Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Így tudtam értelmezni.
A játékban ez úgy van, hogy eltalálnak ott, ahol a reactive armor van és az robban fel helyetted. Ha azt találják el, akkor nem is sérülsz, marad 100%-on a tank élete. De persze akkor azon az oldalon már el is tûnik értelemszerûen.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Más: Nektek is szokott kihagyni a battlereport? Végre elsõ lettem bakker, lett volna mit megnézni <#vigyor>#vigyor> Erre baszik beadni az uccsó meccs reportját <#falbav>#falbav>
Megvettem én is a Préniumot jó drágán :-( 50euro volt
Mindegy, de talán megéri majd!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez a banner melyik filmbõl van?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Én meg játszok addig is 😊
Sztem a reális,hogy a dobozos bolti verzió a drágább,és neten lenne,7 ezer ft,csak a kulcs.
Paypal-al sikerült a battlelogon keresztûl megvennem a premiumot.Köszönöm a segítséget mindenkinek.Elsõre a CQ kieg. nagyon hangulatos.Pörgõs az alaphoz képest.Capture the flag mód tetszik.Nagyon jók az új fegyverek.Nagyon látványosak az új térképek.De bf fanként inkább az armor lesz az én kedvencem.
Hogy állítsam be hogy ne balra forduljon a helikopter mikor jobbra húzóm a kormányt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[IRAM] leader
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Na jó...privát-ban is megfelel...<#email>#email><#whatever>#whatever>
[IRAM] leader