Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont a hardverekkel van gond...
pécén a winfos is fogja a rendszert stb nem lehet kihasználni SZVSZ.
Frostbite 2
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

még mindig a internet miatt van csúszás
Frostbite 2
gosumofonak igaza van...
Frostbite 2
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
Frostbite 2
inkább pécére
Frostbite 2
nekem már csak egy battlerecorder köllene 😊
Frostbite 2
BF3-at tolom inkabb mint az osregieket az ujdonsaga es a haverok miatt.
Csak a jatekelmenyt a rossz netkod 10/9-rol 10/6-ra lerontja. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Frostbite 2
itt egy úriember az elõbb leírta mivan.
de már megint egy régi játék kerül elõ
internet: ezt ahoz lehet mérni mint a pc sírás,feltelepítettem de kidob stb 1000féle hardverra nem lehet optimalizálni
hasonló van az internettel,sokféle van...
Frostbite 2
Alap hogy mindket jatek eseteben kozeli szerverrel es jo netkapcsolattal teszteli az ember.
De hiaba akarjatok masra fogni itt egyertelmu sajnos, hogy az alap netkodban, a motorban van durva hiba.
Festéknotajcs:
"az internet lemaradt technológiailag" Mi van? Te hol elsz? A Marson? <#phone>#phone> <#rolleyes>#rolleyes>
pont a fejlesztõknek kell mókolni ezzel h elmossák valamelyest a késést.
köszöntem
SzinesGeza : renben
Frostbite 2
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Millió féle netkapcsolat miatt nem lehet teljesen optomizálni mindenkinek. A fejlõdés miatt sokkal nagyobb a "szórása" az "internetnek" is, mint régen, sokkal többféle szolgáltató, ping. (van akinek optikán hozzák be a lakásba, van akinek adsl-en, koaxon...). A mai netkódok "elmossák" a lagot, tehát nem "szaggatást" látod, hanem "csúszást".
Régen sem voltak sokkal jobb netkódok, csak sokkal egyértelmûbb volt a probléma. Mivel ha felléptél egy szerverre és lagoltál(egyhelyben járás, ellenfél ugrálása, rángatás ...), akkor átmentél máshova. Nem a netkódot hibáztattad, hanem a netet/szolgáltatót/szervert. Most viszont csak a "csúszást" érzékeled, és nem a háttérben megbújó lagot. Ezért kell mindenkinek megkeresnie a számára legmegfelelõbb szervereket.(és nem a 3-4 ms pingû szerverek a jók általában).
Valamint még befolyásolhatja az is, ha valaki gagyi géppel játszik, mivel lassabban kerülnek feldolgozásra az elvileg realtime információk.
Ezt nem értem...
Épp ezaz, hogy régen, amikor minden szarabb volt, net, hardver... meg tudták oldani. Vagy nem értem megint, miért írtad megint.
bf2 ben is volt csúszás(ez már elfeledve) de már mindenki a szar bf3at szidja...NO CoMMENT
a felsorolt játékok mind régiek,akkor mirõl beszélünk!?
REAL TIME ot egyenlõre sajna el lehet felejteni
Frostbite 2
Mar sok eve Quake, CS 1.6, Unreal Tournament, Moh, CoD, stb-nel teljesen jol osszehoztak a netkodot ugy, hogy semmi kesest nem ereztel.
Azota brutalisan sokat fejlodtek a hardverek, internet, stb.
Ennek ellenere egyre rosszabb netkodot irnak az egyik legfejlettebb motoru es hatalmas koltsegvetesu / bevetelu jateknal.
Ez nagyon gaz.
(A masik gaz, hogy sajnos nincs hasonlo jellegu katonai fps uj motorral, amivel lehetne tolni BF helyett.)
Frostbite 2
nyilván az internet is fejlõdik de valós idõben a világ bármely tájáról,mindenki mindig ugyan azt lássa ez így nem megy.
jössz a pingel,hûlyeség.nem kell pingjelzõ hogy lássam valami nem stimmel
Frostbite 2
amúgy playen is összecsuklok a fal mögött és tudom h nem jó de.....
Frostbite 2
a hardvert a kiírására jegyeztem meg
írjatok motort 😊 mutassátok meg...
Frostbite 2
fuck mmo's..i.,
van bf2 stb,mert az annyira jó
amúgy pécén még mindig nem megoldható a rengeteg hardverre való optimalizálás,ami nem a dice hibája hanem a hardvergyártóké.
Frostbite 2
ezek szerint te ennél jobb gamet csinálnál... hajrá
netcode meg a internet miatt van nem a játék hibája,nagyon nem kell hozzá érteni
Frostbite 2
Frostbite 2
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Annyit azért hozzá kell tennem az elõzõ hsz-emhez, hogy egy helyben álltam, mikor történt ez a késelõs sztori, a saját léptem elnyomta volna az övét...
Battlelog: Purga5
Nekem is olyan kell, amivel hallok mindent! 😉
BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY
Vagy hogy mivel lehet elõhozni a "párbeszéd" panelt???
Elõre is köszi