Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem feltétlenül, ha valaki beleölt sokat egy fpsbe, akkor az a skill nem nullázodik csak azért, mert játékot váltott.

kemotox
Akkor miért nem ezt írtad? Azért sírtál mert bénák azok, akik most kezdtek el játszani.. Ez természetes, megsúgom.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

V43 1105
Köszi, igen ezt akartam. Kemo már elitta az agyát hogy megértse .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Metalmilitiakid
Õ arra akar utalni, hogy vannak a lámák, meg vannak azok akik akkor se tudnának értelmesen lõni a játékban, hogy ha elõre lett volna 2 évük gyakorolni a játékkal a többiek elõtt. Kicsit túloztam, de így talán felfogod mit próbál közölni, legalábbis én így fogtam fel.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kemotox
Elég érdekes, hogy egy új játék esetén (amivel ugye nem nagyon volt lehetõség még játszani, hisz új), sokan kezdõk... 😄 Ez valami paranormális jelenség úgy érzem...

V43 1105
Lehet róla szó <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Te idefigyelj elég legyen a töménybõl mert megint be vagy baszva.. <#banplz>

És igen, buta gyökér sok van köztük.. tisztelet a kivételnek, de megfigyelhetõ nem csak itt, hanem általánosságban minden manapság akciósan vagy újonnan megjelent játék esetében, hogy sok idióta megveszi és egybõl kitûnik a "tömegbõl" hogy mennyire buta hozzá, azé..! <#hehe>

Amúgy meg amikor anyám megszült a processzor melege tartott életben, naésakkormivan? <#gonosz1><#hehe>

Vadnokedli
Vettelek, Dead Space 3 Co-op ot is kiszeretném próbálni . <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Smithwarden
PC-n tobb a profi (valoszinu) es a full lama is (ez biztos <#vigyor>), jobban kitolodnak szerintem a hatarok mint konzolokon.
Sokan nem alapbol a jatekert vagy nem csak jatekert veszik a szamitogepet, de idovel megtetszik nekik 1-2 game es beleugranak kicsit.
Konzolt kifejezetten a jatekosok es jatszani akarok vesznek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Miért buta? Mert kezdõ? Bocs elfelejtettem, hogy te egérrel és billentyûzettel a kezedben születtél 😄 (És mikor megszülettél, nem felsírtál, hanem felkiáltottál, hogy GG 😄)

V43 1105
Origin : fazerzje , vegyél fel, majd én megmutatom hogy tolják az igazi PC-sek <#hehe>

PS3-on régebb óta van több lehetõség "CO-OP" dolgokra, lehet kicsit többet tapasztalt már ilyesfajta játékmenetet a játékos mint a buta hámbülbándülös gyökér akir megvette 300ft-é a pakkot oszt oppá benne vót a Beéfhárom isss...

kemotox
Lehet, de több mindenképp, így nagyobb az esélye, hogy belefutsz néhány ilyenbe😄

Vadnokedli
Én azt hittem Professzionálisabb játékosok vannak PC-n mint PS3-on. <#nemtudom>

kemotox
Welcome to life 😄

Vadnokedli
Amúgy az ilyen idióták miért játszanak CO-OP-ot ha speciel Drop 'em like liquiden mindenre lõ (csoda hogy sikerült a misszió) én 62 õt õltem õ 2-t... PS3 on akárkivel játszottam CO-OP-ot levágta hogy be kell várni az embereket hogy megálljanak stb.<#falbav><#falbav>

kemotox
Ez a csávó is íjjal meg karddal ment harcba 😄

kemotox
Egy igazi férfi kést meg az öklét használja 😄

Vadnokedli
Vannak ilyen szerverek hogy no M16A3- akkor mi az 'annyával menjen a kezdõ?

Elég érdekes lett ez a tdm.....http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/67664743/904824267/ Fõleg DrOzelot99-el. Légyszíves riportoljátok ti is hogy eltakarodjon a játékból 😄
Vadnokedli
Na erre a Cheat o meterre kíváncsi leszek.. 😄DD csak még nem játszottam eleget.

<#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Két szõke beszélget.
-Képzeld,tegnap áramszünet volt a plázában.
-Jaj,ne is mondd...majd egy órát álltam a mozgólépcsõn,mire elindult...

[IRAM] leader

Arra várhatsz, válaszd ki magad a játékmódot és a pályát.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

BoneDragon
15perce várok egy quick match-re, mindig ennyit kell várni?

Jöjjön már egy gerincel is rendelkezõ házigazda, mert ez a troll itt szétszedi a topicját!

Szerk.: ja, hogy már akkor elérte a mélypontot, mikor átvette a vezetést...én kérek elnézést

scomcomputers
Hát hogy nem tiszta az biztos.....

Csaló ukrán söpredék.....
<#gonosz3>

* Scomcomputers the future of computing!*

Na...
Csak sikerült sok-sok idõ után beleszaladnom egy Aimos faszba.
Kicsit sok headshot nem? 😄

1v1-be X-eltem vele! <#eplus2>
Viszont messzirõl esélyem sem volt. 1 hitbõl kaptam a fejest bazaaron D-rõl A-ra.

battlelog: eLexsys

kemotox
Még új vagy itt, nem ismered Starfarert. (Ez a fõ accountja neve, ha lejjebb tekersz megtalálod, és azt is láthatod majd, hogy végleg bannolva lett)
Megszállottja annak, hogy azért lett bannolva, mert rossz szót mert szólni a játékról. Állítólag itt mindenki imádó, de õ az egyetlen, aki a klánjával szervert is bérel, és a BF4 kedvéért még gépet is újít. De majd meglátod az erre adott válasza stílusát, és egybõl meg érted, hogy miért lett bannolva az összes álrege... 😄
Jobb ha nem is foglalkozol vele, sajnos az életben nem kap elég figyelmet és ezért itt attention whore-kodik 😄

1 hete vettem meg a BF3 premiumot és érdekelt melyik ez a pálya.

Az, hogy lefikázta a Dice-ot...hát Istenem. Kinek a pap, kinek a papné.
Segítséget kértem, megkaptam, megköszöntem, részemrõl ennyi. 😊
Jó játékot.
A csóka kritizálja a dice-t az elcseszett pályái miatt. Nehogy baj legyen itt ebbõl......

Ehhez a camp-es videóhoz csak gratulálni tudok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Én benne vagyok, az a kedvencem. 32es Rush.

Vadnokedli
Na.. ps3 szint Valaki aki szereti a kevés playere 16-24-32 rush-t majd gamma egyszer?

ok, köszi!
dr Kotász
Bandar Desert TDM
Valaki mondja már nekem légyszi, hogy ez melyik pálya/mód?

Köszi!
kemotox
Valószínûleg... 😄 Okt 1-15

kanyesz07
jéé nézem origin könyvtáram , egyszer csak nagy szemmel nézek mit keres ott a bf4 béta.. esetleg lehet majd valamikor valahogy menni vele?

Ready To Rock!&#8482;

scomcomputers
Ez volt már:
Cheat-O-Meter
Hát elég érdekeseket mutat egy-két emberkére...
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Persze, hogy elég az alap kiadás.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Shep
Na jó tehát akkor a kérdés még adott, elég az alap kiadás a multihoz, vagy már mindenhol kellenek a prémiumban lévõ cuccok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vadnokedli
Én láttam egy olyat hogy Badboys no colonel 100. <#banplz>

drop
tudtok ajánlani kezdõknek magyar szervert?

kemotox
Humble bundlébe meg 1200 a sima BF3 + egy csomó másik játék többek között egy olyan, amit szerintem 4 ezer körül simán el lehet majd passzolni, ha lejárt a humble bundle. 😛

Vadnokedli
Atól függ- de amúgy a prémiumos alap 'csak 5 ezer forint.

Shep
Érdemes csak az alap kiadást megvenni, vagy a premium nélkül bele sem érdemes vágni a multiba?

Vadnokedli
Hát kontrollerrel jobban menne, ott az átlagos 22.3%.

kemotox
Oké, készülj fel, hogy baromira le leszel ugatva, itt egyesek szerint csak a 10% alatti accuracy a reális. 😄