Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Bandar Desert is stretching as far as 1,900 meters from U.S. to Russian deployment, not counting the airstrip at the very end of the ground forces combat area."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
1024x768-ban futott, de azt nem néztem, hogy medium beállításokkal-e, de feltételezem azzal.
Tényleg csak akkor venném meg, ha ez alkalmas a multira, élvezhetõ módon.
Az, hogy csak max 32-en gyilkoljuk egymást csak akkor jelent gondot, ha kevés ilyen szerver érhetõ el.
de ha beírsz egy konfigot, akkor jobban meg tudjuk mondani!
ha a konfigod belefér az enyémbe,és bírod a kevés lélekszámú hentelést, akkor még ma vedd meg!😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tervezem a játék megvételét pc-re, ezért hogy biztos legyek benne, hogy bírja a gépem letöltöttem egy kalózverziót.(Azóta le is törölttem.) Annak a single player része futott akadás nélkül. Nem lesz gond a multival sem akkor?
Vagy az jobban igénybe veszi a gépet?
Érdemes megvenni? Nincs túl sok csaló?
Illetve olvastam hogy sok a spawn camper. Ez okoz komoly gondot, vagy vannak szép számmal normális szerverek is?
köszi
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Minden online fps netkódja így mûködik, hogy ez a hiba elõfordul.
Lelõhetetlen cheaterek sajnos itt is vannak, de annyira nem vészesen sokan. Ilyenkor át kell menni másik szerverre, vagy kirakatni az adminnal.
Azon gondolkozom, hogy meg kellene venni és arra vagyok kíváncsi, hogy a grafikai motorjának meg vannak-e a bfbc2-es betegségei. Mint például az, hogy a fedezék mögé érve is meg lehet halni vagy a scope bug vagy az, hogy néha szinte hallhatatlan valaki vagy én magam.Meg az ehhez hasonló kis bosszantó baromságok.
És, hogy a cheater-eknek mekkora közösség építõ szerepük van, vagy sajnos õket már el lehet felejteni, mert már kitudják õket szûrni?
De a videót elnézve nem is bánom.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Here's what to expect:
Tanks, gunfire, aircraft, explosions, gunfire, more explosions, infantry getting owned, etc, company graphic with bass rumbling and black screen. 😛"
😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Nem vagyunk egyformák.
Megmondom õszintén, ilyen esetben: mikor lespanwolok - fejbelõnek, lespanwolok - felrobbanok, lespanwolok - valamiértmegintmeghalok és ez így megy kb 10-szer, akkor én (persze nyilván ez az én hibám) nem igazán tudok skillesedni. Be is ismerem: gyenge játékos vagyok.
Metrón is mindig no explosives szerverre járok, kár, hogy ebbe belevették a claymore-t is, mert szerettem azzal lefedni a hátsó lépcsõ mögötti kis szobába vezetõ ajtónyílásokat. sokkal élvezetesebb úgy, mint a supressionnek folyamatosan kitéve lenni.
egyébként ha lenne magyar fordítás a BF3-hoz, a supression kill assistot hogyan fordítanátok?
Egyébként meg nem azzal van a baj,ha idõnként valaki leszedi a másikat rakétával,hanem ha valaki folyamatosan azzal lõ.
Ahogy többen is írták,ez nem írott szabály,de aki kicsit is tiszteli az ellenfelet az tudja ezeket a dolgokat.
Úgyhogy ne akarjátok bemagyarázni,hogy mindez rendben van,mert csak magatokat minõsítitek ezzel.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
és ez miért baj? gun masterben csak olyat szedsz le az AUG-gal, akinél legalább olyan jó fegyó van, és nem örülsz, amikor szembe jön egy pisztolyos és léphetsz tovább?
csak azért, mert ugyanaz a nick adja elõ, ne mossuk már össze a féreg base rape-t azzal, hogy egyesek nem szeretik, ha bizonyos fegyverekkel megölik õket. persze az a jó a PC-ben, hogy itt tényleg tovább lehet állni egy másik szerverre, ha valami nem tetszik. engem nem zavar az RPG vs. infantry, egyrészt ritkán találkozom vele, másrészt néha én is használom, ha például az ellenfelemet távolról megsebzem, majd fedezékbe vonul regenerálódni, én meg odanyomok egy rakétát, bízva a supression effektjében. van, hogy bejön, van, hogy nem...
ha egy fegyver nem glitch-el, akkor szerintem bármire használható bárki ellen. persze elfogadom, ha másnak más a véleménye.
[IRAM] leader