Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor megéri inkább ezt megvenni mint külön-külön a DLC-ket mi .....

tök szar hogy 7000 ft én kis naívan mondom megrendelem úgy is csak 2-3000 ezer forint hát nem ezért csak a demon játszom csak majd megveszem az ETS 2-õt inkább
item
A premium árában,már benne van az összes DLC is.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Valaki felvilágosít.. ez a premium mi is??.. azt olvastam 2 héttel elõbb férnek hozzá a DLC-hez? ez azt jelenti ,hogy meg is kepják tehát nem kell fizetni érte???

köszi
Tutira lehet x360rol is reggelni, mert egy haverom megtette /más kérdés mekkora élmény a konzolról fps, oltom is vele a haveromat rendesen/, szerintem a battlelog fõoldalán bereggelsz, azt kiválasztod hogy box, azt annyi,de majd rákérdezek melo után haveromnál, pontosan hogy is van.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

Vadnokedli
Vagy PS3-as? <#wow3><#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

dr Kotász
Tudtommal ahhoz a PC-s verzió kell.
Ücv.

Még új vagyok, Battlelogra hogy lehet regelni? Xbox 360-al játszom.
zotya10002
Na meg a CLAYMORE !:-))

De én is rakom rendesen<#violent>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Szerintem megéri simán!

Melóból hazaérek hentelek vele kicsit és megnyugszom:-))

Én inkább TDM-et tolok általában,de ez a gun master is tetszik nagyon!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Igen,prémium. 😊 Ha engem kérdezel,azt mondom igen.De szerintem ez egyén függõ.1x 2x jól esik felmenni a CQ pörgõs térképeire.Hangulatos ahogy 5 perc után a szarrá lõtt irodában rohangálsz! 😊 Ami nagyon "cigányság" hogy a zászlófoglalásnál c4-et raknak a zászlóhoz és elbújik.Amint látja hogy befoglalják felrobbantja.Sokan anyáztak már miatta.Engem annyira nem izgat.De jobb ha hozzászoksz hogy úgy mennyél egy flagért hogy mielött odaérsz gránátot dobj oda vagy m320-al,esetleg rpg-vel pörkölj oda a zászlónak.

pisztácia
jah, premium..😄
És milyen megéri akkor a pénzt?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Vagyunk vele páran.<#vigyor4>

pisztácia
Te már játszol vele vagy mi?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Vadnokedli
masszaeffekt3nem?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

MBP Schaefer

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

giornalista
van Gun Master ribbon?
Mióta winfos 7 van a gépemen a saját vírusirtót használok,(essential)...még nem kaptam vírust,se semmi ilyesmit.Dehát....rendszergazda válogatja.<#idiota><#vigyor5>

[IRAM] leader

Na ehhez még annyit, hgy Conquest-ben viszon kurvára SEMMI értelme nincs ezeknek a mapoknak.
Ez a conquest domination annyi, hogy gyorsan fel lehet húzni a pontokat, viszont õrült dara megy mind a három körül ami el van helyezve a mapon. Gyakorlatilag ugyanaz mint a TDM, csak így konvergálnak 3 pont felé a népek, szóval kaotikus ütközési pontok alakulnak ki. Persze a pontok szinte védhetetlenek, egyrészt a gyors húzás, másrészt a fedezékek hiánya miatt. A szétlõhetõ cuccok ugyanis lószart se érnek.
Szal ezekre a pályákra tényleg a gungame meg a tdm való, ez a conquest domination egy fasság, teljesen felesleges. Szinte látszik, hogy csak kínjukban került bele ez a mód, mert hogy mégis BF, és conquest...
a sok korlátozással én sem értek egyet,de amit leírtál,az az utolsó szóig igaz!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Jaja, én is 😊 Mindig várom, hogy pakol fel újat. A Road Raeg a kedvencem 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

tutituti
Anno bf3 beta idején mennyit röhögtem a videóin.
ökör a srác😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ozimak
hungary27
Close Quarters-t lehet kapni boltban? Ha igen mennyibe kerül?
Van értelme a korlátozásnak.Arra gondolj, hogy ennek a bfnek a játékosbázisa a codból jött, tehát unintelligensek és gerinctelenek, tehát szép szóval semmit nem érsz, ha kikickeled õket, feljelentenek, meg sírnak, tehát a hülyék ellen csak a korlátozás az admin fegyvere.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

LoL.Szívembõl szóltál.Nem értem a sok korlátozást...

Másodikat minek futtatni egyáltalán ennyi fegyver korlátozással? A kutya nem fog menni rá...
Ez nem metro, egyátalán nem jellemzõ a robbanó cuccok spammelése, mert itt nem egyfrontos állóháború van. Ráadásul a shotit meg minek tiltanátok? Snipert szintén nem fog senki használni, mert nincs értelme se. Fasság az egész korlátozás...

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

A modern panceloknal ez mar nem jellemzo. A korai, gyakorlatilag ontottvas pancelzat ellen hasznaltak olyan lovedekeket, amik nem hatoltak at a pancelon, csak "rakenodtek", es ugy robbantak. A robbanas lokeshullamot inditott el a pancelban, es a belso oldalrol valosagos srapnel felho valt le.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Semmi sincs radugva...es mar iszonyatosan idegesito ez...ha bug,akkor eleg erdekes,hogy nalam elojon,masnal semmi...es egyszeruen elvezhetetlenne valik a jatek emiatt...
Ebben az a vicc, hogy nekem az alap bf3 megjelenése óta rá van dugva joy, és soha nem jött ez elõ.Ha 2-3 van rádugva,akkor sem.Szar dice,mindenki warezolja le a cuccukat, vagy vegyen orosz verziót, az csak 60% lehúzás a dice részérõl.

Archie2048
Annyi a lényege hogy komúltatív töltet ellen hatékony.
Nem Kinetikus energiát használ(becsapódás energia), ennek az a lényege, hogy becsapódásnál a töltet maga plazmává alakul át és egy nagyon kis lyukat éget magának a páncélba és a forró plazma meg szépen fogja magát és bespriccel a harctérbe, aki bent van a tankban az meghal.
A reaktív pótpáncél ezt akadályozza meg, ilyen kazettás cucc, nem harctérben fejti ki a hatását, hanem egy kis kazettában. azért néz ki úgy a tank minthat ilyen kis dobozok lennének rajta.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha egy kinetikus energiájú fegyver becsapódik a páncélba elég nagy az esély, hogy páncélzat belsõ oldalán leválik egy darab és szépen folytatja az útját a tank belsejében amíg bele nem vágódik valamibe. Ez arra jó, hogy valakinek nagyon elbassza a napját aki bent ûl a tankba.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nem. Ez ismert bug, de csak ilyen raolvasas jellegu megoldasokat talaltak ra, hogy pontosan mi okozza, azt nem tudni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

esetleg joystick,vagy kormány nincs bedugva?mert a joystick nálam csinált olyanokat,hogy amíg ki nem húztam,addig futott a bakám ina szakadtából elõre,és közben lõtte az eget.

zotya10002
Sziasztok!

Tetszik ez a klosz kvartersz cucc,minden móddal együtt!

Nem is olyan picik a pályák,franko darálós téma!

Jól sikeredett!

0:45-nél easter egg. Ti megtaláltátok már? 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ok...viusirtot letorlom...tuzfalat kikapcsolom,es megprobalom igy....utana felteszek egy nod 32 ot
A netes savszelesseggel nem lehet god....ugyanis a jatek korulottem amig eletben vagyok,zajlik,pl akkor is ha nekifutok egy falnak,es egyhelyben jarok,,,,es semmire nem reagal...ha meg megolnek,az alapoldalon ugyanugy latom a jatek menetet,csak visszamenni nem tudok...szoval net van,a jatek zajlik,cdak az iranyitasom szall el....
a gyári windows vírusirtó használata pedig szerintem,nem túl jó ötlet.van egy rendszergazda ismerõsöm,aki azt szokta mondani,hogy aki a windows tûzfalat,vagy vírusirtót használja,az megérdemli,hogy vírust kapjon.

egyszer letöltöttem játék közben,akkor csinált nekem efféléket.de szerintem is valami nettel kapcsolatos probléma lehet.tegyél fel egy olyan diagnosztikai programot,ami megmutatja,hogy mi minden indul el a windows-al együtt.a legtöbb ilyen progival be is tudod állítani,hogy mi induljon a windows-al együtt,és mi nem.ha van tûzfal programod,akkor az elviekben meg is mutatja,mik az éppen futó folyamatok a gépen,amik a netes sávszélességet korlátozhatják?de ha netán wifis otthon a hálózat,érdemes a routerben megnézni,hogy nem lopja-e valaki a wifis netet tõletek?hirtelenjében ennyi jutott eszembe.

Viusirto a gyari Win-e...essential...avg- letoroltem,de a gond az avg elott is fennalt...monitorozo program tudtommal nincs...letorlom a gyari virusirtot is,es megprobalom ugy... Koszi...
Jó leírás, köszke <#eljen>

Battlelog: Purga5

Ez egy víruskeresõ,vagy netán monitorozó program lesz.Addig az ideig megfogja a gépedet.Javaslom menj be az eszközkezelõbe (ha beenged) és nézd meg a futó folyamatokat,mert ott lesz a bibi...a gyümölcslevet szeretem...<#miaz><#miaz>

[IRAM] leader

Na tegnap játszottam végre egy kis CloseQuarterst 😊 TDM meg Gungame modokban.

A mapokról annyit, hogy szerintem faszák lettek, de BF feelinget senki se várjon tõlük. Ez a mod nem errõl szól most. Lényegében a Counter Strikera emlékeztet a dolog, de annál meg talán egy hangyafasszal mégiscsak összetettebbek a pályák, nameg picit jobban rombolhatók is. Talán a scrapmetal a legjobb, mert az több szinten játszódik egymás felett, a többi map viszont kicsit korlátozottabb 1-2 szintre. Viszont a játékmenet kb ugyanaz. Kis távolságok, sarokra kibe ugrálás, ajtó mögött bevárás, stb... szal tényleg közelharc. A TDM gyakorlatilag ennyi, és élvezhetõ is. Nem nagyon alakul ki sehol állóháború, hiába megosztott azért a spawnterület, mégis simán helyet lehet cserélni a másikakkal, nem úgy mint mondjuk Bazaaron.
A gungame meg szintén az, ami CSS-ben is. Ölsz 2-t, akkor már rakja is a kezedbe a köv fegyvert. Ettõl a váltástól vagy meghalsz, vagy mákod van és már lövöd is le vele a következõ ellent 😊 Sokkal kompetitívebb, mint a többi mod, mert itt nem csapatra megy a game, hanem egyéni gyõzelemre, és ez azért hajtja az embert eléggé. Márpedig a második helyzettnek itt már nem terem babér, csak a gyõztesnek. Szóval 16 vagy még több ember közül gyõztesen kikerülni, nem egyszerû. A 2. helyig sikerült felküzdeni magam tegnap, de a fõ probléma az, hogy ezeken a mapokon hatványozottan elõjön a netkód gond. Fõleg pl shotival, RENGETEG lövést nem ad be, mikor egymást kerülgetve közelrõl kéne belelõjj a másikba. Ez fel is bassza azért az embert rendesen. Persze meglepõ semmi sincs ebben, jobb netkód sincs, kb minden játék ugyanigy mûködik. Az viszont a lag kompenzáció hibája, hogy általában a nagyobb pingesnek kedvez. Szal hiába van német szerverre 22 pingem, ha összeakadok egy 50-70 pingessel, és egyszerre lövünk egymásra, õ gyõz.Itt is igaz ami más játékokban, hogy a lagkompenzáció miatt jobb helyzetben van aki folyamatosan mozog. Ha lelassulsz, megállsz, akkor sokkal nagyobb eséllyel lõnek le téged. Szal pörög rendesen. Nem azt mondom, el lehet bújni ide oda, és lelõni aki jön, de azzal túl lassan is lépsz szintet, elhúznak a többiek.
Összességében nekem tetszik. Arra jó, amire a TDM/SQDM eddig is jó volt. Ha ki akarsz kapcsolódni a CQ-ból, vagy húzni valamelyik fegyvert... de a gungame pl rákényszerít, hogy sokféle fegyverrel tudj bánni, szal ott legalább megismer az ember több félét. (unlock sincs ott, szal attól hogy assignment még nincs meg, akkor is a kezedbe rakja az adott fegyót, ha az a level jön)
.....hazamegyek kipróbálom....köszi.
"Fix Found regarding keyboard issue.
Follow these steps.

1) Locate the Origin Application file on your hard drive. More than likely the C: drive.
2) Right Click on this file and Run as Administrator
3) Origin Opens.. Start BF3 and my Keyboard issues are gone.

Have fun gaming."

Probald ki!

Sziasztok.....segítségeteket kérem,mert már lassan szbsz az ideg.....a problémám a következõ....játék közben egyszerüen minden elõzmény nélkül elvesztem az irányítást...a játékosom,jármûvem semire nem reagál...megy tovább az utolsó parancs szerint,vagy csak néz ki a fejébõl,atól függõen mit csináltam a fagyás pillanatában....semmilyen billentyûparancsra nem reagál,így az esetek 90 % ban természetesen megölnek....egy kis idõ után 3-10 perc,magától megjavul,és viszajön az irányíthatóságom,és játszhatok tovább,ha nem öltek meg(mindeközben a játék körülöttem zajlik,hang kép van).....ha meghalok,akkor a kezdõ kontrolpont választó képernyõre kerülök,és ott kell várnom...ugyanennyit...ilyenlor legtöbbször még egér nyilam sincs...közben a háttérben itt is zajlik a játék.(ritkán olyan is van,hogy egér nyilam van,de semmire nem reagál,nem tudok visszamenni a játékba)
egy meccs alatt 2 -3 szor lefagyok így,a k/d arányom a béka segge alá került emiatt,és kezd élvezhetetlenné válni a jéték.
A probléma kb 4 hónapja áll fenn,elötte semmi gond nem volt.
Gépem: 4 magos proc,6 gb ram,win 7,logitech vezeték nélküli billentyûzet ugyanolyan egér.,asus HD 6990,használt felbontás a játékban:ultra,mért fps 70-100 között.
Amit eddíg próbáltam: felbontás levétele,játék frissítése,jéték ujratelepítése,a legfrissebb driverek felrakása,alaplap csere,másik billentyüzet,egér használata.....semmi nem használt,a probléma ugyanúgy megmaradt....
Aki használható segítséget tud nyujtani,és megjavulok,annak küldök postán csomagban egy általa választott piát:😊)
Asszem, nem azon az oldalon, hanem teljesen eltunik. Ha kiszallsz aztan ujra be, akkor nem tudom ujra megkapja-e a tank a speckot.

Nekem is tunik el battlereport idonkent. Ugy vettem eszre, ha kilepek a kor vegen az eredmeny listanal, akkor szokott elofordulni.