Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
25% ra tornázd fel! 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tegnap kicsit nõtt az e-péniszem...😄 18.0% lett az accuracym <#violent>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem ez rajtad nem segít. Nem látjuk az elõzményeket, de arra tippelek hogy melegedési problémája volt.
A szöveg lényege: Visszább vett a gpu tuningból, a cpu vízhûtéses blokkját újra pasztázta/visszaszerelte. Így a cpu hõmérséklete terhelt állapotban 79-rõl 58-ra csökkent.

Büdös Bohóc
ennél erõsebb gépen is fosni fog az egész

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

elõször is ne teljes képernyõs módban futtasd a FRAPS-et,másodszor pedig a Fraps egy másik winyóra készítse a videót,ne arra,amin a rendszer,és a játék van.másik winchester kell,nem másik partíció.más játékoknál nekem ez megoldotta a felvétel közbeni szaggatás,és egyéb hibákat

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

NagyiBMX
Sziasztok, Frapsel szeretnék videókat felvenni BF3-ban, lenne valakinek valami ötlete hogy amint megnyomom a felvevö gömbot ne essen 20 FPS alá a dolog ? Találtam egy megoldást ami jó lehet de az angol nem az erösségem... Ezt valaki letudná fordítani légyszíves ? <#worship>

"I lowered the OC settings for my GPU, fixed the loose connection on my Liquid Cooling Unit (H50 Corsair), worked on Ultra+Fraps recording and got this beautiful result.

I noticed my temperature for my CPU peaking at 79C, meaning the Liquid Cooling Unit wasn't doing its job, so I just fixed it after reapplying artic silver heatsink and got it to idle at 35C and peak at 58C while BF3 and Fraps are running."

Gépem : AMD FX 4100 Quad core
Videókártya : AMD Radeon HD 6850
8 Giga Ram

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nálam nincs ilyen gond.
Ez a jatek vacakabb lett, mint volt. Fekete kepernyo, teljes fagyas beragadt hang, meg a spawn menube is sikerult beragadnom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alá nem... de ha pl felrobbantott tartályok roncsai között bújkálok át, akkor néha kompletten eltûnnek map ojjektumok úgy, hogy szinte átlátok mindenen 😊 Csak mondjuk kilõni se lehet rendesen...
Vadnokedli
Valakinek sikerült már Kharg Islandon Map alá bekerülni ? <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Tehát csak le lehet szedni!

Ricsi234
Módolnád mi?<#idiota>

V43 1105
SteelSeries Siberia V2

SteelSeries Siberia Neckband

Vagy vegyél egy talpas , esetleg poló nyakra csíptethetõ mikrofont 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

OFF
Z906-om van, de a srácokkal használjuk a TS3-at, mikrofon nélkül meg gáz ugye. Van egy kis asztalim, nem is hallatszik bele a külsõ hang szinte, de a kb 50-60cm az sok neki, tompán hallani a hangom, ezért kéne csak sima headset.
Ami 1-es füleses, annak a hangszóró részét nem dugnám be, szóval csak mikrofonként mûködne.
Már G35-ön gondolkozom, de panasz van rá, h lejön viszonylag hamar a párna mûbõr része, foszlik. Szóval a tök tudja, h mit csináljak...<#falbav>
OFF

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

nyilván van valamilyen fülese amit nem akar lecserélni
mondjuk rátákolod a mikrofon részét

A hang nem azon jon? Ha igen, akkor igy fel fuledre suket leszel, ami nyilvan hatrany.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem a akarok OFF-olni, mert kivágnak...de olyan headset kéne, amin nincs fülhallgató rész vagy ha van is, akkor is 1-es...

Lehetne cipelni egy kamionnal a bázisokon lévõ légvédelmi ágyút! Na az lenne a jó. 😄DDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

én headsetet javasolnék inkább, praktikusabb
különálló mikrofonnál nagyobb felvételi jelszint kell mivel messzebb van + viszi magával a háttér zajokat

Tudja, törölhetõ a hozzászólás kedves adminbácsi!

Olyan ember felvehetne a jatékban, aki tapasztaltabb aztán lehetne tõle tanulni! Köszi! BFBC2-ben nem vok rossz, lvl42, minden zöld a spm is tûrhetõ! 😉
Itt még gyakorolni kell...
Pr0kxY

Srácok, kéne gyors OFF infó errõl a mic-rõl, hogy tudom-e TS3-mal BF3 alatt használni, hogy csak akkor legyen aktív, ha pl. nyomom az ALT-ot...PushtoTalk ugye...
Vagy mi a különbség az analóg és usb között? Megéri a dupla felár? Jobban fogja hallani a squadtársam, ha az usb-set veszem?

En mar csak ilyen foldhozragadt vagyok. Nem repulok jol. Meg a helivel elkavircolok, de repulovel csak benazok.

shaddam
Ahány platformon vagy annyi soldier lesz ott

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kifli
azért világít a soflam, amiért a sniperek optikája "csillog".

Légvédelem meg már sok lenne szerintem ha lenne valami föld-levegõ, heatseaker is. Nem lehetne rendesen repülni.
Ha fent van az ellenséges gép is, akkor az is lõ rád, plusz még a légvédelem is. Pont elég annyi légvédelem amennyi most van.

Kilehet lõni a helikoptereket/repülõket. Ha az egyik csapatnak elérhetõ a helikopter, akkor a másiknak is, és ez így van a repülõvel is.
Fel kell szállni...
Ha sokkal jobb az ellenséges pilóta, és nem tudjátok lelõni, háát így jártatok, vagycsak szar a csapat, és együtt kellene mûködni a lelövéshez.

Teis Nagydög, miért a földrõl akarod kilõni az ellenséges légi jármûveket?

(rush játékmódba van hogy csak az egyik csapatnak van mondjuk helikoptere, de akkor a másik caspatnak ottvan valami aa jármû cserébe)
Na ezért ez nem igaz. Van olyan perk helin, hogy X magasság alatt nem lehet befogni. Ha az alatt repül akkor nem lehet bemérni, csak legéppuskázni, ágyúzni, rpg-zni lehet.
Nem is beszelve arrol, ha 28, vagy valaki importalt egy ion cannont a C&C-bol.

Az értelmesebb pilótát sem nehéz lelõni mert egyszerûen nem tud mit csinálni ha 4 stinger méri be folyamatosan.

Hajj, pedig mennyi van. Legjobb az, mikor valahol leparkolunk, a kollega meg kik...ja a korlatra, hatha eddig nem latszottunk a Holdrol is.

épp a napokban,oman mapon,a hotel tetejére kiraktam,és két tank,meg egy BTR kezdett el egyszerre lõni rám.esélyem sem volt,még lefeküdni sem,nem hogy soflamot használni

ez így van.nem hiszem,hogy épelméjû sniper melléfeküdne egy ilyen helyzetjelzõ lámpának.

zotya10002
Nem sajnos! Asszem csak xboxosoknak!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ozimak
Egy hülye kérdés: Lehet még egy soldier-t létrehozni valahogy? Csak mert látom a Battlelog-on,hogy "Soldiers:",gondoltam akkor van valami értelme,hogy így írták 😊
ozimak
Még ha látható lézer lenne akkor sem virítana így, mint valami 5000 W-os piros égõ! Semmiféleképpen nem minden irányból...
az igaz,hogy egy-egy légvédelmi egység elférne az összes repülõs mapon.mert az tényleg szar,hogy alig lehet leszedni az égrõl õket.a másik,amit nem nagyon értek,hogy a soflam mi a viharnak világít lángoló vörösen úgy,hogy a pálya túloldaláról is ki lehet lõni?amennyire én tudom,ezek a célmegjelölõ cuccok a valóságban a nem látható fénytartományban sugároznak,éppen ezért,hogy ne lehessen csak úgy kiszúrni õket.

Az a baj, hogy fix legvedelem nincs, vagyis a Stingerre kenytelen hagyatkozni az ember. Egy kicsit is ertelmesebb pilotat leloni mar nagyon nehez tud lenni, es fel perc mulva megint ott van, raadasul a pancelosoknak nem mondhatom kozben, hogy nem er a nevem.

kifli
ha alacsonyan repül kilövöd a pilótát.

Amúgymeg 2-3 stingeres, vagy egy soflamosal és mondjuk 2 javelinel lekapható.
Esetleg AA-val is lehet szoptatni.
Igen is meg nem is. Ha egy 64-es szerveren a 31 csapattársból van még 3-4 olyan, aki 80 IQ feletti és megérti, hogy okosabb megelõzni a bajt, akkor egy heli nem csinál nyarat. Ha nincs, akkor marad a szopás.

Személy szerint úgy vagyok vele, ha egy csapat nem képes legalább a könnyen védhetõ pontokat megtartani, akkor lépek is le.

Tegnap Damavand pályán folyamatosan átrepült a pilóta és paradrop után hátulról darált le mindent. Jó pilóta volt, nem tudtam stingerrel leszedni. Leugrott 2-3 sniper, spawn pontokat raktak le és a menetnek annyi volt, indult a kergetõzés ami abból állt, hogy én meg talán 2 csóka próbáltuk megvédeni a hátsó két pontot, ami ugye képtelenség. Ilyenkor jön a frusztráció és a quit gomb.

Mellesleg stinger helyett 12x távcsõvel L96-tal lõttem ki a sokadik pilótámat, végén már csak röhögtem ahogy láttam, hogy félve repked 😄
Honnan veszed hogy a BF2-vel nem játszom,de játszom csak nem az alappal mert az úgy szar ahogy ez a BF3,jó picivel jobb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Legalább már az elsõ killcam-nál kiszúrnánk az ügyeskedõket:aimbot-ot,wh-t és a norecoil makrot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igen a BF2-es spot az jó volt,csak nagyjából tudtad hol az ellen.

giornalista
😞

nem írtam fel a pontszámomat, de kb. 18 ezer combat score, 1 medál, 1 engineer service star (10-10K) és egy rakás ribbon, köztük a számomra nehezen megszerezhetõ transport warfare is... 50K+ fölötti összpont, és ment a kukába, mert a Battlelog úgy döntött, hogy nem menti el. pedig a round végén volt Save..., és indult is egy következõ menet 😞

az ilyen úgy elveszi a kedvem a visszalépéstõl...
Normálon persze, hogy szétszopatnak mindenkit amikor azok úgy világítanak mint a karácsonyfaizzók (spot).

V43 1105
Team Speak 3 <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok!

ma hirtelen összerottyant Party-ban a "Join voice" szolgáltatás.
eddig mûködött gond nélkül.
hiába lépünk be haverral, nem mûködik és rögtön le is dob.
valakinek sikerült esetleg megoldást találnia erre?
SötétBarom
Gondolom mennyire szét lehet szopatni a jármûveket.. Egy jó gunner+pilot páros már normalon is úgy leszopat egy egész csapatot, hogy öröm nézni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez a HC. 😊

Azért kell squadban játszani. Már két ember szét tudja szopatni a jármûveket.
És nem kell egy helyben álldogálni. (sniperek)

Na, eddig meg ilyet nem lattam. A srac konkretan sebezhetetlen volt. Lattam, ahogy atmennek rajta a golyok. Egy ido utan eszrevette, hogy mogotte vagyok, megfordult, es megoldodott az ugy.

tutituti
"EA Rumored to be Unveiling Premium Content Service for Battlefield 3 at E3"

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zooleeh
Nem tudok csatlakozni a battlelog- ra hurra...

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit