65797
  • dr Kotász
    Úristen, az első két sornál még komolyan vettem... A nap kommentje!
  • SzinesGeza
    Szarkazmus mint olyan? ;)
  • vg
    Komoly tanácsok, te jó ég!
  • Gyuszopapa
    Tanácsaim:
    -először a sníperrel kezdj,a sníperfegyvereket nyomd ki maximumra
    ugyanis annál nincs jobb érzés mint a tehetetlen assi,engi,support katonákat messziről legyilkolni
    -a csapatmunkával ne törödj a többiek se törödnek
    -van egy mondás "úgy kell a munkához oda állni hogy más is odaférjen" tehát nem kell zászlót húzni hagyni kell hogy mások húzzák,te csak tisztes távolságból figyeld őket.Ha ellenség jön nem veled fog először foglalkozni hanem a zászló körüliekkel.Így te nyugodtan legyilkolászhatod őket a kedvedre.
    -a K/D a lényeg a többivel ne foglakozz,ha magas a K/D akkor fasza gyerek vagy
    -rush-on is hagyni kell hogy más kikaparja neked a gesztenyét,tehát nem szabad odamenni az mcom-hoz majd más odamegy,igaz szarrá lövik de majdcsak 20-jára beélesíti,te közben nyugodtan lelőheted az mcom-ot védőket mert nem veled fognak foglalkozni
    -kempelés ezerrel
    -járműves pályára ajánlom hogy szerezz be egy havert,a taktika egyszerű 0 multi fps tapasztalattal is lehetsz a játék királya,
    a tennivaló az hogy a haverod beül a helibe(TS ajánlott vagy xfire csak hogy közben tudjatok beszélni)te beülsz lövésznek,a zoom-ot használva a saját bázisotok felett lebegve végig tudod lőnni az egész pályát.Mivel elég messze vagytok a küzdelmektől a légvédelmi rakéták nem tehetnek bennetek kárt mert még be sem tudnak vele fogni.
    -és az utolsó tanácsom,mindig legyen valaki te és az ellenséges csapat közt ugyanis mindig a legközelebbi ellenséget fogják előszőr megtámadni.
    -a legfontosabb csalók nincsenek,aki 100-0 vagy hasonlót lő vagy ha találkozol vele és mindig úgy lő le mintha villám csapna beléd nem csaló csak ejaculatio praecox-ban szenved és csak itt tudja kiélni magát.
  • HunZsoci
    Hello mindenkinek. Láttam hogy a BF vs COD nem kívánatos itt a fórumon, nem is akarok indulatokat kiváltani senkiből, segítséget kérnék. Egy netes játszópajtival tervezzük valami Fps be a közös játékot, és nem igen tudjuk eldönteni, hogy BF3 vagy MW3 legyen amiben szerencsét próbálnánk. Single-t végigtoltuk mindketten, mindkettő tetszik, választani ez alapján nem tudunk. Néztem a legújabb COD ot is, ami kicsit futurisztikus, az pont ez miatt kiesett, nem akarok hang ágyúkkal meg jövőbeli crossbow-al szórakozni... Tehát jelen kor fegyverei, cuccai szimpatikusak. Miért ajánlanátok inkább a BF3 at ti, akik ezt játszátok, mint inkább a MW3 at, ez miben jobb mint az, mit domborít ki inkább multiban ez, mint az? A segítséget előre is köszönöm!
  • Lorisco
    Urak, segítsen már valaki ha van valami ötlet, mert nekem már nincs. Két napja már nem tudom elindítani a játékot valami miatt. Rákattintok egy szerverre, origin elindul szinkronizál, megjelenik a bf kis ikonban, ahogy eddig is, majd kb 3 másodperc múlva eltünik és ennyi volt. Nekem az origin gyanus, mert mikor onnan indítottam mintha lett volna olyan opció is hogy multiplay, ami most nincs (mellékelve a foto). Már probáltam újratenni az origint, de semmi változás.
  • SzinesGeza
    A RAM elég kevés. Lehetne a duplája.
  • item
    Megunta,hogy sokat feküdt. Nem bírták az idegei,van ez így.
  • bebe78
    Humble Bundle Cheaterfield 3:D:D:D:D
  • vg
    Utolsó mondat ütős mint a lapát.
  • Zeller01
    és mit kell csinálni ezekkel az atom laggokkal? mikor próbálok forogni, teljesen állóra fagy a játék :(
    ugyan ez van single-ben is. mindegy mire veszem a grafikát.
    intel q8400 3ghz, gtx560, geil ultra 4gb
  • Zeller01
    :)
    de jó, hogy leírtad a mi az a CQ és rush. ott egy picit megtorpantam, hogy mi van. köszi, beállítottam tdm 16 player-re a szűrőt.
  • kemotox
    Kisebb szerverekre menj szerintem, 24-32 fősre. 64 elég nagy káosz, pláne egy kezdőnek. Játékmódok közül TDM-et tudnám ajánlani, egyszerű, mint a faék, mész és lősz. Kicsit begyakorlod a fegyvereket meg a mozgást. Aztán irány CQ-ra vagy Rushra, hisz ez a BF lényege:P
    CQ-nál (Conquest) zászlókat kell foglalgatni, ez a "legnagyobb" játékmódja a játéknak. Nagy terepen zajlik, járművekkel.
    Rush kisebb, de ott is vannak járművek. Itt védeni vagy felrobbantani kell két akármit (valami kommunikációs szuperszámítógép vagymi, de inkább kávéautomata). Ezt a játékmódot is tudom ajánlani, jóféle mert mindig "egyfelől" jönnek az ellenfelek. Vagy támadsz X irányba vagy védesz X irányból :D Remélem érthető.

Ja és még egy fontos tanács, ha jó BF-es akarsz lenni akkor mindenkit kiálts ki csalónak, akárhányszor meghalsz, ez fontos része a játéknak :D (/sarcrasm off)

• Zeller01
    Segítsetek, hogyan érdemes elkezdeni a játékot multiban. Soha életben nem játszottam a játékkal. Milyen módot/pályát kéne elkezdenem, hogy gyakoroljak? Beléptem egyre, de fél perc alatt kidobtak. :)
  • giornalista
    Battle Report

woooohoooooo!!! micsoda menet volt!!!

a meccs elején a RU team alaposan elhúzott, többször is 0-5-re álltunk, azonban a később érkezőknek hála megrázta magát a csapat, és kb. 300-600-nál átvettük a vezetést zászlók terén. onnantól történelem, de még 30-100-nál is csak alig mertem izgulni, pedig már 4-1-re álltunk zászlók terén. a végén elképesztő öldöklés támadt, és 5-15-nél szinte mindenki feladta, azonban a csapat észlelte a helyzeti előnyét!! 3-2-es zászlóvezetésnél nem senki sem spawnolt újra, így lassan-lassan lejárt a ticket counter, előbb 2-5, aztán 1-4, 1-3, 1-2, 1-1, és a végén...

YOUR TEAM WON!!

:D óriási volt!!!
  • sed
    Sziasztok,ha szeretitek Battlefield Fun-mixeket, itt van egy jó kis videó:

Már van második rész is!
  • Smithwarden
    Mit kapok, ajjaj.
    Kibanolsz az idegosztalyrol a sajat szobadbol?
  • kemotox
    Kinyírod na persze:DD Aki ezen idegeskedik és foglalkozik vele az egyedül TE vagy :D További jó sírást kislányka.
  • kemotox
    Jah, persze, én meg a mikulás vagyok :D Nyilván azért csinálja ezt mert szegénynek nincs jobb dolga egész nap, tök mindegy, hogy válaszol-e neki valaki vagy nem. Egy ideig amúgy egész jól le volt szarva a feje de akkor is írogatott. Ha banscrpitbe van rakva és nem nagyon látják, akkor is írogat.
  • SzinesGeza
    Egyszerűen csak ignorálni kellene. Ha senki nem szólna hozzá, eltűnne innen.

Ergo: soha senki ne írjon többé választ a hsz-aira!
  • kemotox
    Modi topickban már kibeszélték a haverjával, hogy mennyivel jobb fórumok vannak, de még is itt "trágargokik" :DD
    (magyar nyelvű fórum nem is lenne jó neki, ő olyat nem beszél)
  • Peet81
    szánalom vagy Communist már mondtam
  • Hecker007
    Nem fejeznéd be a flémkeltést és a provokálást?
    Ha nem tetszik ami ezen/ezeken a fórumokon megy, akkor van még a neten pár bf3/bf4 topik amit látogathatsz.... Szerintem találsz magyar nyelvűt is.
  • kemotox
    Sírós szűzkislány című számuk nincs? Az jobban illene ide :D
  • V43 1105

• kemotox
    Ja és azóta nincs meg a mobilom meg a pénztárcám sem...
  • kemotox
    Hekkelté bugoltá mindent csináltál te szemét:D Elütöttél és még meggyalázol így postmortem?
  • V43 1105
    Ahogy mondod XD Hárman lövik a kurva helit Sztingerrel.. te meg meghalsz mert rámászkálsz az autómra..! Kezdő vagy te is ? :D
  • kemotox
    Pedig most rengeteg kezdő van, mert nemrég meg lehetett venni kb egy ezresért a BF3-at.
  • SpeedXHUN
    Fél évet kihagytam,most újra nyomom a bf3-mat és nagyon tetszik,mintha kicsit jobban belejött volna mindenki,több a csapatmunka,és az egymás segítése,de ezt tényleg komolyan mondom:D
  • kemotox
    Más nyilván nem tudott volna válaszolni :) Az meg marha nagy segítség, hogy ráguglzitál valamire (szerintem ár alapján Lorisco is rá tudott volna keresni, csak ő szerintem konkrét tapasztalatokra volt kíváncsi, hogy melyik milyen, legalábbis ez jön le az "ajánlás" szóból.) aztán még odaírod, hogy "nézz utána" :D
  • Vadnokedli
    AZ originek nem gond ha a komplett origin mappát átmozgatom egy másik HDD-re? (persze meg adom majd beállításon belül az elérési útvonalat neki.) Ez működik így?
  • szabi07
    Vagy ha kicsit vársz még és spórolsz akkor ha minden igaz az ati 7900 szériához is választható ajándék játék lesz a BF4
  • Communist
    Nvidiából : GTX660Ti,GTX760,GTX670
    Atiból : HD7950

Ez egy gyors árkeresés alapján, max 80Kig, pár k eltérés lehet, attól függően, hogy menny ram van rajta, illetve mit adnak még mellé. Azért a chipseteknek még nézz utána esetlegesen, egy prohardveren, hogy neked melyik felel meg jobban.

És ezzel is bizonyítottam, hogy sokkal hasznosabb tagja vagyok e fórumnak, mint cuclika, vagy rectumwarden, vagy mint az összes majom a diktatúra topicból.
  • Lorisco
    Hardver guruk tanácsot kérnék! :-) BF4-hez milyen videókártya megvásárlását ajánlanátok 80 ezer forintig? Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Communist
    Az a baka gyerek nem egyszerű. Ugye először megvádolnak, aztán 2 körig békén hagytak, miután leoltottam őket, aztán köv körben 7/0-nál kaptam a bant, mert a haverja 7xer egymás után hülye volt. De arra külön kíváncsi lennék, téged mért rakott ki, amennyire emléxem, a karkand-on, csak engem öltél, a többi aki velem volt, annyira low volt, hogy a kezdőről se talált ki. Picit bánom a bant amúgy, mert egy nekem tetszően beconfigurált szerver az egyébként.
  • SötétBarom
    Jah :DDD
  • Communist
    Ott te is kaptál bant? Mert akkor nem vagyok egyedül :D
  • Vadnokedli
  • item
    Az AEK mióta shotgun ?