Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddig nem dobott fel semmit...
kemotox
Amit feldob a böngészõ, hogy telepíteni kell valami bõvítményt, azt felraktad?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Szabi
battlelogból lehet indítani a játékot

"Nulla tenaci invia est via"

emberek hogy indul ez a szutyok? megvettem humble-n letöltött... de most meg se mukkan.. tovább dob valami battlelog ra és kész hiába nyomok multit, campinget... semmi...
Metalmilitiakid
ezért bukom sorra a TDM eket 😄 Annyi killem néha, mint az ellennél az elsõ kettõnek együtt, de az én csapatomban van az összes újfiú azoknak meg összesen van annyi killje mint az elsõ kettõnek náluk 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szabi
hubmle-bundle.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SötétBarom
Mostanában valami eszméletlenül sok az új player, már egyszer kétszer kezdem azt hinni, hogy iszonyat király vagyok, ilyen 45-10es statokkal, aztán nézem a scoreboardot, és mindenki lvl nullától 20 max 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kill3r21
Hát, tegnap sikerült nekem is leszenvedni a játékot originen, esélytlen egy kezdõ az biztos 😊
-->>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
adam46
Miért van ennyi szánalmas admin a szervereken? Legalább már 4-5 hónapja tolom ugyan azon a szerveren mindig. Most jet-el kicsit osztottam az admint, majd kibanolt, azzal az indokkal, hogy jet noob. Persze, ha az admin tolja jók jettel, akkor mindenkinek kuss, sajnálatosan hülye gyermekek vannak, akik anyuci pénzén szervert bérelnek, majd kiélik magukat.
Mindenesetre a gerinctelent sikeresen prezentálod.

Nahát, csak nem igazam van bizonyos létformák gerinces viselkedésére vonatkozóan?

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kanyesz07

Ready To Rock!™

SötétBarom
Gratulálok, kurva jól toltad. 😄DDD Nézz majd rá, hogy a ellenben milyen rangú playerek voltak 😄😄😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hogy ez nem jutott eszembe.
Köszi.

kemotox
Lehet valahogy, csak most nem jut eszembe, hogyan. Múltkor én is így csináltam. Asszem mikor nincs feltelepítve a játék és "szürkén" jelenik meg originben akkor tudsz választani valami olyasmit, hogy fel van valahova telepítve és onnan indítsa majd.

Sziasztok.

Van arra mód,hogy úgy helyezzem át a játékot egy másik meghajtóra anélkül,hogy újra letöltsem.
A segítséget elõre is köszönöm.

Köszi, srácok! Sokat tanultam a videóból.
Battle Report
kemotox
Hát nem 😄 Sorry

Az iróniám nem jött át természetesen.... 😉

elexys:Köszi. 😊

Végre egy értelmes ember!!! <#taps>

battlelog: eLexsys

Köszi! 😄
Kisebb a távolság, nem kell annyit szarakodni a "fegyvervisszarúgással"!
Ezért van annyi "pro" pl. metro-n.

kemotox
Micsoda?? Hogy close quarters mapokon jobban lõnek az emberek? Mitõl lehet ez?... Most ezt komolyan kérdezed?😄

kemotox
Úgy is lesz olyan agyhalott, aki még ezek után sem képes belátni, hogy bizony létezik a világon "gyakorlás", és "tanulás", de csak magát fogja leégetni... Nagyon fasza videó, kellet már.

Értelek.Nem vitázni akarok.Neked van egy véleményed,nekem is.Nem kell mindenben egyetérteni. 😊

De nézz meg egy UMP-45-öt. Minimális recoil, 3 golyó és hal az enemy.
Az a baj, hogy mi vitatkozunk azon, amit a fejlesztõk csesztek el.
Benne a van a játékban az M16, én használom. Ennyi. Attól függetlenül belõttem AK-val is az M16-os gyereket, csak sokszor volt olyan szituáció, aminél, ha M16 lett volna a kezemben, akkor én jöttem volna ki belõle.
Szerintem felesleges ezen vitázni. Én ha egyedül játszok, akkor szeretek nyerni, és szeretem támogatni a csapatot.

@scomcumputers: Kösz-kösz!
Játszottam már többször is az egész csapat ellen és soha semmi kirívó nem történt.

scomcomputers
Faxa vidi mester,én már játszottam a Disloyal egy-két tagja ellen,és kijelenthetem hogy nem csalók,elég sokat haltak....
Ja és nagyon köszönöm nekik ezt a videót:

<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Azt tudom. 😊 Vagy egy m5k vagy egy mp7.Ezzel tisztában vagyok.Azért op,mert eléggé jó az rpm-je és ahhoz képest iszonyat minimális a recoilja.Tisztában vagyok vele. 😊

Nem attól OP, amiért Ti hívjátok annak. Csak a 800-as fire rate miatt jó. Közelrõl viszont egy AEK, ACW-r, F2000, Famas, megeszi reggelire az M16-ot.

Csak annyit,hogy igen is OP az m16a3 😊 .Neked is váltanod kellett,mert ak-val nem volt esélyed egy olyan ellen aki m16a3-mal ment.És utólag ki is derült róla hogy rosszabb m16a3-al(saját bevallásod szerint)mint Te.Én ennyit emelnék ki. 😊 Mellesleg jól kezeled a recoilt.Sajnos abban hogy ki használ és ki nem,nem tudtál meggyõzni.Õszintén,fogalmam sincs! 😊 Még valami.Hogy-hogy rush módban nincsenek vagy csak nagyon ritkán "pro" lövészek?Csak tdm-en és a close quarters mapokon?(Lehet csak én nem találkoztam még velük.) 😊

Pár gondolat a makróról!
http://www.youtube.com/watch?v=lCtD5HYvXSA

lol most dobtak ki egy azardi palace pályáól mert rpg-vel löttem szét a tankot hát nemtom mivel mással lõjjem ki akkor<#gun>

Ja,amik nem bizonyítottak semmit....

ajánlom youtube-on nézz körül, de itt voltak már korábban linkelve a videok

"a disloyalosok között bizonyítottan 90%uk csíter"
Ki bizonyította? Mi a bizonyíték? Hol a bizonyíték?

Ezen a kupán nem a tisztesség a lényeg, csak az hogy menjen a show biznisz a BFHU-nál, és jöjjön a nézetség. Megaztán annak a pár BFHU baráti csapatnak akik a dobogón fognak végezni, legyen "sikere" amit ki lehet majd akasztani az ajtóra hogy "pro esportolók" vagyunk. <#violent>

Az tök mindegy, hogy a szabályzat szerint úgy csítelhet bárki, ahogy csak akarja, a lényeg hogy ne látszódjon vissza a felvételen, ha félévente egyszer kéri azt az ellen majd. De ha kéri is, akkor is, majd a kérõ fél van lebaszva hogy mekkora undorító gerinctelen, hogy vádaskodik meg plusz munkát ad az amúgy is semmit tévõ adminoknak. <#fejvakaras>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Elég szomorú hogy matyakolni kell ilyen hitreg fixekkel.
A DICE megtanulhatna már rendesen netkódot programozni vagy felkérhetnék a moddereket hogy segítsék ki õket,mert a BF2 módokban õk ki tudták javítani a hitbox problémákat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Megmondom õszintén, ér erre nem tudom az ekzakt választ, míg ki nem próbálom.

scomcomputers
Ezt értem hogy a hálózat,de sokan hitreg fix-ként használják,ez való vagy kamu?

Ezekkel a hálózati beállításaidat macerálod, registrybõl. Sztem inkább megszokás kérdése.

scomcomputers
Gyerekek, a képen szereplõ beállítások tényleg segítenek a netkód javításában vagy kamu....
<#wilting>

csaszix : hát szerintem ez nem egy jó video, már csak azért sem, mert a disloyalosok között bizonyítottan 90%uk csíter, a 818-asok közül meg 2 tutira gerinctelen féreg, szal szerintem ez csak besározza a többi magyar esetlegesen tisztességesen játszót. De azért köz, hogy megosztottad.

otisz111
Engem meg ma világosítanak fel, hogy van ez az oldal. <#szomoru2><#nevetes1>
kemotox
Ehhe, kicsit számolgattam, ha megveszed egy dodóért a pakkot (BF ugye megvan a legtöbbeknek itt, Sims meg kinek kell, most õszintén?😄) ~25 ezer forint értékben vásárolsz... 236 forintért.

kemotox
IMÁDOM a Humble Bundlét, legalább 20 játékom van már innen 😄

otisz111
https://www.humblebundle.com/

Most (átlag) 4.60 dollárért lehet kapni Battlefield 3-at plusz mellé még 7 játékot. Ha esetleg még valakinek kell, vagy ismerõsnek szólhat, hogy van fasza akció!
Ez az összeg folyamatosan változik.

Nem tudom mennyire off, de gondoltam a BF miatt megosztom veletek. <#vigyor3>
item
Köszi az infót! <#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Halihó! Humble Bundle keretében most kevesebb, mint 5 dollárért beszerezhetõ a játék teljesen legálisan, eredetiben 7 másik címmel egyetemben.
kemotox
Hát ezt a csávót kiradírozták 😄DD

Újabb SERO klános PB bukás <#circling>
Radiir PBBans.com BAN
Radiir

Már hárman buktak ebbõl a klánból, kettõ leader (Blog szerint) és egy valami tizen éves. Közülük egy a BFHU kupán nevezett is volt. Érdekes, errõl sehol semmi hír, hogy kit kellett kirugni a kupáról. <#vigyor2>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Smithwarden
..ész követkesszik, követkessszik, a rassszor vsz team bad bónsssz mérkõszésssz.. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D