Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lebukott? Ember, nezd mar meg a belinkelt videot! Kiallt a trambulin tetejere es belepisalt a medencebe.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ó még nehogy már még az õ s.gge legyen kinyalva.
Azért magyarázkodik MOST, mert megbukott mint a faforint. Annyira volt õ õszinte mint anno Ferenc testvér.
Jobb lett volna ha csendben marad. A kevesebb több lett volna.

Kedvenc szerverem 5 perce: megjelenik a gyerek, és szétver egy teljesen kiegyensúlyozott 64-es szervert. 5 perc alatt 120/0 K/D-ja volt. És a legszebb: volt fent admin, és állítólag nem tudta kitenni. Ez volt az utolsó multiplayer játék, amit megvettem.

elnézést, ha már volt😉

zotya10002
<#pias><#szomoru2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TV rakéta csak disabled? 100°% tankban mindig hazavág vagy csiterekkeljátszom <#merges2>
gondolom azért hogy ne csak õ gyûlölje hanem mással is megutáltassa a játékot.
shaddam
Engem az érdekel mi viszi arra hogy a gyûlölt játékba még csalást is vegyen. Normális ember vállat von aztán uninstall és eladja ami nem jön be.Nem pluszban költ rá és egy wall of textben megmutatja ki a jani a fórumon.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Na úgy látszik volt vmi kis hotfix.
Eddig amit tapasztaltam:

Heat Seeker javítva.
Soflamot továbbra sem lehet szétlõni helikopterrel.
TV rakéta most már mindenhonnan csak disabled, oldalról pedig egyáltalán nem sebez GG DICE, max 10-bõl 1.
TV rakétával repcsi hitbox továbbra is überbugos.
Flare ablak repcsinek még mindig túl gyors.
Guided rocket jobban látszik hova lövöd és úgy látszik most már légi jármû ellen is valamivel hatásosabb a hitboxa.
TV rakéta ha mellélövöd, gyorsabban visszatér gunnerba, ez elõnyös javítás viszont.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

"Azért nem tette ki a szûröd, mert addig nem buktál le, illetve a csít, amit használtál, perpill szintúgy nem bukott meg."

Azert azt ugye nem akarjuk sikernek eladni, hogy a mar megbukott csitereket kepes kizarni a rendszer? <#fejvakaras>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mackosajt
Azért a pbbans és a ggc terén el vagy tévedve.
Azért nem tette ki a szûröd, mert addig nem buktál le, illetve a csít, amit használtál, perpill szintúgy nem bukott meg.
Amint megbuktál, vagy megbukik a csíted, onnantól reszeltek neked. Nem mintha így nem reszeltek volna.

Szép, meg jó, hogy beismered, de ettõl még ugyanaz a szánalomra sem méltó maradsz. Engem pl. az érdekelne, hogy mi veszi rá az embereket, hogy csaljanak, nem az, hogy miként mûködik. Így ennek az akciódnak nem látom értelmét, csak lejárattad magad és a magyar játékosokat egyaránt.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Na mar most egy kicsit ossze vagyok zavarodva. Ugy is mondhatnam: he?

ozimak
Elég szar ezt olvasni <#szomoru1> Jó,eddig is tudtuk,hogy sok a csaló,de azért ez eléggé elveszi az ember kedvét az egésztõl. 😞
Gyakorlatilag bármikor bármelyik szerveren lehet csaló 😞
Az,hogy ne reklámozzuk az oldalt arról meg annyit,hogy pl. az Alteriwnet oldalán is a reklámsávnál ott virított az fpscheat oldala(google ads)... szóval nem hiszem,hogy aki kicsit jártasabb a multiplayer játékokban és nem ma kezdte, az ne hallott volna ezekrõl az oldalakról 😞
Én személy szerint azért "örültem",hogy végre egy magyar ember szájából hallhattam ezt,és ezzel be is bizonyosodott amit mindig is sejtettünk: Bármilyen játékban lehet úgy chheatelni,hogy gyakorlatilag észre sem veszik! Az anticheat programok meg egytõl-egyig(vac,pb,stb.) kb. szart sem érnek... Most igy menjek föl játszani... pedig gyakorlatilag most kezdtem el igazán kb. két hete(pedig a megjelenés napja óta megvan)... 20-as szinten vagyok... kicsit elment a kedvem az egésztõl...<#vomit>
Szvsz: Csöndben is maradhatott volna Kabuto,és akkor sem lett volna semmi különös,de õ megosztotta velünk ami azért +
ha értelmetlen akkor kicsit sem érdemes gamelni ilyen emberek ellen nem?

Frostbite 2

gratulálok!
miértnem mész bf2 vagy Arma2?
sokan mondják hogy bf2 jobb mint ez a "hulladék"...
akkor minek foglalkoznak ezzel?
így kuka meg úgy,akkor nekilehet ugrani oszt csinálni egy ilyen gamet.inkább nem mi?
elhiszem hogy bosszantó pécén a sok csaló,énis pécén jáccottam tudom mi van ott 😊,de váltottam play-re és elvagyok.

Frostbite 2

B2K akció a CDG ben. 2990FT

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Pretorian
Fasza, köszi. Lehet hogy beruházok egy ilyenre, nézegettem is ezt a típust korábban.
A helivel én ott zavarodok össze, hogy ugye figyelnem kell rá hogy az orra elõre legyen döntve ha elõre szeretnék haladni, közben pedig a magasságra is figyelni kell, illetve egyenesben kell tartanom, nehogy oldalra billenjen. Plusz hátra is billenhet ha elvesztem a kontrollt, és már zuhanunk is. A joy-nak ugye van egy "holt tere", amikor alapállásba visszaáll ha elengeded, ez önmagában elég sokat dob a heli irányításán, elvileg ilyenkor vízszintesbe kell állnia.
A jet-el pedig ha pl. barrel rollt csinálsz tereptárgyak között repülve, vagy csak földközelben szeretnél komolyabban manõverezni szvsz szükség van a joy precizitására, különben könnyen felkenõdsz valahova.
A reakcióidõ is és ahogy írtad a fordulás is sokkal-sokkal gyorsabb, ez egy dogfight esetében általában eldönti a csatát.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

nagydög most megüllek! 😄😄😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

shaddam
Hogy jön ez most ide? Csaló és kész.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nevess de a te ps3-ra is vannak okosságok.Ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
Emberileg egy roncs vagy. És még lököd a próféta dumát...

Nekem Logitech Extreme 3D Pro van, direkt ehhez (is) vettem, és mondhatom, hogy sokkal jobb, finomabb manõvereket lehet vele véghezvinni. Bár nekem pont fordítva volt a dolog, a helizés nagyon ment bill+egér párossal, a jet nem. Jettel sokkal jobb joystickal repülni, kétszer megfordulok addig, míg egy bill, vagy bill+egér párossal játszó egyszer...
Helit viszont nagyon szokni kell az elején, mert számomra fura volt, hogy a tolóerõ állító csúszkával növelem, vagy csökkentem a heli magasságát. De sok gyakorlás után meghozza gyümölcsét. Patchek után én ráuntam gyalogos, vagy tankharcra, levegõben töltöttem az idõt. (persze ott is van bug bõven...)

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Nem csak a mások játékát basztad el, hanem a sajátodat is. Kiégtél! Ugye még lenne lehetõséged a nulláról kezdeni a gamét de minek.<#szomoru2>
Aki kiváncsi hamar megöregszik....
Tudtad hogy ez lesz és mégis válaltad igazi hõs lettél a szemünkben ..<#rinya>

koschwarz
még mindig jobbnak tartom ezt a fajta magyarázkodást, mintha sunnyogna, vagy ellentámadna, vagy büszke lenne rá. mellesleg most ti is sokkal többet megtudtatok errõl, mint egyébként tudnátok. ennyi, tudomásul vehetjük, hogy ha van egy kis esze, tényleg csak egy kicsi sütnivalója a csaló játékosnak, simán elvan úgy egy játékban akár évekig, hogy nem bukik le.

sokan írtátok, hogy "én alig találkozom csíterrel"...lehet hogy így van, és ha nem egy idiótáról van szó, akkor, ahogy fentebb írtam, lehet hogy észre sem veszed, hogy valaki csak azért fejezi be a köröket éppen egy teljesen tûréshatáron belüli eredménnyel, de elsõ helyen, mert nem segghülye. én egy csíterrõl valahogy alapból azt feltételezném, hogy ha már arra van esze, hogy csaljon, akkor valószínûleg arra is, hogy úgy csinálja, hogy ne legyen teljesen egyértelmû. és ilyenkor még csak nem is ugrálsz, nem is ugrálhatsz, mert úgysem tudod bizonyítani, fõleg ha semmilyen anti-cheat program nem kapja el (pl. amikor pb-s szerveren vagy).

persze vannak kirívó kivételek is, ilyenkor látjuk hogy milyen a statja, vagy konkrétan a játékon belül egy helyen álldogálva rángatózik, stb.

én már emiatt is örülök, hogy a bf3-ban már nem veszek részt, és a play4free-t is abbahagytam. konkrétan azt is egy olyan alkalom után töröltem a gépemrõl, amikor egy totálisan nyilvánvalóan csalót (aki hozzám hasonlóan törzsvendég volt azon a szerveren) még meg is védtek a chat-en többiek ("õ biztos nem, õ csak nagyon jó játékos"). nem számított, hogy beírtam, hogy konkrétan egy olyan épületen belül vagyok ahol KIZÁRT hogy eltalálhasson de kilõ helikopterrel, hogy teljesen nyilvánvalóan MINDIG tudta, hol van az ellenség, arról nem is beszélve, hogy ilyen 75/1-es k/d-kel fejezett be köröket...akkor ennyi, nekem nem hiányzik ez, úgyhogy azzal abba is hagytam BÁRMILYEN kompetitív multis játékot.

bizonyos értelemben örülök is kabutoka hsz-ének, mert csak megerõsített ebben a döntésemben.

(most tök jól el is vagyok a mass effect3 co-op multival)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez meg a másik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szia!

Nem szeretnélek mártírnak beállítani,mert érzõdik a "cikken" hogy teljes mértékben elveszítetted a hited a játékban és emiatt tetted amit tettél.De a magam nevében köszönöm azt az "áldozatot" amit hozztál.Sajnálom hogy nem találkoztam Veled (a cheates korszak elött) ingame.Biztos lett volna pár mókás és maradandó csatánk. <#vigyor4> Fel a fejjel pajti! Talán egyszer jobb lesz minden.

Üdv

zooleeh
Nem vagy semmi 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

szóval azt NEM értem😊

én azt értem miért nem pereli szarrá az legalább az ilyen publikus cheat oldalakat (nem vagyok jogász de itt ordít a más szellemi tulajdonából szerzett lóvé)ha már annyira tolják a csítellenes marketing nyált

Cseszheted a nagyon sok erdekes dolgot, amit eszrevettel, mert annyira nincs koze annak, amit a sajat monitorodon latsz, ahhoz amit az ellenfel lat, hogy az mar szurrealis idonkent.

6gb ramnál (Win7 64bit) mennyi virtuális memóriát állítsak be szerintetek?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ugyan már ez nem reklám aki akarja bármikor rátalál egy privát cheates oldalra.
Sajnos az a baj hogy ha a fejünket a homokba dugjuk attól még a probléma fennmarad.Én már régebben is elmondtam egy párszor hogy rengetegen cheatelnek mert nagyon sok érdekes dolgot észrevettem,ki okosan ügyelve hogy ne legyen túl nagy a stat,ki hülyén 1000 killstreak meg egyebek.
Ennyi,az biztos a BF3-al és a következõ BF-ekkel nem sokat fogok játszani mert értelmetlen ilyen játékosok ellen.

Tisztára mintha egy politikust hallanék. Azok tudnak ilyen szépen magyarázkodni.

Fpocok
Ezt a kommentet ki kell törölni... Nem kéne hírdetni itt a cheat oldalakat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

koschwarz
Nem semmi...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MeoH
Erdekes. Igazabol sejtheto, hogy itt tart aim. Es azon sem lepodok meg, hogy eleg sokan hasznaljak, ahogy te is irtad, ha okosan hasznalod, nem nagyon lehet kiszurni. Attol fuggetlenul elbaszod masok jatekat es ez nem szep dolog...

Szerk: amugy bf3statson nagyon jol lathato mikor kezdted el hasznalni 😊 03,25 utan ugrik meg a K/d, spm, stb. Es 04,07 kornyeken meg pofatlanabbul 😊

fuck mmo's..i.,

Üdvözletem!

Elõször is elnézést szeretnék kérni a kellemetlenségekért.
Már írtam régen hogy elkezdtem aimbotozni, de ezek szerint nem vettétek komolyan. A lényeg, hogy úgy akarom abbahagyni a BF-et hogy kipróbáljam milyen is a sötét oldalon játszani és errõl az oldalról tapasztalatokat szerezni, hogy miként is kéne elítélni egy cheatert. BAN garantált, arról biztosítottam magam direkt, így legalább nem tudok visszatérni.

Félreértés elkerülése végett:
1, Nevet nem változtattam, badbunnybunny a nevem. A bf3 buggos a battleloggal együtt, így a soldier helyett USER-t kell írni.
2, Nevet csak 1 hetenként lehet változtatni.

Visszatérve...
Tudtam, hogy elõbb utóbb lebukok, így ekkor akartam megosztani a tapasztalataimat veletek, hogy több ismeretetek is legyen e oldallal szemben de végül arra jutottam hogy bant szeretnék kapni így rage killet is kihasználtam, és nem egy alkalommal erõsen használtam az aimbot lehetõségeit.

Ismertetõ:
Az aimbotot az fpscheat oldalról perkáltam. Ott megtaláljátok hogy milyen csomagot lehet venni, én azt a de.bug fajtát vettem amihez elég sok fps játék van köztük direkt a BF3 ami miatt vettem 1 hónapra, azaz 2012.03.19.-én kezdtem el az aimbotot használni.
Mikor az illetõ, ez esetben én kiperkálja az összeget paypalon keresztül, vip taggá válik így belátható az egész fórum. Egy bizonyos loadert kell csak letölteni, amivel csatlakozni kell a szerverükhöz, ki kell választani a kívánt játékot és letölteni a cheatet hozzá.
Képekben: Pics1, Pics2, Pics3.

Ezek után el kell indítani a játékot, azaz szervert keresni, miközben beleintegrálja magát a játékba . Ha kilépsz a szerverrõl, az egész folyamatot kezdheted elölrõl.
Kíváncsi voltam, hogy nagyjából hányan használnak aimbotot úgy belõve hogy észre nem veszi senki csak aki szintén át lát a falon. Most hogy megtudtam, BFhez többé nem nyúlok. Statisztikailag minden 2. szerveren találkoztam legalább egy ilyen játékossal. Metró pályán ment a használat.

Az aimbot menüje játékban:
Kép1, Kép2, Kép3, Kép4, Kép5.

Amint látjátok, az aimbotot annyira durván be lehet állítani, hogy facepalm. Rage kill szánalom, kill alltól a fovig be lehet lõni. Ha egy ilyen lehetõséget ki lehet használni egy fps játékban, akkor el kell pártolni tõle. Hogy miért nem javítják?? " ... "
Beállítható hogy mit lõjön az aimbot...lábat? Nem akadály neki! Ha az aimbotnál kivesszük az X-et, akkor magától át áll emberi célzásba és nagyjából mellkasba lövi az embert úgy, hogy ha az adott katonára tartom a célkeresztet - kicsit rásegít a célzásban mellkasra, így nem vehetõ ki hogy egybõl headshoton lõttem az illetõt + ha meghal a katona nem fog ráugrani a következõre. No recoil kilövése ha akarsz fizikát. Ismét csökkenti a lebukás veszélyét. Csontozatot is belehet állítani hogy a boxban látható legyen így látom a fal mögött hogy az illetõ fekszik, guggol, piál, vagy éppen keféli a másik katonát. Teszteltem pisztolyokkal, gépfegyverekkel, és távcsöves puskákkal egyaránt. Epic...sniperrel leteszteltem, hogy azért mégis milyen messzire tudok valakit headshoton lõni...döbbenet...950 métert is sikerült lõnöm...messzirõl a boxba rakom a célzást, az aimbot meg kiszámolja mennyire vigye felé a célzást, csak nyomok egy bal egér gombot és hirtelen felugrik arra a magasságra amibõl a golyó úgy zuhan hogy az illetõt headshoton találja... És egyszerûen ha jól használod, nem fog kiderülni hogy cheattel érted el...majd írják hogy wow, nice shot.

A cheat elleni védelmekrõl:
Jó pár olyan szerveren voltam, ahol írták hogy PBBANS, GGC, PB és
metaban védelem van.

PB: ahogy eddig is tudtátok...szart se ér...de szó szerint! Volt pb update is, ahogy kijött rá 1 napon belül már kapott frissebb buildet az aimbot...Egy érdekes jelenség van az aimbotban, még pedig idõközönként kikapcsolta magát egy pillanatra, nem jártam utána hogy ez mi lehet, de arra gondoltam hogy mikor a PB screenshotot készít, akkor kilövi magát hogy az átlagos user képét lássa, azaz nincsenek boxok.
GGC, PBBanssal ellátott szerverek: Szintén nem értek semmit, gond nélkül aimbotoztam. Volt vagy 200-as k/dm, meg se nyikkant a GGC de közben írta automatikusan hogy cheatermentes biztos a szerver, meg a szokásos marketing féle dumák, végén már a szerencsétlenek nem engem szidtak hanem ezeket a szánalmas szövegeket.

Metaban: Errõl addig nem is hallottam, míg nem jártam egy ilyen szerveren... Ha már a metaban oldalán fent van az illetõ mint cheater, az ilyen szerverek amikre rá van "integrálva" a metabans, egybõl kibannol név alapján. Sõt az oldal nyomon követi a nevek változtatását, így ha új nevet ad meg az illetõ mint pl én, ugyan úgy azonnali bant a szerverrõl. Sajnos nagyon kevés szerver használja ezt a metabant.
Amit érdemes berakni egy szerverre: voteBAN!! nem kick, hanem BAN, túl nagy k/d automata kick, túl nagy kill streak kick.

Végezetül...az elsõ héten játszottam teljesen beállított, csonkított aimbottal, egy szó se volt a chaten hogy aimbotoznék, csak hogy jó játékos vagyok...tökéletesen, kényelmes játékot biztosít így azok számára, akik nem játszanak jól. 2.8 k/d-ig mentem fel saját erõmmel, még ment volna tovább is de mióta aimbotoztam azóta 4.8ig is felszökött, a statok meg tovább árulkodnak. Nagy pályákon tökéletesen el lehet lenni ezzel a csalással, késelgetés mehet ezerrel...
Helikopter? felülrõl belátod hogy hol mennek a gyalogosok, és szépen lehet õket darálni.
Végezetül úgy döntöttem, hogy 100as sasig feltolom magam, de közben már elküldtem a pb-nek a képekkel együtt való reportot saját magamról persze más névvel, stb.
Ha valami kérdés van, ne habozzatok. <#pias><#pias>
shaddam
Erre tessék Van itt már pár név

Pretorian
Az a baj hogy az ilyet semmivel sem lehet visszafogni. Én az EA helyében az ilyeneknek letiltanám az Origin accountját, de legalább a BF3 online részét tutira.

item
Így van,most is lesegeti a topikot ez tisztán látszik...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Pretorian
Jó akkor másképp fogalmazok: tudom hogy lehet keyboarddal is irányítani a jetet is, és a helit is.
De azt is tudom, hogy joy-al sokkal jobban kézreállna nekem a heli pl., ezért tettem fel a kérdést. Nem az érdekel, hogy felesleges-e joy-t venni vagy sem, mivel számomra nem az.
Inkább az, hogy kinek mi a tapasztalata vele, aki használ joy-t. 😊

nandorb
Ertelmetlennek,tartom berakni az uj,nevet mikor egybol kiiraskor lefogja cserelni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pretorian
Mint a postomból is kiderült nekem nem az, anyagi helyzetemet meg szerintem én jobban vágom mint te.

Felesleges a joy, a W;S;A;D és a billentyûzet nyilaival is tudod a helit/jetet irányítani, sokkal könnyebb és hatásosabb mint az egér!

Annak idején még a Red Baronnal játszottam így, érdekes, ez az arcade technika itt is kielégítõnek bizonyul😄
item
Már nem.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Sziasztok!! 😊 Xbox 360-ra keresek játékos társakat aki szívesen játszana liveon !! Ha gondolod(játok) vegyél(etek) fel live-ra. A Gamertagom: Revo BLZoRr
További szép estét !! 😊
szomferi
felesleges a joy, pénzkidobás

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Pretorian
Ehh..whehh...gondolkodom már egy ideje egy joystick beszerzésén, a jettel még el-elboldogulok a billentyûzet/egér kombóval, de a helibe inkább már be sem szállok, nehogy odavesszen a squad lol.
Nyomja valaki joy-al? Mi a tapasztalat a 10 rongy körüli Logitech/Saitek stickekkel?

nandorb
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BadBunnyBunny

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A köcsög, most milyen néven fut?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/