Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egy, azaz egy darab közvetítést, meg egy általunk megírt rövid hír megjelenhetett nálatok.
Erre most kitesztek egy sz@ros bilit, amit megprobaltok ránk borítani.
Olyan nehéz értelmezni, hogy nem mi, önkényesen döntöttünk igy?
Tömeges ban sem lett belõle még, a rémhír keltesetek ellenére. Ezzel csak jelezve lett, hogy akik szervezett formában, profi módon részt vettek a kupában, es elsõ háromban végeztek (ja, a profi nálatok tudom, csak azt jelentheti, hogy fizetést is kap érte), es a többi játékos panaszkodna miattuk, azok elsõ körben meg lesznek kérve, hogy hanyagoljak a szervert. Akik eddig huvosre kerültek, ok is kérve lettek. Sajnos hiaba tûnt ugy, hogy megértik. Sajnos.
De a sz@rdobalast nem mi kezdtük most sem.
Gyusza esete korábbról nagyon érdekes. Kár, hogy nincsenek hangfelveteleink arrol, amikor bunfi is ellene beszélt. Aztan egyszer valamiért hirtelen megváltozott a véleménye, es ránk kenodott az egesz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nah azt hiszem, itt le is zárhatjuk témát, mocskosúl átvertétek az egyik felet!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Regards,
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van az élsport (amiért fizetnek) de ez - szerintem - nem egyenlõ a profival.
Én legalábbis profinak nevezem azt aki(k) szervezetten (pl klánokban) képesek játszani, kiemelkedõ eredménnyel, az amatõr pedig aki csak hobbiból publikol.
Magam pl csak amatõrnek számítom.
Egy, azaz egy darab "hatalmas" módosítás történt, amit nem mi kértünk, nem mi jelentettük ki, hogy kiknek szóljon a játék. Olvasni és értelmezni is tudtok, vagy csak írni?
Nem mi jelentettük ki, hanem a Logitech:
Alapvetõen ez amatõröknek szól, természetesen nagyra értékeljük a profik tudását és teljesítményét, de ez alapvetõen egy amatõröknek szóló esemény, ezzel próbáljuk meg ösztönözni az amatõröket a részvételre.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Szerk.:Nnnnna: "NOTICE: PC players: Apologies for delay in your 2XP event. To give you a full weekend as planned, we're rescheduling this for May 26-27"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#taps>#taps><#idiota>#idiota> Kicsit káosz van az EA-nél...
Igazán szép, és magyar!
Majd légyszíves mutassál már be Drang bizonyítékot arra, hogy a sorsoláson (az az egy nyamvadt adás) kívül milyen más segítséget, neadj támogatót szereztetek nekünk?
Aki ferdít, az most nagyon erõsen a Battlefield.hu és becses csapata.
Nem értem, mire jó ez nektek, hogy a hazugsággal tömitek az emberek fejét. Mi fáj nektek ennyire?
És igenis, ha már ti Magyar Kupának neveztétek a versenyeteket, akkor azok, akik azon indultak, és elsõ háromban vannak, valószínüleg nem csak lelkes amatõrök, mint ahogy a világ más helyein, a sportokban is többnyire így szokott lenni, ahol nemzeti versenyeken indulnak. Vagy nevezzük ezentúl az úszó, futó, bírkózó, focista stb. elsõ 3 helyezettjeit amatõröknek?
Mellesleg továbbra is áll az a kijelentés, hogy a Logitechtõl hangzott el, hogy ez amatõröknek kell szóljon.
Mire fel ez a lejárató kampány?
Magyarul tapasztalati pont,alapon egy százast kapsz belõle egy emberért,most gondolom kettõt. <#hehe>#hehe>
Nem kell a sok felesleges updatet felrakni, mert értelmük konvergál a nullához, de cserébe helyet duplán vesztesz, mivel a windows még mindent backupol is, ami frissítve lett... Összefosatják a népet mindenféle biztonsági hiba miatt, csak arra nem térnek ki, hogy az az átlag otthoni felhasználót úgysem érinti soha.
Én 2x frissítek windowst: 2-3 évente új gép Installkor, meg amikor valami gond jelentkezik, és van rá update. Utóbbi esetbõl az elmúlt években pontosan 0db fordult elõ.
És szerintem semmi nem indokolja, hogy néhány giga felett legyen, láttam pár száz megás OS-eket, amik legalább ilyen szépek és jók...
Regards,
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ami elõtte volt op rendszer lehet rajta maradt a merevlemezen!
Nekem is volt ilyen egyszer!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
fuck mmo's..i.,
Újabban a dartra vagyok kiélezve, ha azzal lelõnek lépek is szerverrõl, ha nem jön a kick vagy a warn az embernek. Hasonlóképp irritál a jármûlopás rush szerveren, mivel nem skilles dolog, elég ha a suttyó noob elbújik valami konténerben, és már el is baszta a kört.
Ami zavar még a grenade spam, de azzal meg nem nagyon lehet mit kezdeni :/ Van egy squad, amiben van support, meg egy squad grenade speces ember, metron kész katasztrófa..
Lényeg, nagy nehezen túljutok rajtuk lelõttem 2-3-at futok C-re épp mondtam a társaimnak is spawnoljanak rám. Hát nem ki basztak mert túljutottam rajtuk? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."