Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem +4Gb Ram megoldotta!
Sziasztok

Lenne egy kérdésem a micro szagatásra van már valami meg oldás
MeoH
Hat ez a "kilcam" sztem is baromsag. Mutatna azt, hogy olt meg, mint pl codban. TObb ertelme lenne.

fuck mmo's..i.,

Vadnokedli
Ugy kéne az egészet mint BF2 õn, nagyobb minimapot + Commander, és no 3D Spot. se az hogy honnan lõtt le.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Archie2048
jó ez a spot cucc, csak ne legyen a fejed fölött egy egy világító háromszög amit a csipa becéloz és megöl. Minimapon tökéletes és bõven elég, 3-4 másodpercig.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

én ezt az egész spottolás dolgot baromságnak tartom.a másik eszetlen baromság a játékban,amikor lelõnek,és megmutatják hogy ki volt az,ezzel együtt azt is,hogy éppen hol van?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

SötétBarom
Hardcore szerintem játszhatatlan, a jármûvek túl erõsek, ráadásul csipafeszt az egész.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kifli
játsz hardcore szervereken, esetleg használj supressort...
Vadnokedli
Rendesen beszartam a háztetõsnél. <#idiota> ijesztõbb mint az a ratyi paranormalfucktivity azt biztos. 😄

Büdös Bohóc
még mindig jobb, mint a random cod hátbatámadás

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

akkor miértnem bf2-vel tolod?
tesemtudod... haha

Frostbite 2

Ja lehet is taktikusan játszani ezzel,elfingod magad és a 3d spot miatt az egész ellenséges csapat látja hogy hol vagy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Büdös Bohóc
Személy szerint azt pont gyûlölöm, nem akartam nagy játékosszámmal játszani soha azon a pályán és eddig metróban nem is voltam csak a park részen, ami igazából kacsavadászat, kb a mákon meg a csapat összedolgozásán múlik, hogy életben maradsz-e (és az utolsóról annyit, hogy hiába a sok BF3 fan, aki gondolom BF2-n is nevelkedett, kurvára nem dolgoznak össze).

A többi veszettül tetszik, a Siene crossing ill. az arab pálya jól meg van tervezve TDMhez stb, a nagy pályák meg conquerhez. Igazán fasza taktikus game.

A lassú alatt nem kempelést értettem amúgy, hanem hogy van is idõ gondolkozni meg nem kell attól félni állandóan, hogy hátbatámadnak, mert mögéd rak be embert a játék. Herótot kapok még mindig attól CoDban, hogy némelyik játékmód szinte totál random, mert vannak totál kivédhetetlen helyzetek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

samsung123
hali

az adatlapomon a Skill 456, de az micsoda?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Szerintem nincs igazad. A cod-szimpatizánsok nem igazán járnak a Kharg, Wake, Op.Firestorm, G.Oman pályákra. Tessen oda menni. 😊

w126
Milyen patchet?
Van újabb, vagy ez még a régi?

Mercedes-Benz&#174;

Originrõl. Elõre is szívesen.
csarmy
Helló! A patch-et honnan tudom letölteni? Help pls. Elõre is köszi!

A cod-osok is megtalálják a hozzájuk passzoló pályákat BF3-ban és egyáltalán nem "lassúak", pl a metro-n egy 64-es szerón próbálj könyvet olvasni az egyik sarokban...

Battlelog: Purga5

Büdös Bohóc
Köze nincs codhoz élményben, mind2 játék meg van és rendszeresen tolom. A CoDnak codos multija van, pörgõs, nekem talán jobban is tetszik, ez meg sokkal élethûbb "lassabb" játékmenet. Szerintem megéri megvenni. Csalók mindig is lesznek sajnos. Bugokkal én annyira nem találkoztam, mondhatni eddig egyáltalán nem (grafikus glitcheket leszámítva)

koschwarz
nagyjábó' pont ezt akartam mondani.<#idiota>

olyan jó, hogy még mindig olvasgatom a topikot...néha elfog az érzés, hogy mégiscsak kellene játszani a bf3-mal, ha már sok évig bf player voltam, de aztán beleolvasok a topikba, látom, hogy cod-dá silányul a játék, természetesen magával hozva az ennek megfelelõ játékosállományt, plusz csaló-hegyek mindenhol, bugok tömkelege, és máris elszáll az a bizonyos érzés.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kifli
mennyé codozni <#idiota>

Jöhet mellé 4 db kis térkép is belvárosi térkép közelharccal. Ezeken tudok igazán érvényesülni.

tényleg,miért kell magyarítani?már a single player módhoz sem kellett,mert nem volt feladatokkal agyon bonyolítva.csak menni kellett,és aki eléd ugrott,azt halomra lõni.a multi rész meg egyértelmû.szerintem

koschwarz
mit nem értesz? írd be, lefordítom neked 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SpeedXHUN
Egyébként vki nem tudja átküldeni nekem a bf3 magyarítását?<#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Ha adnak mondjuk 4 darab caspian méretû pályát akkor JÖJJÖN,MEGVESZEM😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vadnokedli
Persze, hogy jöjjön a pénz, össze dobják mint az átlagember a reggeli rántottát és dõljön a szar nekik. Mi volt az utolsó normális BF? 2142? nem? 😄..

Sheltem
Milyen jó, hogy már megjelenés után jóval találgatják ki ezeket a dolgokat nem? Megveszel valamit a megjelenéskor aztán sorra jönnek olyan "újítások" amiket ha tudtál volna az elején nem biztos, hogy megveszed...
Elmennek a p*csába komolyan mondom.

Már most borítékolhatjátok szerintem, hogy a prémium tagságnál lesznek prémium szerverek is amikre csak a tagok tudnak majd belépni.
Sokan most lehurrognak majd szerintem, de figyeljétek csak meg...(álá Quakelivenál is van ilyen, csak az ugye alapból ingyenes...).

Amúgy jól értelmezem, hogy jön egy 5. dlc is jövõ márciusban az End Game után?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

a végén még nekünk is kell majd venni a 2-3 havi online játékot biztosító kártyát,mint az "SW old republik"-ban.meg most majd megveheti mindenki a szép új dlc-ket,aztán egy év múlva bebasszák az összeset egy szép nagy patch-be,és egyszerûen letöltheti a jó nép javítás formájában,mint a BF2-ben.mire megvettem mindegyiket,kiadták a patch-et ingyen anno.

ozimak
Csak látják,hogy nekik megy... a sok kis csira megveszi azt dõl a lé... itt is lassan be akarják majd vezetni szerintem,gondolom õk is megérezték a pénz szagát benne. De ne nekem legyen igazam!
Tölthetõ a teljes magyarítás: bakeronline.hu

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

shaddam
Érdekes hogy milyen nagy lendülettel lobogtatták az e3-on hogy a battlelog ingyenes, közben rájöhettek hogy kéne egy új kocsi.Optimista ember vagyok, de ennyi kis apróság azért már szúrja a szemem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PÉNZÉRT kell.

Vadnokedli
Ezt én se értem miért kell, ezzel csak azt bizonyítják hogy \

Vadnokedli
Ezt én se értem miért kell, ezzel csak azt bizonyítják hogy "elmaradottabb ötletekben" a CODnál, ami nem igaz ugye. (vagy igen?)

mackosajt
Olyan magabiztos vagy. Vagy mégsem? 😄

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ozimak
OFF:Nnna... majmoljuk a codot,meg azt a szardarab Fucktivision-t... Miért nem mindjárt "Battlefield Elite"?
...izé,nem tudjuk.<#nemtudom>

[IRAM] leader

mackosajt
Gabesz, nem mi hoztuk ide. 😉

izé, False most tagotok, vagy nem?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

shaddam
Igen+ van 1-2 pár embernél bicskanyitogató dolog.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mert az origin 1 darab szar
vagyis inkább sok darab mert nem 1 serveren meg nem 1 majom gépén van fent.

Renjike
az origin név változtatás miért nem mûködik?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ott van az,csak cserélgesd a betûket...<#nemtudom><#hehe>

[IRAM] leader

rmg?

Megkérem a mélyen-tisztelt házigazdit,ne engedje ide is "begyûrûzni" az RMG vs. Battlefield.hu vitát,nem vagyunk rá kíváncsiak.Köszönöm.

[IRAM] leader

Akkor te - ne haragudj - de egy naiv ember vagy...amit kérdeznek,azt sem..

[IRAM] leader

Bocs, ha már volt, de itt lehet kicsit fejleszteni a battlelogot. Statisztikák, grafikonok, stb.
http://getbblog.com/en/download