Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nextgen konzol minõség lehetne most is,persze pécén.
pont a hardverekkel van gond...
pécén a winfos is fogja a rendszert stb nem lehet kihasználni SZVSZ.

Frostbite 2

ITT még mindig csak 8500 a premium nekem holnap hozzák ki...

És mégis hogy ha VGA-ból és RAM-ból egy mai PC-be rakhatsz 25 félét? Ráadásúl a windows az nem egy konzol operációs rendszere tudtommal. Gondolkozzatok már el mikor valami marhaságot írtok be!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

elég sok hülyeséget összehordotok itt a hitboxra... 😊

még mindig a internet miatt van csúszás

Frostbite 2

Fpocok
Hát ti aztán ketten igazán eszes lények vagytok lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

akkor egy erõs pécén gyengébben fut mint konzolon? haha

gosumofonak igaza van...

Frostbite 2

Hát ezt pedig biztos hogy Xbox360-ra csinálták! A sima BF Bad Company csak konzolon jelent meg, és ott volt elõször Frosbite motor. Azzel meg ne vicceljen senki hogy a Frosbite 2 az full új motor a nulláról, csak simán tovább let fejlesztve abból a szarból amit Xboxra fejlesztettek.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

nextgen konzol = mai PC

Fpocok

akkor pécére csinálták fõnök.

Frostbite 2

Fpocok
Ezt mindta õk nyilatkozták volna pár napja... mármint, hogy konzolra csinálták.

a Frosbite 2õt boxra tervezték,aha?!
inkább pécére

Frostbite 2

Ez nem meglepõ, hogy a netkóddal van a gond, ezt az új BF3 motort 100%-osan Xbox360-ra fejlesztették ki anno. Ott aztán nagy tapasztalatok lehetnek-e téren, fõleg úgy hogy ott a 100-as ping már jónak mondható.

nem fogunk egyet érteni... no problem
nekem már csak egy battlerecorder köllene 😊

Frostbite 2

Smithwarden
Mert talan logikusan ujabb, szebb es jobb jatekokkal akarok jatszani, nem 10+ evesekkel?
BF3-at tolom inkabb mint az osregieket az ujdonsaga es a haverok miatt.
Csak a jatekelmenyt a rossz netkod 10/9-rol 10/6-ra lerontja. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

V43 1105
Megvolt.. de mindenhol ugyan az.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tehát azzal kell játszani amivel nincs gond 😊

Frostbite 2

Smithwarden
Fent van par es semmi gond veluk. Meg jobban futnak mint regebben, a jobb hardver es jobb net miatt is.

Szerintem rakd fel ezeket a régi játékokat, teszteld õket többféle pingû kapcsolattal, meg fogsz lepõdni (szelektív memória).

te kitudja hol élsz 😊

itt egy úriember az elõbb leírta mivan.
de már megint egy régi játék kerül elõ

internet: ezt ahoz lehet mérni mint a pc sírás,feltelepítettem de kidob stb 1000féle hardverra nem lehet optimalizálni
hasonló van az internettel,sokféle van...

Frostbite 2

Smithwarden
CS 1.6-ban is mar benne volt az interpolacio, ami elsimitja a mozgast hogy folyamatosnak lasd, megis ahova lottel az oda ment, ritka volt, hogy "eltunt" a semmibe egy taradbol 5-10 lovedek es olyan sem, hogy a fedezekek mogott haltal 2-3 meterrel.
Alap hogy mindket jatek eseteben kozeli szerverrel es jo netkapcsolattal teszteli az ember.
De hiaba akarjatok masra fogni itt egyertelmu sajnos, hogy az alap netkodban, a motorban van durva hiba.

Festéknotajcs:
"az internet lemaradt technológiailag" Mi van? Te hol elsz? A Marson? <#phone> <#rolleyes>

az internet lemaradt technológiailag
pont a fejlesztõknek kell mókolni ezzel h elmossák valamelyest a késést.
köszöntem

SzinesGeza : renben

Frostbite 2

Versace21
Tegnap éjfélre lejött a frissités,hát neki kezdtem,de még bele kell rázódnom a multiba..Kérdésem,hogy mely szerverek amiken Magyarokkal tudok játszani,mert amik itt felsoroltak,azokon nincs senki..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Szerintem te nem vagy tisztában a dolgokkal.
Millió féle netkapcsolat miatt nem lehet teljesen optomizálni mindenkinek. A fejlõdés miatt sokkal nagyobb a "szórása" az "internetnek" is, mint régen, sokkal többféle szolgáltató, ping. (van akinek optikán hozzák be a lakásba, van akinek adsl-en, koaxon...). A mai netkódok "elmossák" a lagot, tehát nem "szaggatást" látod, hanem "csúszást".
Régen sem voltak sokkal jobb netkódok, csak sokkal egyértelmûbb volt a probléma. Mivel ha felléptél egy szerverre és lagoltál(egyhelyben járás, ellenfél ugrálása, rángatás ...), akkor átmentél máshova. Nem a netkódot hibáztattad, hanem a netet/szolgáltatót/szervert. Most viszont csak a "csúszást" érzékeled, és nem a háttérben megbújó lagot. Ezért kell mindenkinek megkeresnie a számára legmegfelelõbb szervereket.(és nem a 3-4 ms pingû szerverek a jók általában).
Valamint még befolyásolhatja az is, ha valaki gagyi géppel játszik, mivel lassabban kerülnek feldolgozásra az elvileg realtime információk.

Jól van, én csak kérdeztem, hogy jó-e az ha pl 5 alatt van a ping?!

Fpocok
"a felsorolt játékok mind régiek,akkor mirõl beszélünk!?"

Ezt nem értem...
Épp ezaz, hogy régen, amikor minden szarabb volt, net, hardver... meg tudták oldani. Vagy nem értem megint, miért írtad megint.

van pc-re ARMA.
bf2 ben is volt csúszás(ez már elfeledve) de már mindenki a szar bf3at szidja...NO CoMMENT
a felsorolt játékok mind régiek,akkor mirõl beszélünk!?
REAL TIME ot egyenlõre sajna el lehet felejteni

Frostbite 2

Smithwarden
Nem vagy tisztaban a dolgokkal.
Mar sok eve Quake, CS 1.6, Unreal Tournament, Moh, CoD, stb-nel teljesen jol osszehoztak a netkodot ugy, hogy semmi kesest nem ereztel.
Azota brutalisan sokat fejlodtek a hardverek, internet, stb.
Ennek ellenere egyre rosszabb netkodot irnak az egyik legfejlettebb motoru es hatalmas koltsegvetesu / bevetelu jateknal.
Ez nagyon gaz.
(A masik gaz, hogy sajnos nincs hasonlo jellegu katonai fps uj motorral, amivel lehetne tolni BF helyett.)

az a nem normális aki azzal foglalkozik ami szerinte szar.

Frostbite 2

nem arra akarok kilyukadni hogy 500mb/s internet kell.
nyilván az internet is fejlõdik de valós idõben a világ bármely tájáról,mindenki mindig ugyan azt lássa ez így nem megy.
jössz a pingel,hûlyeség.nem kell pingjelzõ hogy lássam valami nem stimmel

Frostbite 2

1447 m 😊
Fpocok
Már a BC2ben is szar volt, itt is szar. Szarnak ezek a hitboxra. Aki meg azt mondja, hogy minden rendben van vele, az nem normális.

elõbb írtam hogy nem a hardverrel van baj...
amúgy playen is összecsuklok a fal mögött és tudom h nem jó de.....

Frostbite 2

És milyen internet kellene hozzá? Magyar szerveren nekem 3-4 szokott lenni a pingem. Vagy ezt még lejjebb kellene szorítani? 😊

Fpocok
Mi köze a hitboxnak a hardverhoz?

internettel van a baj,a válaszidõt jelenleg lehetetlen megoldani tökéletesen ilyen internetekkel.
a hardvert a kiírására jegyeztem meg
írjatok motort 😊 mutassátok meg...

Frostbite 2

MeoH
a hitboxnak semmi koze nincs a hardverhez, a rendszer szar, amit a dice kitalalt.

fuck mmo's..i.,

sok a negatív jelzés itt.
van bf2 stb,mert az annyira jó
amúgy pécén még mindig nem megoldható a rengeteg hardverre való optimalizálás,ami nem a dice hibája hanem a hardvergyártóké.

Frostbite 2

Fpocok
Netcode-ot õk kúrták el. Nem kicsit...

gratulálok!
ezek szerint te ennél jobb gamet csinálnál... hajrá
netcode meg a internet miatt van nem a játék hibája,nagyon nem kell hozzá érteni

Frostbite 2

playen selectel.gondolom boxon is...

Frostbite 2

ozimak
Nekem ez van. Legjobb ár-érték arányú annyit mondhatok! A logitech-ek a legjobbak de azok szerintem drágák.
Melyik classal illetve mapon (mod) lehet a legjobban gyakorolni? Nagyon lámának érzem magam, igaz tegnap kezdtem el mutizni :-)

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Nekem ilyen van+Asus Xonar DG es szepen szol

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

hungary27
498 m
Nekem G35-öm van 7.1-es de TS miatt nem kapcsolom be, mert zavaró, szóval ahol a part szakad 😊 30 körül dobálják.
Annyit azért hozzá kell tennem az elõzõ hsz-emhez, hogy egy helyben álltam, mikor történt ez a késelõs sztori, a saját léptem elnyomta volna az övét...

Battlelog: Purga5

Milyen az az igazi füles? Most tervezek venni, asus xonar dx-em van.
Nekem is olyan kell, amivel hallok mindent! 😉

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

X-box-on nem tudjátok hogy hogyan tudok lõszert kérni ha kifogytam vagy?
Vagy hogy mivel lehet elõhozni a "párbeszéd" panelt???
Elõre is köszi