csaló is írhat ide, a kit érdekelt meg hagyjuk mert elolvastad a hozzászólásaimat így érdekelt.
NagyiBMX
Csak a naponta 20 hozzászólással rendelkezõk irhatnak ide ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hol írtam hogy büszke vagyok rá?
Te meg ki a rák vagy? Pár év után beírsz ide?
Fpocok
Bármibe is kezdesz bele, csinálj teljesen új accountot: Én biztos nem állnék össze olyannal, aki csalt ÉS BÜSZKE IS RÁ. Legyen az bármilyen genre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Legutolsó patch óta, ha jól tudom. Van benne ráció.

NagyiBMX
Csak egyetérteni tudok az elöttem szólóval hogy ez most igy kit érdekelt ? Meguntad a játékot, hackeltél egy jót ilyen király vagy <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fpocok
Nem nagyon értem ezt a földbedugós dolgot: Csak azért írtam, mert nem kéne a játék oldalán
1.reklámozni, konkrét oldalt
2.leírni, hogy mûködik
3.ódákat zengetni róla, hogy milyen fasza.

Ez elég gyengére sikerült.
kifli
Én ki akarom próbálni, milyenaz, ha ismeretlen embereket pofánrugok az utcán. Akkor az, hogy pofánrugok pár embert az utcán, teljesen rendben van?
Ha valaki nem ért valamit vagy rosszuk érti, meg kell magyarázni hogy megértse vagy jól értse.
Karinthy Frigyes: "Magyarázom a bizonyítványom"
(csak ez a szánalmas kategória)

Az a helyzet, hogy mivel rage killeztem, így 100% tudtam hogy videó fel fog kerülni. Mivel nem egy gyerek jelezte chaten, hogy frapssal veszi. Mások azon élvezkednek el és hiszik magukat nagynak azért, mert egy cheatert levideóztak és egybõl youtubera rakják, mikor ezernyi ilyen videó van így átlagos a dolog, persze ezzel nincs semmi baj. És mint írtam még tegnap, én már írtam hogy vettem aimbotot csak nem vettétek komolyan. Szóval mit is kellet volna bevallanom, mikor bevallottam az elején? (Nem akarok kötözködni)
Igazad van csak magam húzom fel,részemrõl befejeztem,még csak annyit írnék neked "zárszóként",hogy ha a videó nem kerül fel, te itt sosem vallod be,talán jobb is lett volna.
<#kacsint>

Blizzard Entertainment [email protected]

Leírtam, de ezek szerint nem ment át a mondanivaló. ÉN KI AKARTAM PRÓBÁLNI mielõtt átállok az fpsrõl másra. Egyszerûen hajtott a kíváncsiság és igen áldoztam rá pénzt és nem bántam meg hogy megvettem és kipróbáltam, a többit viszont igen. Tényleg semmi értelme az egésznek. Nem éri megvenni. De ez sajnos embertõl függ, valakit ha bannolnak ugyan úgy fizet új accountért és folytatja amit elkezdett. Okosan se jó használni, mert egyszerûen amiért BF a BF az el is veszik ezzel. Olyan volt, mint ha codoztam volna. Bár vicces, mert olcsóbb még így is mint ha a codot vettem volna meg.
Szvsz le volt írva, hogy ha kérdésetek van írjátok...csak kérdezni kell...pl hogy milyen érzés szétrombolni mások játékát? stb, csak gondolkodni kellene.
kifli
ha abba akarod hagyni, add oda inkább az accod valakinek, aki nem tudja megvenni a játékot!
Akkor biztos nem kezded el megint, és mások játékát sem teszed tönkre...
ajánlom a rubik kockát <#mf1><#mf1><#mf1>
nem késeltem metron volt szembõl löttem jah meg csak 3 killem volt <#violent>
item
Takarítok! A normális hangvételû posztokat természetesen nem fogom törölni,mivel mindenki elmondhatja a dologról a véleményét,de csak normális keretek között,ha kérhetném az uraktól.

Köszönöm...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Vadnokedli
Vagy nem szembõl lõtted le hanem lekéselted, nem mutattad meg magad neki elõtte.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Being Disrespectful Na biztos vmi fõmuftit nyirtam ki mert a chatbe nem irtam lol<#fogmosas><#violent>
Vadnokedli
Nekem ma felajánlotta hogy vegyem meg ezeket a húdejó Bundle-kat.. 😊 A jármûvekhez meg kasztokhoz.. hát mondanom se kell már ahhoz kicsit késõ hogy ezt bedobja.

mackosajt
Nem mondtam egy szóval sem, hogy siker.
csak ugye az Életben is amíg a bûnözõ nem bukik le, azt csinál, amit akar.
A csíterszûrõsök sem tudnak a csítek programozói elõtt járni, ha már egyszer megadatott a lehetõség a csítelésre. Pont úgy, mint a vírus és kémprogramok esetében. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

item
Nem gond,csak furcsa volt.. <#papakacsint> Viszont a helivel jól toltátok,ez az elsõ szerver ahol elég jól kellett vigyáznom a seggemre,mert nagy távolságokról is frankón indítható a TV raksi,szóval elég halálos egy jószág.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kb 3 hónapja nem léptem be.

ez mindent elmond az earõl és sajnos nagyon jellemzõ manapság.
Vadnokedli
régóta.

mióta lehet pénzért unlockolni a kiteket? <#idiota>
RatBaG
olyan szintû társalgás folyik itt cheater-témában, hogy egy-egy kommentelõnek szívesebben kiosztanék egy csicskalángos, mint az emlegetett csalóknak...

Per Aspera Ad Inferi.

valaki pár hete azt írta itt,hogy jó lenne,ha egy hacker egyszer leírná,miért is bassza szerte szét mások szórakozását.hát erre nem kaptunk választ,csak egy leírást,hogy hogyan,és hol lehet megvenni,illetve,hogy hogyan kell használni.ez valóban reklám,semmi egyéb.de az jó duma,hogy saját magad jelentetted.annál a résznél,könny szökött a szemembe!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

"Hát ha nem lennének ilyenek mint te, akkor nem kéne PB,DMW,UAC,VAC."

Igy se kellenek, legalabbis nem jobban, mint halnak gorkorcsolya. Ha Kabu nem kapcsolja azt a nyamvadt hacket epilepszias rambo modba, akkor mindorokke jatszhatott volna az osszes nyamvad rovidites figyelo tekintete elott.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

w126
"én legalább kipróbáltam "
Mekkora ász vagy bakker.....respect

"és nem nem húzok el innen."

Maradjál, semmi gond, max kb mindenki nyom egy kábelt az írásodra, és majd jól eldumcsizhatsz magadban.

"Játék az egy dolog. Az élet egy másik."

Tudod sokat elárúl az emberrõl az, ha mindenféle tét nélkûl, bármilyen pozitívum hiányától mentesen, tehát abszolut nyereség nélkül okoz kárt másoknak, szal mi lenne, vagy van a valós életben veled, ahol még hasznod is lehet abbol, hogy másokat átversz?!
Ahoz azért kell egy lelki és jellem világ, hogy fizessek azért, hogy megszivassak másokat!
Tudod a lelõtt katonák mögött othon ûlnek idegeskedõ emberkék, akik szeretik a gémet és élveznék, de jön egy ilyen majomtojás aki ezt tönkreteszi, és vannak extra tojglik, akik ezt közzé is teszik és még elismerõen bólogatni is kéne neki ezért...

"és nem a levegõbe írok."

De baxod oda írsz!!
-Hát- mit gondoltál ki a fa...omat érdekli az, hogy te veszel egy csalást, vagy az, hogy az aimbotot hogyan kell bekapcsolni, stb. hmm?
Mire számítottál egyáltalán? Megtapsolunk, és ma este már mindenki nyugottan fog gémelni mert te elmondtad, hogy tapasztalataid szerint sok a csaló? Szerinted itt nem látják és éruik a bõrükön sokan naponta, hogy televan ilyen fa...cibálóval az online világ mint te?

"de mivel nem mindenki egyforma így mindenki másképp értelmezi a mondanivalómat."

Lehet baj van velem, de én úgy értelmeztem, hogy vettél egy csalást, beszáltál abba a közösségbe akik tönkreteszik naponta a tiszta rendes gémerek játékát, közben egy BF3 fórumon gyakorlatilag leköpködöd a gémet, de ha már ittvan a csalás csak elmész 100-ig, stb?
Mond te normális vagy?

"Viszont az fix hogy ezek után a PB-t, játékkiadókat stb-t anyázom le jobban mint a cheatereket."

De miéééééééért!!!!!!!!?????
Hát a jóisten áldjon meg te fogyatékos, hát kötelezõ volt neked megvenni a csalást????
Hát nem te vagy az aki pár plussz pontért, jobb K/D-ért vettél egy csalást? Hát nem te voltál az aki még javasolja is a csalást, hogy gyengébb játékosoknak kiváló?
Hát ha nem lennének ilyenek mint te, akkor nem kéne PB,DMW,UAC,VAC.
Ezek a programok azért készûlnek, mert televan az online világ szar emberekkel, és a programozáshoz értõ, tiszta gémerek elkezdtek anticsíteket gyártani.....
Ha nem lennének mocskos hackerek, akkor vírusírtó sem kéne....
Még a végén a rendõr lesz a hibás, mert nem tud minden bûncselekményre azonnali megoldást......

"Semmi értelme személyeskedni mivel nem ismersz"

Én ismerlek, az adataid:

Vezeték neve: pathetic
Keresztneve: cheater

Mercedes-Benz&#174;

scomcomputers
Istenem mi folyik itt <#guluszem1>

kemence: bammeg te nagyon berágtál....de mondjuk érthetõ! <#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

w126
Ja és ezúton kérek elnézést ITEM-HUN-tól, hogy tegnap átbalanszoltam, de sajnos erõsen kevesebb volt az ellen, és nem lett volna korrekt ha gyenge játékosokat húzok át.....
Viszont banduskával jól csapattad, nehéz volt megfogni😄D

Banduska=tunguska, csak én bandinak, vagy banduskának hívom😄

Mercedes-Benz&#174;

w126
Nállunk nincs, ill olyan aki érdemben észrevehetõen csal, ergo tönkreteszi a játékod az repûl, ha nem vagyok szerón egyébb online elérhetõségeim minden nap 23:30-ig.
Amelyik meg úgy csal, hogy óvatosba, és csak türhetõ ügyes statja van az érdemben nem kurja el a gémedet, észre sem veszed, max 1000 tickets alatt összefutsu vele 4x 5x a másik 20 gémer ellenfél melett oszt csõ, kb ront max 5 freget a statodon, de ha nem high szinten nyomatja még van is esélyed jobnak lenni.
Ha meg nincs esélyed akkor a fentebb írt, tehát kick, mert akkor látjuk.

Mercedes-Benz&#174;

Pont ezért ne emeljünk már neki szobrot!!!
Szánalmas magyarázkodás amit csinál.

w126
"...tökéletesen, kényelmes játékot biztosít így azok számára, akik nem játszanak jól."

Köszi, én inkább kihagyom, inkább legyek az egyik legszánalmasabb, minthogy azok játékát tegyem tönkre akik fizettek a gémért, és tisztán szeretnének egy jót gémelni.

"Végezetül úgy döntöttem, hogy 100as sasig feltolom magam,"

Király vagy, addig is míg eléred a 100-at, sikeresen megkeseríted majd mások játékát, gratulálok hozzá....englis beszélni? pathetic, shit, rat? mondanak valamit? Igen, te is az!

"A lényeg, hogy úgy akarom abbahagyni a BF-et hogy kipróbáljam milyen is a sötét oldalon játszani és errõl az oldalról tapasztalatokat szerezni, hogy miként is kéne elítélni egy cheatert. BAN garantált, arról biztosítottam magam direkt, így legalább nem tudok visszatérni. "

Nem elég, hogy egy szánalmas csaló vagy, még noob is, szándékosan dobsz ki pár ezret az ablakon....
Valamint én, és szerintem sokan mások valahogy nem érzik, hogy kikell próbálni a "sötét oldalt", ezt a süket dumát baxod...
Nem tetszik a BF? Add el, töröld le, viszlát....
Nem tetszik a BF, de azé 100-as sasig elszeretnél jutni, BF fórumon vakítod a népet, és még majd el is várod, hogy megköszönjük, hogy jó arc vagy hiszen pénzt, játékot nem kímélve, magadat lebannoltatva készítettél egy riportot/tesztet a csalás rejtelmeirõl, hogy mi okosabbak legyünk...
Öreg! Ha tudni akarom milyen a BF3 aimbot, akkor pont ezt be is írom a youtubon, és megnézem a videót..

"Amint látjátok, az aimbotot annyira durván be lehet állítani, hogy facepalm. Rage kill szánalom, kill alltól a fovig be lehet lõni. Ha egy ilyen lehetõséget ki lehet használni egy fps játékban, akkor el kell pártolni tõle. Hogy miért nem javítják?? " ... "
Beállítható hogy mit lõjön az aimbot...lábat? Nem akadály neki! Ha az aimbotnál kivesszük az X-et, akkor magától át áll emberi célzásba és nagyjából mellkasba lövi az embert úgy, hogy ha az adott katonára tartom a célkeresztet - kicsit rásegít a célzásban mellkasra, így nem vehetõ ki hogy egybõl headshoton lõttem az illetõt + ha meghal a katona nem fog ráugrani a következõre. No recoil kilövése ha akarsz fizikát. Ismét csökkenti a lebukás veszélyét. Csontozatot is belehet állítani hogy a boxban látható legyen így látom a fal mögött hogy az illetõ fekszik, guggol, piál, vagy éppen keféli a másik katonát. Teszteltem pisztolyokkal, gépfegyverekkel, és távcsöves puskákkal egyaránt. Epic...sniperrel leteszteltem, hogy azért mégis milyen messzire tudok valakit headshoton lõni...döbbenet...950 métert is sikerült lõnöm...messzirõl a boxba rakom a célzást, az aimbot meg kiszámolja mennyire vigye felé a célzást, csak nyomok egy bal egér gombot és hirtelen felugrik arra a magasságra amibõl a golyó úgy zuhan hogy az illetõt headshoton találja... És egyszerûen ha jól használod, nem fog kiderülni hogy cheattel érted el...majd írják hogy wow, nice shot."

Hallod öreg....
Az itt jelenlevõk nagyrésze nem tegnap kezdett multizni, nagyon is jól tudjuk, hogy miként mûködik egy aimbot,wh,soundbot,norecoil,stb.
Jómagam 2000 novembere óta online vagyok, és azóta CB-én is, valamint admin is, és a clanbase UAC anticheat program egyik társsegéd fejlesztõje, de ezek nélkül is a patkányok miatt megélt bosszúságok végett majdnem mindenki rendelkezik infóval arrol, hogy a játékát tönkretevõ patkány még is mivel szivatja....

Összegezve:
Nem köszi a felvilágosítást, egy sza...házi cheater vagy és abban sem vagyok biztos, hogy az elkerülhetetlen bannolódásod miatt kitalált vakító sztorit olvashattuk el, aminek a célja, hogy a szegény mártír feláldozta magát......

UI: Én megvettem a COD összes példányát, a régebbiek lejárt lemezek, az újakból toltam MW2,BO,MW3. BO,MW3 egy borzalmas, emberfeletti szar, de valahogy nem jutott eszembe venni rájuk egy csalást, majd ezt reklámozni.....

Ha tükõrbe nézel nem kezd el hírtelen szarszag terjengeni?

Üdv.

Mercedes-Benz&#174;

Gezam, nem vagy formaban. Bejarkalt szerverekre, es a kezdorol meszarolta az ellent. Mintha errol a Breivik gyerekrol mondanad, hogy lebukott.

Ja, hogy õ maga (fevfev1) töltötte fel magáról a videót?!