Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, csak még a video is akad mint a szar... a "megy" és a "játszható" között óriási különbség van.
itt is csak a videókártya jó. mégis megy szépen a multi http://www.youtube.com/watch?v=dx5O7mVHrC0

hát nem a csúcsminõség ez tény, de fps-ben 45-60. elfut az 64-es szerveren is, de ott leesik az fps 15-25 közé. majd a jézuska hoz alienware-t és akkor nem lesz gond😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

még ilyen fos cuccokkal is megy http://www.youtube.com/watch?v=5KNvvW5meeU

giornalista
ez elég karcsú lehet a multihoz még gyenge grafikai minõségen is.
2 magos proci NEM alkalmas BF3 multihoz. Ezt nyugodtan ki lehet jelenteni.
Fpocok
Ennyi pénzért azonnal venném és fizetném is neten... ha valaki tud ilyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

giornalista
volt valami interjúban korábban, igen. de hasznos infó!
zzeN
Tudtuk?

"Bandar Desert is stretching as far as 1,900 meters from U.S. to Russian deployment, not counting the airstrip at the very end of the ground forces combat area."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
de ezt sem lehet megvenni digitálisan. +nincs is raktákban. De azért köszi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

giornalista
Nekem is 2 magos a procim, 4 giga ram és egy gigás nvidia van benne.
1024x768-ban futott, de azt nem néztem, hogy medium beállításokkal-e, de feltételezem azzal.

Tényleg csak akkor venném meg, ha ez alkalmas a multira, élvezhetõ módon.

Az, hogy csak max 32-en gyilkoljuk egymást csak akkor jelent gondot, ha kevés ilyen szerver érhetõ el.
giornalista
ha nagy felbontáson, jó grafikai beállítások mellett futott a játék akadásmentesen, akkor némi kompromisszummal szinte biztos, hogy a multi is futni fog (például 720p-ben, normal settingsen, egyébként még úgy is gyönyörû a grafika).

de ha beírsz egy konfigot, akkor jobban meg tudjuk mondani!
Köszi a választ.

én 2 magos proci 4 giga ram és egy gigás nvidia gtx550i-vel tolom. mindez 1024x768 - medium. max 32-es szerverekig bírja.. 48 és 64es szervereken már kínlódik.
ha a konfigod belefér az enyémbe,és bírod a kevés lélekszámú hentelést, akkor még ma vedd meg!😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Itt mindenki spawn camper, koszonhetoen a remek spawn rendszernek, emiatt ne aggodj. Olyannal, aki tudatosan erre rendezkedett be, nem nagyon talalkoztam, vagy nem tunt fel. Az alap bazis rapeelese szerencsere nem jellemzo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Multi sokkal jobban terheli a gépet. Egy 4 magos proci, 4gb ram, illetve gtx560 szintû vga nélkül nem érdemes nekiállni.
Lelohetetlennek nem lelohetetlen, inkabb lelovos. <#idiota>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok!

Tervezem a játék megvételét pc-re, ezért hogy biztos legyek benne, hogy bírja a gépem letöltöttem egy kalózverziót.(Azóta le is törölttem.) Annak a single player része futott akadás nélkül. Nem lesz gond a multival sem akkor?
Vagy az jobban igénybe veszi a gépet?
Érdemes megvenni? Nincs túl sok csaló?
Illetve olvastam hogy sok a spawn camper. Ez okoz komoly gondot, vagy vannak szép számmal normális szerverek is?
köszi
köszönöm,hogy belinkelted!ez nem sok lófasz,amit mutatnak.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A fedezék mögé érve meghalás nem a grafikai motor hibája.
Minden online fps netkódja így mûködik, hogy ez a hiba elõfordul.

Lelõhetetlen cheaterek sajnos itt is vannak, de annyira nem vészesen sokan. Ilyenkor át kell menni másik szerverre, vagy kirakatni az adminnal.
Sziasztok.

Azon gondolkozom, hogy meg kellene venni és arra vagyok kíváncsi, hogy a grafikai motorjának meg vannak-e a bfbc2-es betegségei. Mint például az, hogy a fedezék mögé érve is meg lehet halni vagy a scope bug vagy az, hogy néha szinte hallhatatlan valaki vagy én magam.Meg az ehhez hasonló kis bosszantó baromságok.
És, hogy a cheater-eknek mekkora közösség építõ szerepük van, vagy sajnos õket már el lehet felejteni, mert már kitudják õket szûrni?

Még jó hogy be volt állítva az ea.com reminder, és egy büdös darab emailt nem kaptam elõtte...
De a videót elnézve nem is bánom.
<#nevetes1><#nevetes1>
giornalista

itt az ominózus, pár másodpercnyi újdonság.
NagyiBMX
benyomták a trailerjét és egy másfélperces gameplayt ahogy tankok lövik egymást és köröznek egy zászló körül full köd és füst felhö közepette... aztán egy "Thank You" felirat a végén...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

milyen volt a bemutató?lemaradtam róla sajnos.

Waczkor
Ezt a hulladék,fos szart...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

SpeedXHUN
Hát igen,de legalább volt egy kis gameplay...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

giornalista
ez elég lightos volt... felolvasták a sajtóközleményeket, lement a gameplay premiere, és megtudtuk, hogy a tank superiorityben 1 zászló körül fognak mozgolódni a tankok.
shaddam
EZ MI VOLT? MI??? EZÉRT NÉZTEM VÉGIG A SZIMSZET?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Ezek a fingós appok meg az a kijelentés hogy átállnak free to playra elég rémisztõ

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

giornalista
mennyi érdektelen szar, én is pont ezt írtam róla máshová... ez a zombis mindennek a legalja volt, de az RPG is egy kalap szar.
shaddam
Az eddigi iphone meg sims után megváltás minden ami a közvetítésen megy

giornalista

"Here's what to expect:

Tanks, gunfire, aircraft, explosions, gunfire, more explosions, infantry getting owned, etc, company graphic with bass rumbling and black screen. 😛"

😄
giornalista
mert MA van, MOST 😄 ezen tényleg mit nem lehet érteni...
NagyiBMX
Mindent értek, de tegnap sem müködött mindegy...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ezt sörrel se lehetne bírni. Igaz?
tehát "lespawnolok"

ozimak
"fedezettûz-támogatás"? <#nemtudom><#confused>

Nem vagyunk egyformák.
Megmondom õszintén, ilyen esetben: mikor lespanwolok - fejbelõnek, lespanwolok - felrobbanok, lespanwolok - valamiértmegintmeghalok és ez így megy kb 10-szer, akkor én (persze nyilván ez az én hibám) nem igazán tudok skillesedni. Be is ismerem: gyenge játékos vagyok.

giornalista
mondjuk valóban nem ártana tisztázni, hogy mit tartanak gerinctelennek a témában ezt az álláspontot képviselõk, mert a SMAW spamet én sem szeretem, még ha etikailag nem is tartom magam felkészültnek ahhoz, hogy minõsítsem.

Metrón is mindig no explosives szerverre járok, kár, hogy ebbe belevették a claymore-t is, mert szerettem azzal lefedni a hátsó lépcsõ mögötti kis szobába vezetõ ajtónyílásokat. sokkal élvezetesebb úgy, mint a supressionnek folyamatosan kitéve lenni.

egyébként ha lenne magyar fordítás a BF3-hoz, a supression kill assistot hogyan fordítanátok?
Waczkor
Azért kurvára nem mind1 hogy valakit pisztollyal,gépfegyverrel szedsz le ahol kell célozni,mert bizony be kell mérni az ellent és megszórni vagy rakétával odabaszol egyet a körzetébe és meghal.Fegyvereknek van szórása,figyelembe kell venni a távolságot,merre hogy mozog az ellen,rakétánál kbra kell csak lõni.

Egyébként meg nem azzal van a baj,ha idõnként valaki leszedi a másikat rakétával,hanem ha valaki folyamatosan azzal lõ.

Ahogy többen is írták,ez nem írott szabály,de aki kicsit is tiszteli az ellenfelet az tudja ezeket a dolgokat.

Úgyhogy ne akarjátok bemagyarázni,hogy mindez rendben van,mert csak magatokat minõsítitek ezzel.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

szomferi
abból mi nem volt tiszta, hogy MA este 10-tõl lesz stream?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

giornalista
"Egyébként meg nyomorékság, mert elõnyt jelent."

és ez miért baj? gun masterben csak olyat szedsz le az AUG-gal, akinél legalább olyan jó fegyó van, és nem örülsz, amikor szembe jön egy pisztolyos és léphetsz tovább?

csak azért, mert ugyanaz a nick adja elõ, ne mossuk már össze a féreg base rape-t azzal, hogy egyesek nem szeretik, ha bizonyos fegyverekkel megölik õket. persze az a jó a PC-ben, hogy itt tényleg tovább lehet állni egy másik szerverre, ha valami nem tetszik. engem nem zavar az RPG vs. infantry, egyrészt ritkán találkozom vele, másrészt néha én is használom, ha például az ellenfelemet távolról megsebzem, majd fedezékbe vonul regenerálódni, én meg odanyomok egy rakétát, bízva a supression effektjében. van, hogy bejön, van, hogy nem...

ha egy fegyver nem glitch-el, akkor szerintem bármire használható bárki ellen. persze elfogadom, ha másnak más a véleménye.
NagyiBMX
Nekem állandoan csak pörög a töltö karika vagy micsoda a bal alsó sarokban és fekete kép, akármikor frissitem és már kora délután is akartam nézni és akkor is...

Konkrétan nem is neked lett csak címezve,csak tudod én már öreg és lusta vagyok megkeresni a válaszgombot....meg a nevet..

[IRAM] leader

érdekes az a viselkedés,amit némelyik csíter mutat.amikor lebukik,mert mondjuk a menet ötödik percében már vagy 30 embert megölt,pedig ki sem mozdult az alaptáborból,és megkéri(!) az admin,hogy fejezze be amit csinál,neki áll anyázni,és elküld mindenkit a picsába,majd nagy betûkkel beírja hogy "hahaha".az admin csak ezek után baszta ki a szerverrõl.

Ezt vitatom. Mikor spawn utan mar kopognak korulotted a lovesek attol csak a vernyomasa no az embernek, nem a skill. Elofordult mar, hogy jo eredmenyt ertem el, mert ott probaltam kitorni, ahol benabb ellenfelek nyuzsogtek, de messzire ott sem jutottam.