65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Communist #64449 Jelenetkezz ki az originből, ne csak csukd be, mikor feldobja a hibát.Hagyd, hogy bejelentkezés nélkül fusson le az update, és töltsön be.Ha megvolt, akkor jelentkezz be,és elvileg mennie kéne. EA forumjának alapján. -
(Userpersonaexception)Bocsi! -
Azt írom be, de nem fogadja el! Ezért nem értem mivan. :(
Azt írja ki h : Something went wrong. please try again.(Userpersonaaception) -
kombány #64446 ilyen egy igazi support 
-
Communist #64445 Akkor pedig a játékban/originben megadott nevedet kéne hogy jelölje az Origin ID. -
Próbáltam,de nem fér ki! Nem engedi sajna :( -
Communist #64443 Sok csaló van. A nagyobbik baj az, hogy a játék egy kalap szar, bármiféle netes lövöldézésre alkalmatlan. Az az egyik fele, hogy a hitbox rendszerük úgy fostaliga ahogy van, a másik meg, hogy amit látnak a játékosok, meg ami valójában történik a játékban az köszönő viszonyban sincs egymással. Még a dicenál se tudja senki, hogy működik ez a bughalom. De majd mindjárt jön egy agyoniskolázott, aki szerint ez a program úgy hibátlan ahogy van, és csíterek sincsenek,csak álmodjuk. -
Communist #64442 Elvileg az email címed-et is el kell hogy fogadja. -
Büdös k*rva anyát az ilyennek. Mi értelme van ennek? -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a játékot, és originből rávisz a battlelog-ra. Regisztrálva vagyok mindenhol, de itt valami Origin ID-t kér, beírom az origin-es nevemet, és nem fogadja el, azt írja valami nem jó. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? Előre is Köszönöm nektek! -
barmi #64439 Ez a map leginkább az ilyen szánalmas nyomorékok gyűjtőhelye ... hagyd a metrot szerintem mert ott leginkább az ilyen visszamaradt elméjű, fogyatékos lámák bohóckodnak .... Szerintem a BF3 egyik legocsmányabb pályája, valószínüleg ezért tetszik ennyire a sok értelmi fogyatékos csalónak ... -
XeroX #64438 Nem tudom mit szúrt be az előbb, de az a jó videó....
-
XeroX #64436 Üdv, nemrég játszogatok eme gyöngyszemmel, de pár kérdés megfogalmazódott bennem amit itt feltennék.
Az emberek hány százaléka csal aktívan ?
Utánanéztem, macro és aimbot emberekkel szemben valóban nincs esély.
Ezeket PunkBuster nem szedi ki ?
Ha szopatni akarom magamat akkor azt nem itt teszem.
Egy videó, hogy mi folyik a játékban.
http://www.youtube.com/watch?v=M5u6F5ELDAI
Tudom menjek oda játszani ahol legit játékosok vannak, és hagyjam a 10 éves vérpistiket gizdulni a világukban, de én szívesen pofán bas****m őket!
-
Próbáld meg a plugint is újrarakni, meg törölni cachét, hátha. -
SeLFisCH #64434 Sziasztok. Pár napja tettem fel a Battlefield 3-at.
Egyik napról a másikra a játék nem működik, joining server-nél a battlelogon megáll, és 15-20mp gondolkodás után nem csinál semmit.
Órákat kerestem googlen utána, próbáltam újratenni az origint, kijavítani a játékot, registryt megnézni, tűzfalat/vírusirtót, de semmi nem működik.
Sajnos hivatalos megoldást nem láttam erre, tudtok róla valamit? Köszi előre is
-
Atom jó egér ez az Imperator
-
Itt feleannyi
Megbízható a csávó, én már vettem tőle pár dolgot. (Fingom sincs amúgy honnan bugázzák ezek az emberek a kulcsokat, de van egy csomó manus aki így árulgat CD keyeket full olcsón. Legtöbb játékom innen van, vagy STEAMes leárazásokból, vagy humble bundléból. Lehet olcsón is venni jó játékokat:P) -
csaszix #64431 -
Ott van az, csak az ember egyik battlereportjába bele kell menni és ott rá menni. De szerintem magasról leszarják már ki mit csinál- a supportnak itt már rég vége.
-
Kivették a report gombot battlelogból? Fasza... BF4 helyett mindenki multihacket vegyen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért látom csak nem bírod ki,hogy ne sértegesd az idejáró felhasználókat.
Egyszer az életben fogalmazhatnál már úgy,hogy semmilyen sértő megjegyzést nem raksz bele az irományodba.
Nem szólok többször! -
Communist #64422 Mivel az csak 1 kill, ha jól emléxem, egy haverod segítsen megcsinálni, 1 killre még az itteni redneck-ek se mondhatják,l hogy statpad. -
Igy van! :) Na de akkor, folyt.köv.! Nincs más megoldás! -
Communist #64420 Az tényleg nem könnyű, legalábbis az első, mert sok mindennek úgy kell kijönnie hozzá.A második, amit írtál, az könnyű, csak előtte kell ez :)
End Game-es bélyeg pályákon tudod Fatal-t megcsinálni. -
Fatal Drop! Utánna lesz még egy és aztán van a M1911 S-TAC! Ez kellene, minden áron! :) Napokat szórakozok vele, de nem adja valahogy! -
Communist #64418 Vannak amiket nehéz megcsinálni. Konkrétan melyikkel van problémád? -
akkor elég kasu vagyok mert rajta vagyok már pár napja de nem jönnek össze a dolgok! :(
-
Nem, az Assigmentek elég könnyüek- egy napot arra szánsz akár meglehet mind a 75 vagy legalább a fele- (leszámítva a 2 órás map időket) -
és esetleg ezek nyitják az assigmenteket is??? -
ja, megtudod azokat szerezni, csak teljesítened kell bizonyos célokat. Van olyan is, ami felold minden ilyesmit...
ITT a shortcutok.... -
Én profi vagyok. -
Utálom az összes hülye helikopterest!! -
premiumom van de vannak dolgok amiket nem bírok megszerezni! fegyverek stb... ezekre gondoltam! De köszönöm! -
premium -
Létezik olyan kieg amit ha megveszek ki unlockol mindent amit csak lehet???
-
Ez azért van hogy a laggernak jó legyen a játék ezért az +50 pontos lagg aura veszi körül. 100 as arany galambnak több lagg jár ha a körzetébe ér. -
Ez így van, sok játékban tapasztaltam már, hogy ha odamész a lagger közelébe, akkor te is laggolsz. Úgy tűnik ragályos :D -
Más szerverre mész, én ezt akkor vettem észre(a kis laggokat) amikor van egy magas pingü játékos a "mezőn"- az mintha lehúzná az egész játékot...
-
Mi a fenét lehet tenni a mikro laggok ellen? 25-40 a pingem, majdnem stabil 60 fps, és szaggat az egész. Játszhatatlan. Célozni, mozogni sem lehet, 10 lövésből 9 eltűnik a semmibe, még közvetlen közelről is. -
Hú neked valami irtózatosan csökevényesedett kezed lehet:DD