Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem a micro szagatásra van már valami meg oldás
fuck mmo's..i.,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
tesemtudod... haha
Frostbite 2
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A többi veszettül tetszik, a Siene crossing ill. az arab pálya jól meg van tervezve TDMhez stb, a nagy pályák meg conquerhez. Igazán fasza taktikus game.
A lassú alatt nem kempelést értettem amúgy, hanem hogy van is idõ gondolkozni meg nem kell attól félni állandóan, hogy hátbatámadnak, mert mögéd rak be embert a játék. Herótot kapok még mindig attól CoDban, hogy némelyik játékmód szinte totál random, mert vannak totál kivédhetetlen helyzetek.
az adatlapomon a Skill 456, de az micsoda?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Battlelog: Purga5
olyan jó, hogy még mindig olvasgatom a topikot...néha elfog az érzés, hogy mégiscsak kellene játszani a bf3-mal, ha már sok évig bf player voltam, de aztán beleolvasok a topikba, látom, hogy cod-dá silányul a játék, természetesen magával hozva az ennek megfelelõ játékosállományt, plusz csaló-hegyek mindenhol, bugok tömkelege, és máris elszáll az a bizonyos érzés.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jöhet mellé 4 db kis térkép is belvárosi térkép közelharccal. Ezeken tudok igazán érvényesülni.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Elmennek a p*csába komolyan mondom.
Már most borítékolhatjátok szerintem, hogy a prémium tagságnál lesznek prémium szerverek is amikre csak a tagok tudnak majd belépni.
Sokan most lehurrognak majd szerintem, de figyeljétek csak meg...(álá Quakelivenál is van ilyen, csak az ugye alapból ingyenes...).
Amúgy jól értelmezem, hogy jön egy 5. dlc is jövõ márciusban az End Game után?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
izé, False most tagotok, vagy nem?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
vagyis inkább sok darab mert nem 1 serveren meg nem 1 majom gépén van fent.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
http://getbblog.com/en/download