Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a lépés hang dolgot cáfolom, igaz füles volt rajtam ami segített, de tegnap így úsztam meg egy késelést konkrétan.

Battlelog: Purga5

hungary27
Nekem 450m körul van. Kb 18 as szintû voltam amikor meglöttem 😄
*a 990 az p90 akart lenni 😊

LoL. <#vigyor4> hamar meglesz az! 😊 Ameddig nincs meg,menjél recon classal,de valami all class fegyóval(pp19,asval,990,pdwr stb.,de nekem az mp7-es jött be a legjobban) Úgy gyorsabban jön majd a pont.

ozimak
Akkor már csak 75.274 <#idiota>
ozimak
Pfff... a 3. videó az azért elég komoly. Akkor nem csodálom,hogy néha szart sem ér a fedezék ami mögé elbújok 😊 Gyakorlatilag nincs is ott 😄 Meg ez a sarkon belül halok meg... nekem is volt ilyen jó párszor! Visszamegyek a sarok mögé azt ott esek össze 😊
Felejtsd el.Csak az m40a5 😊 !

én eddig csak egyszer lõttem ki helibõl pilótát,de az odaereszkedett a puskacsövem elé foglalni.(de egyébként igen,mindenki csaló,aki kilövi menet közben a pilótát!<#papakacsint><#papakacsint><#nevetes1> )

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Smithwarden
A BF3 netkodjaval mar sincs semmi gond, biztos csak a BC2 lett elrontva. :p
Csucs ez a Frostbite motor.
Csak a lenyeg van elbaszva benne. :p
(2. videoban levo lepeshangok uj patch ota mar korbe hallhatoak... Igaz szart sem er mert tul halkak igy is, gondolom azert hogy minden casual atomlama is tudjon keselgetni barkit gond nelkul.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ilyenkor miért nem mész át másik szerverre?

azért nem mindegyik "baseraper köcsög, nagyszájú kis taknyos buzi". nem szabad pár germán kisgyerek miatt általánosítani!meg aztán itt is elõfordul most már jó pár prémium player,és azért ilyen jelzõkkel nem illetném a helyedben egyiket sem,mert nem hiszem,hogy illene rájuk!!

kifli
jajj, nehisztizz. Majd anyukád ad gyógypuszit 😄
V43 1105
Ez igen... Hosszú kihagyás után, újra játékra adtam a fejem.. hát ez szarabb lett mint volt .. kár volt már a 10k-t is kiadnom a BF3-ért.. de ezek után tudjátok ki vesz premiumot.. sok baseraper köcsög, nagyszájú kis taknyos buzi premium player meg ott rohadjon meg ahol van ... -_-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ozimak
Háh,új távolsági rekordom van! <#taps> 371m Akkora sniper vagyok pedig mint a 6 éves unokahúgom <#idiota> Csak baszta a csõrömet a toronyban ücsörgõ 2 sniper... 2x egymás után leszedett az egyik. Azt az M98B-t szívesen kipróbálnám mondjuk!Már csak 117.274 pont sniperként és meg is van! <#zavart2>
Egy anyahajóról nehezen tudna felszállni. 😊

ja,azt láttam,hogy gyakorlatilag egy bicigli útról indulnak a SU35-ösök,akár csak az életben.legalább néztek volna meg egy ilyen gépet közelrõl élõben,hogy mekkora,és mire lehet szüksége,hogy felfegyverezve fel tudjon emelkedni?szinte minden repnapon a világon vannak orosz szuhojok,a 27-estõl,a 33-asig.a 35-ös az valami újabb változat ha jól tudom.nem igen repkednek még szerte a világban.

kharg island ilyen . Kevés hely és kikerülni sem tudod. Át kell battyogni az elsõ gépbe

lehet,én nem nagyon csapatom vadászgéppel.de ha így van,akkor meg kéne szorongatni a készítõk kezeit,és gratulálni nekik

ozimak
Kharg Island hordozóján... ott egymás elõtt jelenik meg a kettõ,meg a másik oldalon az úton is nehogy valami baj legyen <#idiota> Ott is eljátszottam már!
Versace21
Mondáá malacka: -Szent habakukk<#bohoc>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ugyan azon a pályán?nem egymás mellé teszi õket?

ozimak
Hogy beszoptam megint a vadászgéppel 😄
"Veeeeee veeeeeeee menjünk!" "Utánégetõ bekapcs!" "Goooo!"
Aha... megjelent elõttem a másik üres vadászgép...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#falbav>
pb update ajánlott

A manó?"Olyan aprócska lény,ami a mesékben,filmek fordul elõ"...

[IRAM] leader

Versace21
Köszönöm a válaszod! Most akkor még várhatok majd 3 órát..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

tutituti
ha majd azt is megveszed,vagy a premiumot akkor nem tölt le semmit majd,mert már a patchben benne van!azért ilyen nagy

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Versace21
Mi a manóó <#vigyor5>

Oksa! <#vigyor2>

kifli
nembajaz, megkapod az updatet 😄
Balyy
Ezt miért dobja a pb?
PunkBuster kicked player 'Sanyi_a_lo' (for 2 minutes) ... Ignoring MD5Tool Queries
Pb frissítve, nem csalok.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Versace21
De azt kiegészitõt én nem vettem meg,csak a szimpla game-et..

Fpocok
Karkand asszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Versace21
5 118,85 MB Frissités???Mi ekkora benne?<#ijedt> 375kb/mp jön le felé,még 3 órát szotyizhatok...<#szomoru2>

tutituti
sarcasm akart lenni😊

Van a multi a lényeg. A single egyszer nézõs mozi.

<#idiota><#idiota><#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tutituti
van single a bf3ban?<#nemtudom><#zavart1>

Versace21
Háát akkor meg nem is izgat már 😊)

De csak a singleplayerben bugol a hang csak szólok. 😄 Multiba nem. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Versace21
Hát a futásával nem volt gond 3Gb-al,csak hanggal,de most már telepitem az eredetit,gyorsan elszaladtam megvenni,reméljük a hangom megoldódik,és köszöntök mindenkit,remélem még beférek a csapatba <#wave><#pias>

Puzsér utálja a BF3-at? Vagy ez ki?

így van,kifagyott,illetve 5 perc volt mire bejutottam egy szerverre,mert olyan rohadt lassan töltött be

zotya10002
Nekem is vitte,csak map váltáskor fagyott mindig ki :-(

4 kell neki!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hungary27
Nekem simán viszi 2vel
szerintem 4 minimum kell neki.nekem is 2 gigánál volt,hogy diavetítésbe ment át.

Velem volt ilyen probléma anno, igaz nekem akkoriban még csak 2GB RAM-om volt és örültem, hogy éppen elfut, de vettem most bele 4-et, és semmi probléma. Most a régi egerem miatt szopok, hogy a pro-k mindig leszednek.
Elfut mellettem, mire én nagy nehezen megfordulnék, addigra már kampó. 😊))))

ozimak
Á, 3 giga kevés lesz az tuti! Tényleg kéne még!
Fpocok
Vegyél még ramot és vedd meg bf3at orosz verzióban, olcsóbban 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Versace21
3GB ram kevés lenne neki?Inkább ne vegyem meg,már nem tudom... <#falbav><#confused>

így van,kevés rammal nekem is csinálta néha,de +4 giga,és megoldódott a dolog.