Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is rosszabb. Semmivel se. Ennyit akar mindenki más mondani neked. Akárhogy ferdíted a régebbi játékokkal gyûjtött élményeidet.
Mindegyikben ugyanaz a hiba van, mivel az internet és a hitreg még mindig ugyanazon az elven mûködik.

Ráadásul ha te egy 24 playeres rombolhatatlan pályás, lényegében 2 dimenziós mozgásterû CS-t hasonlítasz mondjuk egy 64es BF3 CQ-hoz, akkor ne csodálkozz, ha mindeki lehülyéz itt...

De mondjuk felhozhatnád a Wofenstein3D-t is, hogy abban milyen fasza volt a hitreg 😊
Egyszerû.Keress olyan szervert ahol sokszor vannak adminok.Ennyi.Hónapok óta játszom 2 francia és egy német szerveren.Mindig vannak adminok és nem is látsz 1 cheatert sem...sõt,grand b. op.metro mapokon csak úgy szórják kifelé a sok retardált noob-ot akik at-vel tolják infantryra.

Smithwarden
Blablabla...tele lehet irni a topikot napokig feleslegesen teoriakkal, ha szerinted nem letezik a problema es szerintem (es megelepoen masok szerint is) igen.
Orulj annak, hogy te nem veszed eszre es a szemed/agyad teljesen jonak latja a dolgokat. <#kacsint>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

létezik olyan,hogy tudnak teleportálni????beszarás!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Vagy, együttes vadászat a cheaterre (függetlenül attól, hogy melyik csapatban van)!
A múltkor nem volt könnyû mert a gyökér állandóan teleportált. Azért csak sikerült elüldöznünk. 😊

Mivel nem szeretem az ugribugri játékokat pl, Tribes Ascend, ezért nem
rendelkezem gyakorlati tapasztalattal.
De a fórumokban azon megy a sírás hogy nem kell skill az ellenfél kinyírásához.
Megnéztem néhány videót, ami alapján azt mondanám, hogy akkora a
hitbox mint egy ház (mozgás közben akár fölé, alá, mellé lõsz találat), a fegyvereknek szinte semmi szórása sincs.
Arról nem is beszélve, hogy a pályák többségét 3 szökkenésbõl át lehet szelni, semmi rombolhatóság--> kis terhelés--> kevésbé jelentkezik a hardver igénybõl származó latency. (de így is 1 tár kell az ellenfélbe).
De még egyszer leírom, hogy nem játszottam vele (Tribes Ascend), csak a fórumok és videók alapján írtam le ezeket a dolgokat.
Lehet ha játszanék vele más véleményem lenne.
Szerintem te még mindig leragadtál ott, hogy kisebb ping=jobb szerver, de ez nem feltétlenül igaz.
Nem mondom hogy nem találkoztam a linkelt bf3-as videóban jelentkezõ hibákkal, viszont van sok olyan szerver ahol nem jelentkezik.
Próbálj ki többfélét. (pl. bc2-ben a szerverkeresõben az 50-60-es pingû szerverek voltak számomra a legjobbak, az alacsonyabbak kevésbé "adták").
"nincs vagy nagyon kicsi a keses". Fizikailag nem lehet olyan hogy nincs késés. A latency mindig jelen van. Megpróbálják elmosni, kiegyensúlyozni, mindenféle algoritmussal, de ezek is csak "jósolni" tudnak, nem lehet tökéletesen lemodellezni a jövõt.
"Nem nagy dolog letesztelni sem. Felmegy az ember egy haverral akinek hasonlo (jo) gepe van BF3-hoz, egy jo pingu szerverre es megnezitek a kesest fedezekeknel. TS-en mehet a kommunikacio, az kesevet kesik."
Ha neked a TS-hez képest is késik a játék, akkor nálad nagy problémák vannak. Mivel a TS 0,5-1,5 sec-et késik (ez nem kevés), tehát realtime teszteléshez alkalmatlan.

egyre több a cheater,sajna.de ettõl függetlenül,lehet jókat játszani vele,max otthagyod az adott szervert,és átmész másikra,ha beleszaladsz egy kis köcsögbe

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Még mindig sok a cheater? Megvenném az uj kieget de annak nincs értelme hogy 1 percenként lelöjjenek.
Smithwarden
A BC2es videoknal a sniperes mar eleg tulzo, tapasztaltam hasonlot de ritkan. Gondolom valogatva is lett sok jelenetbol.
Viszont az elejen linkelt BF3as jelenetekkel pontosan ilyen formaban lehet talalkozni jatek kozben folyamatosan.
Latency tartomany? Uj jatekoknal nehezebb osszehozni?
Mondjuk Crysis 2 vagy Tribes Ascend, de lehetne meg sorolni uj jatekokat amik meg porgosebbek is mint a BF es nincs vagy nagyon kicsi a keses, csak hat ezek nem katonai fps-ek.
Na erre mit mondasz? :p

Még mindig nem érted a lényeget.
Mint írtam, nem látom értelmét az ilyen típusú videók bizonyítékként való linkelgetésének.
De reméltem, hogy ha saját szemeddel látod a régebbi játékok hibáit, akkor frissül a memóriád és elgondolkodol.(lehet hogy régebben mégis voltak hitbox problémák?). Példaként belinkeltem 3 videót, hogy lásd, minden fps játékból össze lehet hozni ilyen típusú videót. Ezért nem célszerû bizonyításként felhasználnod.
Ha valaki a te hozzászólásod és a belinkelt videód alapján tájékozódna a játékról, nagyon ferde képet kapna.
Senki nem állította hogy kifogástalanok, de nagyon ferdítesz.
Tapasztalatból mondom, hogy a bc2 hitboxa nálam jól mûködött, nyomát sem leltem a belinkelt videón lévõ, ilyen mértékû csúszásnak. Ha valamelyik szerver nem adta, akkor átmentem egy másikra, és egybõl jó lett.
Sokat játszottam Cs-vel, de én még emlékszem kétes szituációkra.
Azt nem tudom, hogy sokak miért felejtették el ezeket.
Ráadásul jöttök itt a technikai fejlõdéssel, csak abba nem gondoltok bele, hogy a fejlõdés hatása miatt, a "latency tartomány" ahol jól kell mûködnie a hitboxnak 3x, 4x akkora mint 10 évvel ezelõtt. Ezt nem lehet semilyen módszerrel kivédeni úgy, hogy mindenkinek jó legyen. (nem beszélve a hardver kombinációk számának óriási növekedésérõl).
És ez nem "érzés" hanem tény. Persze lehet fejlesztgetni, de tökéletes soha nem lehet.

Az a kedvencem mikor már a konténer mögött vagyok már vagy 3 méterrel és igen megúsztam,akkor jön az hogy halálomban látom ahogy a játék kiránt a konténer széléhez vissza és összeesem.A következõ kép az hogy feléleszt a klántársam és ha feállok akkor a konténer közepénél vagyok.
A másik kedvencem az mikor azt érzékelem hogy kapom a találatot és próbálnék valamit reagálni rá pl. odafordulni,de sajnos csak 2 azaz 2 darab találatot érzékelek és kampec.Közben pedig a klántársam elmondása szerint vagy 15-öt belémlõtt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden
CSS-t nem irtam, nem jatszottam vele.
Persze videokat be lehet linkelni, de en ezt tapasztaltam azert raktam be peldakat.
Te is tapasztaltad CS1.6-ban, jatszottal vele sokat vagy csak linkelgetsz osszevissza? 😊
(Amugy elarulom, ahova a CS1.6-os idezetemet irtad, az is CSS. Ujabb Fail.) 😊

Nincs 100%osan tokeletes multis jatek es valoszinu nem is lesz, de ujabb gameknel ne legyen mar tobbszorosen rosszabb a netkod mint a regieknel.
Ez a lenyege amit mondani akarok az egesszel.

"Mar sok eve Quake, CS 1.6, Unreal Tournament, Moh, CoD, stb-nel teljesen jol osszehoztak a netkodot". A stb. nálad mit jelent?(mellesleg többen említették a bf2-t is)
De a lényeget nem érted. Linkelhetek neked mindegyik felsorolt játékból olyan videót ahol a hitbox el van csúszva. De nincs értelme, mert nem bizonyít semmit. De a kedvedért:

Ha tényleg mindenkinél minden szerveren olyan szar lenne a bc2 hitregje, mint a videón, akkor hogy értem volna el GOL-lal 42% accuartyt, és 80% headshootot (pedig mennyi golyót pazaroltam a helikre XD)?
"CS 1.6-ban is mar benne volt az interpolacio, ami elsimitja a mozgast hogy folyamatosnak lasd, megis ahova lottel az oda ment,"
XD:

Blekk Síp
AT rocket killsbe a megjelölt Javelin kill is beleszámít. Meglepõdtem. :o

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Smithwarden
HC szerveren nem erzodik annyira, mert ott egybol fekszik mindenki. 😊
Pont a keses miatt szeretik sokan a HC modot BF-eknel, mert "nem kell 1 tar" egy emberbe.
Ha jo lenne a hitreg/netkod akkor nem is kellene tul sok loszer senkibe. 😊

Mondjuk érdekes, hogy nálam HC-szervereken a BC2-ben sosem voltak hasonlók!

Smithwarden
Fail. 😊 BF2-ot direkt nem irtam a jo netkodos jatekok koze. <#rolleyes> Vajon miert? 😊

LOL. Ezzel most mit akarsz bizonyítani?
Minden online fps játékból vannak ilyen videók.Pl itt van az általad említett egyik régi játék "teljesen jo a netkod"-ját illusztráló videó.
.
De sokkal több videó van arról ami ennek az ellentettjét bizonyítja mind bc2-ben, mind bf3-ban.

ozimak
Mire majd holnap felhívom õket,addigra tuti elfogy nekik is... <#idiota> Aztán megyek veszek repülõjegyet Angliába az EA központjába... ott csak van még... <#idiota>
Smithwarden
BC2-nel kicsit meg rosszabb volt.
Sokszor nem 2-3, hanem 4 meterre halt meg az ember a fedezek mogott a "bekanyarodo" lovedekektol.
BF3 javult ehhez kepest. 😄

tutituti
akkor a külföldi szerverekre fogtuk meg a magas pingre😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Biztos csak en oregszem, es egyre pocsekabb a memoriam, de en a BC2-nel korabbrol nem emlekszem ilyen "beerek a fedezek moge, aztan megis inkabb meghalok" esetekre. Sot, meg ott is inkabb a ralovok tizszer, eltalalom ketszer esetek voltak hangsulyosabbak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden
Mire valaszoljak? Arra hogy paran mindenfelet bele akartok magyarazni a Frostbite engine egyertelmu hibajaba? 😄

Jó, ezzel intézd el 😊
Szerintem mindenki érti, hogy nem tudsz érdemben válaszolni.
Smithwarden
Az en irasomra valaszoltal es nem irtad, hogy ki masnak, akkor valoszinuleg ugy veszem, hogy nekem cimzed az egeszet.

Óccó! Mi a szösz ez, könyv?<#hehe>

Semmirõl? Akkor kb el se olvastad, hiszen a BF3 késésérõl kb egy betût se írtam, te mégis erre hegyezed itt most... talán értelmezni kéne újra, amiket leírtam, nameg az elõzményként elhangzott fasságokat is (amit persze nem csak te írtál).

Én meg EZT találtam ma egy könyvesboltban.

Smithwarden
Eleg sokat irtal a semmirol, mivel kb semmit nem cafoltal.
Hardver es fps ertek persze hogy beleszolhat a hitregbe, nem irtam sehol hogy nem.
Az ido megszepitette a dolgokat? Leirtam azt is mar, hogy ha mostanaban felmegyek regi multikba a mostani nettel es teljesen jo a netkod es hitreg, ugyanugy mint regebben. A BF3-ban meg jon a nagy keses.
Nem nagy dolog letesztelni sem. Felmegy az ember egy haverral akinek hasonlo (jo) gepe van BF3-hoz, egy jo pingu szerverre es megnezitek a kesest fedezekeknel. TS-en mehet a kommunikacio, az kesevet kesik.
Nem ketten, harman hanem kb mindegyik BF-es ismerossel (kb 15en) megallapitottuk jatekon belul, jo szervereken, hogy durvan kesik a jatek.
Anticheat? Tok mind1 kb, ugyis folyamatosan irnak minden multira csalast, ahogy tapasztaljuk is.

köszönjük XD

Frostbite 2

tutituti
Hál istennek!
nem is lenne jó.
Én részemrõl elmondtam amit szerettem volna.
tovább nem szólok bele a vitába.
Majd a nagyon okos emberek úgyis lerendezik egymást.Vagy a kk-sok rendet csapnak😊

akkor két tapasztalt ember nem fogja meggyõzni egymást...
vicces nem?

Frostbite 2

tutituti

<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

tutituti
A tapasztalatból beszélõkét,igen!
Viszont te demagóg módon más mondandóját meg sem fontolva a saját igazadat hajtod váltig állítva hogy az a szent és sérthetetlen.Ezért nehéz téged komolyan venni!
A vitakirobbantás helyett inkább lõttél volna párat caspianon vagy amelyiken szoktál...

te is csak a létszámot növeled...

Frostbite 2

tutituti
Item megint meló van.sok az okostóni aki zagyvaságokat beszél!
nextgen konzol a pécé?
az internet a hibás?
A netcode tökéletes?
Szerintem ti teljesen más játékkal játszotok az a sanda gyanúm!

há nemigaz 😊

te miért nem csináltál már gamet?
neked kéne...

Frostbite 2

engem pont ma hivtak h holnap jön a futár hozzám !

grebber
Überkonzolhoz is megjött az "Olcsó"premium.Holnap hozza a futár.

Next PC upgrade: 2022

Tökre nem így van.
Egyrészt neked az idõ megszépítette az emlékeidet max, mert egyáltalán nem voltak ezek tökéletesek. Ráadásul több különbözõ megoldásról is beszélnük.
Anno olyan netkódok is születtek még, pl a cod, ami kliens oldalon dönti el, hogy betaláltál, vagy sem. Nyilván ezzel nincs eltolódás, viszont cheatet bármelyik mezei idióta hekkel hozzá, és az anticheatet meg kb el lehet felejteni.
Ezzel szemben ahol a cheaterek ellen a szerverre tették a hit registryt, ott elõbb fel kell küldeni a kliens által mért találatot a szerverre, ahhol összeveti a world történéseivel, majd jóváhagyja, és update packetben visszakapják a kliensek, többe között az is, aki lõtte. Ebben egyrészt van egy marha nagy késleltetés, a csomagküldés miatt, másrészt van egy bizonytalanság is, mert ha a szerverre elõbb ér be a kisebb pingû hitje, akkor neki adja meg, hiába küldte fel a te kliensed is az általad belõtt golyót, az olyan lesz, mintha meg se történt volna. Viszont mivel a szerveren van a döntés, könnyebb vizsgálni a jogosságot is (anticheat).

Az pedig a másik fasság, hogy a hardvernek ne lenne köze a hitreghez. Nagyon is van. A latencybe ugyanis vastagon beletartozik a te géped feldolgozási sebessége, az FPS, sõt, még az input lagod is, amit a monitor és az egér okoz. Ezért sosem egyenlõ a ping a latencyvel.

Harmadszor pedig, az internet és a hardverek fejlõdése nem feltétlenül vonja maga után a hitreg fejlõdését, ugyanis míg régen egy viszonylag magas, de fix pinggel lehetett számolni az egy szerveren lévõ playereknél, sõt még a játék is viszonylag kis hardver sebességtartományban szórt, addig ma igen különbözõ dolgokat kell összehozni. Tökre nem mindegy, hogy valaki 20 fps-el játszik, mert viszi a gépe oszt ennyi, vagy van egy 4xSLI-vel 200fps-e, egy minimális input laggal rendelkezõ egérrel meg monitorral. Ezen belül 2000km-rõl csatlakozik 100 pingel, vagy 1000-rõl 20-al, vagy netán a szolgáltatói gerinchálón belülrõl 5-tel. Na ezt hozd össze, egy univerzális hitregben a szerveren.
Versace21
Kezdönek milyen tanácsokat tudtok adni,és melyik pályán kezdjem,ami kicsit segit tapasztalatot szerezni?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ozimak
Beszarok ha ezek is genyóznak velem! <#boxer>Weboldalon,webshopban: "Készleten,Azonnal átvehetõ"
Visszaigazoló e-mail: "Köszönjük ELÕRENDELÉSÉT, a megrendelést hivatalosan visszaigazoltuk. Legközelebb a termék(ek) beérkezése elõtt jelentkezünk."
Apropó,Jossua neked mennyi idõ elteltével válaszoltak,és mit?
Felrúgom magam ha ezeknek is csak majd késõbb jön...

Na most hivtak... jövõ hét kedd-szerda,de az elnézésemet kérik... <#banplz><#violent><#boxer><#falbav><#falbav><#gonosz2><#phone>
milyen problémák?

Frostbite 2

ozimak
Nnna küldtem egy e-mail-t nekik,remélem mihamarabb válaszolnak rá és akkor megrendelem a GameShop-ban,aztán holnap elmegyek érte! 😊 Köszönöm a válaszokat!
De szerintem meg is rendelem tõlük,ezt már úgyse veszem át(cdg) 😄 Áá viccen kívül,tényleg úgyis lemondtam írásban,és tegnap rendeltem meg. Tehát végül is idõn belül vagyok,úgyis azt mondták pénteken vagy hétfõn jön meg nekik az utánpótlás. Jóval elõtte jeleztem.
V43 1105
Persze, írj nekik emailt, minél gyorsabban !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ozimak
Le lehet mondani egy rendelést cdg-ben?
Inkább azon gondolkozzatok, hogy ezt az új BF3 spectator bugot hogy lehet használni!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ozimak
A pppicccsába <#falbav><#falbav><#falbav> Anyámért nem néztem körül mielõtt megrendeltem a CDG-bõl <#falbav><#falbav><#falbav>
Akkor meg mirõl beszélünk? Azzal hogy nem PC-re lett tervezve ezek a problémák egy kicsit sincsenek megoldva, és ezér szra az egész ahogy van, ennyi.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB