Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Megnéztem ezt az Origin névcserét. De láttam,hogy ezt írja ki:
"PLEASE NOTE: This will only change your Origin ID. Your The Sims 3 Persona and all other accounts and display names will remain the same."
Most akkor a megjelenõ nevem a játékban nem változik? Marad a régi? Mert akkor nem sok értelme van lecserélni...
CarolHawke
Igen, nekem most jelenleg csak 6 giga RAM van és 128 gigás SSD-n vannak a játékok és a windows.

Ez nagyban függ a memória méretétõl.
Ha sokat kell virtuális memóriába dolgoznia a gépnek, akkor tényleg gyorsabb lesz az ssd-tõl.
Viszont ha sok fizikai memória van, akkor csak a töltési idõre lesz jó hatással(persze ha ssd-re van telepítve a game).
Tehát ha van min 8 giga mem, és nem fut a háttérben más memóriazabáló program, akkor nem érzékelhetõ gyorsulás FPS/folyamatosságban.

CarolHawke
Mint korábban HDD most SSD-t "C" drive-nak használó gamer, meg tudlak erõsíteni abban, hogy igenis gyorsabb lesz a játék SSD-vel.

giornalista
Gameshop - 7990 - az üzletet ismerem, megbízható.
konzolokszervize.hu - 7190 - ezt a boltot nem ismerem.
extreme digital árakat emelt, egy rendelésem emiatt le is mondtam. ha valamit megrendelek 2900-ért, akkor ne 3600-ért jöjjön róla az értesítõ...
Csináltam nektek még egy AIR-Map-os szervert,használjátok egészséggel!

[IRAM] leader

SpeedXHUN
media marktban még 7990

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Beers
már nem annyi....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

NagyiBMX
Én ugyanitt kérdeztem meg hogy kitud olcsón, nem tudom már ki de valaki írta hogy extreme digitalban 6990 Ft annyiért pedig még jó hogy meg is vettem. Nem tudom most mennyi ott

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Igen még mindig Battlefieldrõl van szó.
Az olyan pályákon, ahol nagyok a távolságok és kevés ember rohangál, ott szerintem a megfelelõ terepszínû ruházat segít leginkább. (pl. Caspian Border, Op. Firestorm)
Ahol inkább gyologos harc folyik, lehet ,hogy hatékonyabb az, ha összetévesztenek az ellenséggel (Metro, Close Quarters). Éjszakai pályán (Tehran Highway) szerintem abszolót fekete ruházat, hogy beleolvadjak az éjszakába.

Volt már olyan, hogy egy amcsi tök fekete ruhában elém ugrott és én nem lõttem le, mert kék mezõt láttam a feje felett. Õ hamarabb kapcsolt és kinyírt. Mint kiderült a fal mögött álló csapattársam nevét láttam a csóka felett. Olyan is volt már, hogy HC-ban saját csapattársaim lõttek le tévedésbõl, mivel szinte ugyan olyan színû ruhát húztam, mint az ellenség.

YouTube: 23Drazse

Nagyon nagyot rug az osszteljesitmenyen, a cacheeles gyorsulasa miatt talan a jatekban is erezni a hatasat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
konzolokszervizenel 7200

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
livekodoknál 8500

SSD minek több fps nem lesz,inkább a procira és videókártyára költsd az SSD árát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mindenhol 10 ropi körül van a premium egyik naprol a másikra??? Buzik!!! ááá
én is láttam délután,hogy nem elérhetõ a battlelog.a javítás,vagy karbantartás elõtt úgy tûnt,hogy abbamaradt az az irtózatos szaggatás játék közben,de ma estefelé játszottam,és 12-es ping mellett,néha diavetítésbe ment át a játék.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

BiG G
ja bocs, valóban: nem a játék updatelt, hanem a battlelogot frissítették. habár abban sem látok semmi újat, a jól megszokott bugok is megmaradtak. egész hiányoznának már, ha megjavítanák õket...

JA VÁRJ, NEM.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ozimak
Nekem se volt update <#nemtudom>
szomferi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is szoktam ott összeállítani konfigot/alkatrészeket ajánlani, monitort nem írt hogy lenne, de feltételezem hogy FHD-ssel nyomja, tápja se tudom milyen, háza se, winyo se tudom van-e, de ha teljesen fullos konfig kell, így ez jön ki:

LAP: ASROCK B75 Pro3-M ~18k (ATX méretû Pro3 ~20k)
CPU: Intel Core i5-2300 + egy gyári hûtõ ~32,5k (apró)
RAM: KINGSTON 8192MB DDR3 1600MHz CL11 KVR16N11/8 ~12k
GPU: SAPPHIRE 11200-06-20G HD7850 1GB GDDR5 OC PCIE ~65k
SSD: OCZ Agility 3 120GB (AGT3-25SAT3-120G) ~25k
HDD: HITACHI 500GB 7K1000.C HDS721050CLA362 (3 év gari) ~18k
TÁP: SHARKOON WPM power supply series 400W ~13k
HÁZ: Xigmatek Midgard II ~20k
Összesen: ~203,5k (~205,5k)

ha esetleg van jó minõségû tápod, és jó szellõzésû házad, akkor hagyd ki belõle ezeket a komponenseket, és használtan szerezz be egy i7-2600-at Hardverapróról, kb 50k, esetleg tudok is ajánlani megbízható embert

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Szerintem ne itt kérdezd meg: Én mindig felmegyek prohardver oldalára, megkeresem az ide vonatkozó topikot és ott kérdezek... biztos vagyok benne, hogy hamar kapsz választ.

attiGT
szevasztok

szeptember elején kívánnék összerakni egy gépet fõként játékokra optimalizálva. 200e forintnyi összeget szánok rá. milyen configot raknátok össze ebbõl az összegbõl és honnan vennétek?

kössz

na ma játszottam,és nekem megint akadozott,volt,hogy megállt pár pillanatra a kép.illetve célba vettem valakit,aki eltûnt,majd kb 15 méterre onnan megjelent újra.gondolom elszaladt odáig,csak a lagg miatt láttam én teleportálásnak.ott is hagytam a játékot.

BiG G
mi a rákot updatelt a játék délelõtt? és még egy armored kill sincs? lófszt a dice-nak.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Ki ez a fasz, Peter Griffin szteroidokon? 😄
giornalista
1. megvan az új egerem, egérpad (800 forintos ócskaság egyelõre, de a kopottas asztallapnál mennyivel jobb...), remélem, ezzel végre megint élvezetes lesz az infantry gaming (ami az átmeneti egerem rossz fogása miatt teljesen kikerült az életembõl az elmúlt 2 hétben szinte).

2. hamarosan megy fel a BFBC2, a gameshoptól vettem 2990-ért (bargain), és teljesen hihetetlen módon az egyik kedvenc YouTube-os feltöltõm pár perce posztolt róla egy videót, mondván, micsoda remek játék ez, és hogy kár, hogy eddig nem próbálta ki 😊

3. nem teszem be a teljes videó linket, mert a múltkor sem volt osztatlan sikere EL PRESADOR-nak, ráadásul ez egy COD videó. de mindent visz, itt a link hozzá, a tudnivaló pedig az, hogy most végre nem konstans módon a játékot, a játékosokat és a közösséget fikázza, hanem emberére akadt, darabjaira szedte õt, mindezt persze a maga stílusában... ha szeretitek õt, akkor must watch videó 😊
dr Kotász
Nem létezik olyan, hogy az ellenség uniformisa, mivel a másik csapatban is mindenki szabadon választhat ruhát. Ergo nem marad más, mint az elsõ lehetõség.
CarolHawke
Nincs mit, ilyenkor általában az a gond h 2x instalálódik különbözõ helyekre a punkbuster ha megnyitod a feladatkezelõt akkor elviekben egy A és egy B punkbuster is fut ebben az esetben. De örülök h megoldódott.

Blekk Síp
Közben uninstalláltam mindent, majd újra letöltöttem/telepítettem és így jó. De köszi a segítséget, lehet az is segített volna.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

CarolHawke
Próbáld meg a BF3 punkbuster könyvtárából kidobálni a cuccokat és utána ráfrissíteni a legújabb verziót.

Blekk Síp
Urak!
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'csodacsoki88' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

Ezzel vág ki pályabetöltés pillanatában, PB frissítés megvolt, ötlet?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

CarolHawke
Köszi! 😊

NagyiBMX
Szerintem bf még a téma, bár sanda gyanum van hogy nem az <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

CarolHawke
Lehet h félreértettem a dolgot. Most akkor airsoft/paintball ról van szó? 😄

álcahálót teríts magadra,amit elõzõleg tele tûzdeltél a harctéren megtalálható növényzettel.egy tereptarka gyakorló szart sem ér.

CarolHawke
Egyértelmûen az elsõ szerintem, nyilván a sivatagban egy desert camoval, füvesebb terepen woodland camoval sokkal könnyebb elbújni mint mondjuk fordítva. De nem hinném h ezen múlna h az ellenség lelõ e, egyrészt mert a másik csapatban is mindenki másmilyen ruhában van, másrészt pedig látja h nincsen a fejeden kék/zöld nyíl...

Fpocok
Szerintem egyik sem számít... 😄
De ha nagyon választani kéne, akkor talán utóbbi.

Szerintetek mi a hatékonyabb álcázás szempontjából?
- Ha a környezetbe leginkább beleolvadó színösszeállítású ruhát választok vagy,
- ha az ellenség uiformisával leginkább összetéveszthetõ egyenruhát húzok magamra?

Nem campingrõl van szó, hanem futkározós, mozgalmas harcról.
Melyik a hatékonyabb szerintetek?

YouTube: 23Drazse

várom,várom,de nem pörög le....
NagyiBMX
tudod milyen ?

epic<#taps><#taps><#eljen>

CarolHawke
Be kell jelentkezned a mostanival. Várd meg a "kereket" amíg pörög és a log in fülre kattintva lépj be.

megnéztem a linket,sajnos nem mûködik.azt írja:"válaszd ki az új origin azonosítódat" és csak pörög alul a kis kerék,nem történik semmi....
CarolHawke
http://www.origin.com/hu/change-id

És köszönöm mindenkinek aki eddig megnézte és lájkolta, véleményezte a videót! 😊

Ja,bots!😊)hol találom a "hivatalos origin névcsere"-topicot?
Kerekterem? Te is beszedhibas vagy irasban? <#nevetes1>
Amugy itt felettunk: Hivatalos Origin nev csere.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sziasztok!Van rá mód,hogy bf3 -ban megváltoztassam a kerekterem nevét,vagy esetleg újat kezdjek?
<#eljen><#worship><#worship><#eljen> nagyon jó!!!

Norby646
Nagyon fasza videó! Sok sikert a versenyhez! <#eljen>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Fpocok
Ezt egyszer én is megpróbáltam jettel...
Jó a videó, plána hogy nincs semmi, amivel normálisan fel lehetne venni.

ozimak
Nagyon tuti <#taps><#eljen> Szép munka! Reméljük sikerül valami ebben az erõs mezõnyben! <#awink> Tényleg nagyon fasza lett!
CarolHawke
Sziasztok! Bizonyára hallottátok, hogy a DICE ismét szervezett egy "Only in Battlefield 3" versenyt. Én is beneveztem és szívesen venném ha támogatnátok páran, és megnéznétek a pályamunkám, ha nem nagy kérés. Tudom, ez nem számít bele a versenybe, de talán nagyobb nézettséget tudnék vele elérni. A videó a következõ linken érhetõ el youtubeon:
/watch?v=yJx7DghyvbE&

Még egyszer köszönöm!
Carol