65797
  • Vadnokedli
    Legalább kaptam egy reason-t
  • SpeedXHUN
    Olyan mint anno 2142 ben volt asszem pannónia szerver,na ott ugyanez ment:D
  • Vadnokedli
    Ma engem is bannoltak AEK al szedtem egy 28-2 őt és kibannoltak mondván hogy No Shotgun..
  • SötétBarom
    Na, bemegyek oda is, hátha sikerül egy nap két bant begyűjteni. :DASD
  • SötétBarom
    Nem tudom, hogy ezt a szervert ki futtatja, de hogy egy igazi büdös gyökér, az tuti. Ha már dobsz egy bant, legalább írjál reasont.

Nagyon nem fog hiányozni mondjuk, a stílus nem volt a legadekvátabb. :DADAS
  • SpeedXHUN
    Jó ez a debrecen civic szerver,de nem értem kiírja h warning: magas a k/d arányom,m16 al mentem noob fegyo 35-3 statnál.Most 1x jo az arányom és bannolnak?:D hát kész.
  • BiG G
    így sejtem én is. várok a bf4 vásárlásommal a cd galaxisig, azt hiszem.
  • Vadnokedli
    A lehető legmagasabban.
  • BiG G
    sziasztok,

valaki tudja hogy milyen árfolyamon számolja nekem az origin az eurót?
  • kemotox
    Mert a DICE nem ért hozzá.
  • Vadnokedli
    Bezzeg ilyenkor nincs dupla XP. 'mörfi..

Amúgy az amit még nem értek hogy a Spawn pozíciókat hogy lehetett így elk_rni PC-n, háttal rak le az objektívnek, sarokba befordúlva berak, meg hasonlók.
  • item
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Távsegítséggel mindent megoldok..
  • Dietrich
    humble bundlén most volt BF3+Sims3 4 dollárért..meg vagy 8 másik játék köztük Crysis2 és az EA-nak nem tetszik, hogy adják veszik ezen kulcsokat.
    Meg innen is szerzik be a kulcsokat.
  • kemotox
    Hozzánk is jöhetnél, porszívózni is kell meg minden :DD
  • item
    Takarítottam...
  • BoneDragon
    Értem én a videó lényegét, csak maga a gondolat is hogy kontrollerrel elég elvetemült. Ez a baj az írással, néha nem megy át ahogy érti az ember.
  • Communist
    Én is azon nevettem a legjobban. Tényleg arc.
  • kemotox
    Nagyon jó ez a videó, egyszer úgy röhög benne, hogy majdnem belefullad :D
  • kemotox
    Ezen megkuláztam :D
    "im not the only one" hogy örül neki :D
  • vg
    Ez az arc a hangja miatt jó(ha nem érted mit mondd, akkor mindegy), érdemes megnézni a videóit, jókat lehet röhögni.
  • BoneDragon
    Fps kontrollerrel? Előbb verem ki sajtreszelővel.
  • Communist
    Szegény, ha magát szereti szopatni, hát egészségére :)
    Ráadásul pont a bf szégyene TDM-re megy be, dupla szívás :D
  • vg
    Nagyon vicces, kontrollerrel nyomja PC-n. Jó szórakozást!

• tirpitz
    Köszi a választ, de azt itt csak halkan suttogva merem bevallani, hogy nem játszottam azokkal, szóval nem tudom megnézni... :) De akkor nem aggódom.
  • Vadnokedli
    Írtam én ilyet? Csak konzolon érdeme- Szerintem ugyan úgy lesznek szerverek még 3 év mulva is, a felett már nem hiszem-
  • Communist
    Nem a dice. vagy az ea érdeme, hogy azokhoz van még szerver. Ne vezesd őt félre. A bf3ra egy fél év múlva a kutya nem fog emlékezni.
  • Vadnokedli
    Nézz meg egy BF1942 / BF2 / BF2142-őt mai napig vannak szerverek, szerintem ne fossál.
  • tirpitz
    Bocs, hogy offolok és megszakítom a cicaharcot, de lenne egy kérdésem. A kedvenc szervereim fele egyik napról a másikra eltűnt. Keresőben sem találtam meg őket újra, szóval nagy valószínűséggel megszűntek. Szerintetek ez azért van, mert már nem fizetnek elő, mert jön a BF4? Kicsit félek, hogy pár hónap múlva nem lesz normális élő szerver már..
  • SzinesGeza
    Te ezt tényleg nem unod?
    Nem gondoltál még arra, hogy valami értelmesebb dologgal foglalkozz?
    Keress egy nőt, sportolj, olvass, igyál (még az is jobb) stb.
  • Vadnokedli
    Elég fura a stílusa mintha szándékosan keltené itt a flame szerű kis apró feszültségeket.
  • kemotox
    Ne, még a végén rájön, hogy a stílusa miatt törölgetik a hozzászólásait :D
    Na jó, csak nem.
  • Vadnokedli
    a BF3 szar- ezt nem cenzúrázza senki majd, meglátod.
  • koschwarz
    "...már vagy másfél ÉVE..."
  • koschwarz
    Pont az ilyen csaló fasztalicskák miatt hagytam abba már vagy másfél egy életre az összes hasonló multis játékot, lassan kb. 6-7 évnyi multizás után. Nem hiányzik, őszintén szólva.

Tudom, hogy ez elkerülhetetlen ebben a műfajban, tudom, hogy az esetek nagy számában lehet, hogy nem is találkozol csalóval (vagy nem veszed észre), tudom, hogy ettől még akár lehet is (jókat) játszani. De számomra egy idő után elég volt, ha időnként találkoztam eggyel, el is vette a kedvem az egésztől és inkább kiléptem. Már csak az elv miatt is.

Szánalmas bohócok. Vajon hogyan érvényesül az igazi életben?
  • z0ty4
    "Could not join server"

csak nálam van bibi vagy csinálnak vmit?
  • Leky
    Nekem általában működik rendesen csak amikor frissítenek utána szarja össze magát az egész rendszerük.
  • sasafr
    Ez szinte mindig így volt idáig! :(
  • Vadnokedli
    Köszi, én csináltam.
  • Leky
    Másnak is szarakodik a Battlelog/BF3? Valamit újra frissítetek a Battlelogon aminek hatására szar az egész. Csak gratulálni tudok hozzá!
  • Communist
    -Start Origin
    -Update and start BF3. Then Battlelog.Battlefied.com ist loading automatically and brings up this CHOOSE YOUR ID (i tried everything but always "something went wrong")
    - Then on the page at the top you can see this "Unknown" which is for your username that you should type in.
    - Now click on "Unknown" and theres a Dropdown Menu. The last link says "Sign Out". CLIIICK THERE CLICK IT
    - Now you are signed out.
    - Go back to youre Origin Window and Start BF3 again.
    - Now you can select your language and agreements.... its solved :manvery-happy: